Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Χαχαχαχα Μαρακι οντως ας μην πουμε για φαγητα ! Καλα ειμαι απο ανακατοσουρες ειναι ανεπαισθητες αυτες που εχω συγκεκριμενες ! Δεν εχω προβλημα εδω !

Ειχα χθες ενα θεματακι συγχιστηκα με κατι πατησα κ τα κλαμματα κ το αποτελεσμα ηταν πονοι τελειως διαφορετικοι απο τουε συνηθισμενους κ πηρα το γιατρο ηταν συσπασεις ειπε μπορει κ απο την ταραχη αλλα μου αυξησε τα χαπια κ μου ειπε να μην περπατησω κ να ξεκουραζομαι κ αν συνεχισουν να παω να με δει !

Κατα τα αλλα λεω κ ευχομαι πως ειμαι καλα ! Οχι τοσο εγω σκασιλα μου για μενα ! Το νινι θελω να ειναι καλα !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε σημερα?

εγω καλα ξυπνησα με τις συνηθισμενες ανακατωσουρες, ολα καλα ας μην γκρινιαζω...

Ευακι μου τι κανεις? μια χαρουλα σε βλεπω...

δουλευεις εσυ κοριτσακι μου?

Καλημερα Μαρακι μου!!!Ναι ρε γμτ δουλευω, δυστυχως!Γιαυτο δεν μπορω να σας γραφω κ συχνα, κανω τα παντα ομως για να ειμαι στην παρειτσα μας!

Χαχαχαχα Μαρακι οντως ας μην πουμε για φαγητα ! Καλα ειμαι απο ανακατοσουρες ειναι ανεπαισθητες αυτες που εχω συγκεκριμενες ! Δεν εχω προβλημα εδω !

Ειχα χθες ενα θεματακι συγχιστηκα με κατι πατησα κ τα κλαμματα κ το αποτελεσμα ηταν πονοι τελειως διαφορετικοι απο τουε συνηθισμενους κ πηρα το γιατρο ηταν συσπασεις ειπε μπορει κ απο την ταραχη αλλα μου αυξησε τα χαπια κ μου ειπε να μην περπατησω κ να ξεκουραζομαι κ αν συνεχισουν να παω να με δει !

Κατα τα αλλα λεω κ ευχομαι πως ειμαι καλα ! Οχι τοσο εγω σκασιλα μου για μενα ! Το νινι θελω να ειναι καλα !!

Αχ καρδουλα μου!!!Δεν πρεπει να μου συγχιζεσαι, ολα πρεπει να ειναι χαρουμενα γυρω σου κ να κανεις ομορφες σκεψεις!!!!Αν σε εκανε καποιος να κλαψεις να του πεις πως θα εχει να κανει με μας!!!χαχαχαχαχα!!!!Ακου εκει, ταραχτηκε κ το μωρακι σου!!!!Ηρεμησε κουκλιτσα μου κ προσπαθησε να μην σε αγγιζει τιποτα κ το μονο χρεος σου ειναι να προστατευεις εσενα κ το μωρο!!!!Σου στελνω ενα γλυκο φιλακι κ ενα ζεστο χαδακι στο νινακι σου!!!!:D

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Σ'ευχαριστω γλυκο μου ευακι ! Ειναι εκτος οικογενειας το ατομο κ γι'αυτο !

Τεσπα ! Το μωρο μου να ειναι καλα !!!!!

Ανταποδιδω ομως αγκαλιτσα κ φιλακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτα να μην συγχιζεσαι κοριτσακι μου, καλα σου λεει το Ευακι..

παντως και εγω ταραζομαι απο τον πολυ βηχα οταν αναγουλιαζω και φοβαμαι μην παθω καμια αποκολληση αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι..

τι να κανουμε, ολα για το μπεμπε.. και εμενα δεν με νοιαζει αν ειμαι εγω καλα, το μπεμπε θελω να ειναι οκ!

κοιτα να μην συγχιζεσαι κοριτσακι μου, καλα σου λεει το Ευακι..

παντως και εγω ταραζομαι απο τον πολυ βηχα οταν αναγουλιαζω και φοβαμαι μην παθω καμια αποκολληση αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι..

τι να κανουμε, ολα για το μπεμπε.. και εμενα δεν με νοιαζει αν ειμαι εγω καλα, το μπεμπε θελω να ειναι οκ!

Αστα κ εγω ειχα κρυωσει κ οταν φτερνιζομουνα με πονουσανε παρα πολυ οι σαλπιγγες(:confused:νομιζω), αμαν εκανα να ηρεμησω μετα!!!!

Μρακι μου μεγαλωνετε...εχετε αλλαξει κ φρουτακι στο τικερακι σου!!!!Τι ωραια!!!!!!!!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

ναι το ειδε? σημερα, γιναμε ενα αγριο βατομουρακι.. (οχι βατομουρο, μυρτιλο ειναι)

μου αρεσει πολυ αυτο το τικερακι..

ναι με το φτερνισμα το επαθα και εγω μια φορα, οι σαλπιγγες ηταν νομιζω και εγω...

ασε μου φαινεται πως εχουμε κατα βαθος πολλες φοβιες αλλ τοσα που εχω περασει εγω προσωπικα, φοβαμαι ρε Ευακι, μην πω ψεμματα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!

ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ:tongue:

ΕΥΑΚΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ...;)

γεια σου !! Με το καλο να κρατησεις το μωρο σου αγκαλιτσα !!!!

Προσπαθω να δω τον υπερηχο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα δεν τα καταφερνω ! Σε ποια εβδομαδα τον εκανες αυτον ? ειναι μεγαλουτσικο ε ?

