Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τη γρουσούζεψα τη μέρα...! Πλάκωσε υπερβολικά πολύ δουλειά..!!Τέσπα!

Βιργινία ωραία φαίνεται η τσάντα..! Εγώ βέβαια δεν έχω δεί καμία από κοντά..!

Για καφέ κοριτσάκια μου εγώ δεν θα μπορέσω Κυριακή καθώς είναι η μόνη μέρα που κάθε το αντράκι μου και καθόμαστε μαζί..!!Αλλά μην πτοείστε κανονίστε πότε σας βολεύει περισσότερο και θα σας ενημερώσω..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, τα αποτελέσματα και των δύο βγήκανε και είναι αρνητικά! Ο μπεμπάκος μας είναι μια χαρά!! Δόξα τω Θεώ!!!! Από δω και πέρα μπορώ κι εγώ να ονειρεύομαι και να χαμογελώ...σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξή σας

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Μπραβο Λιζακι !!!!!! Μπαρβο κοριτσακι μου ! Ολα ειναι τελεια !! Εμεις ημασταν σιγουρες γι αυτο !!! Η ομαδα μας βρε εχει τα καλυτερα μπεμπακια !!!!!!!!!!

Ολα καλα απο δω κ περα ! Αντε βουρ για ψωνια γιατι κ συ αργησες !!!! χιχι!!!!

Τιτινα μου καλη ειναι η τσαντα την εχω δει απο κοντα ! Ειναι βεβαια κ τι βολευει την καθε μια !

Γεια σας και παλι, κοριτσακια μου!!

Λιζα μου, μπραβο, κοπελα μου!!!!!!!!!! Τελεια τα νεα σας!!!!!!!!! Αντε, να ηρεμησεις τωρα και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.

Εμεις τελικα δεν εχουμε βγαλει ακρη ακομα, θα δουμε αυριο.

Φιλακια πολλα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μπραβο Λιζα, ειδες, ολα καλα πηγαν, το ηξερα εγω ;).

Μαματοπολινα, πολυ γελασα με το σπασιμο νερων...ακου 6μιση:o Ελπιζω ναμην κανει τπτ τετοιο και ο δικος μου, γιατι θα του φερω το μπεμπε στο κεφαλι (λεμε τωρα). Εγω δεν οδηγω, και ανακατευομαι πολυ στα ΜΜΜ οποτε ερχεται μαζι μου. Αλλα δεν μπορει καθολου, εδω σουπερ παμε και στο 10λεπτο εχει γινει κιτρινος ή κατακοκκινος και εκνευριζεται!! Αυριο μαλλον θα παμε motherbaby να δουμε και κει. Στο ΗΡΑ μου αρεσαν παρα πολυ οι κουνιες κρεβατι, και νομιζω ηταν σε καλες τιμες, βρηκαμε και 250 ευρω αλλα και μια αλλη που μας αρεσε 350 ευρω...Θα μας το παρουν οι παπουδογιαγιαδες, οποτε ειμαι λιγο πιο χαλαρη :rolleyes:.

Ειχα επιτελους μειλ απο το myukmail και μαλλον μεσα στην βδομαδα θα εχω τα πρωτα φορμακια του μωρου μου!!!:D:D

Αγγελικη πολυ χαριτωμενη μελισσουλα εισαι!!!!! Εγω δεν εχω βγαλει ουτε μια φωτο με την κοιλια μου ακομη... Ελπιζω να το θυμηθω πριν γεννησω:rolleyes:

ΑΑ!! Για τον καφε ειμαι μεσα, πειτε ποτε θελετε, απλα να μπορουμε να ερθουμε και οσες δεν οδηγουμε ιχ με τα μεσα. Αν ειναι κυριακη θα με φερει ο αντρας μου, εννοειται :D

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, τα αποτελέσματα και των δύο βγήκανε και είναι αρνητικά! Ο μπεμπάκος μας είναι μια χαρά!! Δόξα τω Θεώ!!!! Από δω και πέρα μπορώ κι εγώ να ονειρεύομαι και να χαμογελώ...σας ευχαριστώ όλες για τη στήριξή σας

Λιζακι μου φανταστικα τα νεα σας!!! Μπραβο και παλι Μπραβο!!!!

