Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις τοσο δικιο για την υστερο ελληνιδα μανα..μ'εκανες κ γελασα...χχαχα

βιργινακι μου μονο 1 φορα την εβδομαδα βγαινω εδω στην περιοχη σε 1 καφετερια που εχει καναπεδες κ στρωνομαι...δεν με αφηνει..κ ποσο μαλλον για ψωνια...

γι'αυτο σκεφτηκα το καροτσακι...δεν θα κουραστω κ θα κανω κ την δουλεια μου...

τοτε δεν το συζητω καθολου ! Να πας ετσι ! Κ θα εχεις βγει βολτουλα, αλλα κ θα ψωνισεις εσυ οτι θες για τα παιδακια σου !!!

Μην το σκεφτεσαι καθολου !!!

η αληθεια ειναι πως ξεκαρδιστηκα στα γελια με τα κιλα σου βιργινακι....

που να ακουσεις τα δικα μας...χαχαχαχ

αντε ρε χαζουλι !!!

Να δειτε που ενω εχω παρει τ αλιγοτερα μεχρι πριν 15 μερες, θα γεννησω με τα περισσοτερα !

Ασε κ κραταω μικρο καλαθι !!!;);););)

Αλλα για πες !

καλως το μαρακι μας...

επειδη τα τζαμπο απο εδω που μενω ειναι κανα μισαωρο κ κατι ψηλα δεν εχω την πολυτελεια να πηγαινοερχομαι..οποτε σκεφτομαι να παω μια κ καλη..

εξαλλου ξερω τι θελω...δεν θα ειμαι πολυυυυυυυ σαν χαμενη....

κ ποτε να παω??τωρα σε αυτες τις εβδομαδες η' σε κανα μηνα??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Αχ Μινουλα αστα να πανε !

Αλλα ειμαστε σλκηρα καρυδια κ θα τα αντεξουμε ολα !

Ποπο κ γω εχω βαρυνει υπερβολικα !

Αλλα ο γιατρος θα με ζυγισει ξανα στις 24 !

Ολο λεω να κανω διατροφη κ ολο τρωω !

Μια χαρα ειχα κρατησει στα +2 τωρα θα εχω ξεφυγει ! Ειμαι σιγουρη οτι θα με βρει + 5 αυτη τη φορα !

Αλλα ειπαμε ! Δε θα σκασουμε ουτε κ γι αυτα ! Θα φυγουν το καλοκαιρακι! Τρεξιμο θ αχουμε, ζεστη θα χουμε ε τι στο καλο !

:D:p:):D:p:) πολύ με έκανες και γέλασα. οταν λέμε βάρυνα εννοούμε βάρυνα... δεν μπορώ να πιστέψω πως μιλάμε για τέτοια μικρά νούμερα.. τι +2 ή +5 κιλά αγαπούλα μου??? πλάκα μου κάνεις??? πως το έκανες αυτό??? ουτε να το σκέφτεσαι καλό μου.... ΄

εσύ κρατάς τα σκίπτρα στα ψώνια και εγώ στα κιλά .... είμαι +15 ή +16 οπότε τι μου λες τώρα?? με τρέλανες.... εγώ τι να πω δηλαδή???? να πάρω φόρα και να φουντάρω????

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

με εχει μπερδεψει λιγο ο γιατρος με τα κιλα...

εγω ζυγιζομουν κ στο σπιτι απο την αρχη..

τωρα κανα μηνα εχει χαμηλη μπαταρια μου γραφει η ζυγαρια κ λεω μηπως δεν παει καλα...με του σπιτιου την ζυγαρια ειναι γυρω στα 10 κιλα κ με του γιατρου γυρω στα 12...γγγκκκκρρρρρ....

μη μου πεις την δικαιολογια οτι εχω διδυμα...χαχαχαχα....ξερω τι γινεται..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλως το μαρακι μας...

