Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Χαιρομαι που ολες εχετε καλα νεακια σημερα!!!! Καλο μηνα κ καλη ανοιξη να εχουμε!!!!Ολα καλα εχτες στο γιατρο, ο μικρος ειναι σκετη γλυκα!!!!!!!!Ειναι υγιεστατος, 650γρ. Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω πολλα υγρα στην κοιλια και αυτο ειναι καλο.Επισης, μου ειπε οτι λογικα δε θα γεννησω Μαιο, παμε για τελος Ιουνιου. ΠΗΤ 20/6, please διορθωστε κ εμενα!!!!:D:D:D Μας ειπε οτι θελει ειτε γεννησω φυσιολογικα, ειτε καισαρικη 1500?.Σημερα πηγα για αιματολογικες και μετα βολταρα...πηγα στο μαγαζι excellent και μου φανηκε λιγο τσιμπημενο, παρολο την εκπτωση που θα μου εκανε. Δηλαδη, κουνια-στρωμα-σετ προικας οικονομικο, γυρω στα 500?. Πηγα και στα Ηρα και μου εδωσαν προσπεκτους και μου ειπαν οτι μου αρεσει να ξαναπαω να μου πουν τιμες. Πηγα στα orchestra και ηταν ακομη πιο ακριβο και δε τρελαθηκα κιολας και πηγα και σε ενα που βρηκα στο δρομο μου, Νινακι λεγοταν, που ειχε κουνιες Pali βασικα και ειδα μια που αρεσε στα 280? και την ιδια την εψαξα λιγο στο internet και την βρηκα 240?. Διαβασα κ για αλλο ενα οικονομικο μαγαζι στον Κορυδαλλο, που εχει καλα πραγματα...λεγεται μωρουδοκοσμος. Κ μετα λεω να παω κ στο Γερακα που ολοι για αυτο μου λενε. Πηγα κ στο ΙΚΑ μια βολτα κ μου ειπαν οτι μετα το τοκετο δινουν περιπου 900? κ 56 μερες πριν μπορουμε να παρουμε το επιδομα τοκετου που υπολογιζετε βασει του ημερομισθιου. Και οτι χρειαζονται μερικα χαρτια...Τωρα ειμαι κομματια κ λεω να παω για νανι...!!!! Σας φιλω γλυκα!!!!

Υ.Γ.1 θα σας ανεβασω φωτο του μωρου!!!!

Υ.Γ.2 Εγω δε θα μπορεσω την Κυριακη στις 13, γιατι εχω επετειο γνωριμιας με τον αντρουλη μου κ θα θελα να ειμαστε μαζι ολη τη μερα!!!!Κλεινουμε 8 χρονια μαζι!!!!!

post-28191-14825440693798_thumb.jpg

post-28191-1482544069425_thumb.jpg

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχτες ελεγα στον αντρα μου...οταν με το καλο γεννησω κ με ρωτανε τι αρνητικο ειχε η εγκυμοσυνη σου? Εγω θα λεω, βαρεθηκα να πηγαινω για κατουρημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

αγγελικουλα τι μαζεμενα ωραια νεα ειναι αυτα?

μπραβο κοπελα μου, ο μπεμπης καταπληκτικος, ωραια μυτουλα και ωραιο προσωπακι!!!!

καλα ψωνακια, κοριτσακι!!!

βαλε μας και φωτο απο αυτα που εχεις δει..

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............29/5/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

2.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

13.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

14.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

15.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

16.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

17.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

18.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

19.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

20.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

21.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

22.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

23.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

24.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Αγγελικη μου, μπραβο, τελεια τα νεα σας και κουκλος ο μπεμπακος!!

Μαρακι, με εχεις στο πινακακι δυο φορες. :D

Πραγματικα, απειρες φορες τρεχω στην τουαλετα ειδικα το βραδυ. Πινω και πολυ νερο οποτε ακομα χειροτερα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αγγελικοή μου πολύ όμορφα τα νέα σας!!!650γρ.??Ολόκληρος άντρας...και εγώ είχα κατενθουσιαστεί με τα 458γρ!