εμεις ειμασταν σιγουρες, τωρα απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης οπως πρεπει, με χαμολεγα και χαρα!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ! Αντε κοπελα μου να χαρεις την εγκυμοσύνη σου!!!! :P:p Και η επόμενη ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου θα είναι όταν θα κρατας στην αγκαλιά σου τον μπεμπάκο σου!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια μπηκα για καληνυχτουλα !

Ειχα παει στα τζαμπο κ ψωνισα με τη μανουλα μου ! 100 ευρωπουλα παλι αλλα χαλαλι !

Κ αλλα θελαμε αλλα με το ζορι την κραταγα τη μαμα μου ! Δεν μπορω να βλεπω μεγαλους λογαριασμους με τη μια κατι παθαινω! Προτιμω να τα βλεπω λιγα λιγα ! χαχαχαχα!!!

πηραμε πολλα παιχνιδακια-κουδουνιστρες , πανακια για τις γουλιες, ρουφηχτηρι για τις μυξουλες, ψαλιδακι, παραμανες ασφαλειας, θηκη γι αμπιμπερο,...........ουφ ! τι αλλο ! ξεχασα ! τοσες τσαντες γεμισαμε ! χααχχααχ!!!! Αντε κ ανυπομονω λεμε να μπουν ολα στη θεση τους ! Αλλα αυτο θα αργησει αφου ζητησα τα επιπλα τελος απριλη ! Το εχω μετανιωσει τα θελω ολα τωρα !!!! αλλα πρεπει να κρατηθω !!!

Αυτα τα νεα μου , σας φιλω κ θα τα πουμε το πρωι παλι ! μακια !!!!

Βιργινάκι μου να είναι καλορίζικα όλα, κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά τα θέλεις ολα.

Βλέπω λέτε για καφεδάκι τέλεια, εμείς εκτός Αθηνών λίγο δύσκολο.

Λιζάκι τέλεια τα νέα σου μπράβο, άντε βουρ για ψώνια.

Και εγώ έχω παραγγείλει αυτοκόλλητα για το τοίχο και κάτι καδράκια, οποτε μέσα στην εβδομάδα τα περιμένω.

Πάντα απο το vertbaudet τον άλλον μήνα, μη μου πέσουν και όλα μαζί, γιατί το ταμείο είναι μείον.

Η μπουλμπου μου κλωτσάει συνεχώς, άλλες φορές σε ησυχία, γενικώς πιο΄ήσυχη απο το γιο μου, δύο τα τινά, ή θα κοιμάται όλη μέρα ή θα μας ταράξει στα ξενύχτια, σύντομα θα δείξει. Το Σάββατο μπαίνω στον 7ο απίστευτο πως περνάει ο καιρός.

Μινούλα μου μόνοι μας το κάναμε και να σου πω τις ρίγες εντελώς μόνη είναι πολύ εύκολο, αν χρειαστείς συμβουλεύες πές μου.

Σας καλυνηχτίζω κοριτσάκια μου πολύ γρήγορα μπήκα, ελπίζω να έχω χρόννο απο την δουλειά αύριο το πρωί.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αύριο θα πάμε να πάρουμε το πρώτο του φορμακι και θα αρχίσω κι εγώ την έρευνα αγοράς! Πολλά φιλια σε ολες:)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:twisted::twisted::twisted::twisted:

φτου σου ασπλαχνη μανουλα εφτασες 6 μηνων για να παρεις το πρωτο φορμακι !!! Ευχομαι σημερα να μη σταθεις απλα σε ερευνα αγορας !!!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και καλημερουδια σας !!!!!!!!!

Και καλο μας μηνα !!!!!!!!

Κ με το καλο να πανε ολα !!!

