Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εχει σημερα καποια μανουλα απο την παρεα μας γενεθλια;;;;;;;;;

Μπλουμπλου μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ,

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΥΜΠΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ζουζουνες!!!!!!! Μπλουμπλου πολυχρονηηηηηη!!!!!!!!!!! Μαρακι μου ασε εχω παθει σοκ με το καροτσι....το λατρευω!!! Και χαιρομαι για την επιλογη που καναμε!!!!! Βιργινια μου δε το ξερα αυτο με το χαπι του θυρεοειδη και το σιδηρο. Θα ρωτησω, αλλα ουτως ή αλλως αφου στο ειπανε ετσι θα ειναι και θα αρχισω να το παιρνω και εγω, οπως εσυ. Αυτο με το ασβεστιο μου τοχουν πει πολλοι γιατροι. Κικη μου θα φουσκωσει, μην αγχωνεσαι!!!

Τα νεα μου τωρα...πηραμε γονεις,θειους,αδερφια, ξαδερφια σημερα και πηγαμε Χαλκιδα για καφε, φαι και παγωτο και ηρθα και εσκασα...!!! Τωρα ειμαστε σπιτι και βλεπουν οι αντρες την μπαλα και οι γυναικες βλεπαμε τα μωρουδιακα που εχω παρει,τους εδειχνα την κουνια που κλεισαμε...κ.α!!! Αυριο θα παμε στα πεθερικα μου στον Καλαμο, να ψησουν οι αντρες διαφορα να φαμε...παλι θα σκασουμε στο φαι!!!!! Αυτα....σας αφηνω, για να ασχοληθω και με τους καλεσμενου!:rolleyes: Φιλακιαααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Ζουζουνίτσες μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, όλες μας με γερό μωρό εύχομαι και τίποτε άλλο.

Σας διάβασα πολύ σύντομα και είδα κοιλίτσες, τέλειες, πρέπει να σας βάλω και εγώ νομίζω ότι μάλλον είναι η ποιο μεγάλη.

Λοιπον σήμερα εδώ έβρεχε όλη μέρα, όπως καταλαβαίνετε δεν βγήκαμε να δούμε παρέλαση, γιατί πολύ απλά δεν κάνανε, οπότε είχαμε κανονίσει να βρεθούμε στην κουμπάρα μου να ντύσουμε και τα μικρά και να περάσει και η ώρα και μετά θα ερχόμαστασν σπίτι μου που είχα φτιάξει και τζισκέικ. Λοιπόν πήγαμε απο το σπίτι, μετά από καμιά ώρα και αφού είχαν λυσάξει τα μικρά, λέμε πάμε τώρα απο το σπίτι να φάμε και το γλυκό. Φτάσανε πρώτα τα παιδιά, χτυπάνε στους γονείς μου μπαίνουν μέσα, μετά φτάνουμε και εμείς, χτυπάω και εγώ κουδούνι γιατί βαριόμουν να βρω τα κλειδά μου, μπαίνω μέσα, σβηστά φώτα, μπαλόνια και όλα τα σχετικά. Μου είχαν ετοιμάσει πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια μου και για το μωράκι, με δωράκια και τέτοια. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα καθόλου, δεν είχα ψιλιαστεί τίποτα και συγκινήθηκα κιόλας, το είχε κανονίσει η ξαδέλφη μου. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε τα γλυκά μας, είχαν φτιάξει και φαγητά, άνοιξα και τα δωράκια μας. Μα να μην πάρω χαμπάρι.

Αύριο επειδή μας βλέπω με τον ίδιο καιρό, θα μαζευτούμε σπίτι με τα κουμπαράκια και τα παιδάκια τους, να φάμε την παραδοσιακή λαγάνα.

Σας φιλώ πολύ όλες, μπήκα πολύ σύντομα, ελπίζω να μπω πάλι αύριο.

dYU4p3.png

Γεια σας, κοριτσακια, τι κανετε; Τωρα καταφερα να σας διαβασω λιγο, ειχα συνεχεια τη μανουλα μου εδω.

Μπλουμπλου μου, χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!! Ο,τι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο το νεο μελος!!!!!!!! Τελεια η εκπληξη που σου εκαναν!!!!

Με γεια σε οσες πηραν πραγματα και εφτιαξαν δωματια!!!!!:D:D

Μαρακι μου, τι κανεις; Να μου φιλησεις τη νυφη μου, ε;; :D:D

Πολλα φιλια σε ολες!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Αρκετα καλα, ξεχνιεται λιγακι.. Εκανα και σιδερο και φασινα σημερα.. Και πειναω...... αλλα κρατιεμαι!!:rolleyes::rolleyes:

Ο μπεμπης κανει τουμπες και χαιρομαι πολυ!!!!!!!

Ανυπομονω να ερθει και το δικο μας καροτσακι να το χαζευουμε κι εμεις!!!!!! Σε λιγες μερουλες θα ερθει.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Φιλεναδιτσα, παω για υπνο, τα εχω παιξει σημερα..

