Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τα παντα απο ρουχα και απο λευκα ειδη και προικα.. :tongue::tongue::tongue:

Απο λευκα ειδη δες στα σαιτ αυτα μπορει να ειναι απλα σχεδια αλλα θελουμε να ναι και οικονομικα σωστα ? ας πουμε στο χυτηρογλου βρισκω εξαιρετικες τις τιμες στα σεντονια κ στις πετσετες !

Για ρουχα ειναι νωρις κανεις δεν εχει ακομα καλα καλοκαιρινα εκτος απο εδω αλλα μαλλον δεν παιζουν νουμερα για ριξε ομως μια ματιαhttp://www.mini-raxevsky.gr/

και απο προικα www.motherbaby.gr , http://moroudocosmos.blogspot.com/ βασικα προικες εχει παντου !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα είδα και αποθήκευσα και τις 2 σελίδες για να τις τσεκάρω με την ησυχία μου!!

Εν τω μεταξύ κάθε φορά προλαβαίνω να μπώ στο τέλος..! Τώρα θα πρέπει να βγώ για πάω σπιτάκι μου!! Θα προσπαθήσω να μπω και μετά!!

Καλό μήνα και απο εμάς αν και καθυστερήμενα!!

Κοριτσάκια μου διαβαζω τα νέα σας όσο πιο συχνά μπορώ μιας και τρέχω με την κοράκλα μου και κάπου - κάπου νιώθω και λίγο πεσμένη, κουρασμένη, βαριά και ταλαιπωρημένη και δεν ήθελα να σας χαλάσω το εύθυμο κέφι που κατά τα άλλα έχετε.

Κατερινα, φαντάζομαι τι ταλαιπωρία περνάς με το αυτ/το, τη δήλωση, τα συνεργεία κτλ (το έχω περάσει και θυμάμαι ποσο χάλια ήταν) αλλά γράψτα όλα αν μπορείς πια και ξεκίνα τα ψώνια να ξεχαστείς και να διασκεδάσεις.

Μαράκι, σε σκέφτομαι και εσένα με το δικο σου αυτ/το κατεστραμμένο και τι να πω ρε κορίτσια?? είναι μεγάλη ένταση όλο αυτό το ζόρι αλλά μην ξεχνάτε ... πάνω από όλα τα μωράκια!!!! Αλήθεια, άλλο αυτ/το έχετε ή μείνατε στον άσσο??

Βιργινία, έχω ρίξει πολύ γέλιο με τα απίστευτα ψώνια σου και με τα σχόλια των άλλων κοριτσιών. αλλά για πολύ γέλιο μιλάμε. (πάντα με την καλή έννοια) Να'σαι καλά κορίτσι μου, να ψωνίζεις και να κάνεις πάντα αυτό που σε κάνει χαρούμενη. Άλλωστε είναι και το πρώτο σου μωράκι και σε καταλαβαίνω.

Μαριλού, καλή επιτυχία για αύριο στο ραντεβού με το γιατρό. Περιμένω νέα.

Οζαλίνα, καλώς μας ήρθες στην παρέα.

Κική, σε καταλαβαίνω με τις ακεφιές. Και εγω κάπως έτσι είμαι τελευταία. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ή δυσάρεστο που σε στεναχωρεί και να φταίνει μόνο οι ορμόνες.

Μαματοπολίνα, καλή επιτυχία στο γιατρό σήμερα. Ξεκουράσου και ελπίζω όλα να είναι καλά.

Φιλιά και σε όλες τις άλλες.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Βιργινία, έχω ρίξει πολύ γέλιο με τα απίστευτα ψώνια σου και με τα σχόλια των άλλων κοριτσιών. αλλά για πολύ γέλιο μιλάμε. (πάντα με την καλή έννοια) Να'σαι καλά κορίτσι μου, να ψωνίζεις και να κάνεις πάντα αυτό που σε κάνει χαρούμενη. Άλλωστε είναι και το πρώτο σου μωράκι και σε καταλαβαίνω.

.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε καλε ? για ποια σχολια λες ? εγω δεν εχω δει κατι !!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ παει !:idea::idea: μου βγηκε τόνομα !!!

Αρε μπεμπα τι μου κανεις!!!:lol::lol::lol::lol:

κ τωρα φευγω παω να αραξω λιγο την υπεροχη κορμαρα μου !!!!

Ετσι κ αλλιως μονη μου με αφησατε θκατουλες γι αυτο γεια σας !!!!

