Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλησπερα!!! Τι μου κανετε? Εμεις σπιτι σημερα χαλαρωνουμε! Εχτες ξεσαλωσαμε... στις 6 το πρωι γυρισαμε! Εκαναν αποκριατικο παρτυ οι κουμπαροι μας και περασαμε πολυ ομορφα! Να με δειτε μελισουλα, να γελατε μια εβδομαδα!!!

Bloulou, αψογες οι ριγες!Καλη συνεχεια!!!!Ο γιοκας σου ειναι γλυκας-να τον χαιρεσαι!!!

Virgi, μεγια τα νεα αποκτηματα και καλη συνεχεια στις αγορες σου!!!!

Μαριλου, καλοριζικη η κουνια!!!!Ειναι πολυ ομορφη!!!

Μαρια-Ελπιδα μου και εγω εχω μπερδευτει πολυ με τις παντες...εισαι τυχερη που θα στην ραψει η πεθερα σου! Εγω ψαχνω να βρω ολοκληρη τελικα! Αλλα δε βλεπω ποικιλια...μπλεξιμο! Και να ταν μονο αυτο...θελουμε σελτεδακια, πανες, πετσετες, σεντονακια κ.α. ... πω, πω αγχωθηκα...που να τα θυμαμαι ολα!!!

Αυριο στις 8 το απογευμα εχω γιατρο-ανυπομονω! Σας φιλω ολες!!!!!!!Καλο απογευμαααααααααα!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

κορτσια δεν προλαβαινω να σας διαβάσω τώρα. Ευχομαι να ειστε όλες καλα!!!!

virgi...Μια ερώτηση! Που μένεις;;;;Ήσουν Παγκρατι σήμερα το πρωί κατα τις 12?????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα!

κορτσια δεν προλαβαινω να σας διαβάσω τώρα. Ευχομαι να ειστε όλες καλα!!!!

virgi...Μια ερώτηση! Που μένεις;;;;Ήσουν Παγκρατι σήμερα το πρωί κατα τις 12?????

αααααααα!!!!!!!! ναι!!!!!!!! επινα καφε !! στο βυρωνα μενω !!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!! Τι μου κανετε? Εμεις σπιτι σημερα χαλαρωνουμε! Εχτες ξεσαλωσαμε... στις 6 το πρωι γυρισαμε! Εκαναν αποκριατικο παρτυ οι κουμπαροι μας και περασαμε πολυ ομορφα! Να με δειτε μελισουλα, να γελατε μια εβδομαδα!!!

Bloulou, αψογες οι ριγες!Καλη συνεχεια!!!!Ο γιοκας σου ειναι γλυκας-να τον χαιρεσαι!!!

Virgi, μεγια τα νεα αποκτηματα και καλη συνεχεια στις αγορες σου!!!!

Μαριλου, καλοριζικη η κουνια!!!!Ειναι πολυ ομορφη!!!

Μαρια-Ελπιδα μου και εγω εχω μπερδευτει πολυ με τις παντες...εισαι τυχερη που θα στην ραψει η πεθερα σου! Εγω ψαχνω να βρω ολοκληρη τελικα! Αλλα δε βλεπω ποικιλια...μπλεξιμο! Και να ταν μονο αυτο...θελουμε σελτεδακια, πανες, πετσετες, σεντονακια κ.α. ... πω, πω αγχωθηκα...που να τα θυμαμαι ολα!!!

Αυριο στις 8 το απογευμα εχω γιατρο-ανυπομονω! Σας φιλω ολες!!!!!!!Καλο απογευμαααααααααα!!!!!!!!!

ευχαριστω γλυκουλα μου !

6 το πρωι ??? τι λες βρε θηριο ????

θελω φωτο παντως !!! μελισουλα με κοιλια δεν εχω δει ποτε ! μια αλφα περιεργεια την εχω !!!

γειας σας κοριτσακια μου! τι μου κανετε?

