Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

χιχι ! Μαρακι απο αυτο το μαγαζι που εσυ εβαλες να δω τη φωτο εγω αγορασα προικα επιπλα κ καροτσι !

Θα τα εχω ολα σπιτι τελη Απριλη !!!!:P:p:p:p

ειχα παρει αυτο !http://www.excellent.gr/wp-content/uploads/2010/09/Pliko-Switch-Compact-Geranium.jpg

το θυμαμαι πως απο κει ψωνισες, επο σενα το εχω κρατησει το σαιτ.

εμεις απο το e-baby.

καλα πολυ ωραιο χρωμα διαλεξες!

εμενα τωρα δεν μου κανει καρδια να παμε το κουτι στην αποθηκη, το θελω εδω, στο σαλονι!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από ότι φαίνεται Μαράκι μου το μωρό αυτό ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!

Ήταν ήδη απίθανο που κατάφερα να το συλλάβω λόγο γυναικολογικών προβλημάτων , ήρθε και το ουρεόπλασμα και όλοι οι γιατροί που με είδαν μου είχαν πεί ότι πέρα από τους 4 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Τώρα ήρθε αυτό με το αμνιακό υγρό και το χτύπημα στο καπάκι οπότε.....

αχ! καλη μου, ολα αυτο δειχνουν οτι το μωρακι θελει να ερθει στην οικογενεια σας..

ολα καλα θα πανε, με το αμνιακο υγρο τι θα κανεις? μηπως να εισουν πιο προσεκτικη με την δουλεια και την ορθοστασια?

Από ότι φαίνεται Μαράκι μου το μωρό αυτό ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!

Ήταν ήδη απίθανο που κατάφερα να το συλλάβω λόγο γυναικολογικών προβλημάτων , ήρθε και το ουρεόπλασμα και όλοι οι γιατροί που με είδαν μου είχαν πεί ότι πέρα από τους 4 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Τώρα ήρθε αυτό με το αμνιακό υγρό και το χτύπημα στο καπάκι οπότε.....

:shock::shock::shock::shock:

δεν το θυμομουν αυτο !

Κ βεβαια ! Εχεις πολυ δυνατο μπεμπακι ! Εχει πολυ επιμονη να ερθει στον κοσμο γιατι ξερει οτι θα εχει τελεια μανουλα !!!!!

Ολα καλα θα ειναι να πας εκκλησια !

Κ γω θα παω την κυριακη να κοινωνησω !!!

Να μιλησεις κ με το γιατρο για το πεσιμο κ για το αμνιακο μηπως πρεπει να πινεις πολλα νερα ???

οι γιατροι τι ειπαν για τον Μαξιμο?

ο γιατρος σου, του ειπες για το πεσιμο?

να πας κοριτσακι μου στην εκκλησια, αν και πιστευω πως συμβαινουν και αυτα οταν εχεις παιδακια, μην στεναχωριεσαι..

Βασικά τον εξέτασαν μόνο χωρίς ακτινογραφίες και είπαν να τον παρακολουθούμε και σε περίπτωση που κάνει πυρετό να τον πάμε στο νοσοκομείο.

Με αυτά και αυτά δεν σου ευχήθηκα για το καρότσι. Καλορίζικο να λιώσετε τις ρόδες του από τις πολλές βόλτες και όπως σου είπα και για την κούνια σου εύχομαι να βολτάρεις πολλά μωράκια μέσα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

το θυμαμαι πως απο κει ψωνισες, επο σενα το εχω κρατησει το σαιτ.

εμεις απο το e-baby.

καλα πολυ ωραιο χρωμα διαλεξες!

εμενα τωρα δεν μου κανει καρδια να παμε το κουτι στην αποθηκη, το θελω εδω, στο σαλονι!!!!:tongue::tongue:

χιχιχι ! Ναι ! Ουτε κ μενα θα μου εκανε καρδια !

Αλλα καλυτερα να το στησεις για να δεις οτι ειναι ολα καλα κ δεν εχει κανενα προβληματακι η κατι τετοιο ! Απλα να το σιγουρεψεις!

Το χρωμα το διαλεξα ετσι ωστε να ειναι ουδετερο, να μη λερωνεται ευκολα κ ηταν ενα κοινο χρωμα που αρεσε κ εμενα κ του αντρα μου !

Για το μπεζ κ μενα μου αρεσε ! Αλλα δεν συμφωνουσε ο καλουλης μου ! χιχιχι!

Οπως κ να ναι θα τ αομορφυνουν ακομα περισσοτερα τα θαυματακια μας !!!

Διαφημίσεις

αχ! καλη μου, ολα αυτο δειχνουν οτι το μωρακι θελει να ερθει στην οικογενεια σας..

