Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!

Αχ βρε Lisa τι πέρασεςκαιεσύ βρε παιδάκι μου! Αντε ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!Και βουρ για ψώνια!

Αχ, υπόψη: Μην το παρατραβήξετε γιατι θα σας φέρουν και πραγματάκια φίλοι και συγγενεις..Μην έχετε μετα τρεξιμο...;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα γκαστρουλινια μου!!!!

ευχομαι να εχουμε εναν υπεροχο κ ησυχο μηνα...

αντε να περναει ο καιρος λεμεεεεε...

λιζακι πολυ χαρηκα με τα νεα σου...αντε να ηρεμησετε λιγακι κ σεις...

βλεπω ολες εχετε αρχισει τα ψωνακια σας εεε??μπραβο γλυκουλες...

κ γω εχω αρχισει κ κοιταω αλλα δεν παιρνω ακομα κατι...

τα μικρα εχτες το βραδυ λυσαξαν...χαχαχα...ο μπαμπακας τους αποκοιμηθηκες με το

χερι στην κοιλιτσα μου κ αυτα ΝΟΝ STOP!!!!!χιχιχιχ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλως τες τις τσουπριτσες !!!!

Κατερινακι δικιο εχεις εσυ αλλα ποιος κρατιεται ???? οεο ? εγω παβτως με αυτα κ με αυτα απορασα στο συνολο εσωρουχακια 30 κομματια παρακαλω καποια 0-3 κ καποια (τα περισσοτερα) 3-6 !!! Χωρις σχολια παρακαλω !!!! χαχααχαχ!!!

Μαριλου μου ! Ντροπη κ σε σενα !!! Ντροπη λεω !!!!!

βιργινακι μου εχω αρκετα πραγματα απο την 1η φορα κ γι'αυτο δεν αγχωνομαι αλλα ειναι πολυ νωρις για μενα να ξεκινησω ψωνια...ξερω τι σου λεω...

κ γω θα ηθελα πολυ να παρω τα παντα ολα...αλλα η καρδουλα μου το ξερει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει γλυκουλα μου ! Εσυ οποτε νιωσεις ετοιμη θα τα κανεις !!!!

Ωραια ειναι η παντα μου αρεσει ! Ειναι παιχνιδιαρα !!!!

Τη μαρια ρωτησες βεβαια αλλα εγω απαντησα !!! χαχαχαχαχα!!!!!

καλα εκανες κ απαντησες βρε...γνωμες θελουμε..

εχω να παω κ στο ιασω σημερα να κανω την αντι χα για την θρομβοφιλια κ σκυλοβαριεμαι...

οσο για το καφεδακι πολυυυυυυυ θα ηθελα να ερθω αλλα δυστυχως δεν μπορω να ερθω με το κρεβατι η' με τον καναπε μου...οποοοοτεεεε...μαζι με τα μικρα μας θα σας γνωρισω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

χαχαχααχ!!! ε ναι ! Θελουμε κ τον καταλληλο χωρο γι ανα βολεψουμε κ ρεββατι κ καναπε σε καφετερια !! χιχιχιχι!!!! Πλακα θα χει να συνατηθουμε αργοτερα ολες με τα μωρα μας !!!!

Μαριλου εσυ κανεις αντιπηκτικες ε ?

κ αυτο το ελεγχεις καθε μηνα ????

χαχαχαχα..πολυυυυ γελιο θα εχει οντως...θα παθουν εγκεφαλικο σε οποια καφετερια κατσουμε κ δουν τοσα καροτσια...

ναι γλυκουλα μου κανω αντιπηκτικες καθε απο 1 ενεσουλα μεχρι στιγμης κ παω καθε μηνα στο ιασω κ μου περνουν αιματακι...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι μου κανετε? καλο μηνα να εχουμε και να βαλετε μαρτη στα χερακια σας για να μην σας καψει ο ηλιος!

σημερα θα μαλωσω την καραμελιτσα, ακομα κοιμαται και δεν εχει κουνηθει καθολου.. τι θα κανω?

επισης το απογευμα θα παμε να κλιεσουμε και την κουνια!!

Ειχα παει στα τζαμπο κ ψωνισα με τη μανουλα μου ! 100 ευρωπουλα παλι αλλα χαλαλι !

Κ αλλα θελαμε αλλα με το ζορι την κραταγα τη μαμα μου ! Δεν μπορω να βλεπω μεγαλους λογαριασμους με τη μια κατι παθαινω! Προτιμω να τα βλεπω λιγα λιγα ! χαχαχαχα!!!

