Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

οχι καθολου! Σου λεω ειναι βολικοτατο!!!

μια χαρα τοτε ! Υπαρχουν μπανακια με 25 ευρω σε αυτη την κατηγορια κ τα πετσετε αυτα στηριγματα νομιζουν εχουν 6 ευρω !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ, καταλαβα τι εννοεις, πραγματι φαινεται πολυ βολικο..

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!

χαχαχαχαχχα!!!!!!!! Ε οχι ! αν κρινω απο εσενα εσυ θα τον παρεις το τιτλο με αυτα που κανεις !!!

Εγω τουλαχιστον αμαρτησα που τ απηρα νωρις !!! Εσυ που δεν ξερεις τι να παρεις εισαι σε καλυτερη μοιρα ???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η σιωπη μου προς απαντηση σου...........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μου, τι ωραιες συζητησεις.

Κατερινα μου, ευτυχως που ολα πηγαν καλα με τον μικρο σας και τωρα ολα περασμενα ξεχασμενα.

Εγω ειμαι στεναχωρεμενη, γιατι τελικα αυτος που μας τρακαρε δεν κανει δηλωση και πρεπει να τα πληρωσω εγω, 2.000 περιπου.. Και ειναι η χειροτερη περιοδος με ολα αυτα τα εξοδα τωρα με τη γεννα και τον μπεμπακο. Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.. :(:(:(

ελα βρε κατερινακι, σιγουρα δεν γινεται ακτι αλλο? τοση ζημια, κριμα ρε γτμ.

μουρλια!!!!!!!

ναι εχει ωραιες τιμουλες !!!!!

ετσι χαζευω σε σαιτ κ αν μου αρεσει κατι θα το παιρνω κιολας !χαχαχα!!!

ωραιο σαιτ, θα χαζεψω και εγω..

εχει και παντες;;:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Λοιπον, βλεπω οτι δεν βαλατε γλωσσα μεσα ολο το μεσημερι χαχαχαχα Τα διαβασα ολα, αλλα θυμαμαι ελαχιστα. Ας ξεκινησω λοιπον.

Μαρακι, η κουνια ειναι τελεια, μαρεσει πολυ, με γεια σας!!! ΚΑι σε καλη τιμη, ιντερνετικα που χαζευω λιγο τιμες ολες ξεπερνανε τα 300 ευρα :S

KAterina σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για το λικνο, πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενη, δεν ξερω τι πρεπει να παρω και αν οτι παρω, το χρειαστω τελικα. Αυτο με ροδες που λες θα με βολευε τρελά, θελω να μη το φτανει και το σκυλακι που εχω, ειναι και παιχνιδιαρικο θα θελει συνεχεια παιχνιδια με το μωρο:rolleyes:

Επισης τα σεντονακια που πηρε η Βιργινια νομιζω, ειναι πολυ ομορφα και σε καλες τιμες. Αχ τι μου κανετε, παιρνουν τα μυαλα μου αερα και θελω να παραγγειλω και γω απο τωρα!!!

Μπλουμπλου ηθελα να σε ρωτησω για το ukmail εκανα την πληρωμη την τριτη (ή τεταρτη, δεν θυμαμαι καλα) και δεν ειχα απαντηση απο αυτους. Επισης δεν ξερω αν εκανα καλα τους υπολογισμους και εβαλα το σωστο ποσο. Αν δεν τοχω βαλει σωστα, δεν θα επρεπε να με ειχαν ειδοποιησει μεσω μειλ; ΠΑντως την επομενη φορα λεω να αγορασω μεσω personal shopper, ισως να μου ερθει πιο φθηνα.

Μπλουμπλου βαλε μας φωτο απο το δωματιο, να παιρνουμε ιδεες!!!! Εγω ακομη δεν ξερω σε ποιο δωματιο θα βαλω τον μικρο!!! Τοσο οργανωμενη πια :mrgreen::mrgreen:

wcBmp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ, καταλαβα τι εννοεις, πραγματι φαινεται πολυ βολικο..

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!

η σιωπη μου προς απαντηση σου...........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα βρε κατερινακι, σιγουρα δεν γινεται ακτι αλλο? τοση ζημια, κριμα ρε γτμ.

μουρλια!!!!!!!

ωραιο σαιτ, θα χαζεψω και εγω..

εχει και παντες;;:mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ευτυχως οχι ! ααχααχχα!!!!

Λοιπον, βλεπω οτι δεν βαλατε γλωσσα μεσα ολο το μεσημερι χαχαχαχα Τα διαβασα ολα, αλλα θυμαμαι ελαχιστα. Ας ξεκινησω λοιπον.

Μαρακι, η κουνια ειναι τελεια, μαρεσει πολυ, με γεια σας!!! ΚΑι σε καλη τιμη, ιντερνετικα που χαζευω λιγο τιμες ολες ξεπερνανε τα 300 ευρα :S

KAterina σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για το λικνο, πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενη, δεν ξερω τι πρεπει να παρω και αν οτι παρω, το χρειαστω τελικα. Αυτο με ροδες που λες θα με βολευε τρελά, θελω να μη το φτανει και το σκυλακι που εχω, ειναι και παιχνιδιαρικο θα θελει συνεχεια παιχνιδια με το μωρο:rolleyes:

Επισης τα σεντονακια που πηρε η Βιργινια νομιζω, ειναι πολυ ομορφα και σε καλες τιμες. Αχ τι μου κανετε, παιρνουν τα μυαλα μου αερα και θελω να παραγγειλω και γω απο τωρα!!!Μπλουμπλου ηθελα να σε ρωτησω για το ukmail εκανα την πληρωμη την τριτη (ή τεταρτη, δεν θυμαμαι καλα) και δεν ειχα απαντηση απο αυτους. Επισης δεν ξερω αν εκανα καλα τους υπολογισμους και εβαλα το σωστο ποσο. Αν δεν τοχω βαλει σωστα, δεν θα επρεπε να με ειχαν ειδοποιησει μεσω μειλ; ΠΑντως την επομενη φορα λεω να αγορασω μεσω personal shopper, ισως να μου ερθει πιο φθηνα.

Μπλουμπλου βαλε μας φωτο απο το δωματιο, να παιρνουμε ιδεες!!!! Εγω ακομη δεν ξερω σε ποιο δωματιο θα βαλω τον μικρο!!! Τοσο οργανωμενη πια :mrgreen::mrgreen:

εχεις ηδη αργησει !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οντως ομορφα τα σεντονακια !

εχεις ηδη αργησει !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οντως ομορφα τα σεντονακια !

Το ξερω οτι εχω ηδη αργησει :mrgreen::mrgreen: και επεισα τον αντρουλη να παμε αυριο να πρωτοδουμε για επιπλα. Ακομη δεν εχω παει ουτε σε μισο μαγαζι!!!! Θα δουμε για λικνο, και θαχω χρηματα μαζι μου, αν δω κατι που μαρεσει, να το κλεισω κιολας.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...