Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Οχι ότι ρώτησε τι δική μου γνώμη αλλά θα απαντήσω.... Εννοείται να πας με αυτό τον τρόπο μιας και είναι ο πιο safe αλλά κατά τη γνώμη μου δεν περιμένεις λίγο ακόμα??? Να βγουν όλα τα ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά σχέδια και κάνε τότε την εξόρμηση. Μιας και δεν μπορείς να βγαίνεις όλη την ώρα....

Και κάτι άσχετο ... Καμπύλη ζαχάρου?? πότε σου είπε??

μην λες βλακειες...κ βεβαια θελω την γνωμη σου...ναι ναι εχεις δικιο για την εποχη...θα περιμενω λιγο ακομα..τα ακριβα μαγαζια εχουν φερει τη νεα κολεξιον...

για την καμπυλη μου ειπε πως στο επομενο ραντεβου θα μου πει ακριβως ποτε θα την κανω...το επομενο ειναι σε 3 βοδαμδες 23 μαρτιου που θα ειμαι 26 εβδομαδων..δεν σε εχω ξεχασειιιι....;););)

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να πας τωρα καλυτερα αν σε αφηνει ο γιατρος φυσικα...

και αν ξερεις τι θελεις και ξερεις και το καταστημα που ειναι το καθε προιον μια χαρα, να πας!!

αχ θελω και εγω τζαμπο!!!!

Ρενακι, εσυ εχεις δυο παιδακια αγαπη μου, λογικο να παιρνεις πιο πολυ..

εγω δηλαδη που πηρα 3 αυτον τον μηνα να μην μιλησω?

Αστο αγαπούλα, σε αυτά τα κιλά δεν υπάρχει δικαιολογία πια. Δεν παίζει το σενάριο των 2 μωρών διπλά κιλά. δεν το δέχεται κανένας γυναικολογος ή ενδοκρινολογος. Αστα σου λέω δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλα προφανώς έχω τάση παχυσαρκίας. Να'σαι καλά φιλενάδα πάντως που προσπαθείς να μου βρεις δικαιολογίες...:-P

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Αστο αγαπούλα, σε αυτά τα κιλά δεν υπάρχει δικαιολογία πια. Δεν παίζει το σενάριο των 2 μωρών διπλά κιλά. δεν το δέχεται κανένας γυναικολογος ή ενδοκρινολογος. Αστα σου λέω δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλα προφανώς έχω τάση παχυσαρκίας. Να'σαι καλά φιλενάδα πάντως που προσπαθείς να μου βρεις δικαιολογίες...:-P

εχεις δικιο αυτο που λες για τους γιατρους, δεν τα δεχονται πια..

εσυ τι νομιζεις? τρελαθηκε ο μεταβολισμος σου και παχαινεις ή απλα τρως?

γιατι εγω αυτον τον μηνα, ξεφυγα λιγακι στο φαγητο, στο ψωμι δηλαδη περισσοτερο.

Αυτον τον μηνα θα προσεξω λιγακι.. φοβαμαι μηπως δεν τα χανω μετα, παντα αδυνατιζα δυσκολα..

μου αρεσουν πολυ τα ψωνια για διδυμακια!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχ! Με κανετε κ γελαω κ γω μαζι σας !!!

ρε μουρλες εγω ξεκινησα 74 κιλα με υψος 1,64 πλακα μου κανετε ?

κ το βαρυνα το εννοω ! Για μενα που ειχα τοσα παραπανισια ξερεις πως φαινονται αυτα ? καλε δεν μπορω να σηκωθω απ τον καναπε την καρεκλα η να γυρισω πλευρο στο κρεββατι !

Αληθεια !!!

Οσο για σας τις διπλομανουλες δικαιολογηστε βρε ! Εχετε κ 2 μωρα ! Για υπολογιστε αμνιακα πρηξιμο στο στηθος βαρος μωρων κ 1002 !

Ασχετο σε ειπα κ Μινουλα ! χαχααχ! Σορυ !

Να'σαι καλά γλυκιά μου. Σ'ευχαριστώ για τις πιθανές δικαιολογίες που μου προσφέρεις αλλά δεν παίζει .... στα ίδια κιλά και στο ίδιο ύψος ξεκίνησα με σένα οπότε φαντάζεσαι τι ομορφη μπαλίτσα έχω γίνει!!!!!!! Σε λίγο θα θέλω γερανό για κάθε τύπου μετακίνηση.

[sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα αρχικα με τα κιλα με φοβιζει πολυ κ το σαχαρο...μονο αυτο μου ελειπε να παθω...γιατι κ ψωμακι τρωω κ μακαρονια κ πατατουλες κ οοοολαααα τα κκαλουδια...

