Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμφωνω απολυτως,

ενταξει να μην παρουμε και τελειως χαλια.

εγω μαλλον θα της παρω μινερβακια που τα εχω βρει 27? τα 6.

ειναι 100% βαμβακερα και ειναι και ελληνικα.

α! ξεχασα να σας πω, παρελαβα και το πακετο του babyspace.

πολυ μουφα, κατι φυλλαδια ειχε, ενα κουπονι και ενα δειγμα σουντοκρεμ και ενα ντετολ μικρο.

πιο πολυ κοστισε το κουριερ και η συσκευασια!!!

αυτα τα μινερβακια τα εχω παρει κ γω κ μαλιστα ειχα παει στα λητω στις εκπτωσεις κ το πακετο των 6τμχ το ειχα παρει 15 ευρω με κοντο μανικακι !

Γενικα ειχα παρει κ τζαμπο καμια δεκαρια αλλα δεν ξερω αν θα τα φορεσω ! Τα υπολοιπα ειναι ολα απο μαγαζια κ καλη ποιοτητα αλλα οχι κ πανακριβα !

Οσο για το babyspace εμενα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα,αλλα ηρθε το babylino που ειναι ακομα πιο μαπα !

1 πακετο σερβιετες 1 πακετο μωρομαντηλα 1 πακετο βαμβακι κ φυλλαδια !

κ κατι ετρεξε στα γυφτικα ! χαχαχα!!!

αυτα τα μινερβακια τα εχω παρει κ γω κ μαλιστα ειχα παει στα λητω στις εκπτωσεις κ το πακετο των 6τμχ το ειχα παρει 15 ευρω με κοντο μανικακι !

Γενικα ειχα παρει κ τζαμπο καμια δεκαρια αλλα δεν ξερω αν θα τα φορεσω ! Τα υπολοιπα ειναι ολα απο μαγαζια κ καλη ποιοτητα αλλα οχι κ πανακριβα !

Οσο για το babyspace εμενα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα,αλλα ηρθε το babylino που ειναι ακομα πιο μαπα !

1 πακετο σερβιετες 1 πακετο μωρομαντηλα 1 πακετο βαμβακι κ φυλλαδια !

κ κατι ετρεξε στα γυφτικα ! χαχαχα!!!

τα μινεβαρκια ειναι πολυ καλα και του τζαμπο ειναι καλα αλλα δεν εχουν πολυ ελαστικοτητα, μου το εχει πει μια φιλη που τα εβαλε στο μωρο της.

τι νουμερο εχεις παρει?

εμενα μου ειπαν οι πωλητριες οτι θα χρειαστω κανα 4αρι 0 μηνων και τα υπολοιπα 0-3 καλυτερα.

το πακετο του babylino το παρηγγειλα και εγω σημερα, μουφα ε?

Ποπο, εγω απο ρουχαλακια εχω παρει ελαχιστα προς το παρον, πρεπει να παρω πολλα!! Να παρω απο 0 εως 3 μηνων η απο 3 εως 6; Αυτα τα 0 μου φαινονται πολυ πολυ μικρα..

Να σας ρωτησω και κατι αλλο; Προτεραιοτητα στις ουρες σας δινουν; Εμενα πουθενα!!!! Ουτε το δρομο απεναντι δε σταματαει κανεις για να περασω. Και μαλιστα την κυριακη που ημασταν εξω πηγα στην τουαλετα σε ενα μαγαζι και ηταν μια μπροστα μου, η οποια με κοιταξε, κοιταξε την κοιλια μου και μετα μπηκε εκεινη.. Εγω πριν μεινω εγκυος παντα εδινα προτεραιοτητα στις εγκυους..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

μουφα δεν λες τιποτα !

οσο για τα κορμακια εχω παρει κανα δυο που ειναι μονο 0 μηνων, λιγα 0-3, κ τα υπολοιπα 3-6 αλλα εχω παρει και 4-5 μακρυμανικα μηπως κ χρειαστουν ! Αν κ αυτα πιστευω τ απηρα τσαμπα αλλα τεσπα !Ποτε δεν ξερεις !

