Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ, το ξερω, μονο αυτο μου δινει χαρα και οποτε κουνιεται και κλωτσαει με κανει τοσο ευτυχισμενη.. Αν δεν ειχα τον μπεμπη και τον αντρα μου δεν ξερω τι θα εκανα.. Ε, μωρε, με τον μπαμπα μου ειναι χαλια τα πραγματα και με την ιστορια με το αυτοκινητο εχω στεναχωρηθει πολυ για τα λεφτα και για την αδικια. Αστα τωρα, δε θελω να σας ριχνω, για αυτο δεν εγραψα καθολου το σκ.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου, τι μου κανετε;;

εγω καλα ειμαι, ξυπνησα. πηρα το πρωινο μου και καθομαι να δω τα νεα σας!!!

χτες περασαμε πολυ ωραια, ηρθαν οι γονεις μου και ειδαμε παλι το dvd της μπεμπας και τα ψωνια της!! οι γονεις μου τρελαθηκαν!!!!

απο Τεταρτη περιμενουμε και το καροτσι.

επισης να ασς πω οτι αγορασα απο μια κοπελα διπλα απο το parents εναν αποστειρωτη της Αvent και χτες τον βαλαμε σε λειτουργια, ειναι πολυ καλος και γρηγορος. τον πηρα 40? και η κανονικη του τιμη ειναι 120?.

Βιργινακι και ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, πολυ καλο αυτο που σας συναιβει!!!! πλακα ειχε, μικρος που ειναι ο κοσμος!!

Μπηκα κ επισημα στον εκτο.Αντε κ κοντευουμε κοριτσια,μονο που βαραινουμε κ δν τα καταφερνουμε τοσο ευκολα.Μαρακι γιατι λες οτι θελει προσοχη αυτος ο μηνας;Υπαρχει αυξημενη επικινδυνοτητα;Μου 'βαλες εννοια τωρα,να ξερεις.Πες μου το πρωι,please.καληνυχτα :P:p

Αντουλα μου καλημερα, δεν ηθελα να σε τρομαξω:P, απλα μου το ειπε ο γιατρος ο Παπαπαναγιωτου στην Αθηνα οτι ειναι καλο να προσεξουμε και αυτον τον μηνα, λογω οτι τωρα θα αρχισουν να λειτουργουν ολα τα οργανα των μωρων μας και απλα να μην περπαταμε πολυ..

για ολες μας το εγραψα, συγνωμη αν φανηκε οτι το ειπα μονο για σενα.

Καλημερα, κοριτσια μου, τι κανετε;

Συγγνωμη που χαθηκα αλλα δε θα ημουν πολυ καλη παρεα αυτες τις μερες, δεν ημουν στα κεφια μου.. Σας διαβασα και μου αρεσουν ολα οσα εχετε βαλει για τα δωματιακια. Καπου ειδα και τον μπομπιρα της μπλουμπλους, τι ζουζουνι!!

Ο μπεμπης μου καλα ειναι και συμφωνα με την καινουρια πητ, αυριο μπαινω στον εδδομο.. Η κοιλια μου φουσκωσε πολυ αυτες τις μερες και απο κιλα πηρα μισο.. Θα δειξει τι θα γινει.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, πολλα φιλια!!

που εισαι κοριτσακι? ελπιζω να ειναι ΟΛΑ καλα...

ο γαμπρος μου ειναι ενταξει ετσι?

Αχ βρε Κατερινακι μου ! Κακως δεν μπηκες να μιλησουμε εδω ειμαστε μια παρεα κ πρεπει να λεμε οτι μας απασχολει ! Εστω να τα βγαζουμε απο μεσα μας ! Δεν ειναι οτι παντα δινονται λυσεις αλλα το να τα βγαλεις απο μεσα σου ειναι πολυ σημαντικο !!!

Για το αυτοκινητο θα σου πω απλα κ χυμα γ@μ$σε το ! Εσυ να εισαι καλα κ τα σιδερα φτιαχνονται !!!!!!

Τωρα οσον αφορα το μπαμπακα σου εχουμε καποιο νεοτερο ????

καλημερα Μαρακι σουρτουκακι !!!!