χαθηκαμε αυτες τις μερες!!!

εμεις γυρισαμε σπιτακι και ολα καλα, και η μπεμπουλα επισης..

Καλημεραααα.Πωπω το κλεισαμε το καφε αυτες τις μερες.Δν πειραζει ομως,βολταρουμε ολες απ'οτι καταλαβαινω.Εγω αυτες τις μερες δν εκατσα καθολου σπιτι.Εφευγα απο το μεσημερι κ γυριζα στις 1 τα μεσανυχτα.Κσημερα μετα το φαγητο παλι θα βγω,θα παω για καφε με τον αντρουλι μου.

Αντουλα μου, χορτασες βολτιτσες ε?

να προσεχεις ομως κοριτσακι, ο μηνας που ερχεται θελει λιγη ακομα προσοχη..

Από μένα τα νεότερα είναι πως την Τετάρτη θα έρθει αυτός που θα ζωγραφίσει το δωμάτιο να κατασταλάξουμε στο σχέδιο και να αρχίσουμε το βάψιμο!!!

Τιτινακι, περιμενουμε με αγωνια τα σχεδια..

και επισης εχω ξεχασει να πω στην Μπλουμπλου, οτι το δωματιο ηταν τελειο και τα ροζ που διαλεξες πολυ ωραια και οι ριγες επισης!!!

τα λεμε το πρωι!

Μπηκα κ επισημα στον εκτο.Αντε κ κοντευουμε κοριτσια,μονο που βαραινουμε κ δν τα καταφερνουμε τοσο ευκολα.Μαρακι γιατι λες οτι θελει προσοχη αυτος ο μηνας;Υπαρχει αυξημενη επικινδυνοτητα;Μου 'βαλες εννοια τωρα,να ξερεις.Πες μου το πρωι,please.καληνυχτα :P:p

CEebp2.png?9T0iAOMn

αααααααα!!!!!!!! ναι!!!!!!!! επινα καφε !! στο βυρωνα μενω !!!!!

ΣΕ ΕΙΔΑ! ΣΕ ΕΙΔΑ! ΣΕ ΕΙΔΑ!

Λοιπόν η πεθερά μου μένει στο Παγκράτι! Χθες κατα τις 12-12:30 δεν ειμαι σίγουρη, ειδα μια γλυκύτατη κοπέλα -ναι κορίτσια η Βιργινια ειναι μια γλυκα- με μια υπέροχη κοιλίτσα να μπαινει στο αυτοκίνητο. Εφαγα κόλλημα. Ειναι-δεν ειναι! Τελικά ΝΑΙ εσυ ήσουν! Φτου σου κοπελιτσα μου! Η κοιλίτσα σκέτη γλυκα!Αντε ίσως βρεθούμε εκει ε;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΣΕ ΕΙΔΑ! ΣΕ ΕΙΔΑ! ΣΕ ΕΙΔΑ!

Λοιπόν η πεθερά μου μένει στο Παγκράτι! Χθες κατα τις 12-12:30 δεν ειμαι σίγουρη, ειδα μια γλυκύτατη κοπέλα -ναι κορίτσια η Βιργινια ειναι μια γλυκα- με μια υπέροχη κοιλίτσα να μπαινει στο αυτοκίνητο. Εφαγα κόλλημα. Ειναι-δεν ειναι! Τελικά ΝΑΙ εσυ ήσουν! Φτου σου κοπελιτσα μου! Η κοιλίτσα σκέτη γλυκα!Αντε ίσως βρεθούμε εκει ε;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

Kαλα δεν υπαρχει αυτο !!!!!!

Ησουν στο απενταντι πεζοδρομιο σωστα ? !!!!

