Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Καλά αποτελέσματα κορίτσια! Τελευταία με απασχολεί λίγο το θέμα του ύπνου, όχι του δικού μου αλλά του μπέμπη όταν με το καλό έρθει.

Οι περισσότεροι πλέον λένε ότι πρέπει να κοιμάται ανάσκελα, αρκετοί όμως υποστηρίζουν και πλάι. Εσείς τι έχετε ακούσει ή γνωρίζετε, ειδικά όσες είστε ήδη μανούλες;; :confused::confused:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Καλά αποτελέσματα κορίτσια! Τελευταία με απασχολεί λίγο το θέμα του ύπνου, όχι του δικού μου αλλά του μπέμπη όταν με το καλό έρθει.

Οι περισσότεροι πλέον λένε ότι πρέπει να κοιμάται ανάσκελα, αρκετοί όμως υποστηρίζουν και πλάι. Εσείς τι έχετε ακούσει ή γνωρίζετε, ειδικά όσες είστε ήδη μανούλες;; :confused::confused:

γεια σου λιζακι,

ευχαριστω για τα αποτελεσματα, ελπιζω να ειναι οκ.

το διαβαζα και εγω αυτο για τον υπνο.

δεν ξερω τι να κανω, μου φαινεται πιο λογικο να κοιμουνται στο πλαι.

μαλλον θα εμπιστευτω τον γιατρο οταν ερθει η ωρα και τον ρωτησω.

εσυ τι λες?

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............29/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

2.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

13.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

14.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

15.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

16.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

17.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

18.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

19.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

20.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

21.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

22.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

23.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................14/03/11

24.Mammyblue..........1/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

25.Οzalina................ΠΠΓΝΙ...............8/7/11........ΜΠΕΜΠΑ.......1/03/11

Μαράκι μου κι εγώ θα συμβουλευτώ τον παιδίατρο και τον νεογνολόγο στο μαιευτήριο. Καπου διάβασα ότι στις οδηγίες που δίνουν γραπτώς στις νέες μανούλες, γράφουν ανάσκελα. Από το πλάι έχει πιθανότητες να βρεθεί μπρούμυτα. Επίσης, διάβασα πόσο επικίνδυνα είναι και αυτά σφηνάκια που πουλάνε κατά κόρον στα μαγαζιά. Ουφ, καινούργια άγχη κορίτσια!!!:rolleyes:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

εγώ τον γιό μου τον κοίμιζα στο πλάι μέχρι που αρχισε να γυρίζει μόνος του.

Δεν χρησημοποίησα ποτε σφηνάκια ή οτιδηποτε άλλο.

Ανάσκελα υπάρχει ο φόβος της εισροφησης απο γουλίτσα.Και λογικά να το σκεφτήτε θα το καταλάβετε.

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά μην αγχώνεστε τόσο.:tongue:

βρήκα και μια λίστα με συμβούλους θηλάσμού.

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=159

εγω τον Θωμά τον θήλασα 6 μήνες με αποκλειστικό θηλασμό και σκοπεύω να κάνω το ίδιο με την μπέμπα μου.:P

η θκατούλα από το πολύ κρύο χθές εξαφανίστηκε αλλα σήμερα το πρωί έδωσε το απαραίτητο καλημέρισμα αλλιώς θα έσκαγα:shock:

.

Καλημερα κ απο μενα !

γυρισα πριν κανενα μισαωρακι !

Καμπυλη το πρωι τριωρη παρακαλω, κ ικα μετα για να πληρωθω !

τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα το απογευμα, αλλα δε νομιζω να βγω εγω παλι εξω οποτε αυριο το πρωι ο αντρας μου !

Ουφ ! Τα παιξα τοσες ωρες, ευτυχως ηταν ο καλουλης μου μαζι για παρεα !!!

Μαματοπολινα μου τι εννοεις πεταγεσαι για το δευτερο τρυπημα? εφυγες απο το εργαστηριο? εμενα ουτε βημα δεν με αφηνουν να κανω γιατι αλλιωνονται τα αποτελεσματα κοινως καιγεται η γλυκοζη !!!!

