Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινακι, ναι, ρωταω για τα παντα. :rolleyes::rolleyes: Δεν ξερω και δυστυχως η μανουλα μου δεν μπορει να με βοηθησει τωρα..

Να σου την αληθεια καποια site εχουν κ λιστα αλλα κ γω δεν εκανα !

για δες εδω !

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=020330&extLang=

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αδύνατον να σας παρακολουθήσω σήμερα. Πόσο γράψατε καλε????

Εγώ πήγα ήπια τη γλυκόζη μου μου πήραν αίμα και αύριο τα αποτελέσματα!!!

Πειτε μου κανένα νεοοοοοο

αντε καλα αποτελεσματα !!!!!!!

κ γω παω αυριο κ μονο που σκεφτομαι οτι θα περασω εκει 3 ωρες κατι παθαινω !!!

Μινα, οχι το λαπτοπ πανω στην κοιλια!!

χχαχαχ οχι πανω στο μπεμπε, στο μπρατσο του καναπε το εχω ακουμπησει!!

Κατερινα, πως ηταν αυτο το ζουμι που ηπιες; Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε στην 26-28 εβδομαδα θα κανω καμπυλη ζαχαρου. Βλεπω ολες το κανετε νωριτερα.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον τωρα εφυγα ομως ! Ειμαι ηδη μεσα στη μπανιερα μου ! Σε λιγοτερο απο 20 λεπτα ερχεται ο καλος μου κ γω θα ειμαι ακομα στο λουσιμο !!!

Ουφ !

Αυτα για σημερα απο μενα, σας καληνυχτιζω με την ευκαιρια κ θα τα πουμε το πρωι ! Μακια !

χχαχαχ οχι πανω στο μπεμπε, στο μπρατσο του καναπε το εχω ακουμπησει!!

Κατερινα, πως ηταν αυτο το ζουμι που ηπιες; Εμενα ο γιατρος μου μου ειπε στην 26-28 εβδομαδα θα κανω καμπυλη ζαχαρου. Βλεπω ολες το κανετε νωριτερα.

Χθες μπήκα στην 26η εβδομάδα εγώ. Βασικά στον 6ο μηνα την κάνεις. Εγώ εχω ραντεβου 21/3 με το γιατρο και μου ειπε τοτε να κάνω τηνεξέταση. Αλλά εγώ τότε θα ειμαι 29η οποτε επέλεξα να πάω χθες για να τελειώνω...

Να πώ την αλήθεια ειχα ξεχάσει τη γεύση της γλυκόζης...:rolleyes:

Virgi πάρε βιβλίο...3 ώρες δεν παλευεται. ΚΑι πρέπει να εισαι εκει, καθιστή, να μην κάνεις τίποτα....

Χθες ενώ ήμουν σπίτι ο μπόμπιρας δεν με άφησε καθόλου σε ησυχία:eek:..Ελπίζω να ειστε όλες πολυ πολύ καλα!!!!!

Α! Μίνα μην αγχώνεσαι για τα "πετρώματα" της κοιλιά. Πάρε το γιατρό ίσως σου δώσει μαγνήσιο!

Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ουαου λεω την 1η καλημερααα??απιστευτο...

ειναι γιατι λειπει το βιργινακι για την καμπυλη...

αντε να μας πεις κ μας την εμπειρια αυτης της εξετασης να προετοιμαζομαστε λιγακι...

γραψατε παλι πολλαααααα...αμαν...

εχτες δεν μπηκα γιατι με ειχε πιασει μια αβολεψια στο θεμα του λαπτοτ...χιχι..

σημερα εχω σχετικο μποτε γιατι το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο στις 7μιση..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...