Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσακια, γυρισαμε απο κατι ψωνια με τον αντρουλη και σε λιγο θα μαγειρεψω..

Με στεναχωρει που δεν εχω καθολου βοηθεια και παρεα τη μανουλα μου, αλλα καταλαβαινω οτι δεν μπορει. Και στεναχωριεται κι εκεινη.

Αν παω κι εγω τον μπεμπη μου μπαλετο ειναι περιεργο;;

εχεις δικιο μωρε και εσυ και η μανουλα..

αλλα καντε υπομονη βρε αγαπες.. θα αλλαξουν τα πραγματα..

ο γαμπρος μου ΜΠΑΛΕΤΟ;;;

αυτο σαν πεθερα θα το απαγορεψω........:tongue:

Εχθές το βράδυ σκεφτόμουν από τι μπορεί να προέρχονται οι συσπάσεις και μάλλον βρήκα το φταίχτη. Ο καφές!!!!!!!!!! Και τι εννοώ. Εδώ και κάνα μήνα πίνω ένα καπουτσίνο κάθε πρωί με το που έρχομαι στο μαγαζί οπότε λογικά αυτό μου κάνει τη ζημιά. Θα κάνω αποχή από τον καφέ για καμιά βδομάδα να δούμε πως θα πάει.

Εντωμεταξύ μέσα στο χαμό ξέχασα να σας πώ ότι ο ντοκ κατάφερε να κάνει πρόβλεψη για το φύλο αλλά επειδή έχω ακούσει ότι κατά 80% ο τύπος πέφτει έξω στις προβλέψεις του επιφυλάσσομαι.......

Εαν λοιπόν βγεί αληθινός δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω απολύτως τίποτα:)

Σήμερα το πρωί την ώρα του πρωινού με τα ζουζούνια τους λέω " αγάπες ο γιατρός είπε ότι το μωρό μάλλον είναι μπέμπης". Και η ταυτόχρονη απάντηση και των δύο "όχι είναι μπέμπα, θέλουμε μπέμπα" και ο Νικόλας συμπλήρωσε" γιατί αλλιώς η μανούλα μας δεν θα μας αντέξει τέσσερις άντρες και θα μας παρατήσει ":(:(:(:(:(:(:(

Εκείνη την ώρα τα είδα όλα.

κοριτσακι και εμενα για καφε μονο ελληνικο και γαλλικο και δεν πινω καθε μερα.. καλυτερα να τον κοψεις τον καπουτσινο...

Οσο για τα αγορακια σου.. ειναι γλυκες και μακαρι ο γιατρος να κανει λαθος.. ε τι στο καλο στο δικο σου το παιδι θα πεσει μεσα;;;;:tongue::tongue:

μωρε γερο να ειναι..

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες! Τι ωραίες φωτό που είδα! Φτου σας!

Αχ βρε Βιργινάκι μου μας κατατρόμαξες, το ίδιο κι εσύ mammatopolina!! Τι ήταν πάλι αυτό;; Πάλι καλά, άγιο είχε το μωράκι σου!!

Κατερινάκι μου, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα και στενοχωριέσαι, αλλά μη χάνεις τις ελπίδες και την αισιδοξία σου! Να δεις που το μωράκι σας θα φέρει θετική αύρα και ενέργεια στο σπίτι και θα νιώσει και ο μπαμπάς σου πιο δυνατός.

Εγώ κοριτσάκια μου πήα χτες για την καμπύλη ζαχάρου. Είχα να κάνω και γενική αίματος και πολλές ορμονικές και μου παίρνανε πολλή ώρα αίμα, οι φλέβες μου εντωμεταξύ είναι πλαινές και πάνω στο κόκκαλο και από το ένα χέρι έσπασε με αποτέλεσμα να πονάει πολύ το χέρι μου και έχει μελανιάσει. Επίσης, αυτές τις 2 ώρες ούτε νερό δε σε αφήνουν να πιεις και αυτό το γλυκό πράγμα με είχε ζαβλακώσει για καμιά ώρα. Άντε να δούμε τα αποτελέσματα!

