Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι γλυκουλα μου ! Δεν εκανα πλακα !!! Καλα θα ηταν αλλα που τετοια τυχη !!!

Καλε τι σορυ ? σιγα !!!

Εγω ειχα θεματακι απο την αρχη, μεσα στα ορια αλλα στα ανωτερα οποτε τωρα που ειναι οι επικινδυνες βδομαδες πιθανον να χρειαστω ! Τι πιθανον δλδ... σιγουρα !!! Το πολυ κανα 15νθημερο ακομα με βλεπω ετσι ! Μετα ..... αρχιζει η ιστορια !

Διαφημίσεις

ναι αυριο ! Ελπιζω να μη με πλακωσουν παλι τα παπλωματα χαχχααχα !!!!

Οχι χωρις πλακα αυριο...δεν εχει αλλη αναβολη !!!!

Πηρα πομωλακια για τη ντουλαπα της μπεμπας, να αλλαξω αυτα τα κλασικα που εχει !

Για δες να μου πεις ! Τα πηρα σε λαχανι !http://www.markantonis.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1044&category_id=139&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=33

βρε τι ωραία που ειναι;;;; Πολυ ωραία!!Αχ πόσο μου αρέσει που κάνετε τα ψώνια σας! Μου θυμίζετε εμενα9και όλες τις πρωτομαμάδες)..

Στο δευτερο ειναι διαφορετικά.Τα ειχεις κάνει μια φορα, έχεις πολλά έτοιμα και μένουν λίγα....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι κ μενα μου αρεσαν !!!

Το ξερω μωρε λογικο ειναι ! Οταν ειναι το πρωτο συνηθως πεφτεις με τα μουτρα γιατι δεν εχεις τιποτα ! Μετα στο 2ο υπαρχουν τοσα πραγματα οποτε λογικο ειναι να μην κανεις τοσα εξοδα !!!

ΕΓω ας πουμε μπηκα στο σπιτι κ το παιδικο το ειχα αβαφτο κλασικα, απο ψωνια εκανα οσα θα εκανε ο καθενας πιστευω ισως εχω υπερβαλει λιγο στα ζιπουνακια αλλα κ σε αυτο με προιδεασαν οτι θα αλλαζω 3 κ 4 καθε μερα οποτε σκεφτηκα πιο πρακτικο να εχω 10 κομματια παραπανω παρα πλυντηριο καθε μερα !

Για τα υπολοιπα ειναι απλα αγορες που πρεπει να εχει ενα παιδακι !

Πετσετες σεντονια παιχνιδια...μπιμπερο κ τ ακλασσικα !

Εχω παει πολλες φορες κ εχω παρει απο κατι κ απλα φαινεται οτι ψωνισα πολλα αλλα στην τελικη αμα τα βαλεις κατω κ τα σκεφτεις πραγματικα ειναι μονο ο απαραιτητος εξοπλισμος !

το ξέρω κουκλιτσα μου!Σου λέω και εγώ στον μικρο πήρα πηρα πηρα....πολλά!Και εγώ ειμαι της λογικης να έχω να αλλάζω παρα να περιμένω να στεγνώσουν...τα mothercare τα εχω κάνει πλουσια!!!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

χαχαχχα! Ναι ετσι ειναι ! Κ γω αυτης της λογικης ειμαι !!!

Κ απλα τα εχω κανει ολα σκορπια γιατι ετσι κι αλλιως δεν βγαινουν σε μια δυο μερες !!!

Γενικα μου εμειναν λιγα πραγματα, ενα απο αυτα ειναι το φωτιστικο δωματιου που δν βρισκω τιποτα οικονομικο !!!!

Εχεις κατι να μου προτεινεις ?

Διαφημίσεις

χαχαχχα! Ναι ετσι ειναι ! Κ γω αυτης της λογικης ειμαι !!!

Κ απλα τα εχω κανει ολα σκορπια γιατι ετσι κι αλλιως δεν βγαινουν σε μια δυο μερες !!!

Γενικα μου εμειναν λιγα πραγματα, ενα απο αυτα ειναι το φωτιστικο δωματιου που δν βρισκω τιποτα οικονομικο !!!!

Εχεις κατι να μου προτεινεις ?

Εγώ πήρα ένα απο το practiker νομίζω 70 ή 80€. θα στο βγάλω φωτο να το δειις. Εκει θα βρεις οικονομικά. Αν και αν ψάξεις λιγο στα μαγαζια κάτι θα βρεις!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

αχ πηγα σημερα αλλα δεν βρηκα κατι που να ταιριαζει με τα χρωματα μας !

Δεν το συζητω αφου θελει ο μικρος να σε παρει απο μενα !!!! Εννοειται !!!

χιχιχιχι! Να του δωσεις φιλακι απο μενα !!!

Γεια σας και παλι!!

Μαρακι, πολυ ωραιο αυτο το σχεδιο!!!!!!!

Κατερινα μου, να χαιρεσαι τον μικρο σου!!!!!

Λιζακι, καλα αποτελεσματα αυριο!!

Βιργινακι, κι εσυ καλα αποτελεσματα!! Καλε, ειδα τις φωτογραφιες σου, εισαι μια γλυκουλα κουκλιτσα!! Το τζινακι αυτο ειναι εγκυμοσυνης;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...