Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ, βρε κοριτσακι μου.. Ευτυχως που ειναι ολα καλα. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα αγχους. Οσο αγχωνεσαι τοσο το μωρακι μαζευεται και δεν ειναι ζωηρο, αλλα μολις χαλαρωσεις τσουπ εμφανιζεται. Χαλαρωσε τωρα, η μπεμπουλα ειναι μια χαρα!! Αντε, παλι τη γλιτωσες την καμπυλη.. :tongue::tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινία μου πραγματικά σε νιώθω..! Δεν το έχω περάσει αλλά μπορώ να καταλάνω πως αν αναστατωθείς μετά σε πιάνει πανικός και δεν μπορείς να ηρεμήσεις.

Κάτσε ηρέμησε τώρα για να ηρεμήσει και η μικρή και να κάνει τις τούμπες της!

ουφ ναι ! κ σκεφτειτε κρατηθηκα πριν πανικοβληθω....ειχε απο χτες η ιστορια ! Ποσο να αντεχα ???

Αν ξεκινησει το αγχος....δεν μαζευεται δυστυχως ! Ευτυχως ολα καλα !!!!! Τωρα που γραφω κλωτσαει....!! Αλλα οχι !!! Δεν θα κλαψω !!! Θα σταθω στο υψος μου !!!

Αχ Κατερινακι μου........... χιλιες φορες 1 λιτρο απο γλυκοζη παρα τετοιο αγχος ! αχαχαχα!!! Ωστοσο ηθελα να παω να ξεμπερδευω..... κ τωρα με πηγε πισω παλι !

Τεσπα ! Χαλαλι !!!!

Πολύ καλημέρα σε όλες τις ομορφομανούλες!!!!

Τι μου κάνετε? Βλέπω δεν είμαστε μεγάλη παρεούλα σήμερα.

Κατερινάκι αγάπη μου διώξε τη μελανχολία και μπες στο κλίμα των ημερών :P:p:p:p:p:p

Καλά ρε κουτσομπόλες χθες δεν μπόρεσα να μπώ και γράψατε ολόκληρο βιβλίο. Που να τα θυμηθώ όλα η έρημη μάνα?

Να σας γράψω εν πρώτης τα δικά μου νέα.

Την Τετάρτη το απόγευμα πήγα στο γιατρό κάναμε τον κλασσικό μας υπέρηχο όπου το μωρό το βρήκε καλά ΑΛΛΑ βρήκε ελαφρώς μειωμένο το αμνιακό υγρό και κλασσικά συσπασούλες!!!! (όχι που θα την γλύτωνα σε αυτή την εγκυμοσύνη). Μου είπε λοιπόν ποοοοολύ ξεκούραση μου πρόσθεσε δύο utrogestan και ένα ytopar την ημέρα. Και φυσικά να μην στεναχωριέμαι και μην ανχώνομαι. Τι αστείο!!!!!! :):):):):):):)

Γυρίζοντας σπίτι αρκετά προβληματισμένη βρίσκω το Μάξιμο να μην πατάει το αριστερό του ποδαράκι. Ρωτώντας τον λοιπόν τι έπαθε μου λέει " Τάτας(Νικόλας) ντα".

Όταν γύρισε ο αντρούλης μου με το μεγάλο καμάρι μου, ανακάλυψα ότι μεγαλώνω ένα Bruce Lee και αυτό γιατί έκανε ένα σάλτο ο Νικόλας από τη μια μεριά του καναπέ(ο οποίος είναι γωνία) στην άλλη όπου ήταν όρθιος ο μικρός και του έχωσε μια καρατιά στη γάμπα:o:o:o. Το αποτέλεσμα ήταν όλο το βράδυ που κοιμηθήκαμε παρεούλα ο μικρούλης μου βόγγαγε από τον πόνο. Έτσι χθες το πρωί τον πήρε ο παππούς με τη γιαγιά και τον πήγαν στο νοσοκομείο όπου είπαν ότι απλά του "ξάφνιασε" τους μυς. Ενώ λοιπόν το ζουζούνι μου ήταν στο νοσοκομείο εγώ πετάχτηκα μέχρι τον παθολόγο να μου γράψει τα φάρμακα του μήνα.Βγαίνοντας λοιπόν από το ιατρείο του το οποίο είναι στον πρώτο όροφο και χωρίς ασανσέρ ζαλίστηκα και έπεσα από τις σκάλες. Με τα χίλια ζόρια ήρθα στο μαγαζί όπου και περίμενα να ακούσω το παιδί το οποίο τελικά κάποια στιγμή κουνήθηκε.

