Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλη ξεκουραση μαματοπολινα μου !!!!

Φιλια στα μικρα σου !!!

Σε ευχαριστώ πολύ κουκλί μου. Φιλιά πολλά και σε εσένα. Συνεχίζουμε αύριο την κουβέντα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά υπάρχει κανένας σύζυγος να έρχεται στα ψώνια;; οταν πήρα τα πράγματα του μικρού δεν είχε έρθει σχεδόν σε τίποτα. Ετσι, το Σάββατο προσφέρθηκε να με πάειστα ΛΗΤΩ, μαζί με τον μικρό βέβαια. Η απόλυτη αποτυχία! Και δεν ειδα τίποτα και κουράστηκα!

Μινα νομίζω μπορείς να βρεις λικνο με 80?+το στρώμα. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση. Κάποτε πήγα να πάτω κατι(δεν θυμάμαι τώρα τι)και λέω "Έκπτωση δεν έχει;" και μου απαντα "Αστειεύεσαι;; Στα βρεφικά δεν κανουμε εκπτώσεις" και απαντώ "Βέβαια, ξέρετε ότι θα τα πάρουμε στα σίγουρα ε; Τα 'εχουμε ανάγκη.."

και μου απαντά "ε, ναι!"

Φυσικά ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΆΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μπά Βιργινάκι εμένα δεν συγκινούνταν με τίποτα:mad::-x:-x:-x εξ άλλου εμένα πήγαινε εκ του ασφαλούς γιατί και οδηγούσα αλλά και γιατί υπήρχαν πάντα οι δικοί μου. Φαντάσου ότι στο Νικόλα, μου έσπασαν τα νερά στις 2.30 το βράδυ και αξιώθηκε να ξυπνήσει για να με πάει στο μαιευτήριο στις 6.30 το πρωί:-):smile::-):mad::mad::mad::mad::mad:.

ουπς !!!!! χαχαχαχχα!!!! τον ατιμο !!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχαχαχχαχα Αγγελικουλα εχεις πολυ πλακα !!! χαχαχαχχα! Ομορφη μελισσουλα ησουν ! Δεν μπορω να πω !!! Αλλα η κοιλιτσα φαινεται μονο στην τελευταια φωτο !!! φοτυ φτου !!! κ του χρονου να ειστε καλα να ντυθειτε 3 στο συνολο !!!!!

Ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!! Οντως μονο στην τελευταια φαινεται...ηταν πολυ ριχτο το φορεμα!!!!! Ασχετο... εχετε ακουσει για ενα μαγαζι στην Νεα Ιωνια με βρεφικα ειδη το excellent? Λενε οτι ειναι καλο...Καμμια γνωμη? Οσον αφορα τον δικο μου συζυγο, ειναι το αντιθετο...θελει να εχει αποψη για ολα και να τα βλεπει ολα...το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι λογω του μαγαζιου μας εχουμε το ιδιο ωραριο με τα αλλα μαγαζια με βρεφικα ειδη και παω πρωτα εγω και βλεπω και μετα αυτος!!!!Μπλεξιμο...!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Βιργινακι, πολυ ωραια η τσαντα αλλα γιατι ψαχνεις? δεν θα εχει το καροτσι μαζι?

Titina37, μια χαρα ειμαι, σημερα μπαινω επισημως στον 6ο και η μπεμπα το γιορταζει ολη την ημερα κουνιεται!!!!

Για λίκνο και εγώ τα θεωρώ πολλά λεφτά. Αλλά και τα ΗΡΑ σαν κατάστημα κατά την γνώμη μου είναι ψιλοακριβούτσικα. Ψάξτο και αλλού.

εμενα μου φανηκε πως στα Ηρα βρηκα τις καλυτερες τιμες και σε σχεση με την ποιοτητα φυσικα.

μου φανηκαν πολυ ακριβα τα Λητω.

επισης φτηνα λικνα ειδαμε και στα motherbaby.