ωχ απανωτες ερωτησεις .................. συγνωμη !!!!!:P:p:p

ναι το ειδε? σημερα, γιναμε ενα αγριο βατομουρακι..

μου αρεσει πολυ αυτο το τικερακι..

ναι με το φτερνισμα το επαθα και εγω μια φορα, οι σαλπιγγες ηταν νομιζω και εγω...

ασε μου φαινεται πως εχουμε κατα βαθος πολλες φοβιες αλλ τοσα που εχω περασει εγω προσωπικα, φοβαμαι ρε Ευακι, μην πω ψεμματα...

Εχεις δικαιο να φοβασαι Μαρακι μου!!!!Αλλα αυτη την φορα σε ολες μας θα πανε ολα κατ'ευχην!!!!!Καλη διαθεση να εχουμε κ σκεφτομαστε αισιοδοξα!!!!Καλουλες μου εγκυουλες!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!

ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ:tongue:

ΕΥΑΚΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ...;)

Τζινακι μου καλο καλως ηρθες κ σε αυτην την υπεροχη παρειτσα!!!!Κοριτσια με το Τζινακι εχουμε την ιδια ΠΗΤ!!!! Εδω θα μπορουμε να τα λεμε χωρις να μονοπολουμε το καφε μας το αλλο κ κανουμε τις αλλες φιλεναδιτσες μας να βαριουνται!!!!

Βρε κοριτσια αυτο με το φτερνισμα το εχω απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος ! Δεν εχει φυγει ακομα..... που αφειλεται αυτο αραγε ??

Κανενα κρυωματακι θα ειναι μωρε!!!!Γιατι τωρα ειμαστε κ πιο ευαισθητες στις αρρωστιες γιαυτο πρεπει να προσεχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ περισσοτερο!!!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

καλως οροσες Τζινακι,

με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!

καλε τι καταπληκτικο ειναι αυτο με τον υπερηχο?

Ευακι, γρηγορα το πινακακι να φτιαξουμε..

ONOMA…………......HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ..............ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…...27/8/2010..............3/6/2011……........24/11/2010

2. bloublou…………….....30/8/2010..............5/6/2011............29/11/2010

3. Katerina_s………........1/9/2010………….....8/6/2011............??????????

4. Εua_......................4/9/2010.............14/6/2011...........??????????

5. Gina_cfu……………..…..6/9/2010………………14/6/2011…………..??????????

6. virgi…………………......13/9/2010.............22/6/2011...........??????????

7. aggeliki83..............13/9/2010.............24/6/2011...........10/12/2010

8. μινουλα………..…......16/9/2010.............23/6/2011...........??????????

9. liana………………..…....19/9/2010.............26/6/2011...........??????????

10. maria-elpida……......21/9/2010.............28/6/2011...........??????????

11.Marilou85-Διδυμα....23/9/2010.............30/6/2011...........??????????

12. titina37…………....…..24/09/2010...........30/6/2011...........?????????

13. tzo28………………..…..?????????..............?????????............??????????

14. pani10…………….......?????????..............?????????.............??????????

yVNPp3.png

ONOMA…………......HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ..............ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…...27/8/2010..............3/6/2011……........24/11/2010

2. bloublou…………….....30/8/2010..............5/6/2011............29/11/2010

3. Katerina_s………........1/9/2010………….....8/6/2011............??????????

4. Εua_......................4/9/2010.............14/6/2011...........??????????

5. Gina_cfu……………..…..6/9/2010………………14/6/2011…………..30/11/2010

6. virgi…………………......13/9/2010.............22/6/2011...........??????????

7. aggeliki83..............13/9/2010.............24/6/2011...........10/12/2010

8. μινουλα………..…......16/9/2010.............23/6/2011...........??????????

9. liana………………..…....19/9/2010.............26/6/2011...........??????????

10. maria-elpida……......21/9/2010.............28/6/2011...........??????????

11.Marilou85-Διδυμα....23/9/2010.............30/6/2011...........??????????

12. titina37…………....…..24/09/2010...........30/6/2011...........?????????

13. tzo28………………..…..?????????..............?????????............??????????

14. pani10…………….......?????????..............?????????.............??????????

Συμπληρωσα κι εγω το ραντεβου για την αυχενικη :tongue:

γεια σου !! Με το καλο να κρατησεις το μωρο σου αγκαλιτσα !!!!

Προσπαθω να δω τον υπερηχο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα δεν τα καταφερνω ! Σε ποια εβδομαδα τον εκανες αυτον ? ειναι μεγαλουτσικο ε ?

ωχ απανωτες ερωτησεις .................. συγνωμη !!!!!:P:p:p

Αχ τι καλα...χαιρομαι που υπαρχει αυτη η ομορφη ομαδουλα:P

Αυτος ο υπερηχος ειναι ακριβως 8 εβδομαδων....χιχιχιχι...ειναι το φασολακι μας που εγινε γιγαντακι :tongue: κ εκεινη την ημερα ακουσαμε κ την καρδουλα του 185 παλμους το λεπτο:P

Εσεις πως πατε ολες??

Εχετε αναγουλες...υπνηλιες..κ τα σχετικα??

καλως οροσες Τζινακι,

με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!

καλε τι καταπληκτικο ειναι αυτο με τον υπερηχο?

Ευακι, γρηγορα το πινακακι να φτιαξουμε..

Καλως σας βρηκα κοριτσακια μου!!!

Ναι ειναι ο υπερηχος σκαναρισμενος...χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...