Οσο για τα επιδόματα έχουμε να ανταλλαξουμε ουκ ολίγες πληροφορίες!!

Υπομονή και επιμονή να έχουμε!

Διαφημίσεις

A, ξέχασα να σας πω. Πήρα χτες στον οαεδ και μου είπαν οτι το εξάμηνο το δίνουν κανονικά. Ελπίζω να είναι αλήθεια..

Από το στόμα σου και σου Θεού το αυτί..!!

Τιτινακι μου πολλα σου φαινονται ε ? γμτ ! Μονο εγω τα εβλεπα λιγα μεχρι τωρα ? ουφ !

Κατερινακι μου τελεια τα νεα σου επιτελους κ ενα καλο ! ειδες που μονο με τσαμπουκα κ απειλες καταλαβαινουν ?

Αγγελικουλα πολυ ομορφος ο μπεμπης σου ! Αχ θελω κ γω εγχρωμη ! Τι καθομαι κ δεν παω να κανω οεο???

Οσο για την κουνια στον μωρουδοκοσμο πηρε μια φιλη μου κ ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη ! ειχε παρει κουνια αλλαξιερα στρωμα παντα σεντονια παπλωμα 600 ευρω ! Μια χαρα !!!

κοριτσια κ γω εχω συχνοουρια! τι κακο κ αυτο ! κ δεν εχω αντοχες να σηκωνομαι καθε 3 κ λιγο ! καμια φορα κρατιεμαι σαν την χαζη αλλα δεν μπορω ! Εχω κ τη μεση κ αυτο το σηκω κατσε κατσε σηκω ειναι βαρβαρο !

Τι καλα νεα για το 6μηνο !

Τι να πω μακαρι ρε κοριτσια να μην ισχυει ! Μακαρι !

Εγω τωρα θα ετοιμαστω για να παμε σουπερ μαρκετ ισως κ για καφεδακι μετα !!!!!

Σας φιλω !

Μακια !!!

Γύρισα κι εγώ!!! Πήρα ένα τέλειο φορμακι με σαλιαρα στο μπεμπη και μετά φάγαμε του σκασμου! Και γλυκό... Τρεμε καμπύλη ζαχαρου;)

Κι εγώ με την τουαλέτα εχω γίνει ένα! Μόλις πιω νερό τρέχω κατευθείαν κ πινω και πολυ!

Mamatopolina κάτι μου λέει ότι είναι μπεμπουλα!! Αντε όπου να ναι θα μάθεις κι εσυ!

Αγγελικουλα, που είναι αυτό στο Γερακα που λες; Με βολεύει γιατί μένω Ραφηνα.

Κατερινακι, αντε μπράβο, θα βρείτε άκρη τελικά.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!! Δυστυχως ακομη ταλαιπωρουμαι με αναγουλες και εμετους. Μεχρι τελος ετσι θα παει, τα κιλα της εγκυμοσυνης θα τα βαλω αφου γεννησω χαχαχα

Για τον μωρουδοκοσμο εχω ακουσει και γω, βεβαια δεν εχουμε παει ακομη, προσπαθω να δελεασω το αλλο μου μισο να παμε το σαββατο. Λες να δω καμια σας εκει;;; Ωραια θα ηταν!

Αυτο στον Γερακα ποιο ειναι;

Λιζα πολυ χαιρομαι που απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου επιτελους!!

Σημερα ηρθαν και τα πρωτα ρουχαλακια του μικρου μου που ειχα παραγγειλει μεσω ιντερνετ, απο μαδερκερ, πολυ ομορφα ολα, τα χαζευαμε!!

