Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μινουλα, αυτο που λες ειναι μαλλον συσπασεις, εχω διαβασει οτι αν ειναι κανα δυο τη μερα δεν ειναι κακο. Κι εγω εχω αρχισει να εχω. Συμβουλεψου και το γιατρο σου..

Αντυ μου, με το καλο τα πραγματακια του μικρου!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελεια κι αυτα, αλλα λιγα εχει εδω.

Ξερεις περιπου τι θα χρειαστουμε για τον πρωτο καιρο; Νιωθω χαμενη, δεν ξερω τι να παρω, Μπιμπερο ποσα; Θηλαστρο να παρω η να δω αν θα το χρειαστω αφου γεννησω;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας κοριτσακια!! Σας διαβαζα ολη μερα σημερα. Χαιρομαι που ειστε καλα.

Κατερινα και μαρακι μη στενοχωριεστε για τα τουτου, αυτα φτιαχνονται, αλλα δεν φτιαχνονται.

οζαλινα καλως ηρθες στο παρεακι μας!! Κοριτσακι εχεις ή αγορακι;

Βιργινια μπραβο για το σαιτ που μας εδωσες!!! Ειναι ποση ωρα τωρα που το χαζευω εχει πολυ καλες τιμες γενικα, οχι μονο στα παιδικα, και ειναι και επωνυμα-αρα θεωρω εγγυηση ποιοτητας. Και πολυ σε χαιρομαι κιολας που εισαι τοσο χαρουμενη και ψωνιζεις συνεχεια, δινεις και σε μας ιδεες.

Εγω καλα ειμαι, λιγο φορτισμενη αυτες τις μερες μαλλον λογω ορμονων, με ποναει και η μεση μου πολυ σημερα, και χαμηλα στην κοιλια μου. Να πω κουραση...δεν κουραζομαι τρελα, φυσιολογικα πραγματα... Και ειναι λιγες μερες που νιωθω την κοιλια μου να πετρωνει, αυτο ειναι συσπασεις; με αγχωνει οποτε συμβαινει αυτο.

Μαματοπολινα, ναι μεν φυσιολογικο να κουραζεσαιμε 2 μικρα παιδακια, αλλα πρεπει να προσεχεις κιολας, ελπιζω τωρα να εισαι ξαπλωμενη και να χαλαρωνεις.

Σε ολες τις αλλες κοπελες, τα φιλια μου!!!

oyf ! ευτυχως που απαντησε η Κατερινα κ θυμηθηκα οτι ηθελα να σου απαντησω σε αυτο !

κοιτα να δεις νομιζω πως κ ο γιατρος ακριβως δεν μπορει να το προσδιορισει, αλλα ετσι ενιωθα κ γω κ στην αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι το μωρο αλλα επειδη συνεχιζοντουσαν ακανονιστα βεβαια μου ειπε οτι πολυ πιθανον να ειναι κ συσπασεις κ οποτε το νιωθω να ξαπλωνω η να ξεκουραζομαι κ να μην ειμαι ορθια !

Δεν ειναι κατι που πρεπει να φοβασαι απλα να προσεχεις !!!!

Για τη μεσουλα σου βαλε τον αντρα σου να σου κανει μασαζακι ειναι πολυ ανακουφιστικο !

Διαφημίσεις

Μινουλα, αυτο που λες ειναι μαλλον συσπασεις, εχω διαβασει οτι αν ειναι κανα δυο τη μερα δεν ειναι κακο. Κι εγω εχω αρχισει να εχω. Συμβουλεψου και το γιατρο σου..

Αντυ μου, με το καλο τα πραγματακια του μικρου!!:D

Κατερινακι, αν ειναι φυσιολογικο να ηρεμησω λιγο γιατι η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα λιγο. Τον ντοκτορ θα τον τηλ αυριο, 2-3 φορες το πολυ τη μερα μου συμβαινει αυτο, σαν να μαζευει η κοιλια, σαν να πετρωνει.

Εντωμεταξυ, ειναι κ η αδερφη μου εγκυος 2-3 βδομαδες λιγοτερο απο μενα, και κεινη εχει κοριτσακι!! Οποτε κοιταω και για αυτην!!

wcBmp3.png

Τελεια κι αυτα, αλλα λιγα εχει εδω.

Ξερεις περιπου τι θα χρειαστουμε για τον πρωτο καιρο; Νιωθω χαμενη, δεν ξερω τι να παρω, Μπιμπερο ποσα; Θηλαστρο να παρω η να δω αν θα το χρειαστω αφου γεννησω;

Βασικα πρεπει να παλεψουμε για θηλασμο αποκλειστικο ! ΠΡΕΠΕΙ !

Αλλα καλο ειναι να υπαρχουν απο την αρχη στο σπιτι κ τ ααπαραιτητα !

Εγω πχ. εχω ηδη παρει 4 μπουκαλια γυαλινα (2μικρα+2 μεγαλα)!

Θηλαστρο πιστευω πως μπορουμε να το αφησουμε γι αργοτερα ! Στην αρχη το μωρο θα πρεπει να το βαζουμε συνεχεια στο στηθος ωστε να μαθει τις θηλαστικες κινησεις κ να δουλεψει κ το στηθος !

Αποστειρωτη θα χρειαστουμε !

Πιπιλες κ αυτες καλο ειναι να εχεις 3-4 !

τωρα τι αλλο εννοεις απο αυτα που πρεπει να εχουμε ?

πετσετες σεντονια σε τι ποσοτητα ??αυτο με ρωτας ? αν ναι πιστευω απο 3-4 καλα ειναι !

Μινουλα, απο οσο ξερω ειναι φυσιολογικο. Να ξαπλωνεις οταν σου συμβαινει και να παιρνεις βαθιες ανασες για να χαλαρωσει η κοιλιτσα, μην αγχωνεσαι εκεινη τη στιγμη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

oyf ! ευτυχως που απαντησε η Κατερινα κ θυμηθηκα οτι ηθελα να σου απαντησω σε αυτο !

κοιτα να δεις νομιζω πως κ ο γιατρος ακριβως δεν μπορει να το προσδιορισει, αλλα ετσι ενιωθα κ γω κ στην αρχη μου ειχε πει οτι θα ειναι το μωρο αλλα επειδη συνεχιζοντουσαν ακανονιστα βεβαια μου ειπε οτι πολυ πιθανον να ειναι κ συσπασεις κ οποτε το νιωθω να ξαπλωνω η να ξεκουραζομαι κ να μην ειμαι ορθια !

Δεν ειναι κατι που πρεπει να φοβασαι απλα να προσεχεις !!!!

Για τη μεσουλα σου βαλε τον αντρα σου να σου κανει μασαζακι ειναι πολυ ανακουφιστικο !

Βιργινια σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Ειμαι ηδη ξαπλα με το λαπτοπ αγκαλια, εχω να πλυνω 2 ταψια αλλα τωρα θα τα αφησω για αργοτερα.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...