Και σαν να μην έφταναν αυτά σήμερα το πρωί τσακώθηκα και με ένα τελειωμένο της δημοτικής αστυνομίας γιατί πάρκαρα το αυτοκίνητο στο μισό τεράστιο πεζοδρόμιο

μπροστά από το σχολείο του Νικόλα για να τον κατεβάσω.:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Και το ωραίο είναι ότι όταν του είπα πώς είμαι έγκυος(γιατί μάλλον είχε στραβομάρα) με κράτησε 10 λεπτά κάνοντάς μου κύρηγμα του στύλ ντροπή μου που δεν σκέφτομαι τους πεζούς και αύριο μεθαύριο θα περνάω και εγώ με το καρότσι!!!!!!!!!! Στο τέλος με απείλησε με μύνηση γιατί του είπα " στην τελική γράψε με αφού δεν καταλαβαίνεις και μπαίνοντας στην πόρτα του σχολείου είπα αι στο καλό ζώο." Εντάξει ρε κορίτσια δεν λέω ότι είχα δίκιο που πάρκαρα επάνω στο πεζοδρόμιο(δεν το κάνω σχεδόν ποτέ) αλλά εκεί που είναι το σχολείο δεν υπάρχει χώρος σταθμευσης οπότε όλοι οι γονείς το ίδιο κάνουνε. Και στην τελική βλέπεις μια έγκυο με ένα μικρό παιδί περίμενε λίγο και αν δεν βγώ στα πέντε λεπτά τότε δώσε μου κλήση. Αλλά που μυαλό. Ζώα στην κυριολεξία!!!!!!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Βιργινια, κοριτσακι μου, αντε μεχρι να διαβαζω το τελος κατατρομαξα!

ελα κοριτσακι μου, ολα καλα τωρα μην αγχωθεις ξανα!!

η μπεμπιτσα ειναι εκει, απλα ξεκουραζοταν και απο την ταραχη σου δεν την καταλαβαινες!

ΝΑΙ ΝΑΙ!! ΒΑΛΕ!!! Και εγώ εβγαλα μια σήμερα το πρωι.Καποια στιγμη θα σας τη βάλω.

Εγω και της Μαριας θέλω να δω..που θα ειναι μικρουλα!

Χαχα, δεν πειραζει!! Ας φτασουν οπου θελουν οι κοιλιτσες!! Ολοκληρα παιδακια θα βγαλουμε!!

Κι εγω θελω φωτο της καραμελιτσας!! ;)

η επιθυμια σας διαταγη, Κατερινες!!!!

θα βγαλω και θα σας βαλω το απογευματακι!!!!!

λοιπον εχω ευχαριστα ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!

ειναι πολυ ωραιο, δεν το στησαμε ακομα, θα το κανουμε αργοτερα για να μην το φαει η σκονη στημενο.

κοιτουσα το καθισματακι αυτοκινητου και βουρκωσα.. λεω εκει θα βαλω την μπεμπουλα μου!!!!

Καλησπέρα!! Κοριτσάκια μου προσπαθώ να μπώ από χθες και δεν με αφήνει..! Και τώρα είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά κόλλησε πάλι και τσάμπα έγραφα...!! Αυτό τώρα είναι δοκιμαστικό να δώ αν μπορώ να στείλω...

γεια σου Τιτινακι, τι κανεις, κοριτσακι μου;;

Διαφημίσεις

<Ελα βρε Μαματοπολινα μου! Περαστικα στο μικρουλη ! Ευχομαι εσυ να εισαι καλα ! ΕΠεσες απο σκαλες ? εγινε κ αυτο με την κλιση ! Ε ελπιζω να τριτωσε το κακο στην οικογενεια κ να σταματησει εδω !

Ζωα δε λες τιποτα ! ΕΜεις να ειμαστε καλα !!!

Ρε κοριτσια τι στο καλο γινεται ? Αναδρομο Ερμη εχουμε ?

ελεος !

Συγνωμη Μαρακι μου ημουν πολυ αναλυτικη !! Ουφ ! Εφυγαν απο μεσα μου ομως ! χιχι!

Με γειααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!

Γιουπι !!!!!!!!!!!!!! Το πρωτο καροτσακι της παρεας μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να γεμισει απο την καραμελιτσα σου !!!!!!!!!!!!!!!!

Τι χρωμα ειναι ?

Εγω κοκκινο πηρα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ μενα μολις ηρθαν οι πετσετες που παρηγγειλα απο ιντερνετ ! Τελειες !

ουφ ναι ! κ σκεφτειτε κρατηθηκα πριν πανικοβληθω....ειχε απο χτες η ιστορια ! Ποσο να αντεχα ???

Αν ξεκινησει το αγχος....δεν μαζευεται δυστυχως ! Ευτυχως ολα καλα !!!!! Τωρα που γραφω κλωτσαει....!! Αλλα οχι !!! Δεν θα κλαψω !!! Θα σταθω στο υψος μου !!!

Αχ Κατερινακι μου........... χιλιες φορες 1 λιτρο απο γλυκοζη παρα τετοιο αγχος ! αχαχαχα!!! Ωστοσο ηθελα να παω να ξεμπερδευω..... κ τωρα με πηγε πισω παλι !

Τεσπα ! Χαλαλι !!!!

Βιργινάκι μου το βασικό είναι να μην πανικοβάλεσαι. Διάβασε τι έγραψα πρίν και θα καταλάβεις....

