Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κοριτσάκια οι νέες μανούλες που θα κάνουν τις αγορές τους σε λευκά είδη να προσέξουν το μέγεθος τις πετσέτας του μπάνιου γιατί από ότι είδα τώρα που αγόρασα 3 ζευγάρια για τις nappy cakes τις έχουν μικρύνει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην φτάνει να τυλίξεις το παιδί για να το βγάλεις από την μπανιέρα. Ίσως βέβαια μου φαίνεται περίεργο γιατί όλα τα σεντονάκια, τις πετσέτες,τα σελτεδάκια και τις πανούλες των παιδιών μου τις έφτιαξε η μαμά μου οπότε όλα τα κάναμε XL.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου κοριτσακι, καλα που το λες, εγω ακομα δεν εχω κοιταξει για τετοια, θα το κανω προς τον Απριλιο λεω που θα ετοιμαζω και σιγα-σιγα την βαλιτσα..

βρε χαζευα χτες τα παλια μας μην και εβλεπα απο που ξεκινησαμε και τωρα λεμε για βαλιτσες!

τι καλα!!!!

καλημερα κοριτσακια μου,

καμια δεν ειναι μεσα?:(

εγω πηγα με τον αντρουλη για καφεδακι στην παραλια, ειχε εναν ωραιο ηλιο, τωρα συννεφιασε..

γυρισα σπιτακι και μπηκα να σας δω.

η μπεμπουλα μου ειναι πολυ καλη, ολο κουνιεται, ειναι τρελλα.

Μαριλου μου, βρεχει στα μερη σου?

και εγω σπιτακι θα κατσω σημερα, βαριεμαι για εξω.

[ATTACH]1250[/ATTACH]

βρε κοριτσια εγω μια χαρα ανεβασα αυτην την φωτο για παραδειγμα..

εσεις γιατι δεν τα καταφερνετε?

Καλημέρα Μαράκι και από εμένα.

Καταρχήν καλορίζικη η κούνια σας είναι μούρλια!!!! Γυρίσατε στη βάση σας ή αλωνίζετε ακόμη? (κάντε το τώρα που μπορείτε ακόμη γιατί μετά θα θέλετε φορτηγό για τις μετακινήσεις σας:D:D:D:D)

Όσο για τη φώτο δεν μου βγαίνει με τίποτα ίσως κάποια στιγμή όπως και με το τικεράκι να τα καταφέρω στο άσχετο.

Για την πάντα που λες πιο καλά μου κάθετε να σου την κάνει η πεθερά σου αφού πιάνουν τα χέρια της παρά να την αγοράσεις. Και εγώ έτσι θα κάνω τελικά γιατί για να παραγγείλω από το babysupermall που είδα κάποιες που μου άρεσαν πάει ο κούκος αηδόνι. Άσε που δεν θα είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. Ενώ έτσι πάω εκ του ασφαλούς. Το Μάρτιο που θα ανέβω Αθήνα για τη β επιπέδου (και που τελικά θα έχω μάθει και το φύλο) θα πάω με τη μαμά στα μεγάλα υφασματάδικα του κέντρου να διαλέξω ύφασμα και θα μου φτιάξει σετ (πάντα,παπλοματοθήκη,ποδόγυρο,κουνουπιέρα,κουρτίνες).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

ακομα Πατρα ειμαστε, αυριο επιστρεφουμε!!

καλα κατι θα παιζει με την φωτο, κριμα οταν μπορεσεις θα το κανεις.

ευχαριστω για την κουνια, ειδες και το υφασμα για την παντα απο την das?

περιμενω τηλ. απο τον φιλο της πεθερας μου να μου πει τιμες και μαλλον θα το κανω απο εκει.

θα αγορασω μια απλη παντα και θα την ντυσει η πεθερα μου. και θα παρω και παπλωμα και ολα.

