Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα !!!!!

Τι μου κανετε ????

Καλημερουδια !

Εχω να ομολογησω το εξης !

Ενω εβαλα ξυπνητηρι στις 7 κ ξανα στις 7,30 κ ξανα στις 8..... δεν καταφερα να σηκωθω απο το κρεββατι .....!!!!!!!! γκρρρρ με πλακωσαν τα παπλωματα να το πω ? δεν ξερω ! Τεμπελια ??? Μολις σκεφτηκα οτι θ'αφησω αυτο το ωραιο χουχουλιασμα για να στηθω 3 ωρες στο μικροβιολογικο κατι επαθα !!! Σκουντηξα τον αντρα μου, κ του λεω δεν μπορω να σηκωθω.......παμε αυριο ????? ευτυχως μου εκανε τη χαρη κ ετσι αλλαξα πλευρο κ τον πηρα...(τον υπνακο) λιγο ακομη !!!!!

Μολις σηκωθηκα..!!!Κ τελικα η καμπυλη μεταφερεται για αυριο !!

Ο καλουλης μου εχει ρεπο σημερα..οποτε ειναι ευκαιρια να περασουμε τη μερα μαζι (σε ψωνια χαχαχαχαχαχ κ καφεδες) παρα στο μικροβιολογικο !

Αυτα τα νεα μου οποτε αυριο θα σας πω εμπειρια !!!!

Σημερα που λετε σκεφτομαι να βγω για κουρτινοξυλο κ ραφια που θελω για το παιδικο !

Μην με σχολιασετε θκατουλες αμεσως !!!

Ειναι κατι που πρεπει να παρω ! Κ ισως δω κ κουρτινες ! Ω ναι !!!

Αυτα....τωρα πεινασα ! Αλλα σκεφτομαι να φτιαξω μελι με ψωμακι.....κ το ζαχαρο μετα......στα υψη ! κλαψ !

Καλημερούδια και από μένα, τι μου κάνετε;

Μαριλού μου γιατρό σήμερα, τι τέλεια, θα δεις τα μπεμπάκια.

Πως είσαι εσύ;Πως νιώθεις;

Παιρνάει ο καιρός, το Σάββατο μπαίνω στον 7ο και να πω την αλήθεια ανυπομονώ.

dYU4p3.png

Βιργινάκι μου καλημερούδια, μας την έσκασες.

Αχ για ψωνάκια τι τέλεια. Πολύ θέλω να ανέβω Αθήνα, αλλά ο αντρούλης μου το σκέφτεται. Ψοφάω για εμπορικά, καθότι εδώ δεν έχουμε.

Έχω μία βιβλιοθήκη απο ικεα leskvik αν θυμάμαι καλά, τη κατέβασα στην μητέρα μου αλλά τελικά λέω να την βάλω στο δωμάτιο, να βάζω διάφορα παιχνιδάκια επάνω και όλα τα σχετικά.

Έχω κολλήσει βέβαια στο να την αφήσω στο ξύλο όπως είναι ή να την κάνω λευκό. Προβλήματα που έχω πρωί πρωί;

dYU4p3.png

αχ βιργινακι πολυ γελασα...δεν παιζεσαι...χαχαχαχα

κατσε τοτε να ευχαριστηθεις τη μερα σου με τον καλο σου κ καλα ψωνακια..ΚΑΙ ΠΑΛΙΙΙ!!!

καλημερα μπλπουμπλου μου...τι κανετε εσεις??αχ εγω να δεις πως ανυπομονω...θελω πια να φυγει απο πανω μου αυτη η ανασφαλεια κ ο φοβος...

κ θελω επιτελους να κρατησω στα χερια μου τα μωρα μου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Μπλουμπλουδακι μου, να την κρατησεις την βιβλιοθηκη οντως θα ειναι πολυ ωραια με παιχνιδια επανω κ αρκουδακια !!

Αν τα επιπλα ειναι ασπρα βαψτην κ αυτη ασπρη για ειναι αρμονικο το δωματιο !!!!

Μαριλου μου ΚΑΙ ΠΑΛΙ ευχαριστω ! χχαχαχ!!! Με εχετε παρεξηγησει αληθεια σας λεω !!!!

Για τα μωρακια σου.... μην αγχωνεσαι ειναι καλα ! Θα το δεις κ σημερα κ ετσι κ αλλιως οπως ειπα κ χτες ειμαστε τοσο κοντα !!! Σε 2 μηνες μπαινουμε στο μηνα μας ! Εγω ετσι μετραω !!!! Σκεφτομαι οτι Μαη μπαινω στο μηνα μου ! Κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα φτασω 40 βδομαδες (κ δεν πολυθελω κιολας) κ οι 36-37 καλες θα ειναι !! χαχαχαχχα!!!