Μαμά Κατερίνα καλό ταξίδι και καλά να περάσετε.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

mamatopolina, τρομαξα με το πεσιμο σου... δεν ηταν τιποτα ε? παλι καλα!

δεν θα σχολιασω τον μπατσο:twisted::twisted: εμενα δεν θα μου τυχει ενα τετοιο περιστατικο να εκτονωθω;;

λιγα του ειπες, φιλεναδα!

Βιργινακι, μην ζητας συγνωμη αγαπη μου!!!

εσυ να εισαι καλα!!!!

http://www.excellent.gr/wp-content/uploads/2010/07/PlikoP3-OnTrack-Modular-DUNE.jpg

αυτο ειναι το χρωμα, ηρθαν μαζι και τα μπουκαλια της avent.

αχ! ευχαριστω για τις ευχες.. εσενα ποτε θα ερθει? ποιο εχεις παρει τελικα;

Διαφημίσεις

Μαματοπολινα μου διαβασα κ ειλικρινα μπραβο σου που αντεξες ! ΕΓω να επαιφτα κ μην αγχωνομουν ? Δεν υπηρχε περιπτωση καμια ! Μπραβο σου ! Κ τοσα δλδ που συνεβησαν κ κρατηθηκες! κ με το μικρο σου..κ με τον ...μακακα !!! Μπραβο σου κ παλι !

<Ελα βρε Μαματοπολινα μου! Περαστικα στο μικρουλη ! Ευχομαι εσυ να εισαι καλα ! ΕΠεσες απο σκαλες ? εγινε κ αυτο με την κλιση ! Ε ελπιζω να τριτωσε το κακο στην οικογενεια κ να σταματησει εδω !

Ζωα δε λες τιποτα ! ΕΜεις να ειμαστε καλα !!!

Ρε κοριτσια τι στο καλο γινεται ? Αναδρομο Ερμη εχουμε ?

ελεος !

Δεν ξέρω Βιργινάκι τι γίνεται πάντως ο βλάκας της δημοτικής είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Βασικά με νοιάζει το μπεμπέ με το αμνιακό υγρό και την χθεσινή τούμπα και ο μικρούλης μου με το ποδαράκι του που και λίγο πριν που μίλησα με τη μαμά μου ακόμη δεν καλοπερπατάει. Εγώ πάντως την Κυριακή θα πάω να κοινωνήσω γιατί μου έχουν πέσει πολλά άσχημα μαζεμένα τα τελευταία χρόνια.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Βιργινακι, μην ζητας συγνωμη αγαπη μου!!!

εσυ να εισαι καλα!!!!

http://www.excellent.gr/wp-content/uploads/2010/07/PlikoP3-OnTrack-Modular-DUNE.jpg

αυτο ειναι το χρωμα, ηρθαν μαζι και τα μπουκαλια της avent.

αχ! ευχαριστω για τις ευχες.. εσενα ποτε θα ερθει? ποιο εχεις παρει τελικα;

χιχι ! Μαρακι απο αυτο το μαγαζι που εσυ εβαλες να δω τη φωτο εγω αγορασα προικα επιπλα κ καροτσι !

Θα τα εχω ολα σπιτι τελη Απριλη !!!!:P:p:p:p

ειχα παρει αυτο !http://www.excellent.gr/wp-content/uploads/2010/09/Pliko-Switch-Compact-Geranium.jpg

Δεν ξέρω Βιργινάκι τι γίνεται πάντως ο βλάκας της δημοτικής είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Βασικά με νοιάζει το μπεμπέ με το αμνιακό υγρό και την χθεσινή τούμπα και ο μικρούλης μου με το ποδαράκι του που και λίγο πριν που μίλησα με τη μαμά μου ακόμη δεν καλοπερπατάει. Εγώ πάντως την Κυριακή θα πάω να κοινωνήσω γιατί μου έχουν πέσει πολλά άσχημα μαζεμένα τα τελευταία χρόνια.

οι γιατροι τι ειπαν για τον Μαξιμο?

ο γιατρος σου, του ειπες για το πεσιμο?

να πας κοριτσακι μου στην εκκλησια, αν και πιστευω πως συμβαινουν και αυτα οταν εχεις παιδακια, μην στεναχωριεσαι..

mamatopolina, τρομαξα με το πεσιμο σου... δεν ηταν τιποτα ε? παλι καλα!

δεν θα σχολιασω τον μπατσο:twisted::twisted: εμενα δεν θα μου τυχει ενα τετοιο περιστατικο να εκτονωθω;;

λιγα του ειπες, φιλεναδα!

Από ότι φαίνεται Μαράκι μου το μωρό αυτό ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!

Ήταν ήδη απίθανο που κατάφερα να το συλλάβω λόγο γυναικολογικών προβλημάτων , ήρθε και το ουρεόπλασμα και όλοι οι γιατροί που με είδαν μου είχαν πεί ότι πέρα από τους 4 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Τώρα ήρθε αυτό με το αμνιακό υγρό και το χτύπημα στο καπάκι οπότε.....

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...