για το ιντερετ και εγω ειχα τις αμφιβολιες μου γαι την ποιοτητα, καλυτερα να τα δουμε απο κοντα

εχω πολλα πραγματα απο αυτη την εταιρεια λογο του οτι τα παιρνω σε καλυτερη τιμη. και ειναι μια χαρα απο ποιοτητα.

κατι αλλο τωρα, ο γιατρος σου δεν μπρορει να το δει το φυλο?

σε πολυ αγωνια μας κραταει το μωρακι σου!!!

γεια σου κοριτσακι, καλα που το λες, εγω ακομα δεν εχω κοιταξει για τετοια, θα το κανω προς τον Απριλιο λεω που θα ετοιμαζω και σιγα-σιγα την βαλιτσα..

βρε χαζευα χτες τα παλια μας μην και εβλεπα απο που ξεκινησαμε και τωρα λεμε για βαλιτσες!

τι καλα!!!!

Δες το Μαράκι γιατί πιστεύω ότι ειδικά οι πετσέτες δεν είναι για ένα χρόνο ή δύο όπως τα σεντονάκια της κούνιας οπότε σίγουρα θέλεις κάτι μεγαλύτερο. Φαντάσου ότι το Νικόλα τον σκουπίζω ακόμη με μια πετσέτα τρίγωνη με κουκούλα φτιαγμένη από τη γιαγιά του. Είχα πάρει και ένα του εμπορίου τέτοιο μπουρνουζάκι το οποίο το χρησιμοποίησα βαριά μέχρι και τον έκτο μήνα.

Όπως επίσης να μην παρεις πολλά ρουχαλάκια και ζιπουνάκια σε 0 νούμερο.

Όσο για το πως πέρασε ο καιρός άστα να πάνε! Θα φτάσουμε με το καλό τον Ιούνιο θα αρχίσουμε τα γεννητούρια, μετά θα λέμε για το πως τρώνε, κοιμούνται, για τη βάπτιση(άάάλλο τρελό κόλλημα). Άχχχχχχχχχ.......

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

ακομα Πατρα ειμαστε, αυριο επιστρεφουμε!!

καλα κατι θα παιζει με την φωτο, κριμα οταν μπορεσεις θα το κανεις.

ευχαριστω για την κουνια, ειδες και το υφασμα για την παντα απο την das?

περιμενω τηλ. απο τον φιλο της πεθερας μου να μου πει τιμες και μαλλον θα το κανω απο εκει.

θα αγορασω μια απλη παντα και θα την ντυσει η πεθερα μου. και θα παρω και παπλωμα και ολα.

για το ιντερετ και εγω ειχα τις αμφιβολιες μου γαι την ποιοτητα, καλυτερα να τα δουμε απο κοντα

εχω πολλα πραγματα απο αυτη την εταιρεια λογο του οτι τα παιρνω σε καλυτερη τιμη. και ειναι μια χαρα απο ποιοτητα.

κατι αλλο τωρα, ο γιατρος σου δεν μπρορει να το δει το φυλο?

σε πολυ αγωνια μας κραταει το μωρακι σου!!!

Και το ύφασμα απίθανο είναι!!!! Εγώ να σου πώ την αλήθεια ούτε πάντα δεν θα αγοράσω θα πάρω από τα μαγαζιά που σου είπα πριν χοντρό ύφασμα καπιτονέ με το μέτρο και πάνω σε αυτό θα ράψει η μαμά μου τη θήκη για την πάντα. Τέτοιο ύφασμα έχω πάρει και μου έχει κάνει κάλυμα για το στρώμα μου.

Όσο για το φύλο άστα να πάνε!! Τον εδώ γιατρό που με παρακολουθεί δεν τον πολυεμπιστεύομαι για προβλέψεις γιατί μέχρι στιγμής σε γνωστές μου δεν έχει πετύχει κανένα και ο άλλος της Αθήνας δεν κάνει ο ίδιος υπερήχους οπότε niente και από εκεί:(:(:(:( Δεν πειράζει το πολύ σε μια εβδομάδα θα ξέρω και με απόλυτη σιγουριά.

