Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι μου κανετε;;

εγω καλα, πηγαμε στον γιατρο με τους γονεις μου, απολαυσαμε εναν υπεροχο υπερηχο και η μπεμπουλα μας ηταν μια χαρα.

620gr, ειχε και λοξυγγα, βγαλαμε και λιγα μαλλακια και κουνουσαμε και τα χερακια μας!

ηταν πολυ καλη η γλυκεια μου....

τωρα εχω και δυο θεματακια, που με στεναχωρησαν,

πρωτον πηρα 3 κιλα και ο γιατρος ειπε οτι ειναι λιγο τσιμπημενα, ακριβως εννοουσε οτι το μωρο αναπτυσεται κανονικα και οτι ο,τι παιρνω σε κιλα θα μενει σε μενα.

και επισης μου ειπε οτι μαλλον θα παμε με καισαρικη λογω της μητρας και οτι καλο θα ηταν να μην την ζορισουμε εφοσον εχει υποστει και χειρουργειο.

καλα για τα κιλα αγχωθηκα λιγακι αλλα για την καισαρικη με πειραξε.. πιο πολυ

θελω φυσιολογικα...

τωρα θα μου πειτε να μην ειμαι αχαριστη και πανω απο ολα το κοριτσακι μου να ειναι γερο, εχετε δικιο.. αλλα αλλα:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου, μπραβο!!!!!!!!!!!!! Κουκλιτσα η καραμελιτσα!!!!!!!!! Μεγαλωσε η ζουζουνα!!!!!!!!! Λοιπον, για τα κιλα μη στεναχωριεσαι, εισαι πολυ αδυνατη, δεν εχεις αναγκη. Και για την καισαρικη, εφοσον θα ειναι καλυτερα για την μπεμπα τοτε μη στεναχωριεσαι, θα ειναι και πιο ξεκουραστο. Και μετα που θα παρεις αγκαλια την μπεμπουλα σου θα ξεχασεις και τον πονο και τα παντα!!!!! Μπραβο, κοριτσακι μου, πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!! Σε λιγο καιρο θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι μου μην στενοχωριεσαι με την καισαρικη! Πάντα προέχει το καλό του μωρού! Εξαλλου σκέψου ότι με αυτό τον τροπο η μπεμπουλα δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου και θα βγει ροδαλη ροδαλη!

Κι εγώ σκέφτομαι αν μου πει καισαρικη δε θα με πειράξει καθόλου.

Εχω αρχίσει να αγχωνομαι με τα ψώνια, γιατί δεν εχω ιδέα τι να πάρω, ποσά και σε τι μέγεθος.

Ευχαριστώ Κατερινακι, να δουμε τι θα δείξει η καμπύλη γιατί εχω και τη μαμά μου που είναι διαβητικη.

Καληνύχτα σε όλες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Κατερινακι, αυτο σκεφτομαι η μπεμπουλα ειναι μια χαρουλα και αυτο με κανει απολυτα ευτυχισμενη!!!

απλα σκοφτουμουν τα κιλα, ειμαι 71 τωρα και πριν δεν με ελεγες αδυνατη, επισης ποτε δεν εχανα ευκολα τα κιλα μου.

ενταξει θα τα χασουμε μετα, το ξερω απλα τωρα με επηρρεαζουν λιγο αρνητικα..

για την καισαρικη, δεν πιστευω ουτε λεπτο οτι παει ο γατρος να μου τα παρει, για το καλο μου το λεει και για να μην ταλαιπωρησω την μητρα μου..

φανταζομουν ομως αφου ολα φαινονται να πηγαινουν καλα να τα καταφερνα και με τον τοκετο ως δωρο στον εαυτο μου που εχει ταλαιπωρηθει πολυ..

τελος παντων ας μην στεναχωριεμαι τωρα για αυτα..

εσυ τι κανεις?

θα παω και για εξετασεις απο δευτερα.

Σιγουρα για το καλο σου λεει για καισαρικη. Μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι ολα!! Και πιο ανετα για την μπεμπουλα μας!!

