Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα μανουλα απο την Λευκαδα!

πως ειναι εκει ο καιρος?

τα αποτελεσματα απο την αμνιο ποσες μερες θα κανουν να βγουν?

το φυλλο θα στο πουν ή θα πρεπει να περιμενουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρεχει και εχω ανοιξει τις κουρτινες και χαζευω..

Καλημέρα Μαράκι!!! Και έλεγα όταν έγραφα τις καλημέρες κάποια ξέχασα!!

Και εδώ βρέχει αλλά δυστυχώς ο εργάτης είναι για δουλειά.(πλάκα κάνω). Και για εμένα είναι το καλύτερό μου να βρέχει και εγώ να είμαι αραχτή στο σπίτι δίπλα στο τζάκι (που δεν έχω) σε ένα δωμάτιο όλο τζάμι και να χαζεύω τη βροχή.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Αα, ειναι πολυ ζουζουνα η νυφη μου!! Ειναι τελεια οταν ειναι ετσι ζωηρουλια!! Πεμπτη γιατρο, ε; Τελεια, να την καμαρωσετε. Εμεις εχουμε στις 14.

Γεια σου, μαματοπολινα!! Αντε, το μπεμπακι σου ειναι ντροπαλο, δε δειχνει τα καλλη του..:tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαματοπολινα ρεκλα κ αγιος ο Θεος ! χαχαχαχαχαχα!!!!

Μαρακι αντε να το δω κ να μην το πιστευω !! (το οτι εισαι σε καλο δρομο δλδ χαχαχαχα)

ξεκινησε κ δω να βρεχει ! Τωρα φευγει κ ο αντρουλης να πληρωσει λογαριασμους, κ θα μεινω μοναχουλα παλι ! κλαψ κλαψ ! ποσο βαριεμαι !!!!

μην το γλωσσοτρωτε το θεμα,

αν σας πω οτι και εγω κουραστηκα να ψαχνω, θα με πιστεψετε ετσι;

τωρα μια παντα μενει να βρω, τα αλλα θα τα αναλαβει η πεθερα!

οταν τελειωσει η παντα (πρωτα ο θεος!!!!!) θα κανουμε ενα μινι παρτακι!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ξερει καμια ποσο μηκος εχει μια παπαγια;;

:?::?::?:Οχι γλυκουλα μου, αλλα αν δεν κανω λαθος στις βδομαδες που ειμαστε τα μπεμπε ειναι γυρω στα 25-30 εκατοστα !!!!!:-P:razz::-P

βγαλε χαρακα λοιπον κ μετρα !!

:?::?::?:Οχι γλυκουλα μου, αλλα αν δεν κανω λαθος στις βδομαδες που ειμαστε τα μπεμπε ειναι γυρω στα 25-30 εκατοστα !!!!!:-P:razz::-P

βγαλε χαρακα λοιπον κ μετρα !!

Χιχι!! :D:D Εισαι πολυ γλυκουλα μανουλα!! :D:D

μην με πειραζετε:tongue::tongue:, απο την 12w δεν μου εχει ξαναπει ο γιατρος ποσο μηκος εχει το παιδι, να μην ξερω;;

εν τω μεταξυ μου φαινεται πως η μπεμπα εχει πιασει ολη την κοιλια μου:cool::cool:

τρομαζω στο ποσο θα μεγαλωσει.. ε ρε τι εχουμε να δουμε ακομα!

Διαφημίσεις

ΗΜΑΡΤΟΝ !

Τι εχει παθει τελευταια αυτο σαιτ??? ουφ !

Ειναι εδω καμια ?

Μάλλον βραχυκυκλώνει με τη βροχή :D:D:D:D:D:D

Όχι τίποτα άλλο έγραψα τέσσερις φορές την απάντηση στη Μαρία και τώρα βαριέμαι να την ξαναγράψω:mad::mad::mad::mad:

Κοριτσάκια μου λέω και εγώ να πάω σήμερα γιατρό γιατί εχθές το πρωί είχα ορθοστασία 3 ώρες σερί και ανεβα-κατέβα 6 σκαλάκια που έχω στο μαγαζί και το μεσημέρι που γύρισα σπίτι ούρλιαζα από τους πόνους. Φυσικά το απόγευμα ήρθε ο καλός μου στο μαγαζί για να ξεκουραστώ αλλά τίποτα.... σήμερα είμαι χειρότερα. Πονάει πολύ η μέση μου και τα πόδια μου. Το μόνο θετικό είναι ότι σήμερα δεν πονάω χαμηλά που πόναγα χθές το απόγευμα. Αλλά για καλό και για κακό λέω να πάω μια βόλτα από τον ντοκ.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαματοπολινα να πας !!! Αλλα ειπαμε θελει κ ξεκουραση καλη μου !!!! Μην επιβαρυνεις τοσο τον εαυτο σου κ μην υπερεκτιμας τις δυναμεις σου !!!!

Μαρακι ουτε κ μενα μου το μετραει γιατι τωρα δεν γινεται πελον αφου ειναι κουλουριασμενα ! Μονο αν μετρανε το μηρο μπορεις να καταλαβεις ! Λογικα στη β επιπεδου το μετρησαν και ειναι αλλοι γιατροι που σχολιαζουν το υψος απο αυτο !!!

καλα θα κανεις και θα πας αλλα απο την κουραση θα ειναι σιγουρα..

μην φοβασαι.

και εγω περπατησα πολυ χτες στα μαγαζια και το βραδακι ειμουν ψιλοχαλια.

μπηκα χτες σε ενα μαγαζι με λευκα ειδη και ειχε ρουχα αυτης της εταιριας http://www.naturapura.pt/

ειναι βιολογικα και πανακριβα, επαθα πλακα, απλα σας το βαζω να το δειτε

καλα στο μαγαζι ειχε και κοριτσιστικα σε ροζ- φουξια- κοκκινα κατι χρωματα τελειως φυσικα και πολυ απαλα ρουχαλακια.

φαντασου οτι ενα ζιπουνακι που μου εδειξε η κυρια μπεζ για νεογεννητο απο φυσικο υλικο πολυ απαλο εκανε 27?.

για τα ρουχα δεν ρωτησα... οπως κααταλαβαινεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...