Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εγω για το μαιευτηριο δεν πηρα τιποτα ! Ειναι ιδιωτικο κ τους βαζουν δικα τους ετσι κ αλλιως !

αλλα μακρυμανικο ιουνιο? δεν ξερω !

η ξαδελφη μου που γεννησε Αυγουστο, τις πρωτες μερες της φορουσε μακρυμανικο μακο και τα μπουταρινια εξω!!!

και εμενα μου αρεσουν τα ναζιαρικα αλλα σε χρωματα οχι σε σχεδια, σε σχεδια τα θελω λιτα..:rolleyes::rolleyes: ξερεις τωρα Βιργινια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα.απο οτι διαβασα μεχρι τωρα όλες περιμενετε να γινεται,να γίνουμε μανούλες την ιδια περίοδο.ελπιζωνα ειστε καλη παρεα τώρα που κλείστικα σπιτι.;)

και βασικά να με θέλετε στην παρέα σας....:D

.

ειδες??? γι αυτο απο τωρα παλουκωσου κατω ! Συγνωμη για την εκφραση !!!! με το συμπαθειο !!!!:wink:;-):wink:;-)

Να προσεχεις δεν ειμαστε τωρα για ιστοριες !!!!

Οσο για το μηριαιο οστο εμενα στις 21+3 ηταν 34,9 χιλ.

Εντάξει ρε κοριτσάκια ούτος ή άλλως τον κιμά τον έχω μαγειρέψει από εχθές , τα μακαρόνια τώρα δεν θέλουν και ιδιαίτερη περιποίηση οπότε ΟΚ. Είναι και η οσιομάρτυρας Βιβή (μανούλα μου) που μου καθαρίζει το σπίτι σήμερα και χθες μου έκανε το σίδερο οπότε γυρίζω σπίτι τρώω και ξαπλώνω μέχρι τις 5,30. Μετά το γιατρό αν είμαι στα καλά μου μπορεί να πεταχτώ μέχρι το μαγαζί να σας γράψω τι μου είπε.

Τώρα για το 0 νούμερο που λέτε όπως σας έχω ξαναγράψει μην πάρετε πάνω από 5 ζιπουνάκια. Πεταμένα λεφτά.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλημέρα.απο οτι διαβασα μεχρι τωρα όλες περιμενετε να γινεται,να γίνουμε μανούλες την ιδια περίοδο.ελπιζωνα ειστε καλη παρεα τώρα που κλείστικα σπιτι.;)

και βασικά να με θέλετε στην παρέα σας....:D

Καλώς ήρθες στο παρέακι μας ozalina(ωραίο nickname). Mε το καλό το μωράκι σου. Γράψε μας περισσότερα για εσένα για να σε βάλουμε στο πινακάκι. Γιατί κλείστηκες σπίτι?

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

τι ακριβώς πρέπει να σας γράψω? πειτε μου:tongue:

κλείστεικα σπίτι γιατι δεν με αφήνουν να πάω στην δουλειά για να μην κολλήσω καμιά αρρώστια και πιο πολυ την Η1Ν1 αν και την πέρασα περυσι.

:D

.

Διαφημίσεις

Μαρακι ξερω ξερω !!!!!! Εγω παλι κ σε σχεδιο κ σε χρωμα θελω ενα α' ναζι ! οχι φορτωμενα πραγματα !

Οζαλινα μου καλως μας ηρθες ! Με το καλο να ερθει το μπεμπε σου κ ευχομαι να κλειστηκες σπιτι απλα κ μονο για ξεκουραση ! Φυσικα σε θελουμε στην παρεα μας !!

Μαματοπολινα αχ αυτες οι μανουλες !!! Τι καλα να τις εχουμε κοντα μας !!!!

Αν ειναι να ταλαιπωρηθεις προτιμουμε να μαθουμε αυριο τα νεα απο το να τρεχεις στο μαγαζι !!!

Στο μεταξυ τοση ωρα η μπεμπιτσα μου με εχει ταραξει στο κλωτσιδομπουνιδι η γλυκουλα μου !!!! χιχι!

μαματοπολινα μου καλα του εκανες !

οσο για τα ρουχα mothercare δεν ξερω γιατι αλλα τα σχεδια δεν μου αρεσουν ! Ειναι απλα ! ΕΓω θελω με σχεδια ναζιαρικα γμτ !! χαχαχαχ! ΑΥτα ειναι ολα ασπρα ! Αλλα απο ποιοτητα εχω ξανακουσει οτι ειναι τα καλυτερα !!

Α κατάλαβα είσαι και εσύ σαν και εμένα. Δαντελίτσες, κορδελίτσες και τέτοια. Άρα η κόρη σου ήρθε κουτί:D:D:D:D:D Όταν έκανα τα πρώτα ψώνια για την προίκα του μωρού(σεντονάκια, πετσέτες, πανούλες κτλ) που τα έφτιαξε όλα η μανούλα μου ήταν το παράπονό μου από τη μια που δεν μπορούσε να γαζώσει μακό ύφασμα για τα ζιπουνάκια και από την άλλη που είχα αγόρι και δεν μπορούσα να το φορτώσω με κορδελίτσες δαντελίτσες.....