κ μετα αν θα τα χασω με ευκολια γιατι κ απο πριν τα παραπανω μου τα ειχα δυστυχως..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαριλου μια χαρα ειναι κ ουδετερα, οποτε δεν εχεις θεμα ετσι κ αλλιως για το πιο θ ατ αφοραει !

Για τα ρουχαλακια μπορεις να περιμενεις αλλα τ αυπολοιπα ξεκινα να τα παιρνεις !

Οσο για τη διατροφη κοριτσια κ γω ξεφυγα αρκετα αυτο το διαστημα ! Πολυ ψωμι...ζυμαρικο..κ τετοια !!!

2-3 φορες πιτσα ε πολυ θελει ?

φιλεναδα διδυμομανα εγω αμα σου πω πως εχω ανυψωτικο μηχανημα για να κατεβαινω τι θα πεις??

μην γελας...αληθεια λεω...

μου εχει απαγορεψει τα σκαλια κ το σπιτι μου που ειναι στον 1ο οροφο δεν εχει ασανσερ...ετσι ειχαμε πει η θα αλλαξουμε για λιγους μηνες σπιτι η αμα τον καταφερναμε αυτον να μας το ενοικιασει σε νορμαλ τιμη θα το περναμε...

ελληνικη ταινια σκετη ειμαστε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

εχεις δικιο αυτο που λες για τους γιατρους, δεν τα δεχονται πια..

εσυ τι νομιζεις? τρελαθηκε ο μεταβολισμος σου και παχαινεις ή απλα τρως?

γιατι εγω αυτον τον μηνα, ξεφυγα λιγακι στο φαγητο, στο ψωμι δηλαδη περισσοτερο.

Αυτον τον μηνα θα προσεξω λιγακι.. φοβαμαι μηπως δεν τα χανω μετα, παντα αδυνατιζα δυσκολα..

μου αρεσουν πολυ τα ψωνια για διδυμακια!!!!!!!!!!

Τρώω -δεν σαβουριάζω - φαντάζομαι πως απλά δεν είμαι ελαφρύ και αδύνατο σκαρί. Αλλα να σας πω κατι ... δεν θα σκάσω κιολας.

Ας βγουν τα μωράκια μου γερά να τα πάρω σπίτι και μετά υποθέτω με τρια ζουζουνια καλοκαιριάτικα ... κάτι θα χάσω....

ή που θα χάσω μερικά κιλά ..... ή τον άντρα μου ... αν παραμείνω σαν φάλαινα ....

πλάκα κάνω ... δεν έχει πρόβλημα ο άνθρωπος. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα σκάσω κιολας ... αρκεί να μην περάσω από καθρέπτη

Περνάω ... κοιτάω... και λέω "γειά σου κοπελιά, ποια είσαι εσύ χοντρούλα????"

[sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ρενακι μου... !! Για την ωρα ειμαστε ομορφες μπαλιτσες ... μετα εχουμε καιρο να το σκεφτουμε !! χιχιχι!!!

Αχ αυτο το ζαχαρο κοριτσια ! Εγω μετριεμαι καθημερινα με μηχανακι κ εχω βαρεθει, αυτες τις μερες που εχω ξεφυγει γενικα εχει ξεφυγει κ το ζαχαρο !

Εγω σιγουρα οπου να ναι θα κανω κ ινσουλινες !!! στις 16 θα με δει ενδοκρινολογος κ απο κει κ περα βλεπουμε !

φιλεναδα διδυμομανα εγω αμα σου πω πως εχω ανυψωτικο μηχανημα για να κατεβαινω τι θα πεις??

μην γελας...αληθεια λεω...

μου εχει απαγορεψει τα σκαλια κ το σπιτι μου που ειναι στον 1ο οροφο δεν εχει ασανσερ...ετσι ειχαμε πει η θα αλλαξουμε για λιγους μηνες σπιτι η αμα τον καταφερναμε αυτον να μας το ενοικιασει σε νορμαλ τιμη θα το περναμε...

ελληνικη ταινια σκετη ειμαστε

αληθεια λες? εχεις ανυψωτικο?

τι κανεις βρε αγαπη, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!!!

καραμελοκοιλιτσαααααααα που εισαιιιιιιι????????

κοιμαται ο αντρουλης και ποιος να μου βγαλει?

παω να τον ξυπνησω, εχουμε και δουλειες να βγουμε εξω..

αχ βρε ρενα κριμα που δεν εχει like...ακριβως τα ιδια λεω κ γω...

αχ βρε βιργινακι μου κριμα που θα ξεκινησεις ενεσουλες...σε καταλαβαινω...κ γω τρεμω μην αναγκαστω να κανω κ ινσουλινι περα απο αντιπηκτικες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...