Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ νομίζω ότι πειράζει αν δεν χαϊδεύεις τη κοιλίτσα σου χαχαχα 😍

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Θέλει υπομονη Βιργινία.μπορεί να λειτουργεί το ενστικτο αλλά θέλει και τρόπο και αυτός είναι ιδιαίτερος για την κάθε μια γυναίκα.

και τις πρώτες δύο μέρες που έιναι το πρωτόγαλα σταγόνοτσες βγαίνει από το στήθος οπότε θα του δώσεις και μπουκάλι αλλά μετά μόνο το στήθος εκτός και δεν χορταίνει το μωρό.

αχ οζαλινα μου ... ευχομαι να μη δωσω ξενο ουτε κ τι ςπρωτες μερες !

Εχω ακουσει οτι το πρωτογαλα ειναι τις 3 πρωτες μερες μονο μια κουταλια της σουπας στο συνολο, αλλα για το μωρο ειναι υπεραρκετο αυτο για να παρει οσα χρειαζεται ! Αν χασει μονο το 10% του βαρους του τοτε ειμαστε οκ !

Αυτες ειναι οι πληροφοριες μου κ πραγματικα θα το παλεψω πολυ παρα πολυ !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου κατάφερα να μπω λίγο και να διαβάσω.

Να καλωσορίσω την ozalina, να το καλό να έρθει η μπουμπού σου και να σου ζήσει ο Θωμάκος σου.

Μαράκι, Βιργινία, Μαμά τοπολίνα καλά αποτελέσματα να έχετε, και εμένα δεν ΄με άφηναν να φύγω ακριβώς γιατί καίγεται η γλυκόζη, αλλά αν είναι κοντά το μαγαζί, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Όσο για τον ύπνο, τον έβαζα στο πλάι, αλλά πάντα τον έβρισκα ανάσκελα με το κεφαλάκι του στο πλάι, το σφηνάκι το είχα αλλά δυστυχώς δεν καθόταν μέσα σε αυτό, για να καταλάβεται 2 μηνών είχε καταφέρει να γυρίσει μπρούμυτα μέσα σε αυτό. Θα το δείτε στην πορεία με τα μωράκια σας, και πάντα θα έχετε το νου σας, έτσι και αλλιώς.

Μαμά τοπολίνα μία ερώτηση όταν έφτιαξες την πάντα για την κούνια με τι την γέμισες;

dYU4p3.png

Α, δεν σας προλαβαίνω, φτάσατε στο θηλασμό. Όχι στο μπουκάλι, το μωρό δεν το έχει ανάγκη, σωστές οι πληροφορίες που έχει η Βιργινία, το πρωτόγαλα του φτάνει. Δυστυχώς τα νοσοκομεία ακουλουθούν λάθος τακτικές και δεν ενημερώνουν.

Εμένα μου τον είχαν πάρει το πρώτο βράδυ που γέννησα, για να ξεκουραστώ λέει, βλακείες, δεν έκλεισα το μάτι μου, και τα χαράματα μου το φέρανε και είπανε χαρούμενα, ο γιος σας είπε 50 μλ. Μετά τον έβαλα στο στήθος και τέλος. Αυτή τη φορά, θα δώσω γραπτά στο γιατρό μου τις οδηγίες. Τώρα ξέρω, τότε δυστυχώς όχι.

dYU4p3.png

Οποτε μπλουμπλου μου, δεν το προτεινεις το σφηνακι ε ? εχει κ 20 ευρω οχι τιποτα αλλο αν ειναι να μην το χρησιμοποιησω δεν το παιρνω καθολου !

Οσο για το θηλασμο επισης ξερω οτι αφου θηλασεις αποκλειστικα δεν πρεπει να δωσεις κ πιπιλα στο μωρο γιατι εχει αλλο ''πιπιλιμα'' αυτη κ αλλο στο στηθος κ οτι ισως τα συγχιζει το μωρο κ ετσι πληγωνονται οι θηλες μας !!! Ισχυει αραγε αυτο ? εχει μια α' λογικη παντως !!

