Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα καλη μου,

ασε η κοιλια μου ειναι η πιο μικρη αλλα σας κερδιζω ολες σε ποπο, εχω τον πιο μεγαλο!

και εμεις σπιτακι θα κατσουμε, χαλια ο καιρος..

να σε ρωτησω τα σουπερ μαρκετ ειναι κλειστα?

ηθελα να παρω κατι ψιλοπραγματα..

Αι μαρη εσυ !!!!

Μου φαινεται πρεπει να βγαλω φωτο τον απαυτο μου μονο κ να τον ανεβασω εδω κ μετα ελα πες μας ! Στη φωτο παντως φαινεται πιτα! Τωρα που τον βλεπεις τον μεγαλο δεν ξερω !!!:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα ξεφαγαμε, εφυγαν και οι γονεις μου..

τελικα βγηκαμε για ενα ουζακι, εγω ηπια καφε.. αχ! θελω ΟΥΖΟ!!!!

εμεις δεν βγηκαμε καθολου απο το σπιτι..μονο ο καλος μου πηγε 2 φορες για καφεδακι...

εμενα με εχουν πιασει τα ψυχοτετοια μου κ δεν θελω να βγω επειδη θελω να περασουν αυτες οι μερες...καταλαβαινεται...

κατα τ'αλλα ανυπομονω να φαω σημερα το χταποδακι με το μακαρονακι κ το καλαμαρακι μου...στενοχωριεμαι η αληθεια ειναι που δεν θα φαω ταραμοσαλατα αλλα...για τα μικρα ολα θα τα κανω..

οσο για τον υπνο κ γω το εχω παρακανει αυτες τις μερες που ειναι ο καλος μου εδω...

μαριλου μου, γιατι δεν κανει να φαμε ταραμοσαλατα? εγω εφαγα,

εκτος απο χταποδι ολα τα αλλα τα τιμησα δεοντως!

μην εχεις καθολου αγχος, περασε η δυσκολη εβδομαδα! ολα καλα θα πανε!

ειχα ζητησει να εχει το τραπεζι πατζαρια ! Ασχετο ! χαχαχ!!! Αλλα τα τσακισα !!! Λατρευω πατζαρια !!!!

Ε και χαλβα επισης !!!

φιλεναδιτσα και εγω εφτιαξα παντζαρια για τα οποια τρελαινομαι!

και χαλβα εφαγα για πρωινο.. (να δεις πως διατηρειται ο ποπος!!!!)

χαχαχαχαχαχα! Αυτος ο χαλβας θα κανει ζημια μου φαινεται στις ζυγαριες μας !!! κ στους κ@λους μας !χαχαχαχ!!!

Μαρια τρελλαινομαι ρε συ για πατζαρια !!!! ΕΙμαι ικανη να τρωω (τα κεφαλια κυριως) ολη μερα καθε μερα !!!!Κ τωρα που το σκεφτομαι ωρα να ξαναφαω ! χαχαχαχ!!!!

εμεις μολις γυρισαμε πηγαμε βολτα γλυφαδα για καφε μετα βολτα με το αμαξι στη βαρκιζα κ τωρα βρηκαμε το δρομο κ γυρισαμε σπιτι ! Ισως δουμε καμια ταινιουλα !!!

Οζαλινα μου που εισαι κ χιονιζει ? ζηλευω !θελω κ γω να ξυπνησω το πρωι κ να ειναι ολα λευκα !!! Αχχχ !!!

Φιλακια σε ολες !!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου, τι κανετε?

εμεις τωρα ετοιμαζομαστε να παμε στην θεια μου..

καλα Βιργινια τα πατζαρια και ο χαλβας ειναι τρελα..!!

ozalina μου τι κανεις κοριτσακι?

εισαι τυχερη με το χιονι, μου αρεσει παρα πολυ!!!!!

όμορφα είναι Μαράκι:D μάλλον το πρωί θα το έχει στρώσει.

Χθες ήμασταν στα Ζαγόρια και ο μικρός μελάνιασε να παίζει στο χιονι και στο κρύο.

Μέχρι και η μπέμπα χαίρεται σήμερα με το χαλβά:tongue: κλωτσάει ασταμάτητα.

Λέτε να την πειράξουν τα μύδια?

.

Καλα ειμαστε Μαρακι μου ! Παλι θα σουρτουκεψεις ε ??? Καλο κανει !!!

Αχ..χαλβας !!! Να φαω κ λιγο απο αυτον λες τωρα ? απαπα !!!Διαιτα απο αυριο κοριτσια !!!

Οζαλινα μου τι ωραια που ειναι στα γιαννενα !! Εχω ερθει !!! Κ εχω μεινει στους λιγκιαδες στο φιλοξενια, κ ηταν οι καλυτερες χειμωνιατικες διακοπες που εχω κανει !!!!

Κ η δικια μου σημερα δεν εξαφανιστηκε παρόλο που ημουν στο δρομο ολη μερα !!!

Τωρα για τα μυδια δεν ξερω να σου πω αλλα ε κ με μια φορα δεν παθαινουμε κατι !!!

Εγω λιγουρευτηκα την κοκακολα ρε κοριτσια αλλα συγκρατηθηκα ! ΑΠο τοτε που βγηκε στη φορα το συστατικο της δν ξαναηπια στην εγκυμοσυνη! Ενω στην αρχη επινα καμια φορα σε τραπεζια ! Τωρα την κοιτουσα..επινα νερο κ το βαφτιζα κοκακολα ! χαχαχαχ!!

