Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Το ξερω οτι εχω ηδη αργησει :mrgreen::mrgreen: και επεισα τον αντρουλη να παμε αυριο να πρωτοδουμε για επιπλα. Ακομη δεν εχω παει ουτε σε μισο μαγαζι!!!! Θα δουμε για λικνο, και θαχω χρηματα μαζι μου, αν δω κατι που μαρεσει, να το κλεισω κιολας.

ουι ουι ουι !:lol::lol::lol: θα επρεπε να ντρεπεσαι που μου το λες !:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπιζω αυριο να μου πεις οτι εκανες κ την πρωτη αγορα !!!!!!

http://www.bebe.gr/products6.php?lang=1&wh=1&the1id=2&theid=2&open1=2&open2=&page=4

(μαρακι για δες εδω εχει παντες αλλα ειναι τσιμπημενες τιμες !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσούπρες μου στα πολύ γρήγορα βάζω φώτο, όταν θα είναι πληρες έτοιμο, με αυτοκόλλητα, καδράκια κλπ, θα βάλω πάλι, αλλα αυτό αργότερα. Δείτε και το υιο μου να τρώει την ντομάτα του.

μινούλα, δυστυχώς δεν στέλνουν εμαιλ, γιατί και εγώ έβαλα λεφτά την τρίτη ,αλλα ρώτησα τα κορίτσια απο πάρεντσ κια μου είπαν ότι δεν στέλουν, οπότε τους έστειλα ένα εμαιλ και μου είπα ότι έφυγαν 23 Φλεβάρη οπότε φαντάζομαι Τρίτη να τα έχω. Τα κορίτσια έγραψαν και για μια περσοναλ σοπερ αναφέρουν και το εμαιλ της, ρώτα να δεις.

dYU4p3.png

Μινουλα καλη ερευνα αγορας αυριο!!!

αντε να μας πεις και εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα με τα ψωνια..

Βιργινακι, ευχαριστω πολυ που με σκεφτεσαι, το ξερω οτι τελικα κατα βαθος μου συμπαραστεκεσαι...(χιχιχι!!)

Διαφημίσεις

Μαρακι μου αλιμονο !! !!!!! χιχιχιχι!!!!

Μπλουμπλου μου συνδετηρας-ανεβασμα εικονας-προσθηκη-περιμενεις λιγο-ερχεσαι ξανα στο συνδετηρα πατας αυτο που επελεξες κ τσουπ αυτο ηταν !!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κ καλο σ/κ να εχουμε !!!!!!

Σημερα εχει ρεπουδακι ο αντρουλης μου κ θα γυριζουμε !

Χτες μου ηρθαν λαχειο 350 ευρωπουλα απο τη δουλεια (δεν εχω ιδεα τι ειναι βεβαια πρεπει ν αρωτησω) !

Ηρθαν απο το πουθενα ! χαχαχαχαχ!!! Τι χαρα ! Οποτε κ Σαββατο κ ρεπο ο αντρουλης κ λεφτα !!!!! Που καταληγουμε??? ΣΕ ΨΩΝΙΑ ! χαχχαχαχ!!!!!

μπηκα κ γω να σας πω να εχετε μια ομορφη μερα αν κ εξω γινεται χαμος...

να περασετε ομορφα οσες κανετε κατι...για εμας τις υπολοιπες καλη tv...χιχιχι

ωχχχ...βιργινακι ποιος σε πιανει...χαχαχαχα...αντε καλα ψωνια..κ βαλε μας φωτο να δουμε..

φιλακια πολλα σε ολες σας

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μου βγάζει upload of file failed. δεν ξέρω γιατί θα προσπαθήσω το βράδυ, γιατί με τραβάει ο μικρός.

Καλημερούδια και από εμένα

Και εγώ εχθές όλο το πρωί προσπαθούσα να ανεβάσω φώτο αλλά μια από τα ίδια της μπλουμπλού.

Τίποτα άκυρη η προσπάθεια με τις φώτο.

Βιργινάκι καλά ψώνια και με ρέγουλο!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Μινούλα για ξεκίνα και εσύ σιγά σιγά γιατί σα να άργησες.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλημερα κοριτσακια μου,

καμια δεν ειναι μεσα?:(

εγω πηγα με τον αντρουλη για καφεδακι στην παραλια, ειχε εναν ωραιο ηλιο, τωρα συννεφιασε..

γυρισα σπιτακι και μπηκα να σας δω.

η μπεμπουλα μου ειναι πολυ καλη, ολο κουνιεται, ειναι τρελλα.

Μαριλου μου, βρεχει στα μερη σου?

και εγω σπιτακι θα κατσω σημερα, βαριεμαι για εξω.

post-27078-14825440692657_thumb.jpg

βρε κοριτσια εγω μια χαρα ανεβασα αυτην την φωτο για παραδειγμα..

εσεις γιατι δεν τα καταφερνετε?

Καλημερουδια κ καλο σ/κ να εχουμε !!!!!!

Σημερα εχει ρεπουδακι ο αντρουλης μου κ θα γυριζουμε !

Χτες μου ηρθαν λαχειο 350 ευρωπουλα απο τη δουλεια (δεν εχω ιδεα τι ειναι βεβαια πρεπει ν αρωτησω) !

Ηρθαν απο το πουθενα ! χαχαχαχαχ!!! Τι χαρα ! Οποτε κ Σαββατο κ ρεπο ο αντρουλης κ λεφτα !!!!! Που καταληγουμε??? ΣΕ ΨΩΝΙΑ ! χαχχαχαχ!!!!!

καλα ψωνακια καλη μου!!! η καλυτερη σου φανταζομαι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...