νομιζω πως θα ειναι πολυ πακετο το να βαψεις την βιβλιοθηκη του ικεα ...πολυ μανουρα νομιζω...για ρωτα κ τον αντρουλη σου βεβαια...χιχιχι

βιργινακι καλα κανεις κοπελα μου κ ψωνιζεις...σε πειραζουμε μωρεεε...χιχιχι

ναι αγαπη μου κ γω θελω να πιστευω πως αυτη την φορα θα φτασω μεχρι τελους...

κ γω δεν πολυ θελω τελους τελους γιατι ηδη εχω αρχισει κ βαραινω αρκετα...

απλα οποιος εχει καει στον χυλο στην 24η εβδομαδα τρεμει ολο τον καιρο...

ελπιζω να με βγαλουν ασπροπροσωπη τα μικρουλια...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαριλού μου μια χαρά θα είναι τα μωράκια σου, μη φοβάσαι όλα θα πάμε καλά.

Βιργινία μου και εγώ ανυπομονώ να μπω στο μήνα μου μετά θα αρχίσω να τρέχω, δεν θα αντέξω να τον φάω όλο. ΄Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη γέννησα 15 μέρες νωρίτερα, έχω μια ελπίδα εκεί. Οπότε λέω 2,5 μήνες ακόμα. Αρχίζω και βαραίνω τώρα, όπως όλες μας φαντάζομαι, αλλά έχω και το ζουζουνάκο που με τρέχει και με το δίκιο του και αρχίζω και τα παίζω.

Να περάσει και ο Μάρτης και μετά σκέφτομαι καθαριότητα γενική του σπιτιού με τη μαμά μου, να φτιάξω ντουλάπες και όλα τα σχετικά, να είναι όλα έτοιμα πριν φύγω. Γιατί πρώτα ο θεός γύρω στις 10 το πολύ του Μάη πρέπει να βρίσκομαι Πάτρα.

dYU4p3.png

πλακα στην πλακα κοριτσια ειναι πολλεεεεςςςς οι δουλειες που πρεπει να γινουν στο σπιτι που πολυ σκεφτομαι για 1-2 φορες να φωναξω κ μια γυναικα να βοηθησει τη μαμα..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαριλου μου...... ειλικρινα ειμαι σιγουρη οτι ποναει πολ αυτο που ειγινε τοτε...ομως τωρα εισαι εδω..με τα παιδακια στην κοιλιτσα σου κ ολα πανε καλα ! Δεν θα ξανασυμβει τιποτα κακο ! Ολα ειναι τελεια !!! Πιστεψε το !!!! Ο Θεουλης σου πηρε ενα κ σου εστειλε αλλα 2..... δεν θα σε αφηνε ετσι ξανα καλη μου ! Γι αυτο απολαυσε οσο μπορεις την εγκυμοσυνη σου και κανε διαρκως χαρουμενες σκεψεις !!!Σιγουρα ασπροπροσωπη θα σε βγαλουν !!!!!!!!!

Μπλουμπλου μου, ναι καπως ετσι κ γω σκεφτομαι ! Βεβαια ενταξει δεν ζοριζω τιποτα αλλα μια επιθυμια να βγει Τελη Μαη την εχω ομολογω !!!

Οσο για τα πραγματα αχ ειναι τοσα μα τοσα πολλα να γινουν !

Απο βαψιμο απο καθαριοτητα απο χιλια δυο ! Να σου πω οτι μου φαινεται μικρο το διαστημα των 2 μηνων? καλα δεν το λεω μη φανω κ υπερβολικη ! Αλλα αγχωνομαι γιατι σκεφτομαι οτι ισως αργοτερα δεν μπορω να βγαινω με ανεση να κανω αυτα που θελω !!!

Τεσπα ! Υπομονη ! Θα περασουν ολα !!!

Διαφημίσεις

Η κούνια και η αλλαξιέρα είναι ξύλο οποτε θα το αφήσω όπως είναι και θα βάλω αυτοκόλλητα με πεταλούδες που έχω παραγγείλει.

Από κιλά πως πάμε; τα έφτασα τα 8 προχωράω ολοταχώς για τα 9.

Σας αφήνω προς το παρόν πάω για κάτι εξωτερικές δουλειές, και τα λέμω αργότερα.

dYU4p3.png

Στο γιο μου η πρώτες 20 μέρες μου ήταν κάπως μέχρι να μπουμε σε μία σειρά, μας έτρωγε και πολύ χρόνο ο θηλασμός μέχρι να προσαρμοστούμε, μετά μια χαρά, περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι, απο δύό μηνών και μετά κοιμόταν τα βράδια απο 10 μέχρι ΄7 το πρωί, κάναμε τις βόλτες μας σχεδόν κάθε απόγευμα, τα βραδάκια τον θήλαζα και μετά στο καροτσάκι του και μέχρι να κατέβουμε πλατεία είχε αποκοιμηθεί, οπότε μια χαρά, το έβαζα στο κρεβατάκι του και συνέχιζε τον ύπνο του, τώρα να δούμε που είναι και ο μικρούλης.