επειδη τα τζαμπο απο εδω που μενω ειναι κανα μισαωρο κ κατι ψηλα δεν εχω την πολυτελεια να πηγαινοερχομαι..οποτε σκεφτομαι να παω μια κ καλη..

να πας τωρα καλυτερα αν σε αφηνει ο γιατρος φυσικα...

και αν ξερεις τι θελεις και ξερεις και το καταστημα που ειναι το καθε προιον μια χαρα, να πας!!

αχ θελω και εγω τζαμπο!!!!

:D:p:):D:p:) πολύ με έκανες και γέλασα. οταν λέμε βάρυνα εννοούμε βάρυνα... δεν μπορώ να πιστέψω πως μιλάμε για τέτοια μικρά νούμερα.. τι +2 ή +5 κιλά αγαπούλα μου??? πλάκα μου κάνεις??? πως το έκανες αυτό??? ουτε να το σκέφτεσαι καλό μου.... ΄

εσύ κρατάς τα σκίπτρα στα ψώνια και εγώ στα κιλά .... είμαι +15 ή +16 οπότε τι μου λες τώρα?? με τρέλανες.... εγώ τι να πω δηλαδή???? να πάρω φόρα και να φουντάρω????

Ρενακι, εσυ εχεις δυο παιδακια αγαπη μου, λογικο να παιρνεις πιο πολυ..

εγω δηλαδη που πηρα 3 αυτον τον μηνα να μην μιλησω?

βιργινακι μου θα βγαλω πρωτα αυτα που εχω απο το πρωτο κ θα δω..

εχω σιγουρα 1 ριλαξ,1 καλαθουνα,μοανιερο,αποστηρωτη,μπιμπερο,πολλαααα ρουχα καποια σεντονακια κ αλλα πραγματακια που δεν θυμαμαι...δεν θυμαμαι κ την ποσοστητα...

κ διακοσμηση δωματιου δεν εχω...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλως το μαρακι μας...

Οχι ότι ρώτησε τι δική μου γνώμη αλλά θα απαντήσω.... Εννοείται να πας με αυτό τον τρόπο μιας και είναι ο πιο safe αλλά κατά τη γνώμη μου δεν περιμένεις λίγο ακόμα??? Να βγουν όλα τα ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά σχέδια και κάνε τότε την εξόρμηση. Μιας και δεν μπορείς να βγαίνεις όλη την ώρα....

Και κάτι άσχετο ... Καμπύλη ζαχάρου?? πότε σου είπε??

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

χαχαχαχαχ! Με κανετε κ γελαω κ γω μαζι σας !!!

ρε μουρλες εγω ξεκινησα 74 κιλα με υψος 1,64 πλακα μου κανετε ?

κ το βαρυνα το εννοω ! Για μενα που ειχα τοσα παραπανισια ξερεις πως φαινονται αυτα ? καλε δεν μπορω να σηκωθω απ τον καναπε την καρεκλα η να γυρισω πλευρο στο κρεββατι !

Αληθεια !!!

Οσο για σας τις διπλομανουλες δικαιολογηστε βρε ! Εχετε κ 2 μωρα ! Για υπολογιστε αμνιακα πρηξιμο στο στηθος βαρος μωρων κ 1002 !

Ασχετο σε ειπα κ Μινουλα ! χαχααχ! Σορυ !

βιργινακι μου θα βγαλω πρωτα αυτα που εχω απο το πρωτο κ θα δω..

εχω σιγουρα 1 ριλαξ,1 καλαθουνα,μοανιερο,αποστηρωτη,μπιμπερο,πολλαααα ρουχα καποια σεντονακια κ αλλα πραγματακια που δεν θυμαμαι...δεν θυμαμαι κ την ποσοστητα...

κ διακοσμηση δωματιου δεν εχω...

αρα εχεις αρκετα πραγματακια, σε μπλε φανταζομαι?

αρα τωρα θα χρειαστεις και ροζουλια!!!

και αλλη καλαθουνα, και αλλο ριλαξ!

εχεις πολλα ψωνακια βρε!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...