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Α κατάλαβα είσαι και εσύ σαν και εμένα. Δαντελίτσες, κορδελίτσες και τέτοια. Άρα η κόρη σου ήρθε κουτί:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::P:p:p:p:p:p:p

Αστα να πανε ! Ελπιζω να κρατηθω για τις δαντελιτσες !!! αν κ ηδη εχουμε καλτσουλες με δαντελιτσα κ μιλαμε αυτες τις εχει ερωτευτει κ ο πατερας μου:shock::shock:!!

Αλλα στις κορδελιτσες δεν θα κανω τσιγουνιες ! χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

[quote=virgi;891380

Στο μεταξυ τοση ωρα η μπεμπιτσα μου με εχει ταραξει στο κλωτσιδομπουνιδι η γλυκουλα μου !!!! χιχι!

Τι απίστευτο συναίσθημα! Εμένα τούτο δω δεν κάνει πολύ συχνά τη χάρη. Πολύ χαμηλών τόνων ρε παιδί μου!

Σας αφήνω κοριτσούδια μου να πάρω τον μικρό Μάξιμο από το βρεφικό (ο Νικόλας είναι δίπλα μου και ζωγραφίζει) για να πάω σπιτάκι. (Μόλις χτύπησε το ρολόι της εκκλησίας δύο)

Καλό μεσημέρι, καλή όρεξη και μην γράψετε πολλά μέχρι αύριο το πρωί.:):):):):):):)

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Τσουπρίτσες μου τι κάνετε; Δεν σασ προλαβαίνω.

Εμείς καλά είμαστε η μπουμπού μάλλον άλλαξε θέση γιατί την καταλαβαίνω πολύ έντονα τώρα, πάει και έρχεται η κοιλιά.

Μαμά τοπολίνα ξεκουράσου όσο μπορείς, ξέρω ότι είναι δύσκολο με δυο μικρά παιδιά, αλλά προσπάθησε, εμείς την έχουμε βρει με τα βιβλία και διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε.

Βιργινία μου για τις ρίγες μετράς τον τοίχο σου άπο άκρη σε άκρη και διαιρείς ΄π.χ. 2,50 μέτρα διά 14 ρίγες να δεις πόσο θα σου βγει, εμένα οι δικές μου είναι 26 εκατοστά, για να μην σου μείνει κανένα μεγάλο ή μικρό κομμάτι εκτός. και μετά αφού σημειώσεις με ένα μολυβάκι πάνω πάνω του τοίχο μετά μετράς τα ίδια εκατοστά μέχρι κάτω και σημειώνεις σε διάφορα σημεία με το μολύβι μεγά βάζεις χαρτοταινία. Βάψε πρώτα το ένα χρώμα σε όλο τον τοίχο και μετά τραβάς χαρτοταινίες με τα κενά για το επόμενο χρώμα. Δεν είναι δύσκολο. Άν δεν κατάλαβες κάτι στείλε π.μ για πιο ανάλυση.

Μαράκι ωραία ιδέα να ράψεις την πάντα και του γιου μου ραμένη ήταν, δεν πήρα απο τις έτοιμες δεν είχα ενθουσιαστεί με κάτι.

Όσο για ρουχαλάκια που λέτε τα μοδερκερ είναι πολύ καλή ποιότητα, πλύνε βάλε, του τζάμπο όπως είπε και η μαμάτοπολίνα χάλια μαύρα. Από ρουχαλάκια δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα, τέλος του μήνα λέω να κάνω τις παραγγελίες μου.

Αχ δεν σας προλαβαίνω όλες, ότι θυμάμαι.

Κατερίνα μου ισχύει κανονικά το εξάμηνο, για τα άλλα δεν ξέρω ελπίζω να μην΄εχει γίνει αλλαγή εκεί, θα μάθουμε σύντομα , λογικά τέλος του μήνα θα πάμε ΙΚΑ για το επίδομα κύησης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου καλή επιτυχία στην καμπύλη ζαχάρου, μην ανυσηχείς για το παγωτό, αχ το έχω πεθυμήσει ένα.

Μινούλα, Λιζάκι, Αγγελικούλα φιλά πολλά, ξέχασα τι ήθελα να σας γράψω, έχω το boss πάνω απο το κεφάλι μου.

Σας φιλώ.

dYU4p3.png

Ουφ ! Καλα εγω δεν μιλαω !!!

Θα με κοροιδευεις !!!!

αν το λες για εμενα δεν κοροιδεύω.

και εγώ θέλω να αρχίσω να πέρνω όλα αυτα τα υπέροχα ροζουλί πραγματακια αλλά φοβάμαι μήπως παρασυρομαι από την χαρά μου.....

προχτές κοίταζα κατι ροζ κορμάκια και με έπιασαν τα κλάμματα.:rolleyes:

.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...