μεγια κοριτσακι μου, καλε εσεις θα βγειτε απο το σπιτι σε λιγο καιρο για να χωρανε τα πραγματα...!!!!!:D:D:D

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αύριο θα πάμε να πάρουμε το πρώτο του φορμακι και θα αρχίσω κι εγώ την έρευνα αγοράς! Πολλά φιλια σε ολες:)

αντε Λιζακι μου, καλα ψωνια και με το καλο τα πρωτα πραγματακια του μπεμπιτου!

Θυμαστε που σας ελεγα για την κοιλια μου οτι τραβαει πολυ καθε μερα κ νιωθω θα σκιστει το δερμα μου ???

ε χτες μου εφερε βαζελινη ο καλος μου την παιδικη, κ παστωθηκα 2 φορες κ ειλικρινα σωθηκα !!! Εβαζα κρεμες κ λαδια αλλα απ οτι φαινεται το δερμα ηθελε κατι πιο δυνατο !

Βαζελινη φορ εβερ λοιπον !!!! Βεβαια δεν απορροφαται γρηγορα αλλα δεν πειραζει ! Εγω σωθηκα !!!!

Βιργινια, σοβαρα τωρα, εμενα ο γιατρος μου ειπε πως σαν την βαζελινη δεν ειναι τιποτα, το καλυτερο που μπορει να βαζουμε.

εγω βαζω καιρο αν και να ξερεις πως αργοτερα θα κανουμε ραγαδες αν ειναι να κανουμε..

καλημεραααααα γκαστρουλινια μου!!!!

ευχομαι να εχουμε εναν υπεροχο κ ησυχο μηνα...

αντε να περναει ο καιρος λεμεεεεε...

λιζακι πολυ χαρηκα με τα νεα σου...αντε να ηρεμησετε λιγακι κ σεις...

βλεπω ολες εχετε αρχισει τα ψωνακια σας εεε??μπραβο γλυκουλες...

κ γω εχω αρχισει κ κοιταω αλλα δεν παιρνω ακομα κατι...

τα μικρα εχτες το βραδυ λυσαξαν...χαχαχα...ο μπαμπακας τους αποκοιμηθηκες με το

χερι στην κοιλιτσα μου κ αυτα ΝΟΝ STOP!!!!!χιχιχιχ

που εισαι εσυ και χαθηκες?

ολα καλα Μαριλου μου? καλο μηνα και για σενα!!!

ο μπαμπας τρελαθηκε απο την χαρα του;; μπραβο, μπραβο!!

εγω παβτως με αυτα κ με αυτα απορασα στο συνολο εσωρουχακια 30 κομματια παρακαλω καποια 0-3 κ καποια (τα περισσοτερα) 3-6 !!! Χωρις σχολια παρακαλω !!!! χαχααχαχ!!!

ενα σχολιακι, θα το κανω...:roll::roll::roll::roll: 30 βρε θηριο;;;;;;;;;

δεν αγχωνομαι αλλα ειναι πολυ νωρις για μενα να ξεκινησω ψωνια...ξερω τι σου λεω...

κ γω θα ηθελα πολυ να παρω τα παντα ολα...αλλα η καρδουλα μου το ξερει

και εγω δεν βιαζομαι για ψωνια. βαλιτσα θα κανω στο τελος απριλιου και θα παρω μονο τα απαραιτητα, οταν ερθει η καραμελιτσα, θα δω τις αναγκες της και θα ψωνισω μετα..

χαχαχαχα..πολυυυυ γελιο θα εχει οντως...θα παθουν εγκεφαλικο σε οποια καφετερια κατσουμε κ δουν τοσα καροτσια...

γιατι αν πηγαιναμε για καφε τοσες εγκυες μαζεμενες παλι γελιο δεν θα ειχε;;;;:tongue::tongue::tongue:

Η παντα ωραια ειναι και καλη τιμη αλλα θα ηθελα εγω μια πιο λιτη..

επισης ειδες, παπαγια θα ειμαστε και αυτην την εβδομαδα και τις αλλες δυο!!

Καλημερουδια κ καλο μηνα σε ολες τις γκαστρουλιτσες.Τι καλα μπηκε ο Μαρτης κοριτσια,πλησιαζουμε.Θελω κ εγω καφεδακι με εσας αλλα δν μπορω να ερθω Αθηνα στις 14.κλαψ τουλαχιστον να το πιειτε στην υγεια μας κ φυσικα μετα θα μας πειτε πως τα περασατε.:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

καλημερααα μαρια καλημερα αντυ...τι κανετε??

αχ γιατι θα ειμαστε παπαγιες?????????///

δεν θα μεγαλωσουμε ολες αυτες τις μερες...αντε κ περιμενα πως κ πως σημερα να δω το τικερ σου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...