Μαρακι ολα καλα?? εγω μια ζαλουρα την εχω παντως !

Κ μολις βγηκα απο κει εφαγα μια ωραιοτατη μεγαλη τυροπιτα...κ μαςλλον δεν μου εφτασε γιατι μολις τωρα τσακισα κ χαλβα ! Αχ ! Τι θα κανω ???

Οσο για τον υπνο του μωρου κ το δικο μου ματι καπου πηρε το ανασκελα πλεον αλλα δεν ξερω.... οσο για το σφημακι δεν εχω διαβασει κατι..νομιζα οτι θα ειναι ασφαλης ετσι τα μωρακια κ ηθελα να το παρω !!!

γεια σου οζαλινα!!

θα δουμε για τον υπνο, οτι θελουν τα μωρακια μας!!

θηλασες αποκλειστικα? αντε να μας δωσεις τα φωτα σου..

σε βοηθησε συμβουλος θηλασμου;

εμενα μαλλον της αρεσει το κρυο, ολη την μερα σημερα κουνιεται πολυ!!!!

καλημέρα κορίτσια.

εγώ τον γιό μου τον κοίμιζα στο πλάι μέχρι που αρχισε να γυρίζει μόνος του.

Δεν χρησημοποίησα ποτε σφηνάκια ή οτιδηποτε άλλο.

Ανάσκελα υπάρχει ο φόβος της εισροφησης απο γουλίτσα.Και λογικά να το σκεφτήτε θα το καταλάβετε.Τα πράγματα είναι σχετικά απλά μην αγχώνεστε τόσο.:tongue:

βρήκα και μια λίστα με συμβούλους θηλάσμού.

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=159

εγω τον Θωμά τον θήλασα 6 μήνες με αποκλειστικό θηλασμό και σκοπεύω να κάνω το ίδιο με την μπέμπα μου.:P

η θκατούλα από το πολύ κρύο χθές εξαφανίστηκε αλλα σήμερα το πρωί έδωσε το απαραίτητο καλημέρισμα αλλιώς θα έσκαγα:shock:

ακριβως αυτο πιστευα κ γω ! οτι ειναι πιο επικυνδυνο ετσι !!!

Αχ Οζαλινα μου θελω πολυ να θηλασω αποκλειστικακ απο τωρα εχω πει στη μανουλα μου να μην με ζαλισει αν δει οτι το μωρο χανει τις πρωτες μερες κ να μη μου σπασει τα νευρα με το ''δωστης ξενο'' !!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα !

γυρισα πριν κανενα μισαωρακι !

Καμπυλη το πρωι τριωρη παρακαλω, κ ικα μετα για να πληρωθω !

τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα το απογευμα, αλλα δε νομιζω να βγω εγω παλι εξω οποτε αυριο το πρωι ο αντρας μου !

Ουφ ! Τα παιξα τοσες ωρες, ευτυχως ηταν ο καλουλης μου μαζι για παρεα !!!

Μαματοπολινα μου τι εννοεις πεταγεσαι για το δευτερο τρυπημα? εφυγες απο το εργαστηριο? εμενα ουτε βημα δεν με αφηνουν να κανω γιατι αλλιωνονται τα αποτελεσματα κοινως καιγεται η γλυκοζη !!!!

Μαρακι ολα καλα?? εγω μια ζαλουρα την εχω παντως !

Κ μολις βγηκα απο κει εφαγα μια ωραιοτατη μεγαλη τυροπιτα...κ μαςλλον δεν μου εφτασε γιατι μολις τωρα τσακισα κ χαλβα ! Αχ ! Τι θα κανω ???

Οσο για τον υπνο του μωρου κ το δικο μου ματι καπου πηρε το ανασκελα πλεον αλλα δεν ξερω.... οσο για το σφημακι δεν εχω διαβασει κατι..νομιζα οτι θα ειναι ασφαλης ετσι τα μωρακια κ ηθελα να το παρω !!!