Μαματοπολινα να πας !!! Αλλα ειπαμε θελει κ ξεκουραση καλη μου !!!! Μην επιβαρυνεις τοσο τον εαυτο σου κ μην υπερεκτιμας τις δυναμεις σου !!!!

Μαρακι ουτε κ μενα μου το μετραει γιατι τωρα δεν γινεται πελον αφου ειναι κουλουριασμενα ! Μονο αν μετρανε το μηρο μπορεις να καταλαβεις ! Λογικα στη β επιπεδου το μετρησαν και ειναι αλλοι γιατροι που σχολιαζουν το υψος απο αυτο !!!

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου! Απορώ πως δεν έφτασαν μέχρι εσας οι φωνές του όταν του είπα ότι ήμουν όρθια για 3 περίπου ώρες!!!! Στις 6 ακριβώς μου είπε να είμαι εκεί.

Εμένα πάντως στη 18w+1d που μου μέτρησε το μηριαίο οστό ήταν 24,6

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Ποπο, εγω απο ρουχαλακια εχω παρει ελαχιστα προς το παρον, πρεπει να παρω πολλα!! Να παρω απο 0 εως 3 μηνων η απο 3 εως 6; Αυτα τα 0 μου φαινονται πολυ πολυ μικρα..

Να σας ρωτησω και κατι αλλο; Προτεραιοτητα στις ουρες σας δινουν; Εμενα πουθενα!!!! Ουτε το δρομο απεναντι δε σταματαει κανεις για να περασω. Και μαλιστα την κυριακη που ημασταν εξω πηγα στην τουαλετα σε ενα μαγαζι και ηταν μια μπροστα μου, η οποια με κοιταξε, κοιταξε την κοιλια μου και μετα μπηκε εκεινη.. Εγω πριν μεινω εγκυος παντα εδινα προτεραιοτητα στις εγκυους..:rolleyes:

προτεραιοτητα δεν εχω δει πουθενα εως τωρα ! Δεν κυκλοφορω γενικα μονη ωστε να χρειαστει αλλα λιγες φορες που το εκνα κανεις δεν εδωσε σημασια !

Κ στο δρομο αυτο που λες το εχω συναντησει κ γω σε πεζοδρομιο να μη χωραμε κ ομως να σταματαω εγω για να περασουν τα βοδια ! Κ να πω πτι δεν φαινεται η κοιλια...:confused::confused:

οσο για τα ρουχαλακια ! προσεξε ! Εγω δεν εχω παρει ρουχα.... αλλα εσωρουχα ! Ξερεις αυτα τα ζιπουνακια !! Απο ρουχα εχω αγορασει εγω μονο ενα σετ φουστανι με ζακετακι, ενα η μαμα μου σορτσακι με μπλουζακι, κ αλλο σετ τζηνακι-μπλουζακι που μου εκαναν δωρο ! αυτα για καλοκαιρινα !

Μετα μου εχουν φερει μπλουζακια για σεπτεμβρη μακρυμανικα κ φορμακια επεισης για 6 μηνων !

Μόλις μίλησα με το γιατρό μου! Απορώ πως δεν έφτασαν μέχρι εσας οι φωνές του όταν του είπα ότι ήμουν όρθια για 3 περίπου ώρες!!!! Στις 6 ακριβώς μου είπε να είμαι εκεί.

ειδες??? γι αυτο απο τωρα παλουκωσου κατω ! Συγνωμη για την εκφραση !!!! με το συμπαθειο !!!!:wink:;-):wink:;-)

Να προσεχεις δεν ειμαστε τωρα για ιστοριες !!!!

Οσο για το μηριαιο οστο εμενα στις 21+3 ηταν 34,9 χιλ.

Διαφημίσεις

Κατερινακι, και εγω δεν εχω παρει τιποτα μονο αυτα που πηραμε απο το λαπεν για το καλο.

θα την φτιαξω την βαλιτσατον απριλιο.

θα παρω ζιπουνακια κανα 2 0μηνων και κανα 8 0-3μηνων.