ολα καλα θα πανε, με το αμνιακο υγρο τι θα κανεις? μηπως να εισουν πιο προσεκτικη με την δουλεια και την ορθοστασια?

:shock::shock::shock::shock:

δεν το θυμομουν αυτο !

Κ βεβαια ! Εχεις πολυ δυνατο μπεμπακι ! Εχει πολυ επιμονη να ερθει στον κοσμο γιατι ξερει οτι θα εχει τελεια μανουλα !!!!!

Ολα καλα θα ειναι να πας εκκλησια !

Κ γω θα παω την κυριακη να κοινωνησω !!!

Να μιλησεις κ με το γιατρο για το πεσιμο κ για το αμνιακο μηπως πρεπει να πινεις πολλα νερα ???

Κοριτσάκια μου γλυκά..... πόσο με συγκινήσατε....... σας ευχαριστώ πολύ και τις δυό σας που είστε πάντα εδώ.

Όσο για το αμνιακό υγρό ο γιατρός μου είπε ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκουράζομαι. Έτσι λοιπόν είπα στον αντρούλη μου να έρχεται αυτός τα απογεύματα στο μαγαζί και τα πρωινά όσο μπορώ είμαι καθιστή.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

χιχιχι ! Ναι ! Ουτε κ μενα θα μου εκανε καρδια !

Αλλα καλυτερα να το στησεις για να δεις οτι ειναι ολα καλα κ δεν εχει κανενα προβληματακι η κατι τετοιο ! Απλα να το σιγουρεψεις!

Το χρωμα το διαλεξα ετσι ωστε να ειναι ουδετερο, να μη λερωνεται ευκολα κ ηταν ενα κοινο χρωμα που αρεσε κ εμενα κ του αντρα μου !

Για το μπεζ κ μενα μου αρεσε ! Αλλα δεν συμφωνουσε ο καλουλης μου ! χιχιχι!

Οπως κ να ναι θα τ αομορφυνουν ακομα περισσοτερα τα θαυματακια μας !!!

δεν εχεις και αδικο για το στησιμο, θα δουμε πως θα το κανουμε..

Εμας μας αρεσαν απο την αρχη το μπεζ και το κοκκινο αλλα στο σαιτ το ειχε το ιδιο με κοκκινο-γκρι και δεν το θελαμε. ετσι προτιμησαμε το μπεζ.

σιγουρα μπροστα στην ομορφια των μωρων μας τα καριτσια δεν πιανουν μια!!

Μαματοπολινα, περαστικα στον μικρο σου!! Ευτυχως που εισαι κι εσυ και το μπεμπακι καλα. Μην ανησυχεις, σιγουρα αυτο το μωρακι θελει να μπει στην οικογενεια σας οποτε ολα θα πανε καλα!!

Μαρακι, με γεια το καροτσακι, με το καλο να κανετε βολτες την καραμελιτσα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω καλη μου, και εσυ να προσεχεις και να σκεφτεσαι θετικα!

και ο Μαξιμος με το φανταστικο ονομα, θα ειναι μια χαρουλα!!!

Μαράκι και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το στήσετε για να δείτε ότι είναι όλα Ο.Κ. και μετά το τυλίγετε σε σακούλα σκουπιδιών στημένο για να μην σκονιστεί.

Όσο για τον Μάξιμο σήμερα τον έντυσα πρίγκηπα και τον πήγα στη γιορτή στο βρεφικό. Ήταν ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!! Αν τα καταφέρω θα σας βάλω φώτο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

δεν εχεις και αδικο για το στησιμο, θα δουμε πως θα το κανουμε..

Εμας μας αρεσαν απο την αρχη το μπεζ και το κοκκινο αλλα στο σαιτ το ειχε το ιδιο με κοκκινο-γκρι και δεν το θελαμε. ετσι προτιμησαμε το μπεζ.

σιγουρα μπροστα στην ομορφια των μωρων μας τα καριτσια δεν πιανουν μια!!

;);););););););)

ασε που το πηρατε σε αψογη τιμη !!! κλαψ κλαψ !!!

Μαματοπολινα, περαστικα στον μικρο σου!! Ευτυχως που εισαι κι εσυ και το μπεμπακι καλα. Μην ανησυχεις, σιγουρα αυτο το μωρακι θελει να μπει στην οικογενεια σας οποτε ολα θα πανε καλα!!

Μαρακι, με γεια το καροτσακι, με το καλο να κανετε βολτες την καραμελιτσα!!

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και εσύ, αν και σου τα είπα και το πρωί, μη σε παίρνει από κάτω.:):):):)

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...