Κ γω εχω σκοπο να πω αρκετα στον γιατρο μου σαν οδηγιες ! Ετσι κ αλλιως το μωρο ειναι δικο μου κ κουμαντο θα κανω εγω σε αυτο οχι οι μαιες !!!!

Οπως κ θα του πω αν γεννησω καισαρικη να φωναξουν τον αντρα μου σε εναν θαλαμο μονο του κ να δει το μωρο του πρωτος με την ησυχια του κ μετα να το βγαλουν εξω στους συγγενεις μας...για να μη χασει αυτη τη μαγικη στιγμη ! Σωστα ????

Αν παντως γεννησω φυσιολογικα θελει να ειναι μαζι μου μεσα !

Ναι κ γω θα περιμενω τοτε ! Γιατρος εννοεις παιδιατρος μαρακι ε ?

ναι αγαπη παιδιατρος εννοω φυσικα..

[/b]

:shock::shock::shock::shock: πλακα κανεις ? 90 ??? χαχαχχχα! Εμενα θα ειναι κ 200 μη σου πω !! απαπαπα!!! Μπραβο σου !!!!

ευχαριστω κοριτσακι μου !

ποσο ειναι οι φυσιολογικες τιμες? δεν εχω ιδεα τι να περιμενω...

Μαμά τοπολίνα μία ερώτηση όταν έφτιαξες την πάντα για την κούνια με τι την γέμισες;

θα σου απαντησω εγω, που παρηγγειλε ηδη η πεθερα μου.

πηγε σε ενα παπλωματαδικο να ρωτησει και βρηκε ειδικη βατα για παντες.

παρηγγειλε στο μεγεθος που θελουμε και θα ειναι σαν αυτοpost-27078-1482544072663_thumb.jpg.JPG] επι τρια κομματια. και θα κανει την θηκη-παντα απεξω.

Α, δεν σας προλαβαίνω, φτάσατε στο θηλασμό. Όχι στο μπουκάλι, το μωρό δεν το έχει ανάγκη, σωστές οι πληροφορίες που έχει η Βιργινία, το πρωτόγαλα του φτάνει. Δυστυχώς τα νοσοκομεία ακουλουθούν λάθος τακτικές και δεν ενημερώνουν.

Εμένα μου τον είχαν πάρει το πρώτο βράδυ που γέννησα, για να ξεκουραστώ λέει, βλακείες, δεν έκλεισα το μάτι μου, και τα χαράματα μου το φέρανε και είπανε χαρούμενα, ο γιος σας είπε 50 μλ. Μετά τον έβαλα στο στήθος και τέλος. Αυτή τη φορά, θα δώσω γραπτά στο γιατρό μου τις οδηγίες. Τώρα ξέρω, τότε δυστυχώς όχι.

μπορουμε εμεις να πουμε τι θελουμε να κανουμε στον θηλασμο?

να δωσουμε οδηγιες δηλαδη?

Οπως κ θα του πω αν γεννησω καισαρικη να φωναξουν τον αντρα μου σε εναν θαλαμο μονο του κ να δει το μωρο του πρωτος με την ησυχια του κ μετα να το βγαλουν εξω στους συγγενεις μας...για να μη χασει αυτη τη μαγικη στιγμη ! Σωστα ????

Αν παντως γεννησω φυσιολογικα θελει να ειναι μαζι μου μεσα !

καλα φοβερο αυτο που σκεφτηκες!! θα το πω και εγω στον αντρουλη αν θελει να το δει μονος του το μπεμπε πρωτος!!

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει βρε θα τη γεμισουμε γρηγορα κ θα παμε σε αλλη ! χιχιχι!!!

Μαρακι τα πλαινα θα στα βγαλει πιο μακρυα στην παντα ?

Για τα αποτελεσματα ακριβως δεν ξερω αλλα νομιζω σε χρονο 0' ειναι μεχρι 95, σε χρονο 60' ειναι μεχρι 180 κ μετα δεν θυμαμαι !!!!

