Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις δικαιο να φοβασαι Μαρακι μου!!!!Αλλα αυτη την φορα σε ολες μας θα πανε ολα κατ'ευχην!!!!!Καλη διαθεση να εχουμε κ σκεφτομαστε αισιοδοξα!!!!Καλουλες μου εγκυουλες!!!!

Τζινακι μου καλο καλως ηρθες κ σε αυτην την υπεροχη παρειτσα!!!!Κοριτσια με το Τζινακι εχουμε την ιδια ΠΗΤ!!!! Εδω θα μπορουμε να τα λεμε χωρις να μονοπολουμε το καφε μας το αλλο κ κανουμε τις αλλες φιλεναδιτσες μας να βαριουνται!!!!

Κανενα κρυωματακι θα ειναι μωρε!!!!Γιατι τωρα ειμαστε κ πιο ευαισθητες στις αρρωστιες γιαυτο πρεπει να προσεχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ περισσοτερο!!!!!

Ευακι μου γλυκο...εχεις δικιο...κι εγω θα ενωθα λιγο ασχημα αν ακουγα συνεχως για τα φασολακια των αλλων...οχι απο ζηλια βεβαια...αλλα απο λαχταρα!!

Ειναι πολυ ομορφο που ειμαστε ολες τοοοσο κοντα!!!:tongue:

Ευακι μου γλυκο...εχεις δικιο...κι εγω θα ενωθα λιγο ασχημα αν ακουγα συνεχως για τα φασολακια των αλλων...οχι απο ζηλια βεβαια...αλλα απο λαχταρα!!

Ειναι πολυ ομορφο που ειμαστε ολες τοοοσο κοντα!!!:tongue:

Ναι!!!Εδω μαθαινουμε τοσα πολλα η μια απο την άλλη κ νιωθουμε παρα πολυ ωραια που μπορουμε να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας μερα με την μερα!Η χαρα της καθε μιας διπλασιαζει την χαρα μας!!!!

Πολλα κοριτσια απο την παρεα μας εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα για να εχουν αυτη την στιγμη το μωρακι τους στην κοιλιτσα τους κ να μην σου κρυψω τις εχω κ πολυ αδυναμια...και πολλες φιλεναδιτσες μας αναγκαζονται να περνανε τις μερουλες οτυς ξαπλα για να προσεχουν περισσοτερο το μωρακι τους!!!Και ειμαστε εδω συνεχεια να δινει δυναμη η μια στην αλλη κ να βλεπουμε ποσο πολυ μεγαλωνουν τα μωρακια μας κ μετα τελη μαιου κ ολο τον ιουνιο θα εχουμε γεννητουρια η μια πισω απο την αλλη!!!!Τι τελεια που θα ειναι!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

να βλεπουμε ποσο πολυ μεγαλωνουν τα μωρακια μας κ μετα τελη μαιου κ ολο τον ιουνιο θα εχουμε γεννητουρια η μια πισω απο την αλλη!!!!Τι τελεια που θα ειναι!!!!

ποσο θα ηθελα να κλεισω τα ματια μου και να ξυπνησω και να εχουμε γεννησει ολες!!!!

ποσο θα ηθελα να κλεισω τα ματια μου και να ξυπνησω και να εχουμε γεννησει ολες!!!!

Αχ καλουλα μου!!!Θα δεις θα περασει γρηγορα ο καιρος...!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Ναι!!!Εδω μαθαινουμε τοσα πολλα η μια απο την άλλη κ νιωθουμε παρα πολυ ωραια που μπορουμε να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας μερα με την μερα!Η χαρα της καθε μιας διπλασιαζει την χαρα μας!!!!

Πολλα κοριτσια απο την παρεα μας εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα για να εχουν αυτη την στιγμη το μωρακι τους στην κοιλιτσα τους κ να μην σου κρυψω τις εχω κ πολυ αδυναμια...και πολλες φιλεναδιτσες μας αναγκαζονται να περνανε τις μερουλες οτυς ξαπλα για να προσεχουν περισσοτερο το μωρακι τους!!!Και ειμαστε εδω συνεχεια να δινει δυναμη η μια στην αλλη κ να βλεπουμε ποσο πολυ μεγαλωνουν τα μωρακια μας κ μετα τελη μαιου κ ολο τον ιουνιο θα εχουμε γεννητουρια η μια πισω απο την αλλη!!!!Τι τελεια που θα ειναι!!!!

Πραγματικα ειναι τελειο συναισθημα...γτ σ'αυτη τη σημαντικηη στιγμη της ζωης μας εχουμε η μια την αλλη να στηριζουμε...ο Μαιος κ ο Ιουνιος θα ειναι για ολες μας οι καλυτεροι μηνες!!!!Κ τοτε θα μπαινουμε...οοοοταν θα προλαβαινουμε κ θα μοιραζομαστε την ευτυχια μας!!

Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας...κ οσες χρειαζεται να μεινουν στο κρεβατι τους...δεν πειραζει...πραγματικα ειναι κατι που αξιζει οσο τιποτ'αλλο σ'αυτη τη ζωη...ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!:tongue:

ΑΑΑχχχχ κι εγω θα το θελα πολυ να γινοταν αυτο...να χαμε αγκαλια αυριο τα μπεμπακια μας...αλλα ασ μην ειμαστε αχαριστες....αξιζει να περιμενουμε!!!!

Το καλο πραμα αργει να γινει...χιχιχιχιχιχι:tongue:

σιγουρα θα περιμενουμε τζινα μου,

δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως... χιχιχιχχι!!

το πρωτο σου παιδακι ε? εισαι μικρουλα σε ηλικια?

εσυ πως εισαι απο ανακατωσουρες και λοιπα?

σιγουρα θα περιμενουμε τζινα μου,

δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως... χιχιχιχχι!!

το πρωτο σου παιδακι ε? εισαι μικρουλα σε ηλικια?

εσυ πως εισαι απο ανακατωσουρες και λοιπα?

Ναι το πρωτο μας ζουζουνακι ειναι....γι'αυτο κ ανυπομονουμε τοοοοοοοοσο πολυ...εχουμε τρελαθει ολοι!!!Κ μας ηρθε κ γρηγορα...μολις 3,5 μηνες παντρεμενοι κ απο τον 1ο μηνα που καναμε ελευθερα...τσουυπ!

Ειμαι 25...εσυ???το πρωτο σου κι εσενα?

εγω ειμαι 29 και αν και δεν ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη αν ολα κανε καλα να ειναι το πρωτο μας μωρακι!!!

μπραβο που τα καταφερες τοσο γρηγορα, ωραια ε?

εγω εχω ταλαιπωρηθει λιγο αλλα ελπιζω να αποζημιωθω αυτην την φορα!!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 29 και αν και δεν ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη αν ολα κανε καλα να ειναι το πρωτο μας μωρακι!!!

μπραβο που τα καταφερες τοσο γρηγορα, ωραια ε?

εγω εχω ταλαιπωρηθει λιγο αλλα ελπιζω να αποζημιωθω αυτην την φορα!!

Υπομονη κ ολα θα πανε καλα, να μην κουραζεσαι, κ να χαιδευεις πολυ συχνα την κοιλιτσα σου....εγω απο τωρα το κανω...θα το καταλαβαινει το νινακι σου κ δε θα παει πουθενα!!!!

Ναι μας ηρθε πολυ γρηγορα...αν κ δεν το πιστευα καθολου...νομιζα οτι θα εργησω να μεινω εγκυος...μη με ρωτησεις γτ...απλα απο βλακεια μου!!:tongue:

Γεια σου Τζινάκι καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες το νινάκι σου στην αγκαλίτσα σου!!

Εγώ έκλεισα το 2ο ραντεβού με το γιατρό την ερχόμενη Δευτέρα..άντε μπας και δω το σποράκι μας...!

και εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ηταν τον επομενο μηνα του γαμου μου.

βεβαια τοτε ανακαλυψα και την διαφραγματικη μου τοτε μητρα και αρχισε ο μεγαλος μου αγωνας ο οποιος εληξε τον περασμενο φλεβαρη με την υστεροσκοπηση.

τι να πεις, περασμενα ξαχασμενα!!!!

αλλα και εγω παντα πιστευα πως δεν θα εμενα ευκολα εγκυος..

και εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ηταν τον επομενο μηνα του γαμου μου.

βεβαια τοτε ανακαλυψα και την διαφραγματικη μου τοτε μητρα και αρχισε ο μεγαλος μου αγωνας ο οποιος εληξε τον περασμενο φλεβαρη με την υστεροσκοπηση.

τι να πεις, περασμενα ξαχασμενα!!!!

αλλα και εγω παντα πιστευα πως δεν θα εμενα ευκολα εγκυος..

Μαράκι μου είμαι σίγουρη πως θα αποζημιωθείς για όλα!!! Όταν πρωτοαντικρύσεις το μωράκι σας πιστεύω πως η μνήμη σου θα διαγράψει όλα τα άσχημα που έχεις περάσει!!!

Γεια σου Τζινάκι καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες το νινάκι σου στην αγκαλίτσα σου!!

Εγώ έκλεισα το 2ο ραντεβού με το γιατρό την ερχόμενη Δευτέρα..άντε μπας και δω το σποράκι μας...!

Γεια σου Τιτινακι!!!

Κι εσυ να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ να πανε οοολα καλα1!!

Με το καλο την Δευτερα, οχι μονο θα το δειτε αλλα κ θα το ακουσετε...να εχεις χαρτομαντηλα εκει!!!χαχαχα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...