Ε, για τα κιλα ξερεις.. Κι εγω 73 στα 74 ειμαι. Θα τα χασουμε πολυ ευκολα μετα. Παντως εισαι αδυνατουλα πολυ.:D

Καλα ειμαι, λιγο πιεσμενη με ολα αυτα με τον μπαμπα μου και το αυτοκινητο, αλλα καλα. Χορευει ο μπεμπης και χαιρεται η χαζομαμα!!:tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι μου μην στενοχωριεσαι με την καισαρικη! Πάντα προέχει το καλό του μωρού! Εξαλλου σκέψου ότι με αυτό τον τροπο η μπεμπουλα δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου και θα βγει ροδαλη ροδαλη!

Κι εγώ σκέφτομαι αν μου πει καισαρικη δε θα με πειράξει καθόλου.

Εχω αρχίσει να αγχωνομαι με τα ψώνια, γιατί δεν εχω ιδέα τι να πάρω, ποσά και σε τι μέγεθος.

Ευχαριστώ Κατερινακι, να δουμε τι θα δείξει η καμπύλη γιατί εχω και τη μαμά μου που είναι διαβητικη.

Καληνύχτα σε όλες

τι κανεις κοριτσακι μου, ποτε θα κανεις καμπυλη? εγω δεν θα κανω ακριβως καμπυλη μου την ειπε γλυκοζιωμενη, σαν την καμπυλη ειναι αλλα με δυο τρυπηματα ενα πριν και ενα μετα.

Σιγουρα για το καλο σου λεει για καισαρικη. Μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι ολα!! Και πιο ανετα για την μπεμπουλα μας!!

Ε, για τα κιλα ξερεις.. Κι εγω 73 στα 74 ειμαι. Θα τα χασουμε πολυ ευκολα μετα. Παντως εισαι αδυνατουλα πολυ.:D

Καλα ειμαι, λιγο πιεσμενη με ολα αυτα με τον μπαμπα μου και το αυτοκινητο, αλλα καλα. Χορευει ο μπεμπης και χαιρεται η χαζομαμα!!:tongue:

αχ μωρε εχεις δικιο, τι καθομαι και στεναχωριεμαι... ολα καλα θα πανε, θα ζητησω και απο τον γιατρο να με ξεγεννησει στις 21/06 που εχουμε και επετειο γαμου:-P:razz:!!!

και εμενα η μπεμπουλα μου εδωσε κατι χτυηματακια σαν να μου λεει, ε! μαμα μην σκεφτεσαι βλακειες!!!

σε καταλαβαινω για την πιεση που νιωθεις, προσπαθησε να σκεφτεσαι πιο θετικα...

σε αφηνω κοριτσακι μου, παω να βαλω κατι πιατα στο πλυντηριο και να την πεσω..

θα τα πουμε το πρωι.

Καληνυχτα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι μου κανετε;;

εγω καλα, πηγαμε στον γιατρο με τους γονεις μου, απολαυσαμε εναν υπεροχο υπερηχο και η μπεμπουλα μας ηταν μια χαρα.

620gr, ειχε και λοξυγγα, βγαλαμε και λιγα μαλλακια και κουνουσαμε και τα χερακια μας!

ηταν πολυ καλη η γλυκεια μου....

τωρα εχω και δυο θεματακια, που με στεναχωρησαν,

πρωτον πηρα 3 κιλα και ο γιατρος ειπε οτι ειναι λιγο τσιμπημενα, ακριβως εννοουσε οτι το μωρο αναπτυσεται κανονικα και οτι ο,τι παιρνω σε κιλα θα μενει σε μενα.

και επισης μου ειπε οτι μαλλον θα παμε με καισαρικη λογω της μητρας και οτι καλο θα ηταν να μην την ζορισουμε εφοσον εχει υποστει και χειρουργειο.

καλα για τα κιλα αγχωθηκα λιγακι αλλα για την καισαρικη με πειραξε.. πιο πολυ

θελω φυσιολογικα...