Για το μωρακι ναι να το πεις στον γιατρο σου κ να δωσει εντολη εκεινη την ωρα οι μαιες να φωναξουν πρωτα τον αντρα σου γιατι εξω θα γινεται ο χαμος κ να σαι σιγουρη οτι μονο εκεινος δεν θα το χαρει οπως θα θελει !!!!

Εγω του το ειπα κ μου ειπε κ ευχαριστω που το σκεφτηκα ο γλυκουλης μου !!!!!!

Για το θηλασμο....ΦΥΣΙΚΑ !!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ! ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΙΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΜΑΖΙ !!!!

Μαράκι ευχαριστώ, θα ρωτήσω και εγώ εδώ, βρήκα ένα ωραίο ύφασμα με πεταλούδιτσες που θα κάνω και την κουρτίνα και σκεφτόμουν μήπως φτιάξει η μαμά μου, θα ρωτήσω πρώτα, όμως να δω τι θα βρω.

Για το θηλασμό ενημερωθείτε κορίτσια όσο μπορείτε, έχουν αρκετά θέματα στο πάρεντσ με οδηγίες και απαντάει και Αγλαία Παπαδήμα σύμβουλος θηλασμου, μην περιμένετε και πολλά απο τα μαιευτήρια. Και εγώ δεν είχα ιδέα τότε, αλλά τα καταφέραμε αποκλειστικά για 5,5 μήνες, χωρίς πιπίλες και όλα τα σχετικά, και φτάσαμε τα 2,5 υπέροχα χρόνια. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω.

dYU4p3.png

ΜΠΡΑΒΟ Βιργινία, μου αρέσεις, δυστυχώς κορίτσια, οι περισσότερες οδηγίες είναι άκυρες και δεν βοηθάνε τις νέες μανούλες. Ότι θέλετε ρωτήστε εδώ, έχω ρίξει τρελό διάβασμα απο το πάρεντς.

dYU4p3.png

είστε ταχύτατες!!!!

στο νοσοκομείο που γένησα το μωρο το έχεις μαζί σου από την πρώτη στιγμή.

Στους συγγενείς το δείχνουν από μια μεγάλη τζαμαρία όταν το σκουπίζουν και το ντύνουν.Δεν σου επιβάλουν θηλασμό ή μπουκάλι αλλά επιμένουν στον θηλασμό και όταν μια κοπέλα δεν τα καταφέρνει την βοηθούν.

Όταν δε θηλάζεις αποκλειστικά το μωρό απο μόνο του δεν θέλει πιπιλα γιατι δεν του αρέσει.

Ο δικός μου πήρε ππίλα περίπου στο χρόνο και αυτό όχι γιατί του την έδωσα αλλα ζήλεψε απο την μικρή του αδερφού μου και μετά δεν την άφηνε.

.

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ Βιργινία, μου αρέσεις, δυστυχώς κορίτσια, οι περισσότερες οδηγίες είναι άκυρες και δεν βοηθάνε τις νέες μανούλες. Ότι θέλετε ρωτήστε εδώ, έχω ρίξει τρελό διάβασμα απο το πάρεντς.

συμφωνώ.τα περισσότερα τα έμαθα διαβάζοντας και προσαρμόζοντας τα στα δικά μου δεδομένα.

π.χ θήλαζα μόνο ξαπλωμένη.μου ήταν αδύνατον να θηλάσω καθιστή όσο τρελό και να ακούγετε.

Τίποτα δεν έιναι πόλυτο κορίτσια αρκεί να έχετε καλή διάθεση και θέληση.:tongue:

.

Επειδη ενδιαφερομαι πραγματικα πολυ για τον αποκλειστικο θηλασμο, προσπαθω κ γω κ διαβαζω... αλλα οτι μυστικο υπαρχει μανουλες θελουμε να μας το πειτε ! Αν κ ξερω για την καθε γυναικα ισως ειναι διαφορετικο !