Δε με νοιαζει για το αυτοκινητο, μη σου πω οτι μου ερχεται να το πεταξω γιατι τελικα μονο προβληματα προκαλει. Για τα λεφτα με νοιαζει και για την αδικια που δεν κανει δηλωση ο αλλος ενω φταιει.. Με τον μπαμπα μου δυστυχως ειναι ασχημα τα πραγματα, χειροτερευει και δεν το παλευει καθολου, εχει αφεθει. Τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τον βοηθησουμε με το ζορι.

Αντε, να κανονισουμε για κανενα καφε ολες μαζι, ωραια θα ειναι!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

κατερινακι, η Βιργινια εχει δικιο, μην στεναχωριεσαι γαι το αμαξι, ακου τι παθαμε εμεις, ειχα ενα μικρο αμαξακι και τωρα με την εγκυμοσυνη αποφασισα να το δωσω στον μικρο μου αδελφο που τωρα πηρε διπλωμα.

Την προηγουμενη Δευτερα το τρακαρε μονος τους, κινδυνεψε να πεσει σε ενα γκρεμο και το αμαξακι εγινε για πεταμα(εννοω δεν συμφαιρει να το φτιαξουμε), ευτυχως ειναι καλα..

δεν μας ειπαν τιποτα για να μην ταραχτω και το μαθαμε χτες το βραδυ.

αυτο το αμαξακι ειχαμε σκοπο να το πουλησουμε αλλα επειδη το ηθελε ο αδελφος μου του το εδωσα και θα μας εδινε ενα μικροτερο ποσο που φυσικα το ειχαμε αναγκη τωρα.

Τωρα μειναμε ολοι στον ασσο, και ο αδελφος μου χωρις αμαξι και εμεις χωρις αυτο το ποσο που θα το πουλουσαμε.

απο χτες εχω στεναχωρηθει πολυ αλλα απο τη αλλη σκεφτομαι τι θα εκανα τωρα αν ο αδελφουλης μου ηταν στο νοσοκομειο;;;

Οποτε μη αγχωνεσαι για αυτα..

να σκεφτεσαι μονο τον μπαμπα σου που ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα και να συνελθει..

Δε με νοιαζει για το αυτοκινητο, μη σου πω οτι μου ερχεται να το πεταξω γιατι τελικα μονο προβληματα προκαλει. Για τα λεφτα με νοιαζει και για την αδικια που δεν κανει δηλωση ο αλλος ενω φταιει.. Με τον μπαμπα μου δυστυχως ειναι ασχημα τα πραγματα, χειροτερευει και δεν το παλευει καθολου, εχει αφεθει. Τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τον βοηθησουμε με το ζορι.

Αντε, να κανονισουμε για κανενα καφε ολες μαζι, ωραια θα ειναι!

Αχ μωρε μου ειναι που η ψυχολογια του ειναι χαλια κ γι αυτο εχει αφεθει !

Εσεις μπορειτε απλα να προσπαθειτε να του φτιαχνετε λιγο την διαθεση !!!!

Αλλα παρόλα αυτα εσυ με το μαλακο δεν πρεπει να πιεζεσαι γιατι το μωρακι σου τα καταλαβαινει ολα !!!

Αυτο με το αυτοκινητο δεν ξερω ισως αν ειχες κουραγιο να το τραβουσες με την ασφαλιστικη του ! Να μην το αφηνες ετσι ! Ειναι πολυ αδικια δεν τιθεται θεμα ! Αλλα αμα ειναι ο αλλος μ.........ς τι να το κανεις ?

Που μενεις ? να κανονισουμε για καφεδακι !!!!

αλλαζουμε θεμα....

θα πατε για καφεδακι ολες μαζι και εμεις οι μακρινες τι θα κανουμε;;;

Να κανετε ταξιδακι παλι κυριες μου κ να ερθετε κ σεις μαζι μας !!!!

Τι δλδ ? Συνδιαστε το κ με ψωνια !

Αμε !!! γι αολα υπαρχει η λυση ! χιχιχι!!:P

Ποπο, ευτυχως που ο ανθρωπος ειναι καλα.. Μωρε, δικιο εχεις οπως τα λες, αλλα με πνιγει το δικιο μου γιατι εγω το ειχα κατω απο το σπιτι μου και το βρισκω ρημαγμενο και ο αλλος αφαντος!! Αφου φταις, ρε φιλε, και εχω μαρτυρες, κανε μου τη δηλωση, τιποτα δεν κοστιζει, η ασφαλεια πληρωνει. Τι να πω..

