Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Άντε Κατερίνα μου καλά ψώνια.

Τελικά Μαράκι δεν θα την βάψω αν και τρελαίνομαι για λευκό αλλά κούνια και συρταριέρα είναι στο χρώμα του ξύλου. Αργότερα που θα πάρω κρεβάτι όμως θα το κάνω, γιατί εννοείται ότι θα είναι σε λευκό.

ναι ειναι πολυ ωραιο το λευκο!

κοριτσια εχετε δικιο για τα ψωνια και εμενα οι φιλες μου ηδη μανουλες τα ιδια μου λενε, λιγα πραγματακια και μετα βλεπουμε.

Μπλουμπλου τελικα την παντα θα την κανω χειροποιητη.

οι παντες που βρισκω στην αγορα ειναι πανακριβες και δεν συμφερει, πηγε η πεθερα μου σημερα σε ενα μεγαλο παπλωματαδικο και βρηκε βατα πιστοποιοημενη ειδικη για παντες και θα μας την κανουν στα μετρα μας, περιπου 30? θα στοιχισει, ειναι και γνωστοι της.

οποτε μαζι ολη η προικα, παπλωμα, μαξιλαρι, παπλωματοθηκη, σεντονια, υφασμα για την παντα, πετσετες, και καπα-μπουρνουζι θα μου πανε γυρω στα 200?, καλα δεν ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια Μαρία, αφού βρήκε, είναι πολύ καλά, θα κάνεις και πετσετούλες και σεντονάκια, στο γιο μου και εγώ την είχα ράψει τότε, δηλαδή στο μαγαζί με τα λευκά είδη, τώρα δεν έχω δει κάτι που να με τρελαίνει, και λέω να αγοράσω απο το σάιτ που είδες.

dYU4p3.png

η Ευα δεν εχει δικτυο, αν θυμαμαι καλα ειχε μονο στην δουλεια και πρεπει να εχει αδεια.

τον Μαρτιο θα μετακομιζε και θα εβαζε στο καινουριο σπιτι της.

Σορρυ κορίτσια που μπαινοβγαίνω...αλλα ειναι και η δουλεια....

Bloublou ο μικρος μου καλάειναι! Αυτό το μήνα έχουμε γεννέθλια!!! 2 χρονών ο μικρούλης μου!!!

maria-elpida τι ωραία που θα την κάνεις χειροποίητη! Τελεια!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχεις και αδικο, τοσες ιωσεις.. ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι.

να σου δειξω το σχεδιο απο τα σεντονια?

http://www.dashome.gr/product_bed.asp?katid=1187

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυουλες μου! Χαθηκα λίγο γιατί είχαν μαζευτεί πολλές δουλειές απο τις μέρες που ήμουν down και ετρεχα να προλάβω! Σας διάβασα λίγο γρήγορα όμως και δεν θυμάμαι πολλά :tongue:

Μια χαρά είστε όμως όλες, οπότε μπράβο μπράβο!

Αύριο εχω κ εγώ καμπύλη ζαχαρου, γενική αίματος, ούρων και κάποιες ορμονικές.

Αγγελική, εμένα ο γιατρός μου είπε να εχω φάει μέχρι τις 10 το βράδυ χαμπουργκερ και γλυκό!!

Εσένα στο διαγνωστικο σου είπαν 12 ώρες νηστικη! Περίεργα πραγματαααα!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Τσα !

Γυρισα και γω !!!!!

Μαρακι μια χαρα η τιμη μου ακουγεται !

Κατερινακι μπραβο απαλαχτηκες κ απο αυτο !

Εγω με βλεπω να χτυπαω ινσουλινες αργοτερα !!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλο!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...