φορμακια για απεξω θα παρω κανα 4 για την κλινικη 0-3 μηνων.

μετα θα εχουμε εκπτωσει οποτε θα δω συμφωνα με το βαρος του μωρου και θα της παρω, βαλε στο μυαλο σου και τα δωρα.

επισης θα χρειαστουμε και 3 σετ σεντονακια και πετσετες κανα 2 σετ.

και μια κουρβετουλα πικε.

αυτα θυμαμαι τωρα, θα τα ξαναπουμε αυτα.. εχουμε και την βιργινια να μας κατατοπησει!!!!

μουφα δεν λες τιποτα !

οσο για τα κορμακια εχω παρει κανα δυο που ειναι μονο 0 μηνων, λιγα 0-3, κ τα υπολοιπα 3-6 αλλα εχω παρει και 4-5 μακρυμανικα μηπως κ χρειαστουν ! Αν κ αυτα πιστευω τ απηρα τσαμπα αλλα τεσπα !Ποτε δεν ξερεις !

εμενα μου ειπαν ή θα τους βαλουμε μακρυκανικο εσωρουχο και μονο ή κοντομανικο εσωρουχο και φορμακι βαμβακερο απο εξω.

αυτα για τις πρωτες μερες, μετα θα μας πει και η παιδιατρος.

ψυχραιμια κοριτσακι, ολα καλα, απλα θα κουραστηκες..

κατσε τωρα μεχρι τις 6 χαλαρη, μην κανεις τιποτα!!!

Κατερινάκι δεν θα περιμένεις να σου δώσουν σειρά θα την απαιτείς!!!!! Εγώ όπου πηγαίνω και έχει ουρά πάω πλαγίως και μπαίνω πρώτη με τσαμπουκά. Μάλιστα προχθές στη ΔΕΗ ήταν μπροστά μου ένα χούφταλο ο οποίος τόλμησε να με σκουντήσει γιατί του πήρα τη σειρα! Ε αυτό ήταν ήρθε το περιπολικό και τον πήρε σηκωτό!!!!!

Όσο για το πακέτο του babyspace όντως μούφα. Μεγάλη απογοήτευση. Στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες είχε μέσα πολλά πράγματα μέχρι μπιμπερό και πιπίλα chicco. Εκείνο του babylino κάτι πάει και έχεται.

Για τα ζιπουνάκια νεομανούλες μου επειδή έχω αγοράσει από mothercare, minerva ,jumbo και από lidl για εμένα πάει ως εξής: mothercare (μακράν), lidl, minerva και τελευταία του jumbo(καθόλου μα καθόλου ελαστικότητα και στο δίμηνο κάαααααατι τρυπάρες άλλο πράγμα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

μαματοπολινα μου καλα του εκανες !

οσο για τα ρουχα mothercare δεν ξερω γιατι αλλα τα σχεδια δεν μου αρεσουν ! Ειναι απλα ! ΕΓω θελω με σχεδια ναζιαρικα γμτ !! χαχαχαχ! ΑΥτα ειναι ολα ασπρα ! Αλλα απο ποιοτητα εχω ξανακουσει οτι ειναι τα καλυτερα !!

Για τα ζιπουνάκια νεομανούλες μου επειδή έχω αγοράσει από mothercare, minerva ,jumbo και από lidl για εμένα πάει ως εξής: mothercare (μακράν), lidl, minerva και τελευταία του jumbo(καθόλου μα καθόλου ελαστικότητα και στο δίμηνο κάαααααατι τρυπάρες άλλο πράγμα.

για την σειρα που λετε, δεν πολυκυκλοφορω μονη μου αλλα στο ικα που εχω παει περασα μπροστα και δεν μιλησε κανεις!

και καλυτερα να μην μου το κανει κανεις!!!

πριν μεινω εγκυος, παντα εδινα προτεραιοτητα και στον δρομο και παντου.

τωρα για τα ζιπουνακια, θα συμφωνησω με την mamatopolina.

αν και για mothercare δεν εχω ακουσει κατι γιατι εδω στη Καλαματα δεν εχουμε καταστημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...