Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

χαχαχαχα ! Σωστα μαρακι ! ΕΙναι κ ιδανικη λυση ! χαχααχα!!!

λοιπον εχω φαει σκαλωμα χανομαι γιατι παλευω να βρω μια τσαντα αλλαξιερα, κ εχει καταργηθει κ παιρνω τηλ σ ολα τα μαγαζια μηπως τη βρω !! κλαψ !!!

τι τσαντα? βαλε λινκ να την δουμε, μην μας αναστατωνεις τωρα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κοριτσάκια μου και από εμένα και καλή εβδομάδα

Άργησα να μπώ σήμερα γιατί είχα τη μανούλα μου στο μαγαζί που τρέχει σε γιατρούς ,πιάσαμε το μπούρου μπούρου, πρίν λίγο έφυγε οπότε να μαι!!!!!!!

Κατερινάκι να σου πω και εγώ ότι από αυτά που σου συμβαίνουν μόνο για τον μπάμπά σου αξίζει να στεναχωριέσαι. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά προσπάθησέ το μόνο και μόνο για το ζουζούνι σου. όποτε δεν είσαι καλά να μπαίνεις να διαβάζεις τι γράφουμε. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!! Σου το λέω εγώ που θα έχεις καταλάβει ότι για τον ένα ή τον άλλο λόγο με παίρνει από κάτω πολύ συχνά.

Βιργινάκι καλή σου μέρα με γειά τα καινούργια σας πραγματάκια! Την έχω πατήσει και εγώ να θέλω να ψωνίσω και να μην βρίσκω :mad::mad::mad::mad:

Μαράκι επιστρέψατε σπιτάκι σας. Άντε καλή ξεκούραση.

Μπλουμπλού τέλειο το δωμάτιο αλλά ο μικρός σου είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!! Πως τα κατάφερες με τις φώτο? Θέλω και εγώ να σας βάλω τα ζουζούνια μου.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μπλουμπλού τέλειο το δωμάτιο αλλά ο μικρός σου είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!! Πως τα κατάφερες με τις φώτο? Θέλω και εγώ να σας βάλω τα ζουζούνια μου.

Καλημέρα! Αντε άντε! Προσπάθησε να βάλεις να δούμε τα αστεράκια σου!!!!:P

Καλέ virgi, τι τσάντα ειναι αυτή που λες;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Σας διαβασα πολυ βιαστικα, ελπιζω να ειστε καλα.

Κατερινα σχετικα με τον μπαμπα σου απλα πρεπει να ειστε διπλα του. Καταλαβαινω ποσο στενοχωριεσαι, δεν ειναι αφυσικο. Για το αυτοκινητο μην το ξαναπεις!! Να χαιρεσαι που δεν ησουν μεσα. Εχω εμπειρια και ξερω τι ειναι να χανεις ανθρωπο απο παλιοσιδερα..

Ψωνια δεν εκανα το σαβατο, αναμενομενο με τον αντρα που πηγα και παντρευτηκα :rolleyes:. Πηγαμε μονο σε ενα μαγαζι, στο ΗΡΑ, ειχε πολυ ομορφες κουνιες - κρεβατακια, απο λικνα ειχε 2-3 σχεδια μονο, και οι τιμες τους 160 - 180 ευρω. Δεν ειναι πολλα; Μου φανηκαν πολλα...

Μπλουμπλου το δωματιο μαρεσει πολυ! Ειδικα οι ριγες! Εσεις τις κανατε;

Αντε να μπαινουν δωματιακια σιγα σιγα...

wcBmp3.png

[quote=virgi;886834

Μεσα για καφε !!!!!:lol:

Και εγώ μέσα για τον καφέ!!! Θα ανεβω Αθήνα 14/03 για την β επιπέδου αν είναι κανονίστε το!!

Όσον αφορά το εξάμηνο του Ο.Α.Ε.Δ. θα ρωτήσω μια πελάτισσά μου η οποία είναι υποδιευθύντρια στο εδώ παράρτημα και πιστεύω ότι θα μου πεί την αλήθεια γιατί εγώ ούτος ή άλλως δεν έχω συμφέρον. Πάντως να σας πώ ότι τότε που γέννησα το Νικόλα είχα πάρει 6 μήνες ανεφ αποδοχών και δεν έκανα το μειωμένο το οποίο το έκανε ο σύζυγος.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Καλημέρες πολλές και καλή βδομάδα να έχουμε!! Σήμερα δεν έχει πολύ δουλειά οπότε "τσούπωσα"από νωρίς!!

Κατερινάκι έχεις απόλυτο δίκιο να συγχύζεσαι απλά σκέψου κάποιους μήνες αργότερα που θα το διηγείσαι και θα γελάς κιόλας!! Πόσο μάλλον όταν θα έχεις τελεσιδικίσει η υπόθεση σου...εκεί να δείς γλέντια!!!

