Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αχ βρε Κατερινάκι..αλλά κουκλιτσα μου μην τα βάζεις μέσα σου αυτα. δεν κάνει. Να λες "Στις λαμαρίνες να μεινει". Δεν εχω παρακολουθησει καλα το θέμα σου, πες μου. Δεν μπορεις να οδηγησειςτο αυτοκινητο αν δεν το φτιάξεις?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαι κοριτσακι;

α! πολυ ωραιο το μπανακι..

για το θερμομετρο το ειπε και ο αντρουλης μου, οτι χρειαζομαστε ενα!

αχ! θεε μου, ποσα πραγματακια πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας!

τα μωρακια μας, χρειαζονται τοοοσα πολλα!

να Θυμάσαι: και κατι να ξεχασεις να αρεις, θα το πάρεις μετα, όταν το χρειαστεις!!!!!:tongue: Εχεις πμ

cEyXp3.png

q61sp3.png

καρδούλα μου ειχαμε μια μικρή περιπέτεια..Πήγαινε καποιες σελίδες πισω και θα μάθεις! Ευτυχωε τέλος καλο όλα καλα!!!!:tongue:

Μαρακι υπάρχουν φυσικά φθηνότερα μπανακια! για δες εδω http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1665 υπάρχει στα jumbo και πιστη απομίμηση στα μισα λεφτα!

α! Να πάρετε και θερμόμετρο μπάνιου, μεχρι να μαθετε να καταλαβαινετε με το χερι ποια ειναι η σωστη θερμοκρασια για το νερο!

αυτο ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν βλεπω να εχει βασεις που το στηριζεις επανω στη μπανιερα (κριμα μια μεσουλα την εχουμε) κ μεσα εχει αντιολησθιτικα λεει αλλα οχι στηριγματα σωστα ?

ειναι ομορφο παντως !!!!ποιο ομορφο απο το επομενο που ανεβασες !!!!:-):smile:

Κοριτσακια μου, τι ωραιες συζητησεις.

Κατερινα μου, ευτυχως που ολα πηγαν καλα με τον μικρο σας και τωρα ολα περασμενα ξεχασμενα.

Εγω ειμαι στεναχωρεμενη, γιατι τελικα αυτος που μας τρακαρε δεν κανει δηλωση και πρεπει να τα πληρωσω εγω, 2.000 περιπου.. Και ειναι η χειροτερη περιοδος με ολα αυτα τα εξοδα τωρα με τη γεννα και τον μπεμπακο. Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.. :(:(:(

ελα ρε συ γιατι δεν κανει δηλωση ο π@π@ρας? τραβηξε του μια μυνηση ! αι σιχτιρ !

αυτο ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν βλεπω να εχει βασεις που το στηριζεις επανω στη μπανιερα (κριμα μια μεσουλα την εχουμε) κ μεσα εχει αντιολησθιτικα λεει αλλα οχι στηριγματα σωστα ?

ειναι ομορφο παντως !!!!ποιο ομορφο απο το επομενο που ανεβασες !!!!:-):smile:

χα χα! Ναι ειναι όμορφο. Το άλλο ειναι απλο. Αν βρεις με στηριγματα καλο θα ειναι. εμένα η μπανιερα ειναι ημισέλινος και ετσι δεν μου χρειάστηκε κάτι τετοιο!Αλλα ράγματι η μεσουλα ειναι ενα θέμα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να το οδηγησω, μου το εχει κανει φυσαρμονικα πισω αριστερα. Θα του κανουμε ποινικη και αστικη διωξη και θα παμε δικαστικως και φεξε μου και γλιστρησα.. Ελεος..

IAL5p2.png

u83tp3.png

χα χα! Ναι ειναι όμορφο. Το άλλο ειναι απλο. Αν βρεις με στηριγματα καλο θα ειναι. εμένα η μπανιερα ειναι ημισέλινος και ετσι δεν μου χρειάστηκε κάτι τετοιο!Αλλα ράγματι η μεσουλα ειναι ενα θέμα!!!

εγω εχω αποφασισει να παρω εκεινο της ok baby ειναι τσιμπημενη τιμη αλλα λογω μεσης χρειζομαι βασεις κ με βολευουν τα μεσα στηριγματα ωστε ν αμη σκυβω ολη την ωρα κ να πρεπει να κρατω με το ενα χερι μονιμα τη μικρη !

κ γω εχω θεμα μεγαλο με τη μεση οποτε αυτο ειναι βολικο !

το αλλο με τις ψηλες βασεις το αποριπτω γιατι δεν χωραει στο μπανιο μου κ θεωρω σε οποιο αλλο σημειο να το βαλω θα γινεται ενα πατωμα μεσα στα νερα οποτε......καταληγω εκει !!!

Δεν μπορω να το οδηγησω, μου το εχει κανει φυσαρμονικα πισω αριστερα. Θα του κανουμε ποινικη και αστικη διωξη και θα παμε δικαστικως και φεξε μου και γλιστρησα.. Ελεος..

ε ναι μην το αφησετε ετσι !!!

Κ νομιζω οσο δεν αποφασιζει αυτος με την ασφαλεια να στα πληρωσουν αν πας δικαστικως τοκιζεται το ποσο κ θα σου δωσουν πιο πολλα !!!απλα αυτο αργει !

Διαφημίσεις

virgi θα βάλω τα κλαματα. Αχ τι ωραια! Λες να παρω και εγώ???

κατερινακι δειτε τι μπορειτε να κανετε με τον βλακα!

Σας βάζω μια φωτο με το μπανακι που ακομα έχουμε.Ειναι απλο και μας έχεο βολεψει απιστευτα. και ακομα και τωρα που μεγάλωσε. Το άσπρο ειναι ένα μπορνουζε στηριγμα για το μωρο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

virgi θα βάλω τα κλαματα. Αχ τι ωραια! Λες να παρω και εγώ???

κατερινακι δειτε τι μπορειτε να κανετε με τον βλακα!

Σας βάζω μια φωτο με το μπανακι που ακομα έχουμε.Ειναι απλο και μας έχεο βολεψει απιστευτα. και ακομα και τωρα που μεγάλωσε. Το άσπρο ειναι ένα μπορνουζε στηριγμα για το μωρο!

κουκλακι μου ομορφο !!!!!!!

Δεν σου γλυστραει δλδ απο κατω στο κωλαρακι του ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...