Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σου Τζινάκι καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες το νινάκι σου στην αγκαλίτσα σου!!

Εγώ έκλεισα το 2ο ραντεβού με το γιατρό την ερχόμενη Δευτέρα..άντε μπας και δω το σποράκι μας...!

Τιτινακι μου αυτη την φορα ειναι σιγουρο πως θα το δειτε το σπορακι σας κ οχι μονο, κατα πασα πιθανοτητα θα ακουσετε κ την καρδουλα του!!!Εμεις την ακουσαμε 7 εβδομαδων ακριβως!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν υπάρχει αυτό...δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες βρε παιδί μου!!

Να δώ πως θα περάσουνε οι μήνες...!!..!!

Εσείς δουλίτσα είστε??

ναι...............:-(:sad::-(

yVNPp3.png

Δεν υπάρχει αυτό...δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες βρε παιδί μου!!

Να δώ πως θα περάσουνε οι μήνες...!!..!!

Εσείς δουλίτσα είστε??

NΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ...ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Κ ΠΕΙΝΑΩ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩΤΟ...:tongue:

ΟΥΦΦ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ....ΕΣΥ ΤΙΤΙΝΑΚΙ??ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

καλα κοριτσια δεν ξερω αν θα τρελαθω περισσοτερο οταν ακουσω την καρδουλα του καθαρα ή οταν θα δουμε χερακια και ποδαρακια?

και εγω που θα παω την Δευτερα, θα ειναι 8w αρα θα δουμε περισσοτερα μαλλον?

Τιτινακι τι ωρα θα πας?

εγω δεν εχω κλεισει ραντεβου αλλα μαλλον απογευμα θα παω!

Διαφημίσεις

Και εγώ.... :-(((( Δεν προούμαστε όμως γιατί τουλάχιστον έχουμε και παρεούλα τα σποράκια μας..χαχαχα εγώ το ξεναγώ συνέχεια στο χώρο..!

Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα..!! Από χθες έχω και κάτι ανακατοσουρίτσες και έτσι δεν έχω ούτε τον καφεδάκο μου παρέα..!!!

Αχ τι καλα...χαιρομαι που υπαρχει αυτη η ομορφη ομαδουλα:P

Αυτος ο υπερηχος ειναι ακριβως 8 εβδομαδων....χιχιχιχι...ειναι το φασολακι μας που εγινε γιγαντακι :tongue: κ εκεινη την ημερα ακουσαμε κ την καρδουλα του 185 παλμους το λεπτο:P

Εσεις πως πατε ολες??

Εχετε αναγουλες...υπνηλιες..κ τα σχετικα??

Αχ τελεια ! οσο ειμαι εγω τωρα ! Μακαρι να ειναι καλα το μωρακι μου ! Κοριτσια σε ποια εβδομαδα εχουν χερακια ποδαρακια ??????

Απο αναγουλες ναι εχω αλλα μονο σε συγκεκριμενες στιγμες με φαγητα !! Στο ξεμπαρκο οχι δεν εχω !!!

Υπνηλιες και τα λοιπα δεν θα το λεγα ζηταω το νορμαλ ωραριο υπνου !!!!!!!

καλα κοριτσια δεν ξερω αν θα τρελαθω περισσοτερο οταν ακουσω την καρδουλα του καθαρα ή οταν θα δουμε χερακια και ποδαρακια?

και εγω που θα παω την Δευτερα, θα ειναι 8w αρα θα δουμε περισσοτερα μαλλον?

Τιτινακι τι ωρα θα πας?

εγω δεν εχω κλεισει ραντεβου αλλα μαλλον απογευμα θα παω!

Μαράκι εγώ θα πάω στις 21,30...θα προτιμούσα νωρίτερα αλλά μου είπε για να έχουμε χρόνο είναι καλύτερα βράδυ!! Εμείς οι 2 πάμε μαζί ε?? Τρέλλα!! Εγώ πιστεύω πως σε κάθε νέο στάδιο θα παθαίνουμε μια μικρή παράκρουση..προς το παρόν θέλω να δώ (έστω την τελίτσα μου) και να το ακούσω...πωπωπω άντε τώρα να βρώ διάθεση να δουλέψω...!!

βρε κοριτσια εσεις που δουλευετε, δεν κουραζεστε?

εγω νιωθω συνεχεια εξαντλημενη και φυσικα δεν δουλευω.

καλα εμενα η δουλεια μου εχει πολυ ορθοστασια και βαρος και γι'αυτο δεν με αφηνει ο γιατρος?

εσεις ειστε τουλαχιστον σε κανα γραφειο?

Βιργινία μου δεν έχεις δεί το τέλειο ημερολόγιο εγκυμοσύνης?? κοίτα εδώ: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=9&language=33

Εδώ θα δεις αναλυτικά τι συμβαίνει..φαντασία είναι!

