Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Φοβερο τιτινα μου ! Ειδα μεχρι την 8η εβδομαδα που ειμαι λιγα κ σοκαριστηκα !!!! ποποπο ανθρωπακι ειναι ......φοβερο !!!!

Οσο για τη δουλεια κ μενα ειναι ορθοστασια κ βαρη κ ετσι μου δινει αδειες ο γιατρος !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευάκι μου ναι γιατί εγώ μένω Χαλάνδρι και δουλεύω Φάληρο και πάω είτε από κέντρο είτε από περιφερειακό..όσες φορές είχα επιχειρήσει Εθνική την πάτησα..!Εγώ δεν φοβάμαι τόσο τις λακούβες όσο τα νεύρα που με πιάνουνε..προσπαθώ να χαλαρώνω και να ακούω μουσικούλα αλλά δεν...!

Υ.Γ. Το τιτίνα το δικό μου βγαίνει από το Κατερίνα...κάτι το οποίο δεν μπορούσα να πώ όσο ήμουνε μικρή..!!

Κατερινα οποτε!!!Σορι που σε ειπα Χριστινα!!!!

Οι λακουβες ομως ειναι επικυνδινες!!!!Ειναι αυτη η παλιοαθηνα που χανεις τσαμπα τον χρονο σου!!Εγω μενω Λαρισα!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Βιργινία μου δεν είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα εξελίσσεται?? Εμείς το βλέπαμε με τον άντρα μου και είχαμε τρελλαθεί..καθε στιγμή το μικρό μας όλο και μεγαλώνει...!

Κατερινα οποτε!!!Σορι που σε ειπα Χριστινα!!!!

Οι λακουβες ομως ειναι επικυνδινες!!!!Ειναι αυτη η παλιοαθηνα που χανεις τσαμπα τον χρονο σου!!Εγω μενω Λαρισα!!!

Αυτό ξαναπές το!! Εδώ παιδί μου είναι τρελλοκομείο..!! Αν μπορούσα να πάω να μείνω κάπου εκτός Αθήνας πιστεύω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά..!

Βιργινία μου δεν είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα εξελίσσεται?? Εμείς το βλέπαμε με τον άντρα μου και είχαμε τρελλαθεί..καθε στιγμή το μικρό μας όλο και μεγαλώνει...!

μοναδικο...........................

απορω πως θα ναι στον υπερηχο οταν ξαναπαω!

Διαφημίσεις

Αυτό ξαναπές το!! Εδώ παιδί μου είναι τρελλοκομείο..!! Αν μπορούσα να πάω να μείνω κάπου εκτός Αθήνας πιστεύω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά..!

Σε καταλαβαινω...

Εμενα 8 χρονια Αθηνα κ ειχα πολυ καλη δουλεια κ πολυ καλο μελλον απότι φαινοτανε, δεν αντεχα ομως αλλο, τα παρατησα ολα κ ηρθα Λαρισα κ ξαναξεκινησα απο το μηδεν!Φαντασου ποσο με ειχε τρελανει αυτη η πολη!!!Βεβαια υπαρχουν αλλα ατομα που λατρευουνε την Αθηνα κ δεν μπορουν να ζησουνε πουθενα αλλου!!!Εγω λεω πως θα μπορουσα να την ανεχτω μονο εαν επερνα πολλλαααααα λεφτα κ ειχα σπιταρωνα στα Β.Π. ή καμια Γλυφαδα κ δεν χρειαζοτανε να πηγαινω στο κεντρο!!!!

yVNPp3.png

Υ.Γ. Το τιτίνα το δικό μου βγαίνει από το Κατερίνα...κάτι το οποίο δεν μπορούσα να πώ όσο ήμουνε μικρή..!!

πολυ καλο!!!!:D:D:D

Εγω λεω πως θα μπορουσα να την ανεχτω μονο εαν επερνα πολλλαααααα λεφτα κ ειχα σπιταρωνα στα Β.Π. ή καμια Γλυφαδα κ δεν χρειαζοτανε να πηγαινω στο κεντρο!!!!

και εμενα δεν μου αρεσει η Αθηνα, αλλα με αυτες τις προυποθεσεις:tongue::tongue:

θα πηγαινα..

παντως και η λαρισα πολυ ωραια ειναι, τωρα που ειχα ερθει, μου αρεσε πολυ!

ενταξει μεσα στο κεντρο θυμιζει μεγαλουπολη, η Καλαματα ειναι πιο μικρη,

αλλα στα περιχωρα ηταν ακομα πιο ωραια.

εφυγα ξαφνικα απο την παρεα μας γιατι ενιωσα μια ζαλαδα φοβερη, κοιμηθηκα και λιγο, τωρα εφαγα και λιγο ψαρακι και ειμαι καλυτερα, ευτυχως.

Παντως κοριτσια να προσεχετε παρα πολυ στην δουλεια σας.

και εγω φοβαμαι τι θα γινει αν λειψω τοσο καιρο αλλα δεν γινεται να παω, μονο αν κατσω στο ταμειο, σε καταστημα ηλεκτρικων δουλευω.

θα δουμε...

πολυ καλο!!!!:D:D:D

και εμενα δεν μου αρεσει η Αθηνα, αλλα με αυτες τις προυποθεσεις:tongue::tongue:

θα πηγαινα..