Κι από χτες ο μπέμπης είναι αρκετά ήσυχος, δίνει το παρόν που και που αλλά όχι ως συνήθως. Λέτε να φταίει η ταλαιπωρία;

γεια σου Λιζακι...!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamatopolina καλημέρα!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα μέτα από όσα στραβα σου έτυχαν.

Για τον καπουτσίνο που λές, τώρα πίνω και εγώ ένα. Οπως κάθε μέρα δηλαδή, και η αλήθεια είναι πως ο γιατρός μου είχε πει να πίνω ή γαλλικό ή ελληνικό ΜΟΝΟ. Λες να έχεις δίκιο??

Δεν είναι φοβερό να εχεις τα παιδάκια σου στο κρεβάτι το πρωί??? Τι κουβεντούλες που λένε!!!

Οσο για το φύλλ του παιδιού ... ελπίζω να γίνει το χατίρι των μικρών σου αφού το θέλουν και αυτά τοσο... πανω από όλα να είναι γερό το μπεμπε...

Φιλιά

Καλημέρα Ρενάκι

Τελικά όντως φταίει ο καφές γενικότερα γιατί πριν λίγο θυμήθηκα ότι στο δεύτερο παιδί που είχα νοσηλευθεί στο νοσοκομείο για συσπάσεις τοκετού στον τέταρτο και έπινα καφέ κανονικά όταν το πήραν γραμμή οι μαίες έγινε το έλα να δεις! Γιατί μου είπαν ότι ο καφές(όλα τα είδη) και το μαύρο τσάι είναι από τις ουσίες που προκαλούν συσπάσεις. Οπότε κομμένος μαχαίρι ο καφές και επιστρέφω στο πατροπαράδοτο τσαγάκι του βουνού.

Όσο για τα παιδιά στο κρεβάτι που λες είναι από τα καλύτερά μου. Το ίδιο μας έκαναν και οι δικοί μου με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά. Κυριακάτικο ξύπνημα βουρ στο μεγάλο κρεβάτι και χουζούρεμα με μπαμπά και μαμά. Και αν τσαντίζομαι για κάτι με τον καλό μου είναι ότι αυτή τη χαρά δεν την έχει δώσει ποτέ στα μικρά. Έχει βλέπεις το κολοκυνήγι και τα βρομόσκυλά του κάθε Κυριακή.

Τώρα για το φύλο αν όντως είναι αγοράκι δεν θα μπώ καθόλου σε έξοδα:P:p:p:p:p

Πέρα από την πλάκα όμως να είναι καλά και να φτάσει μέχρι τον ένατο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

κοριτσακια, γυρισαμε απο κατι ψωνια με τον αντρουλη και σε λιγο θα μαγειρεψω..

εχεις δικιο μωρε και εσυ και η μανουλα..

αλλα καντε υπομονη βρε αγαπες.. θα αλλαξουν τα πραγματα..

ο γαμπρος μου ΜΠΑΛΕΤΟ;;;

αυτο σαν πεθερα θα το απαγορεψω........:tongue:

κοριτσακι και εμενα για καφε μονο ελληνικο και γαλλικο και δεν πινω καθε μερα.. καλυτερα να τον κοψεις τον καπουτσινο...

Οσο για τα αγορακια σου.. ειναι γλυκες και μακαρι ο γιατρος να κανει λαθος.. ε τι στο καλο στο δικο σου το παιδι θα πεσει μεσα;;;;:tongue::tongue:

μωρε γερο να είναι

Έχεις δίκιο Μαράκι. Τι στο καλό!!! Αλλά με την τύχη που έχω εγώ με βλέπω με τρείς νύφες παρατημένη σε κάνα γηροκομείο:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γεια σας κοριτσακια μου και απο μενα!!! Διαβασα οοοοολααααα τα νεακια σας!!! Καταρχην να πω οτι και εγω παρελαβα το καροτσι του μικρου εχτες απο το e-baby και εχω κατενθουσιαστει!!!!! Μαρακι μεγια μας και καλες βολτες!!!!!