Ὀσον για τον μπαμπά σου αφήστε λίγο να συνειδητοποίησει κάποια πράγματα και μετά από μόνος του θα συνέλθει!! Έχω περάσει πολλά με νοσοκομεία και με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (με τη μαμά μου) και έχω μάθει να κουμαντάρω τον εαυτό μου! Ο μπαμπάκας σου τώρα σας θέλει απλά κοντά του με ένα ωραίο χαμόγελο..και πίστεψε με ο επιμένων νικά!! Έχουμε γλυτώσει πολλές φορές από του χάρου τα δόντια και ξέρω τι σου λέω!!Επίσης δεν υπάρχει η ατάκα "δεν μπαίνω μη σας φορτίσω"...υπάρχει καλύτερη ψυχανάλυση από εμάς εδώ μέσα??

Καλά, τι σύμπτωση ήταν αυτή με εσάς?? Να βρεθείτε στο Παγκράτι και τυχαία???Και ραντεβού να δίναμε έτσι δεν θα έβρισκε η μία την άλλη!!

Βιργινία πες για την τσάντα...ενδιαφέρον ακούγεται!!

Μπλουμπλου πολύ ωραία η ρίγα και πολύ ωραίο το ροζ που διάλεξες!!

Μαράκι τι κάνεις εσύ κυρία μου???

Καφεδάκι μέσα με χίλια!! Θα κανονίσουμε να είναι και τα κοριτσάκια εκτός Αθήνας..θα βρούμε έναν τρόπο...που θα πάει..!

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσακια μου.Σας διαβασα στα παιταχτα κ ειδα οτι υπαρχουν στεναχωρημενα κοριτσακια.Ολες μας εχουμε προβληματα αλλες μικροτερα κ αλλες μεγαλυτερα.Ομως η περιοδος που διανυουμε ειναι περιεργη.Θα πρεπει να ειμαστε δυνατες για τις ψυχουλες που εχουμε μεσα μας.Κ δν το λεω εκ του ασφαλους,πιστεψτε με.Λιγες ειναι οι γυναικες που εχουν να σκεφτουν μονο την εγκυμοσηνη τους κ δν ειμαι μια απο αυτες.Αλλα μετα απο ολα οσα περασα,πρωτερεοτητα εχει το μωρακι που περιμενω.Γι'αυτο προσπαθω να ειμαι πιο ηρεμη κ να αντιμετωπιζω τις δυσκολιες πιο αισιοδοξα.Ξερω οτι δν ειναι ευκολο αλλα τα μωρακια μας αξιζουν καθε προσπαθεια.:)φιλια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Όσον αφορά το εξάμηνο του Ο.Α.Ε.Δ. θα ρωτήσω μια πελάτισσά μου η οποία είναι υποδιευθύντρια στο εδώ παράρτημα και πιστεύω ότι θα μου πεί την αλήθεια γιατί εγώ ούτος ή άλλως δεν έχω συμφέρον. Πάντως να σας πώ ότι τότε που γέννησα το Νικόλα είχα πάρει 6 μήνες ανεφ αποδοχών και δεν έκανα το μειωμένο το οποίο το έκανε ο σύζυγος.

Για ρώτα βρε μαματοπολίνα γιατί μόνο εκ των έσω νομίζω θα μάθουμε την αλήθεια..! Αν και μία κοπέλα που διάβασα κάπου αλλού είχε επιβεβαιώσει πως το συγκεκριμένο επίδομα δεν πρόκειται να καταργηθεί! Δεν ξέρω τις πηγές της αλλά ήταν πολύ σίγουρη! Θα δούμε!

Καλημερα και απο μεναααα!!!!!!!!Προσπαθησα να μπω νωριτερα, αλλα με πεταγε... αν κανονισετε για καφε θα προσπαθησω να ερθω και εγω...!!! Σημερα ψιλοτεμπελιαζω στο σπιτι και σε λιγο θα μπω για μπανακι, για να ετοιμαστω να παμε στο γιατρο!!!!!!!

Θα ανεβασω φωτο απο το παρτυ... Φιλιααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Σας διαβασα πολυ βιαστικα, ελπιζω να ειστε καλα.

Κατερινα σχετικα με τον μπαμπα σου απλα πρεπει να ειστε διπλα του. Καταλαβαινω ποσο στενοχωριεσαι, δεν ειναι αφυσικο. Για το αυτοκινητο μην το ξαναπεις!! Να χαιρεσαι που δεν ησουν μεσα. Εχω εμπειρια και ξερω τι ειναι να χανεις ανθρωπο απο παλιοσιδερα..