τωρα θα μου πειτε να μην ειμαι αχαριστη και πανω απο ολα το κοριτσακι μου να ειναι γερο, εχετε δικιο.. αλλα αλλα:-(

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!!!!Οσο για την καισαρικη...μια ιδέα ειναι όλα αγάπη μου. Τι φυσιολογικός τοκετος τι καισαρική. Παιδι γεννάς και με τουσ δυο τρόπους και ΜΑΝΑ γίνεσαι το ίδιο! Οπότε τι ειναι καλυτερο για το μωράκι και για σένα!!!!

αχ βρε Κατερινακι, αυτο σκεφτομαι η μπεμπουλα ειναι μια χαρουλα και αυτο με κανει απολυτα ευτυχισμενη!!!

απλα σκοφτουμουν τα κιλα, ειμαι 71 τωρα και πριν δεν με ελεγες αδυνατη, επισης ποτε δεν εχανα ευκολα τα κιλα μου.

ενταξει θα τα χασουμε μετα, το ξερω απλα τωρα με επηρρεαζουν λιγο αρνητικα..

για την καισαρικη, δεν πιστευω ουτε λεπτο οτι παει ο γατρος να μου τα παρει, για το καλο μου το λεει και για να μην ταλαιπωρησω την μητρα μου..

φανταζομουν ομως αφου ολα φαινονται να πηγαινουν καλα να τα καταφερνα και με τον τοκετο ως δωρο στον εαυτο μου που εχει ταλαιπωρηθει πολυ..

τελος παντων ας μην στεναχωριεμαι τωρα για αυτα..

εσυ τι κανεις?

θα παω και για εξετασεις απο δευτερα.

Εβαλες 3 κιλά μονο συνολικά ή 3 αυτον τον μήνα;; Μια χαρά εισαι κουκλα μου. Και εγώ τώρα ειμαι 71.Ε και? Μια χαρα ειμαστε. ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ! ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ! ΧΑ ΧΑ!!!Ασε που οι γιατροι ειναι λαγάκι υπερβολικοι!!!!!

Αυτο δεν το πιστεύω. Εσένα σε ειχα από τις φωτο 58-59!:cool:

Παμε όλες μαζι: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ!!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΩΡΑ!!!!

Καλημέρα σε όλες σας και σας θέλω ΟΛΕΣ χαμογελαστες!!

Lisa αν θέλεις καμια συμβουλή για ψώνια εδώ ειμαστε. α! Εχεις ακομα πολύ καιρο καλή μου!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

ξυπνησα σημερα νωρις απο τις 7:30 μολις εφυγε ο αντρουλης..

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι θετικη ενεργεια εινα αυτη κοριτσι μου;;; σε ευχαριστω πολυ!!

πηρα αυτον τον μηνα μονο 3 κιλα και ηταν και μικρος ο μηνας σε μερες!!!:D:D

και για την καισαρικη, απλα μου ηρθε λιγο καπως δεν μειωνω την αξια του αποτελεσματος, το αποτελεσμα μετραει και οχι ο τροπος!!!!

τωρα ξανακοιταξα το μυνημα μου 630gr ειναι η μπεμπα μου!!!

οχι 620gr, λαθος εγραψα..

να μην παχαινει μονο η μαμα (χαχαχα!!!!)

xa xa!!! Αχ ζουζουνα. Μια χαρά ειναι η μπεμπούλα, μαι χαρα και τα κιλά!!! Ολα υπέροχα!

Ναι έχω ωραία διάθεση σήμερα, παρόλο που έφαγα μια κασερόπιτα(μου μύρισε, χα χα) και με έχει παθάνει το στομάχι μου...!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα, ομορφες μανουλες!! Τι κανετε; Εγω δεν εχω πολυ καλη διαθεση σημερα, οποτε δε θα ειμαι καλη παρεα..:(

Κατερινα μου, ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τα κιλα μου!! Χιχι!! Ημουν τοσο αδυνατη, 61 ξεκινησα την εγκυμοσυνη. Ε, θα ξαναγινω που θα μου παει..

Μαρακι μου, πολυ μεγαλη η μπεμπα!! :D:D Τελεια!!

ΠΟλλα φιλακια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...