Virgi με κοψοχολιασες λιγακι, αλλα τελος καλο...ολα καλα!!!! Σουπερ οι κοιλιτσες σας!!!!!! Οσον αφορα τα κιλα, εγω εχω παρει 3 εξαρχης, αλλα τελευταια πειναω συνεχεια....Βεβαια και εγω δε ξεκινησα και στα αδυνατα μου και το χω ενα αγχος να μην παρω πολλα κιλα...!!! Βγηκαν και οι εξετασεις μου και ο αιματοκριτης μου επεσε κι αλλο, εφτασε στο 31. Ο γιατρος μου εδω σε και 2ο χαπι σιδηρο. Καλο τριημερο να εχουμε και να περασουμε τελειααααααααα!!!!!!!!! Φιλακια σε ολες και διπλα φιλια στις διδυμομανουλες!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα μου καλοριζικο το καροτσι σας κ συντομα να γεμισει απο το μπεμπε !!!!!!

Καλες βολτουλες να εχετε !!!!

Οσο για τα κιλα μια χαρα κρατας αντε να δουμε ομως απο δω κ περα τι θα γινει !!!

οσο για τον αιματοκριτη στα ιδια χαλια ειμαστε !!!!

Γεια σας κοριτσακια μου.Πωπω δυο μερες ελειψα κ εγιναν τοσα πολλα.Τρομαξα κ με την Βιργινουλα κ την Μαματοπολινα.Ευτηχως τελος καλο ολα καλα.Μιραντα μου καλως ορισες στην παρεα μας.Με το καλο ο μπεμπακος σου.Εγω εχθες προσπαθουσα καθε δυο ωρες να μπω αλλα ματαια.Η συνδεση στο χωριο ειχε πεθανει.Εχω ασυρματη γι'αυτο σερνετε.Τωρα τα καλα,εφερε ο αντρουλης τα επιπλα του μπεμπη μας κ δν ξεκολλαω απο το δωματιο.Ειναι ονειρεμενο,σαν απο περιοδικο.Τακτοποιησα κ οτι εχω αγορασει μεχρι τωρα,κολλησα κ τα αυτοκολλητα μονο οι κουρτινες μου λειπουν τωρα.Α κ ο μπεμπης χαχαχα:PΑυτα απο εμενα,αν μπορεσω θα μπω κ αργοτερα.Αλλιως καλο σαββατοκυριακο κ καλα κουλουμα.Φιλια σε ολες κ να προσεχετε

CEebp2.png?9T0iAOMn

Αγγελικουλα κ Βιργινουλα μην σας αγχωνει ο αιματοκριτης,εγω τον περασμενο μηνα ειχα 24 κ μετα απο 3 αμπουλες σιδηρου κ 3 ριζοφερον μαζι με πολυ μοσχαρι κ χυμους τωρα ειμαι στο 26,5.Α κ με αιμοσφαιρινη 8,5,στο τσακ την γλιτωσα την μεταγγιση.Εννοειτε οτι εχω το στιγμα κ ειμαι συνηθισμενη σε χαμηλες τιμες αλλα οχι κ ετσι.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Αντυ μου καλοριζικα τα επιπλακιαααααα!!!!!!!!!!! Τι ωραια, που οργανωνομαστε για να ερθουν τα ζουζουνια μας!!!!! Ασε και εγω εχω στιγμα...24 ομως ειναι πολυυυυυ χαμηλα....προσεχε κοριτσακι! Βρε κοριτσια εχω μια απορια. Το πρωι που σηκωνομαι πινω θυρορμονη, μετα απο μιση ωρα πινω το σιδηρο, το μεσημερι το ασβεστιο, το απογευμα το φυλλικο και το βραδυ παλι σιδηρο 30 λεπτα πριν το φαι. Το γαλα μου ποτε μπορω να το πινω? Γιατι, λενε οτι δεν κανει κοντα στο σιδηρο,γιατι δεν απορροφιεται...

Φιλιααααα!!!!!Παω να φτιαξω καμμια πορτοκαλαδιτσα!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα !!!!!!!!!!!! Μεγα λαθος που πινεις τοσο κοντα το σιδηρο με το χαπι του θυροειδη ! Πρεπει να απεχει τουλαχιστον 4 ωρες οπωσδηποτε το ενα με το αλλο ! Εμενα ετσι μου εχουν πει οι ενδοκρινολογοι !!!!!

