Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

που εισαι βρε τρελοκομειο;;

τι του κανεις καλε του παιδιου σου;;;;

εμενα κοιμαται ακομα η υπναρου μου, μαλλον περιμενει τον μπαμπα της που κοιμαται ακομα..

καλημερα σου ειπα;

Σε ποιον απευθυνεσαι βρε παλαβο ??

χμμ..να υποθεσω σε μενα !!! χαχαχαχα!!!!

Εγω τιποτα δεν της εκανα !! Αυτη μου εκανε τον εσωτερικο κοσμο της κοιλιτσας μου....πιστα χορου αλλα καθολου δεν με χαλασε ! χαχααχαχ!!!!!

Καλημερα δεν μου ειπες κ προσεξε μη το παρω προσωπικα !:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Κατερινακι μου, εισαι καλυτερα σημερα; πραγματι αυτες οι μερες ηταν για την παρεα μας πολυ πακετο..

τι μας πειραξε αραγε;;

ποιον θες να πω τρελοκομειο; εσενα φυσικα!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΑΡΟΥ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ! ΑΥτο το παιδι θα το παω σιγουρα μπαλετο !!!

Εχει ταλεντο απο εμβρυο !!!!! χαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!

Καλημερα κ σε σενα λοιπον κ στην ομορφη καραμελιτσα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα, μου φτιαχνετε το κεφι, ευχαριστω πολυ!! Δεν ειμαι καλυτερα, οχι. Αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη για τον μπεμπη και τα παω καλα νομιζω. Με στεναχωρει που δεν εχω καθολου βοηθεια και παρεα τη μανουλα μου, αλλα καταλαβαινω οτι δεν μπορει. Και στεναχωριεται κι εκεινη.

Αν παω κι εγω τον μπεμπη μου μπαλετο ειναι περιεργο;;:tongue::tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα, μου φτιαχνετε το κεφι, ευχαριστω πολυ!! Δεν ειμαι καλυτερα, οχι. Αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη για τον μπεμπη και τα παω καλα νομιζω. Με στεναχωρει που δεν εχω καθολου βοηθεια και παρεα τη μανουλα μου, αλλα καταλαβαινω οτι δεν μπορει. Και στεναχωριεται κι εκεινη.

Αν παω κι εγω τον μπεμπη μου μπαλετο ειναι περιεργο;;:tongue::tongue:

χαχαχχαχαχαχαχα!!!! Θα βρουμε κατι καλυτερο για το μπεμπη !!!!!

Μια σχολη με break dance ας πουμε !!!!!!!!!!

Ετσι μελλοντικη μανουλα ! Χαιρομαι που τα καταφερνεις !!!!!

Ο μπεμπιτος πανω απ ολα !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουρλομανούλες και από εμένα

Τι μου κάνετε?

Εγώ είμαι αρκετά καλά σήμερα, ξύπνια από τις πέντε τα ξημερώματα με ένα καιρό μόνο για χουχούλιασμα,ψιλόβροχο και κρύο,κλασσικά στο μαγαζί το οποίο τα Σάββατα είναι να κόβεις φλέβες.

Εχθές το βράδυ σκεφτόμουν από τι μπορεί να προέρχονται οι συσπάσεις και μάλλον βρήκα το φταίχτη. Ο καφές!!!!!!!!!! Και τι εννοώ. Εδώ και κάνα μήνα πίνω ένα καπουτσίνο κάθε πρωί με το που έρχομαι στο μαγαζί οπότε λογικά αυτό μου κάνει τη ζημιά. Θα κάνω αποχή από τον καφέ για καμιά βδομάδα να δούμε πως θα πάει.

Όσο για τα κιλά που λέτε, αφήστε το, έχω μακράν τα πρωτία:D:D:D:D:D:D:D

Εντωμεταξύ μέσα στο χαμό ξέχασα να σας πώ ότι ο ντοκ κατάφερε να κάνει πρόβλεψη για το φύλο αλλά επειδή έχω ακούσει ότι κατά 80% ο τύπος πέφτει έξω στις προβλέψεις του επιφυλάσσομαι.......

Εαν λοιπόν βγεί αληθινός δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω απολύτως τίποτα:):):):):).

Σήμερα το πρωί την ώρα του πρωινού με τα ζουζούνια τους λέω " αγάπες ο γιατρός είπε ότι το μωρό μάλλον είναι μπέμπης". Και η ταυτόχρονη απάντηση και των δύο "όχι είναι μπέμπα, θέλουμε μπέμπα" και ο Νικόλας συμπλήρωσε" γιατί αλλιώς η μανούλα μας δεν θα μας αντέξει τέσσερις άντρες και θα μας παρατήσει ":(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Εκείνη την ώρα τα είδα όλα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!