καλά υπάρχει κανένας σύζυγος να έρχεται στα ψώνια;; οταν πήρα τα πράγματα του μικρού δεν είχε έρθει σχεδόν σε τίποτα. Ετσι, το Σάββατο προσφέρθηκε να με πάειστα ΛΗΤΩ, μαζί με τον μικρό βέβαια. Η απόλυτη αποτυχία! Και δεν ειδα τίποτα και κουράστηκα!

Μινα νομίζω μπορείς να βρεις λικνο με 80?+το στρώμα. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση. Κάποτε πήγα να πάτω κατι(δεν θυμάμαι τώρα τι)και λέω "Έκπτωση δεν έχει;" και μου απαντα "Αστειεύεσαι;; Στα βρεφικά δεν κανουμε εκπτώσεις" και απαντώ "Βέβαια, ξέρετε ότι θα τα πάρουμε στα σίγουρα ε; Τα 'εχουμε ανάγκη.."

και μου απαντά "ε, ναι!"

Φυσικά ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΆΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, υπαρχει αντρας που ερχεται ΠΑΝΤΟΥ μαζι.. ο δικος μου!!!

Σε ολα τα πραγματα που εχουμε ψωνισει ηταν παντα κοντα μου.

καλα εκανες και της την ειπες της κυριας στα βρεφικα αν και νομιζω πως τωρα πια εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα και ολοι κανουν καλυτερες τιμες για να μην σε χασουν.

Νομιζω οτι τα καταφερα...!!!!

καλα εισαι φανταστικη μελισσουλα!!!! αντε του χρονου να μασκερευτεις με το μωρακι παρεα!!

ναι ! Αγγελικουλα απο εκει εκλεισα τ αεπιπλα ολα του μωρου κ το καροτσι !

Πολυ ωραια πραγματα κ πολυ καλη εξυπηρετηση !!!!

Οι τιμες ειναι χμ ! Κ καλες κ τσιμπημενες! Αναλογα τι θ απαρεις !!! τωρα ομως τελειωνουν οι εκπτωσεις κ ισως ειναι πιο τσουχτερο το συνολο !!!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι οχι δεν εχει τσαντα κ δεν την ηθελα αυτη της περεγκο γιατι ειναι πολυ μικρη δεν θα χωραει τιποτα ! Θελω μεγαλη λειτουργικη ! Να μην χρειαζεται να βαζω εξτρα τσαντες στο καροτσι !!!!! Κ να ειναι με θηκες μεσα για να μην ανακατα τα πραγματα !!!!

Αυτα για την ωρα ! Ηρθε ο αντρουλης παμε να φαμε κ να ξεκουραστουμε !

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, υπαρχει αντρας που ερχεται ΠΑΝΤΟΥ μαζι.. ο δικος μου!!!

Σε ολα τα πραγματα που εχουμε ψωνισει ηταν παντα κοντα μου.

!

δεν εχω παραπονο κ μενα ερχεται παντου ! Ε καπου καπου βγαζει λιγο παραπονο αλλα το ξεπερναει !! χαχαχα!!! φιλια !

εμενα της περεκγο μια χαρα μου φαινεται και την εχω δει κιολας να την χρησιμοποιει και η φιλη μου που τη εχει και ειναι βολικη.

τωρα εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος..

παντως φαινεται πολυ ωραια και ανετη.

μακαρι να την βρεις..

καλη ορεξη και χαιρετισματα στον αντρουλη σου!

Τι ωραία που σας συνοδεύουν χωρις μουρμούρα. Εμένα έχει όλη την καλή διάθεση, αλλα στο 5λεπτο γκρινιάζει!

Α, κορίτσια 14 ειναι Δευτερα και δουλευω. Να το κάνουμε 13????? Κυριακή????Τι λέτε???

Καλή ξεκουραση σε όλες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ωραια ! Για να δουμε Κυριακη 13/2 τι συμμετοχες θα εχουμε !

οποια μπορει ας μας πει !!!!

μαρακι σέυχαριστω !!! Καλη ειναι κ της περεγκο απλα εγω θελω πιο μεγαλη ! Οπως ακριβως αυτη που ανεβασα !!! Αντε να δουμε αν θα τη βρω !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...