Προσπαθω να φερω την εικονα στο μυαλο μου που ειδα μια κοπελα κ κατι μου θυμιζε !!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Φοβερο !!!!!Πες μου οτι κοιταχτηκαμε .... ειδα μια κοπελα που με κοιταξε σα να εδειξε οτι απο καπου με γνωριζε.... κοιτα να δεις μικρος που ειναι ο κοσμος !!!!:P:p:p

Σ'ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογακια !!! Αλλα ! Υπερβαλεις ! χαχαχαχ!!!!Ε η κοιλια τουρλεψε πολυ αυτες τις μερες !!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια τσουπριτσες !!!! Τι μου κανετε ? κοιμαστε ? Απαπαπα...τι ντροπη !!!!!

Εγω ξυπνησα πριν λιγο εφαγα μια φετα ψωμακι γιατι χτες βραδυ εφαγα 3 ολοκληρα κομματια πιτσα χατ κ περιμενω να περασει λιγο η ωρα ν αξαναφαω ! χαχαχαχχα!!!!

Χτες ημουν ολη μερα εξω εκτος απο το απογευμα οπου ειχα κοσμο σπιτι..κ ειλικρινα.....ηθελα να κλαψω καποια στιγμη απο το μεσημερι κ μετα απο τους πονους !!! Δεν αντεχα !!! Με τραβουσε τοσο πολυ η κοιλια μου ειδικα στα πλαγια που ελεγα θα σκιστει δεν υπαρχει περιπτωση !!! Υπεφερα !

Οποτε σημερα αν κ ηθελα ν αβγω εξω για καμια αγορα σε πετσετουλες, θα το ακυρωσω κ θα μεινω μεσα κ ξαπλα !!!!!!!

Αντε ξυπνηστε ν απιουμε καφε !!!

Kαλα δεν υπαρχει αυτο !!!!!!

Ησουν στο απενταντι πεζοδρομιο σωστα ? !!!!

Προσπαθω να φερω την εικονα στο μυαλο μου που ειδα μια κοπελα κ κατι μου θυμιζε !!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Φοβερο !!!!!Πες μου οτι κοιταχτηκαμε .... ειδα μια κοπελα που με κοιταξε σα να εδειξε οτι απο καπου με γνωριζε.... κοιτα να δεις μικρος που ειναι ο κοσμος !!!!:P:p:p

Σ'ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογακια !!! Αλλα ! Υπερβαλεις ! χαχαχαχ!!!!Ε η κοιλια τουρλεψε πολυ αυτες τις μερες !!!!!

xa xa! Ναι αυτή ήμουν, κουρασμένη και ξενυχτησμένη απο τον γιό μου. Ισα ίσα που περπατουσα. Πράγματι, κοιταχτήκαμε και μετά κόλξσα" Μα κ'απου την ξέρω. Κατι μου θυμίζει"..Εσπασα το κεφάλι μου..και να τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

Τώρα που το επιβεβαιωσα...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλα δεν υπαρχει αυτο ! Τι μικρος που ειναι ο κοσμος βρε παιδι μου !!!!!

Ετσι κολλησα κ γω.... κ πρεπει να φανηκε με τον τροπο που σε κοιταξα !!!! χαχχαχχα!!!!!

Βρε εσυ εδω Αθηνα εισαι ? Γιατι νομιζα επαρχια ?

Ε τοτε επιβαλλεται να πιουμε καφε !!!!!!!

Καλημερα, κοριτσια μου, τι κανετε;

Συγγνωμη που χαθηκα αλλα δε θα ημουν πολυ καλη παρεα αυτες τις μερες, δεν ημουν στα κεφια μου.. Σας διαβασα και μου αρεσουν ολα οσα εχετε βαλει για τα δωματιακια. Καπου ειδα και τον μπομπιρα της μπλουμπλους, τι ζουζουνι!!

Ο μπεμπης μου καλα ειναι και συμφωνα με την καινουρια πητ, αυριο μπαινω στον εδδομο.. Η κοιλια μου φουσκωσε πολυ αυτες τις μερες και απο κιλα πηρα μισο.. Θα δειξει τι θα γινει.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, πολλα φιλια!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...