Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ενταξει μη μαλωνετε ! Σταματαω να ψωνιζω εσωρουχακια !! Θα αρκεστω στα υπολοιπα ! Παιχνιαδια καλλυντικα κ τετοια απο δω κ περα !

μινουλα πολυ ευχαριστως !! Η καλυτερη μου ειναι τα ψωνια αλλα αμα με πιασει κουραση θα τρεχεις να κρυφτεις γιατι γκρινιαζω πολυ ! χαχαχαχα!!!!

Κατερινακι θα ερθουμε ολες οι αθηναιες να σε δουμε κ μετα θα μας πεταξεις κλωτσιδον απ εξω απ το δωματιο !!!

Μαματοπολινα οντως βρε παιδι μου ! Τι τσαλιμακια μας εκανε αυτο το μπεμπε ???? Φαινεται δεν θελει καθολου να βλεπουν τα ευαισθητα σημεια του! Ντροπαλουλι θα βγει !!!!

Σηκωθηκα εφαγα τις φακουλες μου κ παω τρεχοντας στο κρεββατι ! Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα μονο για φαι σηκωθηκα σημερα !!! αχαχααχαχαχ!!! Πολυ ρεκλα μιλαμε !!!!!!!!!!!! Αλλα δεν εχω διαθεση γι ατιποτ'αλλο !!!!!!!

Θα τα πουμε παλι οταν ξαναπεινασω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχαχ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι θα τ απουμε δλδ που μπαινω διαβαζω απανταω κ βγαινω αλλα τεσπα ! κατι ειναι κ αυτο !!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: xa xa! και εγώ έτσι. Μπαινοβγαίνω!!!

Αχ ωραία ιδέα να πάμε να δουμε την Κατερινα! Αν και εγώ σαν δευτεροτοκη ίσως κάνω την έκπληξη!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

γυρισα απο την βολτουλα, πηγαμε παραλια, μαζεψαμε ηλιο και ηταν πολυ ωραια.

μου εφερε και κλωστη η θεια μου και εβαλα για να μην με καψει ο ηλιος:tongue::tongue:

τωρα εβαλα φασολακια να γινονται και θα περιμενω τον αντρουλη..

τι ωραια που ειστε μαζεμενες στην Αθηνα και θα δειτε τα μπεμπε απο κοντα!!

Βιργινια, καταλαβα τωρα γιατι πηγες σε μεγαλο σπιτι!!!! αντε κοπελα μου σου ευχομαι να μην χωρατε απο πραγματα για την μικρη και απο ευτυχια!

mamatopolina ο μηνας μπηκε καλα με τα νεα της Λιζας αντε τωρα εμειναν τα δικα σου ευχαριστα και να μαθουμε επιτελους το φυλο!!

Μινακι, περαστικα αγαπη μου, ακομα χαλια εισαι?

Mινα, περαστικα, κοπελα μου.

Μαρακι, εμεις σπανακορυζο φαγαμε, πολυ ωραιο το εκανα, χιχι!!:tongue::tongue:

Επιτελους εχω καλα νεα για το θεμα μου, φανηκε αυτη η βλαμμενη η οδηγος που με τρακαρε και εκανε τη δηλωση και πρεπει τωρα να κανει αλλη μια συμπληρωματικη και για τον αλλο που τρακαρε και νομιζω οτι μεχρι αυριο θα εχει ληξει.. Επιτελους, μετα απο απειρα τηλεφωνηματα και πιεση και απειλες εχουμε το πολυποθυτο αποτελεσμα. Μονο ετσι γινεται δουλεια!!

Χαρηκε και ο μπεμπιτος γιατι κλωτσαει τωρα! :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!!!!! Τι κάνετε??

Λιζάκι μου χίλαι μπράβο!!! Έτσι να το χαρείς και εσύ όσο δεν πάει γιατί ήδη άργησες!!!

Βιργινία 30 φανελάκια???? Αυτό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο..!!!χαχαχα!

Μαρία έχετε ήλιο εκεί???Εδώ έχει το κακό του το χάλι..! Άσε που άκουσα πως θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα με χιόνι..! δεν παίζει αυτό..!

Mινα, περαστικα, κοπελα μου.

Μαρακι, εμεις σπανακορυζο φαγαμε, πολυ ωραιο το εκανα, χιχι!!:tongue::tongue:

Επιτελους εχω καλα νεα για το θεμα μου, φανηκε αυτη η βλαμμενη η οδηγος που με τρακαρε και εκανε τη δηλωση και πρεπει τωρα να κανει αλλη μια συμπληρωματικη και για τον αλλο που τρακαρε και νομιζω οτι μεχρι αυριο θα εχει ληξει.. Επιτελους, μετα απο απειρα τηλεφωνηματα και πιεση και απειλες εχουμε το πολυποθυτο αποτελεσμα. Μονο ετσι γινεται δουλεια!!

Χαρηκε και ο μπεμπιτος γιατι κλωτσαει τωρα! :D

Ήταν και γυναίκα???Ε, τελικά δεν παιζόμαστε..!! Άρα τέλος καλό όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Όντως το μεθυσμένη μην το αναφέρετε καθόλου!!

Μα πόσο ηλ..ες μπορεί να είμαστε ρε γμτ????

Τέσπα, αρκεί μου έβαλε μυαλό..! Για αυτό σου κάνει χαρούλες ο μπέμπουρας!!

Μόλις μπήκα στο μετεο και δεν δείχνει για χιόνι κάτι..αν και βλέπω μέχρι Κυριακή, δίνει μόνο βροχές..!

Μαρία έχετε ήλιο εκεί???Εδώ έχει το κακό του το χάλι..! Άσε που άκουσα πως θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα με χιόνι..! δεν παίζει αυτό..!

Τιτινακι, τι κανεις? εχουμε ηλιο και στην παραλια εκαναν και μπανιο μαλιστα!

λες να χαλασει ετσι ο καιρος? θα δουμε..

Κοριτσια, να ρωτησω κατι ασχετο.. Απο συχνοουρια πως πατε; Εγω νιωθω οτι πρεπει να μετακομισω στην τουαλετα..:rolleyes::rolleyes:

Χαχαχα! Αυτό ξαναπες το!! Αυτό το σκεφτόμουνα και χθες το βράδυ γιατί πήγαινα και μετά από ελάχιστα λεπτά πάλι τα ίδια..!! Το βράδυ πλέον γίνεται κουραστικό γιατί εκτός του ότι το σήκω-κάτσε δεν το έχω καθόλου εύκολο πια...πρέπει να σηκώνομαι και 2-3 φορές το βράδυ (στην καλύτερη)...δεν την παλεύω.! Σηκώνομαι ένα ράκος, σήμερα ούτε που μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου!

Μπάνιο???? Πρέπει να σου τραβήξω ένα βιντεάκι από αυτό που βλέπω έξω..!! μπρμπρμπρ!!!

Κοριτσια, να ρωτησω κατι ασχετο.. Απο συχνοουρια πως πατε; Εγω νιωθω οτι πρεπει να μετακομισω στην τουαλετα..:rolleyes::rolleyes:

και εγω εχω, αρκετη.. μεγαλωνει και μωρο και πιεζει την κυστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...