Εμεις όσο μπορούμε τώρα πριν αρχίσουν τα ξενύχτια κοιμόμαστε λίγο παραπάνω.

Μπήκα για λίγο για να ευχηθώ σε όλες καλό ΣΚ και καλά Κουλουμα.

Λέμε να βολτάρουμε λίγο σήμερα.

Μαράκι, η γλυκιά σου κοιλίτσα σίγουρα θα στρογγυλέψει και θα φουσκώσει από τον 7ο και μετά που η μπουμπού θα μεγαλώνει πιο πολύ.

Βιργινία, ομορφη στρογγυλή κοιλίτσα και μια χαρά είσαι στα κιλά, μπράβο κοριτσάκι.

Μαριλού, ελπίζω να έχει περάσει τώρα ο πόνος από την ένεση. Πολύ σε σκέφτομαι βρε φιλενάδα. Κουράγιο.

Κατερινα, σιγα σιγά θα φτιάξει το κέφι σου, που θα πάει.... πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια που λένε πως ηταν περίεργες οι προηγουμενες μέρες. Χαμογέλα και όλα θα αλλάξουν...

Φιλάκια σε όλες!!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Καλημέρα ζουρλομανούλες και από εμένα

Τι μου κάνετε?

Εγώ είμαι αρκετά καλά σήμερα, ξύπνια από τις πέντε τα ξημερώματα με ένα καιρό μόνο για χουχούλιασμα,ψιλόβροχο και κρύο,κλασσικά στο μαγαζί το οποίο τα Σάββατα είναι να κόβεις φλέβες.

Εχθές το βράδυ σκεφτόμουν από τι μπορεί να προέρχονται οι συσπάσεις και μάλλον βρήκα το φταίχτη. Ο καφές!!!!!!!!!! Και τι εννοώ. Εδώ και κάνα μήνα πίνω ένα καπουτσίνο κάθε πρωί με το που έρχομαι στο μαγαζί οπότε λογικά αυτό μου κάνει τη ζημιά. Θα κάνω αποχή από τον καφέ για καμιά βδομάδα να δούμε πως θα πάει.

Όσο για τα κιλά που λέτε, αφήστε το, έχω μακράν τα πρωτία:D:D:D:D:D:D:D

Εντωμεταξύ μέσα στο χαμό ξέχασα να σας πώ ότι ο ντοκ κατάφερε να κάνει πρόβλεψη για το φύλο αλλά επειδή έχω ακούσει ότι κατά 80% ο τύπος πέφτει έξω στις προβλέψεις του επιφυλάσσομαι.......

Εαν λοιπόν βγεί αληθινός δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω απολύτως τίποτα:):):):):).

Σήμερα το πρωί την ώρα του πρωινού με τα ζουζούνια τους λέω " αγάπες ο γιατρός είπε ότι το μωρό μάλλον είναι μπέμπης". Και η ταυτόχρονη απάντηση και των δύο "όχι είναι μπέμπα, θέλουμε μπέμπα" και ο Νικόλας συμπλήρωσε" γιατί αλλιώς η μανούλα μας δεν θα μας αντέξει τέσσερις άντρες και θα μας παρατήσει ":(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Εκείνη την ώρα τα είδα όλα.

χαχαχαχαχα γελαω με το τελευταιο !!! Ειδες τα σκατουλια που τα κρατανε ???? αντε βρε το καημενακι το τρομαξες !!!!

Καλα εγω δεν πειθομαι ακομα αφου πεφτει κ 80% εξω !!!!!

Οσο για τον καφε εμενα δεν με αφηνε να πιω καπουτσινο !

μονο εναν ελληνικο τη μερα !!!!

Παρακολουθησε το κ αν φταιει αυτο ποτε ξανα καφες !!!!!!!

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες! Τι ωραίες φωτό που είδα! Φτου σας!

Αχ βρε Βιργινάκι μου μας κατατρόμαξες, το ίδιο κι εσύ mammatopolina!! Τι ήταν πάλι αυτό;; Πάλι καλά, άγιο είχε το μωράκι σου!!

Κατερινάκι μου, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα και στενοχωριέσαι, αλλά μη χάνεις τις ελπίδες και την αισιδοξία σου! Να δεις που το μωράκι σας θα φέρει θετική αύρα και ενέργεια στο σπίτι και θα νιώσει και ο μπαμπάς σου πιο δυνατός.

Εγώ κοριτσάκια μου πήα χτες για την καμπύλη ζαχάρου. Είχα να κάνω και γενική αίματος και πολλές ορμονικές και μου παίρνανε πολλή ώρα αίμα, οι φλέβες μου εντωμεταξύ είναι πλαινές και πάνω στο κόκκαλο και από το ένα χέρι έσπασε με αποτέλεσμα να πονάει πολύ το χέρι μου και έχει μελανιάσει. Επίσης, αυτές τις 2 ώρες ούτε νερό δε σε αφήνουν να πιεις και αυτό το γλυκό πράγμα με είχε ζαβλακώσει για καμιά ώρα. Άντε να δούμε τα αποτελέσματα!