Ψωνια δεν εκανα το σαβατο, αναμενομενο με τον αντρα που πηγα και παντρευτηκα :rolleyes:. Πηγαμε μονο σε ενα μαγαζι, στο ΗΡΑ, ειχε πολυ ομορφες κουνιες - κρεβατακια, απο λικνα ειχε 2-3 σχεδια μονο, και οι τιμες τους 160 - 180 ευρω. Δεν ειναι πολλα; Μου φανηκαν πολλα...

Μπλουμπλου το δωματιο μαρεσει πολυ! Ειδικα οι ριγες! Εσεις τις κανατε;

Αντε να μπαινουν δωματιακια σιγα σιγα...

Μινούλα καλημέρα και από εμένα. Πολύ μου άρεσε το σχόλιο για τον σύζυγο!!!! Και εμένα ο δικός μου μια από τα ίδια. Φαντάσου ότι τα πράγματα του μωρού τα είδε όταν μας τα έφεραν σπίτι:D:D:-x:-x:-x:-x:-x . Τελευταία φορά που βγήκαμε για ψώνια μαζί ήταν στο γάμο μας για το κοστούμι του και αυτό αφού τόλμησε να ξεστομήσει να του το αγοράσω μόνη μου:mad::mad::mad::mad::mad:

Για λίκνο και εγώ τα θεωρώ πολλά λεφτά. Αλλά και τα ΗΡΑ σαν κατάστημα κατά την γνώμη μου είναι ψιλοακριβούτσικα. Ψάξτο και αλλού.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

κοριτσια συγνωμη εχασα λιγο τη συζητηση γιατι ακομα ψαχνομαι κ καπου ενδιαμεσα ειχε κ το σαιτ προβλημα κ δεν με εβαζε !!!

Λοιπον αν δεν βγαλει κατευθειαν τη σελιδα ειναι στην 179 ο κωδικος 28607 κ 29377 !

Ειναι απιστευτες τσαντες με τρομερη χωρητικοτητα ειδικα η πανω εχει θηκες ξεχωριστες γι απανες για κουβερτουλα για μπιμπερο για πιπιλα ολα ειναι οργανωμενα μεσα !

Ελα ομως που δεν την βρισκω σε κανενα καταστημα το κερατο μου μεσα !!!!!

http://www.emultimedia.info/mmview/perm/PREMAMAN/

για πειτε εντυπωσεις ! Βεβαια τσιμπανε οι τιμες ! η πανω 64 κ η κατω 59 αρχικες !

Οσο για το καφεδακι αντε κανονιστε εμεις οι αθηναιες λοιπον οσες μπορουν στις 14 να τα πουμε !!!!!!!

Αχ κ μενα γκρινιαζει γιατι τον παω συνεχεια απο δω κ απο κει κ λεει τον εκανα ταξιτζη αλλα δεν πειραζει του απανταω για το παιδι σου τα κανεις κ μην γκρινιαζεις ! ε κ μετα χαμογελαει ! Μηπως του λεω θες να παιρνω λεωφορειακι κ να πηγαινω ?κανενα προβλημα! Αλλα ειναι ο τρομος του να μπω σε λεωφορειο οποτε κανει τουμπεκι εκεινη την ωρα ο ΄γλυκουλης μου ! χαχχαχα!!!

Κοριτσούδια μου σας χαιρετώ για σήμερα.Ήρθε η ώρα να κλείσω να πάω να πάρω το Μάξιμο από το βρεφικό και να πάμε σπιτάκι για μαμ και απαραίτητο μεσημεριανό ύπνο.

Αγγελικούλα καλή επιτυχία στο γιατρό κοίτα να απολαύσεις το ζουζούνι σου! Γράψε μας τα νέα!!!

Φιλάκια πολλά στις υπόλοιπες θα τα πούμε αύριο.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Αχ κ μενα γκρινιαζει γιατι τον παω συνεχεια απο δω κ απο κει κ λεει τον εκανα ταξιτζη αλλα δεν πειραζει του απανταω για το παιδι σου τα κανεις κ μην γκρινιαζεις ! ε κ μετα χαμογελαει ! Μηπως του λεω θες να παιρνω λεωφορειακι κ να πηγαινω ?κανενα προβλημα! Αλλα ειναι ο τρομος του να μπω σε λεωφορειο οποτε κανει τουμπεκι εκεινη την ωρα ο ΄γλυκουλης μου ! χαχχαχα!!!

Μπά Βιργινάκι εμένα δεν συγκινούνταν με τίποτα:mad::-x:-x:-x εξ άλλου εμένα πήγαινε εκ του ασφαλούς γιατί και οδηγούσα αλλά και γιατί υπήρχαν πάντα οι δικοί μου. Φαντάσου ότι στο Νικόλα, μου έσπασαν τα νερά στις 2.30 το βράδυ και αξιώθηκε να ξυπνήσει για να με πάει στο μαιευτήριο στις 6.30 το πρωί:-):smile::-):mad::mad::mad::mad::mad:.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...