Βιργινακι, αργησες βρε.. ποσα τρυπηματα σου εκαναν;;

εγω μιαμιση ωριτσα εκανα, δυο τρυπηματακια και εμενα δεν με αφησαν να παω πουθενα, μου το ειχε πει και ο γιατρος μου, οτι δεν πρεπει να μετακινουμαστε.

τα αποτελεσματα θα τα παρει ο γιατρος μου, ετσι κανουν στο Ικα.

εγω πηρα κουλουρακι απο τον φουρνο και εβαλα μεσα τυρακι φιλαδελφια και το τσακισα, τωρα εφαγα μηλαρακι.

εγω δεν παιρνω ακομα σφηνακι, οτι μου πει ο γιατρος..

είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού τα οποία με βοήθησαν πολύ στον τοκετό και στον θηλασμό.

θήλασα το μωρό πριν ακόμα βγώ απο την αίθουσα τοκετών!!!

δεν δυσκολεύτικα ιδιαίτερα γιατι ήμουν τυχερή και είχα μεγάλες ρώγες πιπίπλες χαχαχαα.

αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι ρωτήστε με:P

η δικιά μου καμπύλη ζαχάρου είναι τέλεια.Μετά την γλυκόζη έφτασε στο 90.

καλα αποτελέσματα Βιργινία.

.

ακριβως αυτο πιστευα κ γω ! οτι ειναι πιο επικυνδυνο ετσι !!!

Αχ Οζαλινα μου θελω πολυ να θηλασω αποκλειστικακ απο τωρα εχω πει στη μανουλα μου να μην με ζαλισει αν δει οτι το μωρο χανει τις πρωτες μερες κ να μη μου σπασει τα νευρα με το ''δωστης ξενο'' !!

Θέλει υπομονη Βιργινία.μπορεί να λειτουργεί το ενστικτο αλλά θέλει και τρόπο και αυτός είναι ιδιαίτερος για την κάθε μια γυναίκα.

και τις πρώτες δύο μέρες που έιναι το πρωτόγαλα σταγόνοτσες βγαίνει από το στήθος οπότε θα του δώσεις και μπουκάλι αλλά μετά μόνο το στήθος εκτός και δεν χορταίνει το μωρό.

.

Βιργινακι, αργησες βρε.. ποσα τρυπηματα σου εκαναν;;

εγω μιαμιση ωριτσα εκανα, δυο τρυπηματακια και εμενα δεν με αφησαν να παω πουθενα, μου το ειχε πει και ο γιατρος μου, οτι δεν πρεπει να μετακινουμαστε.

τα αποτελεσματα θα τα παρει ο γιατρος μου, ετσι κανουν στο Ικα.

εγω πηρα κουλουρακι απο τον φουρνο και εβαλα μεσα τυρακι φιλαδελφια και το τσακισα, τωρα εφαγα μηλαρακι.

εγω δεν παιρνω ακομα σφηνακι, οτι μου πει ο γιατρος..

Μαρακι μου 4 κανονικα τρυπηματα + 1 ακομη απο το οποιο δεν εβγαινε αιματακι κ αυτο ακομα ποναει πολυ ! Μου ηρθε λιποθυμια εκεινη την ωρα αλλα τεσπα ! Περασε !!!!!

Ναι κ γω θα περιμενω τοτε ! Γιατρος εννοεις παιδιατρος μαρακι ε ?

είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού τα οποία με βοήθησαν πολύ στον τοκετό και στον θηλασμό.

θήλασα το μωρό πριν ακόμα βγώ απο την αίθουσα τοκετών!!!

δεν δυσκολεύτικα ιδιαίτερα γιατι ήμουν τυχερή και είχα μεγάλες ρώγες πιπίπλες χαχαχαα.

αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι ρωτήστε με:P

η δικιά μου καμπύλη ζαχάρου είναι τέλεια.Μετά την γλυκόζη έφτασε στο 90.

καλα αποτελέσματα Βιργινία.

:shock::shock::shock::shock: πλακα κανεις ? 90 ??? χαχαχχχα! Εμενα θα ειναι κ 200 μη σου πω !! απαπαπα!!! Μπραβο σου !!!!

ευχαριστω κοριτσακι μου !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...