Γελάω κάποιες φαρές με το Νικόλα που όταν με νευριάζει του λέω "κακομοίρη μου να εύχεσαι το μωρό να είναι κορίτσι γιατί αλλιώς θα το γεννήσω, θα σας το φέρω και θα σηκωθώ να φύγω, θα σας παρατήσω γιατί ήδη τρείς άντρες με έχετε τρελάνει δεν θα αντέξω και τέταρτο" . Και η απάντησή του " όχι μανούλα σου υπόσχομαι ότι θα είμαι καλό παιδί δεν θα σε ξαναστεναχωρίσω". Άλλο που μετά από μισή ώρα ξανακάνει τα ίδια;):P:p:p:p:p

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κοριτσάκι μου σε αφήνω να κλείσω να πάω στα ζουζούνια μου. Καλό Σ/Κ και καλή επιστροφή. Τα λέμε Δευτέρα. Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

Και στις υπόλοιπες ζουζουνομανούλες καλο Σ/Κ και να προσέχετε τις κοιλίτσες σας!!!!

Virgi είμαι πλέον σίγουρη δεν άφησες τίποτα στα μαγαζιά:P:p:p:p:p:p:p:p:p.

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γεια σας φιλεναδουλες !!!! Γυρισα ......μολις !!!!!!

Πηγαμε metromall κ το μετανιωσα γιατι νομιζα ειχε μπεμπε αλλα ειχε ενα μονο μαγαζι οπου δεν μου αρεσε απολυτως τιποτα !

Μετα πηγαμε στα premamam στη σολωνος οπου νομιζα θα βρω ποικιλια αλλα ξενερωσα γιατι δεν ειχε τιποτα ! Ουτε καλσον εγκυμοσυνης που ηθελα ουτε κολαν ουτε τσαντες-αλλαξιερες ουτε τιποτα ωραιο για το μωρο κ τελικα πηρα απο κει μονο ενα καλο σουτιεν θηλασμου απαλο κ παλι μονο με 10% εκπτωση ! Τεσπα ! Κ πηγα γιατι νομιζα θα βρω αλλα ηταν με πολυ λιγους κωδικους !

Μετα γυρισαμε στο Παγκρατι κ πηγαμε σε ενα μαγαζι με παιδικα το orchestra οπου βγαλαμε μια καρτα μελους κ ψωνισαμε ολα με 30% εκπτωση κ απο τις επομενες εκπτωσεις εμεις θα εχουμε 60% οπου αποφασισα να μην παρω ρουχα της μικρης αλλα να τα παρω τοτε !

Λοιπον απο κει πηραμε 5 εσωρουχακια τελεια ολο χρωματα ,1 ζακετακι πολυ ελαφρυ ανοιξιατικο που ισως το χρειαστουμε τα βραδυα στο χωριο αν οχι θα μας κανει κ Σεπτεμβρη,και 1 φορεματακι ασορτι με το ζακετακι ομως !!!

Α!!!Ψεμματα απο το μετρομολ πηραμε 2 εσωρουχακια παλι, με τουιτι κ μπειμπι λολα ! Καλα με αυτα τρελλαθηκα !!!!!

Ε μετα κλεινανε τα μαγαζια δεν προλαβαιναμε να παμε αλλου !

Μας ειχε κοψει κ η πεινα οποτε πηγαμε στη μανουλα κ φαγαμε κ τωρα γυρισαμε...για να σιγυρισουμε γιατι μαλλον το απογευμα θα εχουμε κατι φιλους εδω οποτε μιας κ φυγαμε κ το αφησαμε αχουρι το σπιτι ωρα να το σουλουπωσουμε !!!!!

Κριμα κ ηθελα τοσα να ψωνισω κ εμεινα με τη χαρα ! κλαψ κλαψ !!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια παλι καμια δεν ειναι μεσα?

mamatopolina, καλο σκ, τα λεμε απο δευτερα.. οσο για την παντα θα την φτιαξω στην πεθερα μου, μου αρεσει πολυ και θα γινει ωραια τελικα!

