Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, ομορφες μανουλες!! Τι κανετε; Εγω δεν εχω πολυ καλη διαθεση σημερα, οποτε δε θα ειμαι καλη παρεα..:(

Κατερινα μου, ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τα κιλα μου!! Χιχι!! Ημουν τοσο αδυνατη, 61 ξεκινησα την εγκυμοσυνη. Ε, θα ξαναγινω που θα μου παει..

Μαρακι μου, πολυ μεγαλη η μπεμπα!! :D:D Τελεια!!

ΠΟλλα φιλακια σε ολες!!

Ζουζουνα μου τι έπαθες;;;;;:confused::( Ελά, μην σε παιρνει απο κάτω. Θα σταναχωρηθει ο μπεμπάκος και δεν το θέλουμε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε σημερα φιλεναδιτσες;

ερημια στο καφε..

μιλουσα στο τηλ. με την μικρη μου θεια τοση ωρα..

Κατερινακι μου μικρο, ελα μην πεφτεις, και εγω ειμαι καπως, ειναι και η μπεμπα πολυ υσηχη σημερα..

θα κανετε τιποτα αυτες τις μερες?

Μαρακι μου, προσπαθω να μην πεφτω, αλλα με ολα αυτα, πως να τα καταφερω..

Η καραμελιτσα ξεκουραζεται λιγακι, μην ανησυχεις, κοιμουνται πολλες ωρες τα μωρακια μας στη φαση αυτη.

Δε νομιζω να κανουμε τιποτα αυτες τις μερες, ο αντρας μου δουλευει. Εσεις;

IAL5p2.png

u83tp3.png

εχεις δικιο μωρε Κατερινακι,

πως να μην πεφτεις..

εμενα τωρα με πηρε ο αντρουλης, γυρναει σπιτι, σχολασε νωριτερα.

και εμεις ολα τα χρονια πηγαιναμε Πατρα αλλα φετος θα κατσουμε εδω, υσηχα..

Ισως παμε καμια κοντινη βολτιτσα εδω τριγυρω, θα δουμε..

Διαφημίσεις

Μαρακι, καλα θα κανετε, θα περασετε πολυ ωραια σπιτακι σας. Κι εμεις καθαρα δευτερα που δε δουλευει ο καλος μου αποφασισαμε να μην κανουμε τιποτα και να κατσουμε σπιτακι μας οι δυο μας να τρωμε και να χαιδευουμε τον μπεμπη μας..

Κατερινα μου, καλα να περασετε!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλα, πρεπει να σας βαλω καινουρια φωτο να δειτε πως εχει μεγαλωσει η κοιλια μου!!

ΝΑΙ ΝΑΙ!! ΒΑΛΕ!!! Και εγώ εβγαλα μια σήμερα το πρωι.Καποια στιγμη θα σας τη βάλω.

Εγω και της Μαριας θέλω να δω..που θα ειναι μικρουλα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

αχ και η δικιά μου.Εβαλα σήμερα ένα μπλουζοφόρεμα που ειχα σον μικρό μου και τι να δω??Την κοιλια που ειχα στον μικρο στον 9ο την έχω τώρα....Που θα φτάσωωωωωωωωωωωω?????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας αγαπακια !! Τι κανετε ???

Εγω εξαφανιστηκα σημερα!

Καταρχην να ξεκινησω με το Κατερινακι που με ρωτησε για το τζην! ναι ειναι εγκυμοσυνης κ το ειχα παρει απο τα Λητω στις αρχες που εμεινα εγκυος κ δεν μου εμπαιναν τα παντελονια μου ! ΕΙχα παρει μεγαλυτερο νουμερο κ ετσι ειμαι τυχερη γιατι μου κανει ακομα ! 70 ευρωπουλακια αλλα χαλαλι !!! Σ ευχαριστω για τα γλυκα σου λογακια !!!!

Μαρακι ερχομαι σε σενα, η μπεμπα σου ειναι αψογη !!! Εμενα στις 23+1 ηταν 648γρ. κ με εβγαζε 3 μερες μεγαλυτερη ο υπερηχος !

Τα κιλα σου μην σε αγχωνουν καθολου ομως ! Θα δεις με το τρεξιμο που θα αποκτησουμε καλοκαιριατικα θα τα χασουμε !Οσο για την καισαρικη, θελουμε το καλυτερο δυνατον για εμας κ τα μωρακια μας οποτε οι γιατροι μας ξερουν ! Εμεις απλα θα τους εμπιστευτουμε !! !! Το θεμα ειναι να κρατησουμε γερα μωρα στην αγκαλια μας ... με οποιον τροπο εννοειται ! Ασε που με την καισαρικη σου δινεται η ευκαιρια στο περιπου, να διαλεξεις ημερομηνια ! χαχαχαχαχα!!!!!