Ενας ακομα μηνας εφυγε !! Τι μετραμε λοιπον ? 2 μονο μηνακια να μπουμε στο μηνα μας !!!!!! Ειμαι ευτυχισμενη σας λεω !!!!! Ναι !!!! Περιμενω πως κ πως !!!!

Το μικρουλι μου ειναι πια υσηχο δεν κανει ακροβατικα οπως στις αρχες κ ουτε με ξυπναει οπως πρωτα ! τωρα την ξυπναω εγω ! ΣΚουνταω κοιλιτσα μεχρι την πρωτη κλωτσια ! Το ξερω οτι δεν πρεπει αλλα δεν μπορω !!!! Μετα την αφηνω να ξανακοιμηθει ! χιχιχιχιχι!!!!!

Θυμαστε που σας ελεγα για την κοιλια μου οτι τραβαει πολυ καθε μερα κ νιωθω θα σκιστει το δερμα μου ???

ε χτες μου εφερε βαζελινη ο καλος μου την παιδικη, κ παστωθηκα 2 φορες κ ειλικρινα σωθηκα !!! Εβαζα κρεμες κ λαδια αλλα απ οτι φαινεται το δερμα ηθελε κατι πιο δυνατο !

Βαζελινη φορ εβερ λοιπον !!!! Βεβαια δεν απορροφαται γρηγορα αλλα δεν πειραζει ! Εγω σωθηκα !!!!

Βιργινάκι μου να είναι καλορίζικα όλα, κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά τα θέλεις ολα.

Βλέπω λέτε για καφεδάκι τέλεια, εμείς εκτός Αθηνών λίγο δύσκολο.

Λιζάκι τέλεια τα νέα σου μπράβο, άντε βουρ για ψώνια.

Και εγώ έχω παραγγείλει αυτοκόλλητα για το τοίχο και κάτι καδράκια, οποτε μέσα στην εβδομάδα τα περιμένω.

Πάντα απο το vertbaudet τον άλλον μήνα, μη μου πέσουν και όλα μαζί, γιατί το ταμείο είναι μείον.

Η μπουλμπου μου κλωτσάει συνεχώς, άλλες φορές σε ησυχία, γενικώς πιο΄ήσυχη απο το γιο μου, δύο τα τινά, ή θα κοιμάται όλη μέρα ή θα μας ταράξει στα ξενύχτια, σύντομα θα δείξει. Το Σάββατο μπαίνω στον 7ο απίστευτο πως περνάει ο καιρός.

Μινούλα μου μόνοι μας το κάναμε και να σου πω τις ρίγες εντελώς μόνη είναι πολύ εύκολο, αν χρειαστείς συμβουλεύες πές μου.

Σας καλυνηχτίζω κοριτσάκια μου πολύ γρήγορα μπήκα, ελπίζω να έχω χρόννο απο την δουλειά αύριο το πρωί.

ευχαριστουμε !!!!!!!!! Ναι οταν μπαινεις σε παιδικα θες να τα ξεσηκωσεις ολα ! Μα ολα ομως !!!!!!

Βασικα εψαχνα cd με νανουρισματα αλλα δεν ειχε !! Πρεπει να ψαξω αλλου !!!!

Οι ριγες αψογες μονη σου ρε θηριο ??? ποπο!!!! Μπραβο !!!!!!!

Εχει καποιο μυστικο η συνταγη γι ανα πετυχει ? Αν ειναι πες μας γιατι πιστευω θα πεσει πολυ ριγα στα παιδικα ! Εμεις λεμε να παρουμε τα χρωματα σημερα !

Καλημερααα!! Σήμερα ξυπνησα με το πιο γλυκό χαμόγελο!

Χαχα Βιργινουλα θα αναπληρωσω κ με το παραπάνω!! Είναι να μην αρχίσω.

Πολλά φιλια σε όλες!!

μονο ετσι παω πασο !!!!:tongue::tongue::P:p:p:p:p:p:p

Κοριτσακι μου σου ευχομαι ετσι να ξυπνας απο δω κ περα στη ζωη σου !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...