Επισης εκατσα κ ειδα κ βιντεο που εχουν βαλει στο παρεντς για το πως θηλαζεις το μωρο κλτ ! Κ η σταση πρεπει να ειναι πολυ βασικη προυποθεση για να τα καταφερεις !!!!!

Μπραβο μπλουμπλου μου που τα καταφερες τοσο μεγαλο διαστημα ! Μακαρι να σου μοιασω !!!!

Απλα το μονο κακο στην υποθεση ειναι οσοι θα μπλεχτουν κ θα σου λενε διαφορα !

Αλλα εγω επειδη θα τους γραψω ολους τουλαχιστον ενημερωσα τη μανουλα να μην μπλεχτει σε αυτο το κομματι κ να με αφησει να κανω αυτο που εγω θα κρινω σωστο !

Αλλα ξερω οτι κ κεινη τη στιγμη κατι θα πει !!! Μου αρκει να ειμαι ηδη ενημερωμενη ωστε να ξερω εγω τι ειναι σωστο κ τι λαθος !

Επισης αν κ θα γεννησω στο μητερα, διαβασα οτι με το rooming in μπορεις να εχεις το μωρο μαζι σου , οποτε αυτο κ θ αγινει ! Θα παω μεχρι τελος του μηνα στο μητερα να μιλησω με καποιον ωστε να μου δωσει παραπανω πληροφοριες για το θεμα αυτο !

Θα ζηταω να παιρνουν το μωρο (ισως μονο στα επισκεπτηρια για τους γνωστους λογους)

Καλημερααααα!!!!!!!! Σημερα βαριεμαι πολυ....τωρα σηκωθηκα απο το κρεβατι και θα παω να τηγανησω κεφτεδακια!!!! Σας επισυναπτω και την δικη μου κοιλιτσα...!!! Εμενα ο γιατρος μου εχει πει την 28η εβδομαδα να κανω καμπυλη... καλα αποτελεσματα κοριτσακιαααα!!!!!!!! Θα τα πουμε αργοτερα...φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-28191-14825440727271_thumb.jpg

post-28191-14825440727653_thumb.jpg

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Ozalina μου και μέτα αποκλειστικά μου το είχαν το μωρό στο δωμάτιο, αλλά επειδή γέννησα 1,30 θέώρησαν σωστό να το κρατήσουν μέχρι το πρωί για να ξεκουραστώ, κολοκύθια, ιδιαίτερο πρόβλήμα δεν αντιμετώπισα, μάλλον απο ένστικτο όταν τον άκουγα να κλαίει τον έβαζα στο στήθος. Κάθε ζευγάρι, μαμά μωρό, έχει το δικό του τρόπο, αυτό είναι αλήθεια. Μυστικά Βιργινία μου δεν υπάρχουν, αλλά στην αρχή θέλει, επιμονή, υπομονή και χρόνο, (να δω που θα τον βρω με το πρώτο). Πιπίλα προσπάθησα στο γιο μου να του δώσω αλλά ακριβώς αυτό που λέει η Οζαλίνα προτειμούσε το ζηζή του. ΄Τώρα απλά δεν πρόκειται να προσπαθήσω.

Βιργινία μου ο καθένας θα πει το κοντό του και το μακρύ του. Εγώ να δεις τι άκουγα, και ειδικά αφού περάσαμε το χρόνο, μόνο ένας μου είπε, μπράβο γι' αυτό που κάνεις, εμένα η μάνα μου με θήλασε 2,5 χρόνια, και αυτός ήταν το αφεντικό μου, δεν είναι φοβερό, μια μανούλα απο το κοντινό μου περιβάλλον δεν βρέθηκε να μου πει κάτι ανάλογο. Οι υπόλοιποι ειδικά τις πρώτες μέρες, να του δίνω ξένο γάλα το βράδυ για να κοιμηθεί, βλακείες, βρήκαμε το ρυθμο μας σιγά σιγά στο 2ο μήνα, και πήγαν όλα τέλεια.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...