Μαράκι όσο είμαι στη δουλειά δεν κουράζομαι αλλά νιώθω κομμάτια όταν γυρνάω σπίτι...θέλω τον καναπέ μου!!

Διαφημίσεις

Μαράκι εγώ θα πάω στις 21,30...θα προτιμούσα νωρίτερα αλλά μου είπε για να έχουμε χρόνο είναι καλύτερα βράδυ!! Εμείς οι 2 πάμε μαζί ε?? Τρέλλα!! Εγώ πιστεύω πως σε κάθε νέο στάδιο θα παθαίνουμε μια μικρή παράκρουση..προς το παρόν θέλω να δώ (έστω την τελίτσα μου) και να το ακούσω...πωπωπω άντε τώρα να βρώ διάθεση να δουλέψω...!!

Δεν θα δεις τελιτσα, μωρακι θα δεις, οπως ειναι στο τικερακι σου!Πολυ κλαμα την πρωτη φορα που το ακουσαμε, δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα!!!!Φοβερη στιγμη!!!

Ποδαρακια κ χερακια εχουν αρχισει να βγαζουνε....στην 8-9 εβδομαδα, αρχιζουν να κοινουνται κιολας...απιστευτο!!!!

καλα εμενα η δουλεια μου εχει πολυ ορθοστασια και βαρος και γι'αυτο δεν με αφηνει ο γιατρος?

Εγω ειμαι Τοπογραφος, εδω ειμαι σε γραφειο αλλα προς το παρον βγαινω κ εξω που κ που για τοπογραφικα, η αληθεια ειναι πως κουραζομαι παρα πολυ ευκολα, οσο αντεξω!Το εχω ελαφρυνει φυσικα λιγο το προγραμμα μου, πριν μπορει να δουλευα κ 6-7 μερες την εβδομαδα απο της 8 το πρωι εως της 10 το βραδυ, τωρα πιο χαλαρα...

yVNPp3.png

Εντάξει τώρα τελείωσα..αν δω και μωράκι μικρούλι τέλος..θα με μαζεύουνε..!!

Τοπογράφος ε?? Άρα μετακινήσε αρκετά μέσα στη μέρα?? Μπράβο σου..!

Εγώ δουλεύω σε ναυλομεσιτικό γραφείο...καθιστική δουλειά..το μόνο κακό όπως σας έχω ξαναπεί είναι πως ειναι 22km μακριά από το σπιίτι του..1,5 ώρα να πάω και 1,5 να γυρίσω!

Μαρακι μου εγω ειμαι σε ενα γραφειο...που καθομαι ολη την ωρα κ δεν κουραζομαι καθολου...κ το περιβαλλον ειναι πολυ καλο με προσεχουν...ειμαι τυχερη σ'αυτο...οποτε δεν υπαρχει λογος να μεινω σπιτι, θα προσπαθησω να εξαντλησω ολες τις μερες στη δουλεια για να χαρω μετα το νινακι μου.....

Εντάξει τώρα τελείωσα..αν δω και μωράκι μικρούλι τέλος..θα με μαζεύουνε..!!

Τοπογράφος ε?? Άρα μετακινήσε αρκετά μέσα στη μέρα?? Μπράβο σου..!

Εγώ δουλεύω σε ναυλομεσιτικό γραφείο...καθιστική δουλειά..το μόνο κακό όπως σας έχω ξαναπεί είναι πως ειναι 22km μακριά από το σπιίτι του..1,5 ώρα να πάω και 1,5 να γυρίσω!

1,5 ωρα να πας????Παρα πολυ!!!Και μενα ειναι 20km μακρυα η δουλεια μου κ πηγαινοερχομαι καθε μερα αλλα κανουμε ,μιση ωριτσα να φτασουμε γιατι ερχομαστε απο Εθνικη κατευθειαν!!!!Οσο αντεξουμε Χριστινακι μου, απλα θελει πολυ προσοχη στο δρομο κ στις λακουβες, ειναι κ πολλες παναθεματες!!!

yVNPp3.png

Ευάκι μου ναι γιατί εγώ μένω Χαλάνδρι και δουλεύω Φάληρο και πάω είτε από κέντρο είτε από περιφερειακό..όσες φορές είχα επιχειρήσει Εθνική την πάτησα..!Εγώ δεν φοβάμαι τόσο τις λακούβες όσο τα νεύρα που με πιάνουνε..προσπαθώ να χαλαρώνω και να ακούω μουσικούλα αλλά δεν...!

Υ.Γ. Το τιτίνα το δικό μου βγαίνει από το Κατερίνα...κάτι το οποίο δεν μπορούσα να πώ όσο ήμουνε μικρή..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...