Λοιπον..... δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα ζητω συγνωμη.δεν ειμαι ουτε κ γω καλα σημερα !

Ας γραψω την ιστορια μου λοιπον...........

Ολα ξεκινησαν απο χτες που ημουν ολη μερα στους δρομους κ φυσικα δεν καταλαβα τη μπεμπουλα ! Δεν εδωσα ομως σημασια ... γιατι ξερω οταν ειμαι στο αμαξι κ γενικοτερα σε κινηση....η μικρη ειναι αφαντη παντα ! Στο μεταξυ αυτες τις μερες νιωθω κατι σαν σπασμους στο εντερο μου που μοιαζουν με τα χτυπηματα του παιδιου ! Ετσι οτι ενιωθα ολη μερα δεν μπορουσα να ξεχωρισω αν ειναι το μωρο η το εντερο κ στεφτηκα οτι καλο θα ηταν να το τσεκαρω αφου γυρισω σπιτι !

Δεν λεω τιποτα ...το αφηνω...περναει ενα απογευμα (ημουν κ δω κ εγραφα) εφαγα κ τη σοκολατα μου..... ηρθε το βραδυ κ συνειδητοποιω οτι δεν εχω ακουσει ουτε ενα χτυπημα ! Αρχιζω κ αγχωνομαι !.............. περναει η ωρα ! χαιδευω...τιποτα !

το λεω στον αντρα μου....παμε μεσα ξαπλωνουμε κ αρχιζει κ χαιδευει κ κεινος την κοιλιτσα επιμονα ομως κ για ωρα ! Εκεινος καταλαβε 2 χτυπηματα τα οποια -ισως κ απο αγχος- δεν μπορεσα να ξεχωρισω παλι αν ειναι το μωρο η το εντερο ! Τελος παντων με αυτα κ με αυτα λεω ας μην γινω υστερικη ...κοιμαται..απλα !! Εμβρυο ειναι !!!

Με παιρνει ο υπνος....με πολλα ξυπνηματα μεσα στο βραδυ-αφαντη η μπεμπα- ειχα σκοπο να παω για καμπυλη ομως το πρωι !

Αλλα ξυπνησα με αγχος νωρις απο τις 6 παρα (ωρα που η μπεμπα συνηθως με ξυπνουσε απο κλωτσιες)... κ περιμενα...περιμενα....τιποτα !! Σκουντηξα απο δω σκουντηξα απο κει ...χαιδευα την κοιλιτσα μεχρι τις 7 ! Δεν αντεξα αλλο ξυπναω κ τον αντρα μου....και του το λεω ! Με αυτα κ με αυτα εκλαιγα με μαυρο δακρυ κ να μην μπορω να συνελθω !!!!μετα εκλαιγε κ κεινος ! πικρα ! Παιρνει ο αντρας μου το γιατρο κ του λεει να φαω κατι να ξαπλωσω να ηρεμησω κ αν μεσα στο 20 λεπτο δεν την ακουγα (που ηταν βεβαιος οτι θα την ακουσω) να πηγαινα να με δει !

,Τρωω λοιπον ενα τοστακι προσπαθω να ηρεμησω....κ σε δευτερολεπτα.....η πρωτη κλωτσιτσα !!!! Λιγο αργοτερα ακολουθησαν κ αλλες !!

ε μετα εκλαιγα απο ανακουφιση κ ο καλουλης μου χαιδευε την κοιλιτσα κ μαλωνε τη μπεμπα ταυτοχρονα που μας ανησυχησε ! εκει ηθελα να γελασω αλλα δεν μπορουσα ακομα !

Με τα πολλα κ τα λιγα μου λεει μην πας σημερα για καμπυλη κατσε ξαπλα συνελθε κοιμησουν κ απο Δευτερα πας !

Οντως....κοιμηθηκα αμεσως σαν πουλακι !

Κ η μπεμπα μολις ξυπνησα.....ηταν εκει κ χορευε !

Κοριτσια το εκανα ολοκληρη ιστορια αλλα ειλικρινα ημουν σιγουρη οτι κατι ειχε γινει !!!! Τετοιο φοβο δεν ειχα ουτε στην αιμμοραγια σας μιλαω ειλικρινα !!!!

Κ ακομα δεν εχω συνελθει........ουφ ! συγνωμη για το σεντονι που απλωσα αλλα επρεπε καπου να τα πω !!!!!!

Καλησπέρα!! Κοριτσάκια μου προσπαθώ να μπώ από χθες και δεν με αφήνει..! Και τώρα είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά κόλλησε πάλι και τσάμπα έγραφα...!! Αυτό τώρα είναι δοκιμαστικό να δώ αν μπορώ να στείλω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...