Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Αγγελικουλα για τις info και ξέχασα να σου πω πόσο κουκλακι είναι το μπεμπακι σου! Φτου φτου!

Κική τι επαθες; Γιατί μελαγχολησες;

Με γεια τα ψώνια κοριτσακια, ναι είναι τέλεια να παίρνεις πράγματα για το μωρακι σου.

Πόσο καιρό πριν χρειάζεται να παραγγειλουμε τα επιπλακια για να είναι έτοιμα μέσα Μαΐου;

Μινουλα, σκέψου τουλάχιστον ότι θα είσαι απο τις πιο κομψές εγκυουλες!!

Καληνύχτα σε ολες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γεια τα ψώνια κοριτσακια, ναι είναι τέλεια να παίρνεις πράγματα για το μωρακι σου.

Πόσο καιρό πριν χρειάζεται να παραγγειλουμε τα επιπλακια για να είναι έτοιμα μέσα Μαΐου;

Λιζακι, εμας στα Ηρα μας ειπαν ενα μηνα πριν την παραλαβη θελουν.

εμεις τωρα ζητησαμε μεσα Μαιου.

Καλημερααα εγκυουλες! Μαρακι θα το εχω υπόψη!

Κατερίνα καλή επιτυχία, μην ανησυχείς για το παγωτό, εμένα ο γιατρός μου είπε το προηγούμενο βράδυ να εχω φάει χαμπουργκερ και γλυκό!!

Εγώ θα πάω την Παρασκευη

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

καλημερα κοριτσακια,

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, καλα αποτελεσματα!

Λιζακι, τι κανεις? πρωινη και εσυ σημερα? εγω το βραδυ κοιμηθηκα αργα αλλα δεν ξυπνησα και νωρις..

τωρα παιρνω πρωινο και χαζευω την βροχουλα

Διαφημίσεις

αυτην σκεφτηκαι και εγω, δεν πεινασε ακομα να ξυπνησει;;

και εμενα ο αντρουλης ξυπναει 6:30, ξυπναω και εγω αλλα μετα ξανακοιμαμαι, σημερα ομως δεν τα καταφερα.

χαχαχαχαχαχχα κακουργες γυναικες !!!!

Καλε εχω ξυπνησει εχω φαει ...αλλα καθυστερησα να μπω !!! χαχαχχα!!!!

Μαρακι με γεια την κουνιτσα ! Αντε επιτελους ! Ενα βαρος μου εφυγε το ομολογω ! Αντε να δουμε με την παντα τι θα γινει !

Αγγελικουλα εκπληκτικη η κουνιτσα !!!!Να την παρεις !!!

Ωχ ! Κοριτσια δεν θυμαμαι τιποτάλλο μιας κ ειναι πρωι ακομα ! χαχαχα!!!!

χτες πηρα τα χρωματα για το δωματιο !! Αχ ειναι τελεια κ οπως μου ειπε αυτος ειναι πολυ καραμελενια χρωματα !!! Ανυπομονω να ξεκινησουμε !!!!

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Πάω να κάνω καμπύλη ζαχάρου....και οθεος βοηθός!

Λέτε να επηρεάσει το παγωτο που έφαγα χθες;;; οεοο...!!!!

Παγωτο ????:shock::shock::shock::shock::shock: ωχ τι μου κανεις πρωινιατικα !!!!

Κ γω αυριο παω για την μεγαλη καμπυλη !! Κλαψ κλαψ !!!

Θα προλαβω να φαω ενα ταψι πατατοπιτα που εφτιαξα χτες βραδυ ?:lol::lol::lol::lol::lol:

Βιργινακι, καλημερα κουκλα!!!!

καλα εχτες που πηγαμε να κλεισουμε την κουνια κοιτουσα τα ζιπουνακια και ολο εσενα σκεφτομουν!!