Γι αυτο κ βγαινει να πινω γυρω στις 12 το μεσημερι το σιδηρο κ οχι το πρωι !!! Τσεκαρε το καλη μου !!!!

Αντυακι μου καλοριζικα τα επιπλακια !!!!!!! Γιουπι !!!!!!!!!!! Το πρωτο δωματιακι της παρεας ειναι ετοιμο !!!!!!!! Τι καλα !!!!!!!!!!!!! Γιουπι !!!!!!!!!!! Αχ ! Χαιρομαι τοσο πολυ ! Φαινεται ????

ΑΝτε με το καλο κοριτσαρες μου σε ολες !!!!!! Ποπο.....φτανει επιτελους η στιγμη......σιγα σιγα !!!!

Εμεις τωρα γυρισαμε ειχαμε παει εξω για καφε κ μετα για φαγητο, κ σημερα μας επιασε κ λεγαμε για τη μπεμπα συνεχεια....κ ειχα συγκινηθει τοσο πολυ απο την κουβεντα............................ ανυπομονω να κρατησω στην αγκαλια μου το παιδακι μου !!!!!!!!!!!

Καληνυχτουλα γλυκουλες μου !!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα κ Βιργινουλα μην σας αγχωνει ο αιματοκριτης,εγω τον περασμενο μηνα ειχα 24 κ μετα απο 3 αμπουλες σιδηρου κ 3 ριζοφερον μαζι με πολυ μοσχαρι κ χυμους τωρα ειμαι στο 26,5.Α κ με αιμοσφαιρινη 8,5,στο τσακ την γλιτωσα την μεταγγιση.Εννοειτε οτι εχω το στιγμα κ ειμαι συνηθισμενη σε χαμηλες τιμες αλλα οχι κ ετσι.

Το κακο με μενα ειναι οτι ξεκινησα με 40 κ πριν ενα μηνα περιπου ειχε φτασει ηδη στο 31 ! Υπολογιζω οτι θα χει πεσει κ αλλο αυτη τη φορα, κ το δευτερο κακο ειναι οτι δεν τρωω κρεας (πολυ σπανια) απο τοτε που εμεινα εγκυος κ δεν πινω επισης χυμους.... οποτε.... ο γιατρος φωναζει αλλα τι να κανω !!!

Η αιμοσφαρινη μου κ μενα χαμηλη ειναι αν θυμαμαι καλα η 8κατι η 9κατι !!!

Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα ομως !!!!:-P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΧΩΝΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 25,4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΝΓΧΩΝΩΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Καλημερα !!! Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι πηγαμε εκκλησια κ κοινωνησα κιολας ! Αλλα ημουνα πολλη ωρα ορθια κ κουραστηκα ! Ηταν γεματη ουτε καρεκλα για δειγμα δεν υπηρχε !!!

Κικη μου μην αγχωνεσαι για την κοιλιτσα απο δω κ περα θα φουσκωσει αποτομα !!!

Οσο για την συχνουρια ειναι απολυτα φυσιολογικο ! Κ γω εχω ! Ευτυχως οχι το βραδυ !

Τωρα που νιωθεις το μπεμπη χαμηλα....στον κολπο..αποκλειεται !!! Θα ησουν ετοιμη για γεννα καλε ! Αλλα οταν ενιωθα κ γω τοσο χαμηλα τα χτυπηματα που βεβαια ειχαν μια διαφορα μου ειπε ο γιατρος οτι θα ηταν το εντερο μου κ οχι το μωρο ! Κ ειχε δικιο τελικα !!!! Παρατηρησε το κ εκει χαμηλα αν νιωθεις κ φτερουγισματα μαζι ισως ειναι εντερακι ! Διαφορετικα κανε εναν υπερηχο να ελεγξεις τη θεση του μωρου ! Εμενα ας πουμε ειναι ψηλα, απεχει απο τη λεκανη .... !!!!

γεια σας, κοριτσακια μου!!

καμια δεν ειναι μεσα?