Κι από χτες ο μπέμπης είναι αρκετά ήσυχος, δίνει το παρόν που και που αλλά όχι ως συνήθως. Λέτε να φταίει η ταλαιπωρία;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!

Εμεις όσο μπορούμε τώρα πριν αρχίσουν τα ξενύχτια κοιμόμαστε λίγο παραπάνω.

Μπήκα για λίγο για να ευχηθώ σε όλες καλό ΣΚ και καλά Κουλουμα.

Λέμε να βολτάρουμε λίγο σήμερα.

Μαράκι, η γλυκιά σου κοιλίτσα σίγουρα θα στρογγυλέψει και θα φουσκώσει από τον 7ο και μετά που η μπουμπού θα μεγαλώνει πιο πολύ.

Βιργινία, ομορφη στρογγυλή κοιλίτσα και μια χαρά είσαι στα κιλά, μπράβο κοριτσάκι.

Μαριλού, ελπίζω να έχει περάσει τώρα ο πόνος από την ένεση. Πολύ σε σκέφτομαι βρε φιλενάδα. Κουράγιο.

Κατερινα, σιγα σιγά θα φτιάξει το κέφι σου, που θα πάει.... πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια που λένε πως ηταν περίεργες οι προηγουμενες μέρες. Χαμογέλα και όλα θα αλλάξουν...

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλημερα ρενακι ! Σ ευχαριστω πολυ πολυ !!!

Καλο σκ κ καλα κουλουμα κ σε σενα !!!

Να περασεις ομορφα !!!!!!!!!!!!!

φιλακια !!!!!!!

Διαφημίσεις

mamatopolina καλημέρα!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα μέτα από όσα στραβα σου έτυχαν.

Για τον καπουτσίνο που λές, τώρα πίνω και εγώ ένα. Οπως κάθε μέρα δηλαδή, και η αλήθεια είναι πως ο γιατρός μου είχε πει να πίνω ή γαλλικό ή ελληνικό ΜΟΝΟ. Λες να έχεις δίκιο??

Δεν είναι φοβερό να εχεις τα παιδάκια σου στο κρεβάτι το πρωί??? Τι κουβεντούλες που λένε!!!

Οσο για το φύλλ του παιδιού ... ελπίζω να γίνει το χατίρι των μικρών σου αφού το θέλουν και αυτά τοσο... πανω από όλα να είναι γερό το μπεμπε...

Φιλιά

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες! Τι ωραίες φωτό που είδα! Φτου σας!

Αχ βρε Βιργινάκι μου μας κατατρόμαξες, το ίδιο κι εσύ mammatopolina!! Τι ήταν πάλι αυτό;; Πάλι καλά, άγιο είχε το μωράκι σου!!

Κατερινάκι μου, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα και στενοχωριέσαι, αλλά μη χάνεις τις ελπίδες και την αισιδοξία σου! Να δεις που το μωράκι σας θα φέρει θετική αύρα και ενέργεια στο σπίτι και θα νιώσει και ο μπαμπάς σου πιο δυνατός.

Εγώ κοριτσάκια μου πήα χτες για την καμπύλη ζαχάρου. Είχα να κάνω και γενική αίματος και πολλές ορμονικές και μου παίρνανε πολλή ώρα αίμα, οι φλέβες μου εντωμεταξύ είναι πλαινές και πάνω στο κόκκαλο και από το ένα χέρι έσπασε με αποτέλεσμα να πονάει πολύ το χέρι μου και έχει μελανιάσει. Επίσης, αυτές τις 2 ώρες ούτε νερό δε σε αφήνουν να πιεις και αυτό το γλυκό πράγμα με είχε ζαβλακώσει για καμιά ώρα. Άντε να δούμε τα αποτελέσματα!

Κι από χτες ο μπέμπης είναι αρκετά ήσυχος, δίνει το παρόν που και που αλλά όχι ως συνήθως. Λέτε να φταίει η ταλαιπωρία;

καλα αποτελεσματα τωρα !!!!!!!!

Συγνωμη κ παλι που σας τρομαξα κοριτσακια μου !!!!!

οσο για τον μπεμπη αφου διαβασες τι εγραψα θα καταλαβες οτι ολο αυτο εγινε απο κουραση κλτ σωστα ??

τα νινια θελουν ηρεμια !!!! Διαφορετικα οσο ημαστε στην τσιτα ειναι αφαντα κ κυριως οταν κουραζομαστε κ ειμαστε σε κινηση αυτα νανουριζονται !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...