καλη ξεκούραση......εγώ πάλι γράφω ξαπλωμένη.χαχαχΑ

.

Διαφημίσεις

κ τωρα φευγω παω να αραξω λιγο την υπεροχη κορμαρα μου !!!!

Ετσι κ αλλιως μονη μου με αφησατε θκατουλες γι αυτο γεια σας !!!!

Χιχι!! Συγγνωμη, ειχα λιγο δουλιτσα. Φιλακια, κοριτσακι!!

Γεια σου, Ρενα μου!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας κοριτσακια!! Σας διαβαζα ολη μερα σημερα. Χαιρομαι που ειστε καλα.

Κατερινα και μαρακι μη στενοχωριεστε για τα τουτου, αυτα φτιαχνονται, αλλα δεν φτιαχνονται.

οζαλινα καλως ηρθες στο παρεακι μας!! Κοριτσακι εχεις ή αγορακι;

Βιργινια μπραβο για το σαιτ που μας εδωσες!!! Ειναι ποση ωρα τωρα που το χαζευω εχει πολυ καλες τιμες γενικα, οχι μονο στα παιδικα, και ειναι και επωνυμα-αρα θεωρω εγγυηση ποιοτητας. Και πολυ σε χαιρομαι κιολας που εισαι τοσο χαρουμενη και ψωνιζεις συνεχεια, δινεις και σε μας ιδεες.

Εγω καλα ειμαι, λιγο φορτισμενη αυτες τις μερες μαλλον λογω ορμονων, με ποναει και η μεση μου πολυ σημερα, και χαμηλα στην κοιλια μου. Να πω κουραση...δεν κουραζομαι τρελα, φυσιολογικα πραγματα... Και ειναι λιγες μερες που νιωθω την κοιλια μου να πετρωνει, αυτο ειναι συσπασεις; με αγχωνει οποτε συμβαινει αυτο.

Μαματοπολινα, ναι μεν φυσιολογικο να κουραζεσαιμε 2 μικρα παιδακια, αλλα πρεπει να προσεχεις κιολας, ελπιζω τωρα να εισαι ξαπλωμενη και να χαλαρωνεις.

Σε ολες τις αλλες κοπελες, τα φιλια μου!!!

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε.Σημερα δν προλαβα καθολου να σας διαβασω.Ειχα πολλες δουλιτσες.Αλλα για καλο.Αυριο επιτελους θα ερθουν τα πραγματα του μπεμπη μου.Δν θα φευγω καθολου απ'το δωματιο.Ειμαι πολυ χαρουμενη.Κ η τρελη μας η γιαγια ψωνισε ενα σωρο ρουχαλακια,οχι φορμακια κ τετοια αλλα τζιν,πουκαμισακια,σαλοπετα,φουτερ,μπουφαν,ζακετουλες,αχ ειναι τελεια.:PΟζαλινα καλως ηρθες στην παρεα μας,με το καλο η μπεμπουλα σου.Μινουλα μην ανησυχεις,να ξεκουραζεσαι κ παρε κ τον γιατρουλη σου ενα τηλεφωνο.Βιργινουλα μου μεγεια τα ρουχαλακια σου κ σενα.Δν ειναι τα καλυτερα ψωνια που καναμε ποτε;Σε φανταζομαι να τα κοιτας κ να φανταζεσαι το μικρουλι σου μεσα[το ιδιο κανω κ εγω].

CEebp2.png?9T0iAOMn

Μινουλα οντως ειναι καλες οι τιμες ! Τι να κανω ? αφου ειπαμε δεν κρατιεμαι ! Θελω συνεχεια να χαλαω λεφτα για το νινι μου ! Κ στο τελος θα ερθει η ωρα να πληρωσω να την παρω σπιτι κ δεν θα εχω ! χαχαχαχ! Καλο???

αντυακι μου σ ευχαριστω πολυ !η μανουλα σου ειναι σαν τη δικια μου μου φαινεται !! χαχαχα!

Οσο για το αν τα χαζευω? πριν λιγο ημουν παλι στο παιδικο κ εβγαλα οοοοοοολα τα ζιπουνακια εξω τα ανοιξα κ τα ξαναδιπλωσα ενα ενα κ τ ακαμαρωνα !!! ειναι φοβερο ! Αντε περιμενω πως κ πως να γεμισουν !!!!!

κοριτσια δεν μας εμεινε πολυ αν το καλοσκεφτειτε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...