Βιργινακι, τα ξετιναξαμε τα μαγαζια ετσι?

αν και δεν εκανες μεγαλη ζημια, μπραβο κοριτσακι μου!! μεγια!!!

αυριο γυρναμε σπιτακι, αντε ωραια ηταν αλλα μου ελειψε και το σπιτακι μας!

Καλημερουδια φιλεναδιτσες !!!!

Κοιμαστε ακομα?????

Μαρακι σ'ευχαριστω καλουλι μου ! Δεν εκανα μεγαλη ζημια ομως !!! Θελω κι αλλα ! χαχαχ!!!!

Εμεις σημερα θα παμε βολτιτσα για καφε μετα στη μανουλα για μαμ κ μετα νωρις το απογευμα θα ερθει η κουνιαδα μου με τον αντρα της κ ο κουνιαδος μου, να κατσουμε !!!

Κυριακες μυριζει...οικογενεια κ ειναι ομορφα !!!!!!!

Εχω κ ενα παραπονακι ! Σημερα ξυπνησα μονη μου μιας κ η μπεμπα ηταν αφαντη! τη σκουντηξα λιγακι...της φωναξα μπεμπα ! η μανουλα θελει να παιξετε ! Ξυπνα !!! Αλλα τιποτα ! Μια κλωτσιτσα μονο κ αυτο ηταν !

Κ ειμαι στεναχωρημενη !

Μηπως μου κραταει μουτρα απο κατι ?????

Μηπως επειδη της εταξα πιτσα χτες κ τελικα δεν εφαγα ??? χαχαχχα!!!!!

Μα που ειναι σημερα ??????

Καλημεραααα.Πωπω το κλεισαμε το καφε αυτες τις μερες.Δν πειραζει ομως,βολταρουμε ολες απ'οτι καταλαβαινω.Εγω αυτες τις μερες δν εκατσα καθολου σπιτι.Εφευγα απο το μεσημερι κ γυριζα στις 1 τα μεσανυχτα.Κσημερα μετα το φαγητο παλι θα βγω,θα παω για καφε με τον αντρουλι μου.Λιγα προλαβα να διαβασω,Μαρακι μου ονειρεμενη η κουνια της μπεμπας σου,με το καλο να την κοιμησεις μεσα.Βιργινακι ευχαριστηθηκες ψωνια;Καλοφορετα κοπελα μου.Μπλουμπλου πολυ καλο το δωματιο.Μπραβο,οι ριγες ειδικα τελειες.Μαματοπολινα γελαγα σαν χαζη,μονη μου με αυτα που λετε με τον γιο σου.Εχουν πολυ πλακα τα μικρουλια,ειδικα οταν περιμενουν νεο μελος στην οικογενεια.Σας αφηνω τωρα,καλα να περασετε ολες,παντα με προσοχη.φιλακια γλυκες μου

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κοριτσάκια μου όμορφα και φουσκωμένα!!! Τι κάνετε?? Εγώ, καθότι είχα να μπώ από την Τρίτη (χάλια σύνδεση στο σπίτι, υπερβολική δουλειά στο γραφείο) μπήκα και άρχισα να διαβάζω άπειρες σελίδες και ένιωθα πως έβλεπα σίριαλ..!Διάβαζα και διάβαζα και δεν μου μένανε απορίες στις συζητήσεις αφού είχα την απάντηση αμέσως!! χαχαχα!!

Μεγιά όλα τα καινούρια πραγματάκια που πήρατε!!!!! Τέλεια!!!

Από μένα τα νεότερα είναι πως την Τετάρτη θα έρθει αυτός που θα ζωγραφίσει το δωμάτιο να κατασταλάξουμε στο σχέδιο και να αρχίσουμε το βάψιμο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...