Πολλα φιλακια, να περασετε καλα αυριο. Εμεις μαλλον σπιτι θα ειμαστε να χαλαρωσουμε λιγο.

Καληνυχτα, φιλακια!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου καλημερούδια, εδώ είχε ήλιο προ λίγου με σύννεφα, αλλά πάλι συννεφιά βλέπω, οπότε και εμείς σπίτι και μετά ίσως για κανά καφεδάκι αν ανοιξει λίγο ο καιρός.

Τι κάνει η καραμελίτσα σου; η κοιλίτσα σου είνια τέλεια, είδα φώτο, εμένα νομίζω ότι έχει γίνει τεράστια, το αφάλη μου δεν υπάρχει πλέον, ενώ όταν ξαπλώσω έρχεται στα ίσα της βρε παιδί μου.

dYU4p3.png

καλημερα καλη μου,

ασε η κοιλια μου ειναι η πιο μικρη αλλα σας κερδιζω ολες σε ποπο, εχω τον πιο μεγαλο!

και εμεις σπιτακι θα κατσουμε, χαλια ο καιρος..

να σε ρωτησω τα σουπερ μαρκετ ειναι κλειστα?

ηθελα να παρω κατι ψιλοπραγματα..

Καλημερουδια εγγυουλες μου !!!

Καλα κουλουκα κ καλη σαρακοστη να εχουμε !!!

Μπλουμπλουδακι μου χρονια πολλα κ απο εδω( εδω ειναι καθηστερημενα, στο φεις ειναι στην ωρα τους χαχχαχαχα) να εισαι παντα υγιεις γερη κ ευτυχισμενη !

Τι ωραια εκπληξη ηταν αυτη ???? Τελεια θα περασες !!!!

Κοριτσακια μου κ μεις σημερα στη μανουλα για φαγητο κ μετα καμια βολτιτσα αν δεν εχω βαρυνει πολυ !χαχαχαχ!!!!!

Ποπο εσπασα ρεκορ σημερα ! Ξυπνησα πριν λιγο !!! Χτες η μπεμπα δεν σταματησε δευτερολεπτο !!!! Ολη την ωρα χορευε !!! Τι ομορφα που ειναι !!!!!

Σας φιλω ολες !!! Μακια !!!! Καλα να περασουμε !

καλημερα γκαστρουλινια μου!!!

καλη κ.δευτερα κ καλη σαρακοστη... με το καλο να περασει γρηγορα γρηγορα ο καιρος

να κρατησουμε τα αγγελουδια μας αγκαλιτσα...

μπλουμπλου μου χρονια καλα να εχεις με υγεια ...να χαιρεσαι την οικογενεια κ με το καλο να δεχτεις το νεο μελος...

εμεις δεν βγηκαμε καθολου απο το σπιτι..μονο ο καλος μου πηγε 2 φορες για καφεδακι...

εμενα με εχουν πιασει τα ψυχοτετοια μου κ δεν θελω να βγω επειδη θελω να περασουν αυτες οι μερες...καταλαβαινεται...

κατα τ'αλλα ανυπομονω να φαω σημερα το χταποδακι με το μακαρονακι κ το καλαμαρακι μου...στενοχωριεμαι η αληθεια ειναι που δεν θα φαω ταραμοσαλατα αλλα...για τα μικρα ολα θα τα κανω..

οσο για τον υπνο κ γω το εχω παρακανει αυτες τις μερες που ειναι ο καλος μου εδω...

ξυπναω αναγκαστικα 10 παρα για να κανω την ενεση...

θα ερθουν οι δικοι μου εδω για μαμ σημερα...

να περασετε ομορφα αημερα..θα τα πουμε το απογευμα..

αληθεια ολα αυτα τα θαλασιινα κανει να τα φαμε?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Marilou μου καταλαβαινω απολυτα αλλα μην αφηνεις να σε παιρνει απο κατω !

Ζησε το τωρα..το σημερα !!! Ζησε τη χαρα που εχεις τα 2 σου παιδακια κ ασε το χρονο να κυλησει..... !!!!! Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου καλη μου...δε νομιζω οτι το αξιζει...... !!! Οσο ειναι εφικτο να γεμιζεις το χρονο σου ειδικα αυτον τον καιρο κ να απασχολεις το μυαλο σου με διαφορα !!

Οσο για τα θαλασσινα καποια απο την παραια μας, ειχε πει κατι για το χταποδακι κ γω το τηρησα ! δεν εφαγα !! χαχαχαχ!!!

Εφαγα ομως μπολικα καλαμαρακια ντολμαδακια και ειχα ζητησει να εχει το τραπεζι πατζαρια ! Ασχετο ! χαχαχ!!! Αλλα τα τσακισα !!! Λατρευω πατζαρια !!!!

Ε και χαλβα επισης !!! Ουφ! Κ τωρα γυρισαμε κ θελει ο καλος μου να παμε σε λιγο εξω για καφε, αλλα ειμαι τοσο σκασμενη που του λεω ευχαριστως αλλα θα βαλω φορμα για να ερθω !!!! χαχαχαχαχαχ! Με το τζην δν την παλευω ουτε δευτερολεπτο ακομα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...