Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια, ποσα πραγματακια γραψατε;;;

θα προσπαθησω να τα θυμηθω ολα!

εγω ειμαι καλα, καθομαι σπιτακι, ειναι και ο αδελφουλης μου εδω για παρεα!

το καροτσι μας ειναι στην Αθηνα, σε κανα δυο μερες θα το εχουμε!!!!:-P:-P

επισης εχω γιατρο το απογευμα και θα ερθουν και οι γονεις μου να δουν την μπεμπα..

Τα παντα απο ρουχα και απο λευκα ειδη και προικα.. :tongue::tongue::tongue:

Κατερινακι, δεν ειναι τιποτα τα ψωνια, σου δινουν και καταλογους με αυτα που χρειαζεσαι στα μαγαζια οποτε θα δεις και τις αναγκες σου..

Μαράκι, σε σκέφτομαι και εσένα με το δικο σου αυτ/το κατεστραμμένο και τι να πω ρε κορίτσια?? είναι μεγάλη ένταση όλο αυτό το ζόρι αλλά μην ξεχνάτε ... πάνω από όλα τα μωράκια!!!! Αλήθεια, άλλο αυτ/το έχετε ή μείνατε στον άσσο??

γεια σου Ρενακι, τι κανουν τα δυδιμακια σου;;;

ναι εχουμε αυτοκινητο και αυτο το εδωσα στον αδελφο μου επειδη εγω τωρα δεν το χρειαζομαι, εκεινος εμεινε χωρις αμαξι ο καημενος....:-(

Μπιμπερο ποσα; Θηλαστρο να παρω η να δω αν θα το χρειαστω αφου γεννησω;

εγω μπιμπερο πηρα 2 μικρα 125ml και 4 μεγαλα 260ml .

θηλαστρο δεν εχω κοιταξει ακομα, ισως δανειστω για τις πρωτες ημερες και αν ειναι απαραιτητο και ο θηλασμος παει καλα θα παρω μετα.

katerina_s, καλα αποτελεσματα!!!!

marilou85, καλημερα, μαζι εχουμε γιατρουλη σημερα, βαλαμε τα χερακια στο στομα;; μια γλυκα ειναι!!!

οσο για την 24w τα μωρουλια σου θα ειναι οκ, ειναι καλα τα μωρακια του Ιουνιου!!!! θα πανε ολα καλα, μονο αυτο να σκεφτεσαι τωρα..

bloublou, καλημερα τι κανεις? μου αρεσουν πολυ τα λευκα επιπλα!!

αν μπορεις και δεν ειναι πακετο να την βαψεις!!

aggeliki83, καλοριζικα τα καινουρια σου παραγματακια!!!!

μια χαρουλα και καλη τιμη!!!

kiki2011, τι κανεις σου στελνω μια αγκαλιτσα και ενα φιλι!!!

ελα στην παρεα να ανεβουμε λιγο!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............29/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

2.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

13.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

14.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

15.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

16.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

17.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

18.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

19.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

20.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

21.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

22.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

23.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................14/03/11

24.Mammyblue..........1/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

25.Οzalina................ΠΠΓΝΙ...............8/7/11........ΜΠΕΜΠΑ.......1/03/11

Γεια σου, Μαρακι!! Μωρε, εχω λιγο πελαγωσει με τα ψωνια, δε θελω να κανω υπερβολες αλλα δε θελω να μην ειμαι και πληρως προετοιμασμενη!! Θα την βρω την ακρη, που θα μου παει..:rolleyes::rolleyes:

Κικη μου, τι εχεις;

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλε τι εχει παθει παλι και δεν μπορουμε να μπουμε?

Κατερινακι, και εγω δεν θα κανω υπερβολες, θα παρω τα βασικα και απο λιγα κομματια οσο αναφορα ρουχα και λευκα ειδη, ειναι και καλοκαιρι θα πλενονται και θα στεγνωνουν αμεσως, θα μας κανουν και δωρα να εισαι σιγουρη.

παντως μαζευονται παρα πολλα, το εχω δει σε μια φιλη μου που ειμαστε συνεχεια μαζι και εχω δει πως μεγαλωνει η κορη της.

μην το παρακανουμε, θα ειναι και πεταμενα λεφτα..

Διαφημίσεις

Λοιπόν τιμές δεν έμαθα αλλά όλα μια χαρά με την εξέταση! Φυσιολογικότατη!!!

Από τα λίγα που πήρα το μάτι μου έχω να πώ: Για αρχή πάρτε 2 μπιμπερο μικρά.(όσες θέλουν να θηλάσουν) και 2-3 πιπίλες. Το θήλαστρο το παίρνετε και λίγο αργότερα. Τα μεγάλα θα σας χρειαστούν αργότερα.

Πάρτε βαμβακερα πετσετάκια να βάζετε στο λαιμουδάκι του παιδιου καθως θα ταίζετε ή θα θηλάζετε και γαι να το βάζετε στον ώμο σας όταν θα βάλετε το μωρό να ρευτεί.