Ο μπαμπας μου δυστυχως δε φαινεται να καλυτερευει, φοβαμαι πως εχει αρχισει η φθινουσα πορεια, αλλα εφοσον αρνειται τη βοηθεια, τι να κανουμε; Δε γινεται τιποτα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

κατερινακι, η Βιργινια εχει δικιο, μην στεναχωριεσαι γαι το αμαξι, ακου τι παθαμε εμεις, ειχα ενα μικρο αμαξακι και τωρα με την εγκυμοσυνη αποφασισα να το δωσω στον μικρο μου αδελφο που τωρα πηρε διπλωμα.

Την προηγουμενη Δευτερα το τρακαρε μονος τους, κινδυνεψε να πεσει σε ενα γκρεμο και το αμαξακι εγινε για πεταμα(εννοω δεν συμφαιρει να το φτιαξουμε), ευτυχως ειναι καλα..

δεν μας ειπαν τιποτα για να μην ταραχτω και το μαθαμε χτες το βραδυ.

αυτο το αμαξακι ειχαμε σκοπο να το πουλησουμε αλλα επειδη το ηθελε ο αδελφος μου του το εδωσα και θα μας εδινε ενα μικροτερο ποσο που φυσικα το ειχαμε αναγκη τωρα.

Τωρα μειναμε ολοι στον ασσο, και ο αδελφος μου χωρις αμαξι και εμεις χωρις αυτο το ποσο που θα το πουλουσαμε.

απο χτες εχω στεναχωρηθει πολυ αλλα απο τη αλλη σκεφτομαι τι θα εκανα τωρα αν ο αδελφουλης μου ηταν στο νοσοκομειο;;;

Οποτε μη αγχωνεσαι για αυτα..

να σκεφτεσαι μονο τον μπαμπα σου που ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα και να συνελθει..

εχεις απολυτο δικιο ! Εκ πρωτης οψεως το λογικο ηταν να νευριασεις ! Αλλα οταν ηρεμεις σκεφτεσαι τα πραγματα λιγο καλυτερα !!!!

Οι λαμαρινες ας παθουν οτι θελουν ! Την υγεια μας να εχουμε !!!

Βιργινακι, του εχουμε κανει ποινικη διωξη, θα παμε δικαστικως, θα του παρω μεχρι και τα σωβρακα, να μου το θυμηθειτε!! :tongue:

Λοιπον, για τον καφε, να ερθετε ολες να παμε και για ψωνια οπως λεει η Βιργινια.:D Εγω μενω κηφισια.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ποπο, ευτυχως που ο ανθρωπος ειναι καλα.. Μωρε, δικιο εχεις οπως τα λες, αλλα με πνιγει το δικιο μου γιατι εγω το ειχα κατω απο το σπιτι μου και το βρισκω ρημαγμενο και ο αλλος αφαντος!! Αφου φταις, ρε φιλε, και εχω μαρτυρες, κανε μου τη δηλωση, τιποτα δεν κοστιζει, η ασφαλεια πληρωνει. Τι να πω.

δικιο εχεις.... μηπως τον βαζει η ασφαλιστικη του να αρνηθει ?

Ο μπαμπας μου δυστυχως δε φαινεται να καλυτερευει, φοβαμαι πως εχει αρχισει η φθινουσα πορεια, αλλα εφοσον αρνειται τη βοηθεια, τι να κανουμε; Δε γινεται τιποτα..

υπομονη κοριτσακι μου κ ο Θεος ειναι μεγαλος !!:!:

Βιργινακι, του εχουμε κανει ποινικη διωξη, θα παμε δικαστικως, θα του παρω μεχρι και τα σωβρακα, να μου το θυμηθειτε!! :tongue:

Λοιπον, για τον καφε, να ερθετε ολες να παμε και για ψωνια οπως λεει η Βιργινια.:D Εγω μενω κηφισια.

κ πολυ καλα θα κανετε !!!!!! αν εχεις κ καλο δικηγορο θα παρετε σιγουρα πολλα !!!!

ο μπαμπας μου για ζημια 800 ευρω απο τρακαρισμα σε μηχανακι πηγαν δικαστικως εννοειται κ τ αφουσκωσε κ η δικηγορος κ τελικα το ποσο που πηρε ηταν 5000 ευρω σε πληροφορω !!!! Κ οσο αρνουνται να δωσουν λεφτα τοκιζεται !!!!

Μεσα για τον καφε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...