Βαριεμαι πολυ στο σπιτι, ευτυχως που εχω και εσας εδω και περναει λιγο ευχαριστα η ωρα μου...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!!! Ευχαριστω πααααααααρααααααα πολυυυυυυυ για τα καλα σας λογια για το ζουζουνακι μου!!!!!!!! Αυτο στο Γερακα ειναι Παναχαικου 26 -2106618200. Ειδα αυτη την κουνια και την ερωτευτηκα!!! Αλλα την βρισκω στο συγκεκριμενο σχεδιο οσο και αν ψαχνω μονο σε ενα καταστημα στο Ιλιον. Φοιβη λεγεται το καταστημα. Ειναι της Pali, modelo cuore kai exei 250?. Σας αρεσει???????

post-28191-14825440694518_thumb.jpg

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας και παλι!!! Ευχαριστω πααααααααρααααααα πολυυυυυυυ για τα καλα σας λογια για το ζουζουνακι μου!!!!!!!! Αυτο στο Γερακα ειναι Παναχαικου 26 -2106618200. Ειδα αυτη την κουνια και την ερωτευτηκα!!! Αλλα την βρισκω στο συγκεκριμενο σχεδιο οσο και αν ψαχνω μονο σε ενα καταστημα στο Ιλιον. Φοιβη λεγεται το καταστημα. Ειναι της Pali, modelo cuore kai exei 250?. Σας αρεσει???????

Αγγελικη ειναι πολυ ομορφη! Μαρεσει και η παντα που εχουν βαλει. Θα την παρεις;

wcBmp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου,

γυρισαμε απο τα ψωνια μας, κλεισαμε την κουνια, μια χαρα μεσα Μαιου θα την εχουμε και ολα καλα!

ρωτησα και ποσα φορμακια θα χρειαστουμε στο μαιευτηριο και μου ειπαν 8-10 εσωρουχακια με κοντο μανικι και 6-8 φορμακια βαμαβακερα.

A, ξέχασα να σας πω. Πήρα χτες στον οαεδ και μου είπαν οτι το εξάμηνο το δίνουν κανονικά. Ελπίζω να είναι αλήθεια..

Μακαρι Κατερινακι μου!!!

Γεια σας κοριτσακια!!! Δυστυχως ακομη ταλαιπωρουμαι με αναγουλες και εμετους. Μεχρι τελος ετσι θα παει, τα κιλα της εγκυμοσυνης θα τα βαλω αφου γεννησω χαχαχα

Σημερα ηρθαν και τα πρωτα ρουχαλακια του μικρου μου που ειχα παραγγειλει μεσω ιντερνετ, απο μαδερκερ, πολυ ομορφα ολα, τα χαζευαμε!!

αχ! βρε μινουλα τι ταλαιπωρια τραβας και εσυ.. κανε υπομονη..

καλα μουρλια τα ρουχαλακια, ολα για χαζεμα ειναι και εμεις τα ιδια κανουμε, καθομαστε και τα κοιταμε!

Γύρισα κι εγώ!!! Πήρα ένα τέλειο φορμακι με σαλιαρα στο μπεμπη και μετά φάγαμε του σκασμου! Και γλυκό... Τρεμε καμπύλη ζαχαρου;)

Λιζακι, δεν ειναι τρελα να ψωνιζεις?

ρωτα και την Βιργινια να σου πει!!!

aggeliki83, πολυ ωραια η κουνια, σε αυτο το χρωμα θα την παρεις?

ωραια και σικ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

Κικακι τι εχεις κοριτσακι μου? οι ορμονες δινουν ρεσιταλ;;

Λογικα αυτη θα παρω...μου αρεσε πολυ!!!!!!! Θα ρωτησω ποσο παει και η παντα και αν δεν ξεφευγει θα τα παρω σετακι.Τη βγαζει και σε αυτο το σχεδιο που μου αρεσει επισης πολυ και αρεσει και του μπαμπα μας!!!!! Μαρακι μεγιαααααααα!!!!!!!!!! Παω να δω τηλεορασουλα...καλο βραδυ κουκλιτσες!!!!!!!!

post-28191-14825440695207_thumb.jpg

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...