εμεις ειχαμε εξω χτες το βραδακι σε κατι φιλους και σημερα ειμασταν ολη την μερα στους γονεις μου, φαγαμε εκει και τωρα γυρισαμε σπιτακι, αναψαμε το τζακι μας και βλεπουμε τον Παναθηναικο..

εχει εναν παλιοκαιρο και κρυο..

Γεια σας κοριτσακια μου και απο μενα!!! Διαβασα οοοοολααααα τα νεακια σας!!! Καταρχην να πω οτι και εγω παρελαβα το καροτσι του μικρου εχτες απο το e-baby και εχω κατενθουσιαστει!!!!! Μαρακι μεγια μας και καλες βολτες!!!!!

Αγγελικουλα μου, μεγια μας το καροτσακι!!! καλα δεν ειναι φοβερο? εμεις το στησαμε και το κανουμε βολτες μεσα στο σπιτι και καθε τρεις και λιγο παμε στο δωματιο και το κοιταμε!!!!:tongue::tongue:

δεν ειναι ωραιο το χρωμα και πολυ σικ? εγω το λατρεψα!

αντε καλες βολτες!!

Τωρα τα καλα,εφερε ο αντρουλης τα επιπλα του μπεμπη μας κ δν ξεκολλαω απο το δωματιο.Ειναι ονειρεμενο,σαν απο περιοδικο.Τακτοποιησα κ οτι εχω αγορασει μεχρι τωρα,κολλησα κ τα αυτοκολλητα μονο οι κουρτινες μου λειπουν τωρα.Α κ ο μπεμπης χαχαχα:PΑυτα απο εμενα,αν μπορεσω θα μπω κ αργοτερα.Αλλιως καλο σαββατοκυριακο κ καλα κουλουμα.Φιλια σε ολες κ να προσεχετε

Αντουλα, σκεφτομουν που χαθηκες αυτες τις μερες!!

αλλα ειχε δουλιτσες βλεπω!!

καλοριζικα τα επιπλα κοριτσακι μου.. με το καλο να ερθει ο μπεμπης να τα χαρει!!

βαλε μας καμια φωτο..

.Εννοειτε οτι εχω το στιγμα κ ειμαι συνηθισμενη σε χαμηλες τιμες αλλα οχι κ ετσι.

και εγω εχω στιγμα και αιματοκριτη 32, την τεταρτη θα ξανακανω εξετασεις, αντε θα δουμε να εχει ανεβει αραγε?

Ασε και εγω εχω στιγμα...24 ομως ειναι πολυυυυυ χαμηλα....προσεχε κοριτσακι! Βρε κοριτσια εχω μια απορια. Το πρωι που σηκωνομαι πινω θυρορμονη, μετα απο μιση ωρα πινω το σιδηρο, το μεσημερι το ασβεστιο, το απογευμα το φυλλικο και το βραδυ παλι σιδηρο 30 λεπτα πριν το φαι. Το γαλα μου ποτε μπορω να το πινω? Γιατι, λενε οτι δεν κανει κοντα στο σιδηρο,γιατι δεν απορροφιεται...

Φιλιααααα!!!!!Παω να φτιαξω καμμια πορτοκαλαδιτσα!!!

βρε Αγγελικη εγω πινω δυο αμπουλες σιδηρο το πρωι.

την πρωινη ομως την πινω μαζι με ενα ποτηρι γαλα, πορτοκαλαδα το ξερω πως ειναι το ιδανικο αλλα με ενοχλει η οξυτητα.

κανω λαθος τοσο καιρο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΧΩΝΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 25,4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΝΓΧΩΝΩΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ?

Κικακι, και εγω χαμηλα την νιωθω την μπεμπουλα αλλα ο γιατρος με ειδε την πεμπτη και ειπε πως ολα ειναι καλα και ειναι φυσιλογικο, τωρα θα ανεβει η μητρα απο εδω και περα..

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............29/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

2.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

13.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

14.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

15.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

16.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

17.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

18.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

19.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

20.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

21.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

22.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

23.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................14/03/11

24.Mammyblue..........1/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

25.Οzalina................ΠΠΓΝΙ...............8/7/11........ΜΠΕΜΠΑ.......1/03/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...