ψαχνω τωρα να βρω μια παντα απλη και μικρη και αν την βρω θα παραγγειλω τα σεντονια και το σετ θα ειναι επιτελους καθ'οδον!!!

νομιζω πως ειμαστε σε καλο δρομο!

Διαφημίσεις

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια!! Τι κανετε;

Κατερινα μου, καλα αποτελεσματα!!

Μαρακι, με γεια την κουνια, αντε να κλεισεις και την προικα τωρα. :D

Αγγελικη, τελεια αυτη η κουνια, πολυ μου αρεσει!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα Κατερινακι,

τι κανεις σημερα, ολα καλα?

δεν δουλευεις? εγω καθομαι σπιτακι και ψαχνω παντα στο νετ.

βρεχει και εχω ανοιξει τις κουρτινες και χαζευω..

Γεια σου, Μαρακι μου!!

Στη δουλεια ειμαι και περιμενω να περασει λιγο η ωρα για να αρχισω τα γνωστα τηλεφωνα στις ασφαλιστικες.. Ειναι και αριστοκρατες, πριν τις 11 δεν κινειται τιποτα.. :rolleyes::rolleyes:

Κι εδω βρεχει και εχει πολυ κρυο!!

Η νυφη μου η γλυκουλα τι κανει; Ο μπεμπης μου χτες το βραδυ ηταν απιστευτα ζωηρουλης κι εγω χαιρομουν πολυ!! :tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια μου και από εμένα

Βλέπω είσαστε όλες καλά

Αγγελικούλα κούκλος ο μπέμπης σου (απίστευτα χείλια), όσο για την κούνια για μένα η Pali έχει τα καλύτερα σχέδια. Εχω δει και εγώ δύο σχέδια στη pali αν τα καταφέρω θα τα βάλω να τα δείτε.

Βιργινάκι μου θυμίζεις τον εαυτό μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Άδεια από τη δουλειά(γιατί τότε μέναμε ακόμη Αθήνα και δούλευα σε μεγάλη αλυσίδα οπτικών στον Κορυδαλλό)

ξεκούραση, γιατί μέχρι τότε δούλευα 6 χρόνια σερί χωρίς διακοπές, φαγητό και λίγο τρέξιμο για τις ετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου(είχε προηγηθεί πολιτικός) ο οποίος έγινε όταν ήμουν 5,5 μηνών.

Λιζάκι μου μακάρι να είναι μπέμπα έτσι να μπεί και λίγο άρωμα γυναίκας μέσα στο σπίτι γιατί με τρείς άντρες η κατάσταση δεν παλεύεται :):):P:p:p. Πέρα από την πλάκα όμως ας είναι καλά τα αποτελέσματα και τα υπόλοιπα ...........

Κικίτσα μην σε παίρνει από κάτω βρέ. Είναι οι άτιμες οι ορμόνες οι οποίες παίζουν τρελλά παιχνίδια. Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και όπως είπα και στο Κατερινάκι εχθές να μπαίνεις και να μας διαβάζεις.Είναι ότι καλύτερο!!:P:p:p Δοκιμασμένα πράγματα.

Κατερινάκι τέλεια τα νέα με την τύπισσα! Επικεντρώσου τώρα στον παίδαρό σου και μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

Μαράκι με γειά η κουνίτσα της καραμελίτσα σας!!!! Σου εύχομαι να κοιμήσεις πολλά μωράκια μέσα

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

η νυφη σου απο χτες μαλλον δεν εχει κοιμηθει καθολου!!!!

χτες το βραδυ ηταν πολυ ζωηρη, μου φαινοταν οτι γυριζε απο την μια πλευρα της κοιλιας μου στην αλλη και σημερα τα ιδια τα κανει.

ωραια ειναι τωρα που ειναι ζωηρουλια..

την πεμπτη θα παω στον γιατρο και θα ερθουν και οι γονεις μου να καμαρωσουν την εγγονη τους!

καλα ειδαν και το dvd και τρελαθηκαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...