Θα την βρούμε όμως την άκρη, είναι βολικός ο θησαυρός μου.

Λειπώ φεύγω λέμε.

dYU4p3.png

Καλημερα, κοριτσακια!! Τι κανετε;

Μαριλου μου, τα μωρακια σου ειναι μια χαρα!! Ολα θα πανε καλα!! Να μας πεις τα νεα απο το γιατρο!!

Βιργινακι, καλα ψωνια παλι!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου, μπλουμπλου μου!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα κατερινακι μου!!!!

αχ μπλουμπλου μου μακαρι να να ειναι ολα τα μωρακια σαν το γιο σου..

βιργινακι μου να το πεις...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς...κ κυριως γιατι δεν εχω την επιλογη να τρεξω μονη μου να βρω αυτα που θελω...

εχω λυσαξει κ θελω πολυυυυυυυ να παω στα τζαμπο κ δεν μπορωωωωω...ππφφφφ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!! Μια μερα δε προλαβα να μπω και διαβαζω μια ωρα!!!!! Λοιπον, τα νεα μου... κλεισαμε κουνια, σετ προικας (παντα -παπλωμα-μαξιλαροθηκη), κουνουπιερα δεν ειχε λεει αυτο το σχεδιο! Και δε μου αρεσε κιολας...μια απλη λευκη και ειχε 100?:o! Πηραμε στρωμα για την κουνια και στρωμα για το πορτ-μπεμπε. Ολα αυτα 500?. Την κουνια τελικα την πηραμε απο 330 στα 280 και οχι 250 που ελεγε προχτες, γιατι μου λεει η κοπελα που ειχε το μαγαζι οτι η τιμη αυτη ισχυε μεχρι 1/3!!! Και μου λεει μονο αν ερθετε σημερα θα σας την δωσω στα 280? και κλεισαμε το μαγαζι στις3 και τρεχαμε σαν τους τρελλους να προλαβουμε αυτους που κλεινανε στις 4. Και οτι χαριστηκα μας την αφηνει 280...μ@@@@@ες!!! Εχε χαρη που μου αρεσε...! Οσον αφορα το στρωμα, μου ειπε οτι τα στρωματα κοκοφοινικα-λατεξ ειναι χειροτερα απο αυτα που εχουν και ελατηρια μεσα. Γιατι λεει, αυτα που δεν εχουν ελατηρια βαζουν μια ειδικη κολλα για να συγκρατρειται ο κοκοφοινικας που οταν εχει ζεστη στο δωματιο βγαινει η μυρωδια απο την κολλα και σε πολλα παιδακια δημιουργουν αλλεργιες. Και οι μαμαδες εχουν τεραστιο προβλημα λεει, τις το εχουν πει πελατισσες. Παρολο που το κοκοφοινικα-λατεξ ηταν λιγο πιο ακριβο. Δε ξερω...νομιζω οτι με επεισε...! Παραδοση ειπαμε αρχες Μαιου, να εχουμε προλαβει να ξεστρωσουμε και να καθαρισουμε!!!

Μετα πηγαμε στη μαμα μου που παλι ειχε ψωνισει διαφορα για το μωρο...!!! Δε μαζευεται...!!!!!!!!

Μετα γυρισα σπιτι και μαγειρεψα γιουβαρλακια, γιαμ!γιαμ! Σιδερωσα, μαζεψα την κουζινα, εβαλα πλυντηρια, εκανα μπανιο και στις 12 που εκατσα ημουν ψοφια και ο αριστερος γοφος μου να με πεθαινει...τι με επιασε εχτες...ειχα υπερενταση!

Virgi, καλα εκανες και χουζουρεψες!!!!!! Μια μερα πανω μια μερα κατω δε πειραζει!!!

Μαριλου περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!!!!

Κατερινακι παει και ο 5ος!!!!!!Αντε καντευουμε!!!!!!!

Κοριτσακια μου προχτες που πηγα στο διαγνωστικο για αιματολογικες, τους ρωτησα πια ειναι η διαδικασια της καμπυλης ζαχαρου και μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι 10-12 ωρες νυστικη.

Αυτα βασικα τα νεα μου.... ειμαι στο μαγαζι,παω να κανω και καμμια δουλεια!!!!!! Φιλακια!!!!!!!

post-28191-14825440695912_thumb.jpg

post-28191-14825440721989_thumb.jpg

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...