Α παπαπαπαπαπαπα !!!!

Καλημερα καλησπερα ! ....χμ !! Μην ειναι κ καληνυχτα το επομενο μνμ ! χαχαχαχ!!!

Που ειστε ρε σουρτουκακια ????????

κ καλα εγω μια βολτα στη φιλη μου απο κατω ημουνα ! Εσεις που ειστε με τετοιο καιρο ?????????? Δεν ντρεπεστε λιγακι ???????

Απουσια σε ολες !!!! Λιγο ακομα κ θα μεινετε στην ιδια ταξη !!! χαχαχαχχα!!!! Τι λεω παλι η τρελλη !!!

Εδω μια χιονιζει μια σταματαει ! ΑΝτε να δουμε, θα το στρωσει? Η τσαμπα χαρα παιρνουμε ????

Γεια σας κορίτσια, καλή σαρακοστή και με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας!

Εγώ γύρισα σήμερα στη δουλειά μετά από πολλές μέρες και στο Μαρούσι που είμαι ρίχνει αρκετό χιονάκι, ελπίζω να μην το στρώσει μέχρι να γυρίσω σπιτάκι.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου κ απο εμενα.Βλεπω ολες το ριξαμε στο φαγητο εχθες.Μπραβο μας.Πως τα περασατε;Εγω πολυ ωραια.Απο το βραδυ το εχει στρωσει κ πηγαμε μεταμεσονυκτια βολτα με το αυτοκινητο.Ειναι ονειρο.Τωρα παω για καφεδακι στην ξαδερφη μου,μπροστα στο τζακι με μια κουπα καφε κ το χιονι απ'εξω.Σας αφηνω,θα τα πουμε αργοτερα.φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες ματς μουτς

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;;Ευχομαι να ειστε ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!! Γράψατε τοσα πολλά αλλά δεν έχω χρόνο να σας διαβασω!

Ειδα την υπέροχη και μικροσκοπική κοιλιτσα της Μαριας!!!! Φτου σου γλυκια μου!!

Εγώ προσπαθώ να ξεκουραστώ από το τριήμερο. Φάγαμε και πίκρα χθες, αποκλεισμένοι 3,5 ώρες...με τον μικρο να έχει τρελαθει συνολικά 10 ώρες στο αυτοκίνητο...Τι να κάνει και αυτό!

Εχω και κάτι πονάκια βρε κορίτσια χαμηλα..Στον μικρο δεν τα ειχα..Προβληματίζομαι!!!

Σας φιλώ γλυκα όλες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα και καλη σαρακοστη!!!!!! Εδω εχτες εριξε αρκετο χιονι με αποτελεσμα να κανουμε το τριημερο τετραημερο!!! Μια χαρα-χαλαρα και ξεκουραστηκε κ ο αντρουλης μου!!! Κατερινα μου, πονακια χαμηλα εχω και εγω καποιες φορες και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και μπορει να ειναι και συσπασουλες. Δε βλεπω κινητικοτητα σημερα στο forum...να περνατε καλα κοριτσια και τα ξαναλεμε απο αυριο,που λογω του χιονιου και του παγου δε με αφηνει ο αντρας μου να βγω εξω...σπιτι και αυριο!!! Καλο βραδυυυυυυυ και πολλα φιλακιααααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

χαθηκαμε σημερα, εγω δεν μπορουσα να μπω μεχρι το μεσημερι...

καλα φυσαει ολη την μερα εδω και κανει παρα πολυ κρυο!

το χιονι το εχει φερει αρκετα χαμηλα στα βουνα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου, ευχαριστω για την κοιλιτσα.. ειδες ποσο μικρη ειναι?

ταλαιπωρηθηκατε χτες ε; τα ειδα στην tv, γινοταν χαμος!

ε, δεν βαριεσαι τουλαχιστον να περασατε καλα, και του χρονου.

για τα πονακια, μην φοβασαι, μπορει να μεγαλωνει η μητρα, παντως αν συνεχισει παρε ενα τηλ. τον γιατρο σου.

Αντουλα, μου τι κανεις? καλα χιονισε τυχερουλα; τι ωραια!

Βιργινακι, εβαλες σε ολες απουσια, εσυ που εισαι τωρα;;

Eγω εδω ειμαι γλυκουλα μου ! Εσεις που γυρνατε ολη μερα με αφησατε μοναχουλα μου ! Κλαψ κλαψ !!!

Ειμαι πολυ ατονη..δεν ξερω γιατι ελπιζω να μη με τριγυριζει τιποτα κ επισης σημερα θελω ολη μερα να τρωω !!!!!!

1]Σηκωθηκα το πρωι εφαγα μελι με 2 ψωμακια,2] κατα τις 1 παρα πεινουσα εφαγα 3 ντολμαδακια 3] κατα τις 2 ξαναπεινασα εφαγα μακαρονια σκετα(δεν ηθελα κιμα) με πατζαρια ομως(μη ρωτησετε..εγω τα ταιριαξα χαχαχαχαχ!!!!) μετα ξαπλωσα λιγακι....4]στις 5 ξαναπεινασα εφαγα ενα αχλαδακι.....5] ε στις 9..τι αλλο??? πεινουσα !!! Εφαγα ενα τοστ κ 6] μολις τωρα.....ξαναεφαγα λιγα πατζαρια κ 3 ντολμαδακια !!!!

Χριστε μου..... φοβαμαι με τοσο φαι.... χαχαχαχαα!!! Κ ακομα πειναω !!!!

ημουν πολυ αναλυτικη ε ?? χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...