παντως και η λαρισα πολυ ωραια ειναι, τωρα που ειχα ερθει, μου αρεσε πολυ!

ενταξει μεσα στο κεντρο θυμιζει μεγαλουπολη, η Καλαματα ειναι πιο μικρη,

αλλα στα περιχωρα ηταν ακομα πιο ωραια.

εφυγα ξαφνικα απο την παρεα μας γιατι ενιωσα μια ζαλαδα φοβερη, κοιμηθηκα και λιγο, τωρα εφαγα και λιγο ψαρακι και ειμαι καλυτερα, ευτυχως.

Παντως κοριτσια να προσεχετε παρα πολυ στην δουλεια σας.

και εγω φοβαμαι τι θα γινει αν λειψω τοσο καιρο αλλα δεν γινεται να παω, μονο αν κατσω στο ταμειο, σε καταστημα ηλεκτρικων δουλευω.

θα δουμε...

Ωραια ειναι η Λαρισα, αλλα οχι κ σουπερ!!!!Μια απλη πολη, αρκετα μεγαλη πολη!!!!Αλλα εχει εντονη ζωη, παντα κυκλοφορει κοσμος κ βλεπεις μια ζωντανια!!!

Καλαματα ειχα παει πολυ μικρη κ δεν θυμαμαι κ πολλα, σχεδον τιποτα!!!Ειναι ωραια?

Μη το σκεφτεσαι για τη δουλεια, πολυ καλα κανεις κ δεν δουλευεις, τιποτα δεν μπορουνε να σε κανουνε, εγκυμοσυνη ειναι δεν ειναι αστειο, ασε που νομικα δεν μπορουνε να σε απολυσουνε με τιποτα, θα σε χρυσοπληρωνουνε μετα!!!!!Ας τολμησει αφεντικο να πειραξει εγκυουλα κ θα ξεσηκωθουμε ολες!!!!

Εσυ το μονο που θα κοιτας θα ειναι να εισαι καλα κ εσυ κ το μωρακι σου!!!!Τιποτα αλλο δεν μας νοιαζει!!!

Κι εγω μολις μπορεσω θα σταματησω την δουλεια, κ αν μου γραψει αναρρωτικη ο γιατρος εννοειτε πως θα την παρω!

Πρεπει να ξεκουραζεσαι!!!!Το ψαρακι μια χαρα σε τονωσε γλυκια μου!!!!

Αντε να σχολασω κ εγω να παω να φαω επιτελους, να ξεκουραστω λιγακι κ να παω για καφεδακι με την κουμπαρουλα μου!

yVNPp3.png

καλη ξεκουραση και καλη βολτα Ευακι..

η Καλαματα καλη ειναι, εχουμε και την θαλασσα και ειμαστε ωραια...

σε αφηνω καλη μου, γυρισε ο αντρουλης..

τα ξαναλεμε!!

Διαφημίσεις

καλη ξεκουραση και καλη βολτα Ευακι..

η Καλαματα καλη ειναι, εχουμε και την θαλασσα και ειμαστε ωραια...

σε αφηνω καλη μου, γυρισε ο αντρουλης..

τα ξαναλεμε!!

Καλο σου απογευμα Μαρακι μου!!!

Φιλακια πολλα!!Τα λεμε αυριο παλι!!!

yVNPp3.png

καλημερα κοριτσια,

Τζινακι, τι κανεις? πως ειναι τα κεφια σημερα?

εγω καλα ειμαι μεχρι τωρα, δεν εχω κοιμηθει καλα ομως και δεν με βλεπω καλα,

θα ξαναπαω σε κανα δυο ωρες μου φαινεται...

Καλημερα ομορφες εγκυουλες φιλεναδιτσες μου!!!!!

Σημερα εχουμε ηλιακο κ πολυ χαρομαι, αν κ εγω δεν κοιμηθηκα καλα κ με περιμενει δυσκολη ημερα!

Ειδα για αλλη μια φορα εφιαλτη, ξυπνησα κ μου ηταν αδυνατο να ξανακοιμηθω, στριφογυρνουσα στο κρεβατι κανενα 3ωρο κ μολις με πηρα ο υπνος χτυπησε το ξυπνητηρι για δουλεια!!!!

Μαρακι μου πηγαινε να ξεκουραστεις, το νινακι θελει νανι!!!!

Τζινακι μου καλο καλημερα!!!Μια μερα λιγοτερη μεχρι την επισκεψη στον γυναικολογο!!!!!!Αντε μερουλες περαστε!!!!

yVNPp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? εγω ειχα μετακομισει για λιγο στης μαμας μου για παρεα γιατι ο αντρουλης ελειπε ταξιδι. τωρα ειμαστε ολοι πισω στη θεση μας. Ειμαι ακομα μονιμος κατοικος κρεβατοκαμαρας και επειδη εχω το λαπτοπακι ανοιχτο και διαβαζω αρκετα αναρωτιεμαι... μηπως βλαπτει το εμβρυακι τοση ακτινοβολια? λαπτοπ, κινητο? εγω δεν ειμαι απο αυτες ποθ υπερβαλλουν με τετοια θεματα αλλα δεν το ανεφερα και στο γιατρο μου ποτε.... λέτε να μην κανει το λαπτοπ? και εννοω λόγω του ασυρματου δικτυου οχι σαν συσκευη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...