Φορμάκια πάρτε λίγα 0-3 και περισσότερα 3-6. Πάρτε καλτάσια(σατην αρχή τα μωράκια πρέπει να ειναι καλύτερα ντυμένα, έστω καιαν ειναι καλοκαιράκι)

Πάρτε σεντονάκια και καμια πικε κουβερτούλα για τον ύπνο και τις βόλτες.

Πάρτε νυχοκόπτη, και αποφρακτικό μύτης(ειναι ένα πραγματάκι που ρουφας τις μυξουλες του μωρού. Μπορει να μην ειναι κρυωμένο, αλλα να μπουκώσει η μυτούλα του).

Πάρτε σελτεδάκι για να το βάζετε κάτω απότο μωρό για όταν του αλλάζετε πανουλα. Αγορομάνες, ετοιμαστειτε για τσισούλια "συντριβανάκι". Τα αγοράκια λερώνουν πολύ, χα χα! Μπουρνουζάκι για το μπάνιο..

Αχ τι άλλο;; Τι άλλο;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Δεν μπορω να μπω ευκολα σημερα..:rolleyes:

Κατερινα μου, μπραβο, μπορεις να τρως αφοβα τωρα, ε;:D:D

Εκανα και μια ερευνα στο ιντερνετ, διαβασα και τι μου γραψατε, ευχαριστω πολυ, και εκανα τη λιστα μου και νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για ψωνια!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Aggeliki83 με γειά τα καινούργια σας επιπλάκια και η προίκα σας να τα χαρή το μωράκι σας, είναι πολύ όμορφα.

Κατερίνα μου μην αγχώνεσαι, όπως λέει και η Μαρία λίγα πράγματα γιατί θα πάρετε πολλά δώρα, για να φανταστείτε άλλαζα για τον επόμενο χρόνο.

Και εγώ θα κοιτάξω σε ροζουλί κανά δυο πραγματάκια όπως φορμάκια και καλτσούλες ίσα ίσα για το νοσοκομείο, μετά σπίτι θα βολευτώ και με του μικρού, είχα πάρει και σε ουδέτερα χρώματα. Αλλά όλα είναι τρέλα, χαζεύω στα σάιτ και τα θέλω όλα, αλλά κρατιέμαι, υπάρχει και αυτή η ρημαδοκρίση, να δούμε που θα μας πάει.

Συμφωνώ σε ότι είπε η προλαλλήσασα μανούλα ΚΑΤΕΡΙΝΑ,για τις αγορές.

dYU4p3.png

Απλά προσπάθησα να σκεφτώ τι μου χρειάστηκε. Αλλά και κάρι να ξεχάσετε να πάρετε, θα το πάρετε μετά. Μη στεναχωριέστε. Ρουχαλάκια να του έχετε και όλα τα άλλα τα βρίσκετε!!!

Κατερινακι προσοχη. Οι λίστες στο Inernet ειναι λιγάαααααααακι παρατραβηγμένες!!!!

Όσο για την εξέταση;; Ναι ναι! Βουρ στο φαγητο! Χθες το βράδυ μετα από καιρό έφαγα club! πωπω..το ευχαριστήθηκα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Άντε Κατερίνα μου καλά ψώνια.

Τελικά Μαράκι δεν θα την βάψω αν και τρελαίνομαι για λευκό αλλά κούνια και συρταριέρα είναι στο χρώμα του ξύλου. Αργότερα που θα πάρω κρεβάτι όμως θα το κάνω, γιατί εννοείται ότι θα είναι σε λευκό.

dYU4p3.png

Aggeliki83 με γειά τα καινούργια σας επιπλάκια και η προίκα σας να τα χαρή το μωράκι σας, είναι πολύ όμορφα.

Κατερίνα μου μην αγχώνεσαι, όπως λέει και η Μαρία λίγα πράγματα γιατί θα πάρετε πολλά δώρα, για να φανταστείτε άλλαζα για τον επόμενο χρόνο.

Και εγώ θα κοιτάξω σε ροζουλί κανά δυο πραγματάκια όπως φορμάκια και καλτσούλες ίσα ίσα για το νοσοκομείο, μετά σπίτι θα βολευτώ και με του μικρού, είχα πάρει και σε ουδέτερα χρώματα. Αλλά όλα είναι τρέλα, χαζεύω στα σάιτ και τα θέλω όλα, αλλά κρατιέμαι, υπάρχει και αυτή η ρημαδοκρίση, να δούμε που θα μας πάει.

Συμφωνώ σε ότι είπε η προλαλλήσασα μανούλα ΚΑΤΕΡΙΝΑ,για τις αγορές.

Ειμαστε οι "έμπειρες, ε;;" χα χα

Και εγώ θα βολευτώ με μερικά του μικρου που ειναι σαν καινούργια αλλά και ειναι ουδέτερα. Αχ αυτη η κριση! Θέλω να πάρ ωκαι εγώ άπειρα πράγματα αλλά κρατιέμαι!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...