Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κ γω εχτες τελευταια στιγμη πηγα...ανακατευομουν συνεχεια...κ στον καφε που ημουν υπηρξαν καποιες στογμες χαλια μπορω να τις πω...

πως να εχεις ορεξη καλο μου εαν εισαι ετσι συνεχεια??

κατσε στον καναπεδακο σου κ χαζεψε λιγο τηλεοραση λιγο ιντερνετ...θα περασει η ωρα...εχει κ τις εκλογες σημερα θα μας πρηξουν

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα περασει η ωρα...εχει κ τις εκλογες σημερα θα μας πρηξουν

αυτο ξαναπεστο...

ευτυχως απο το απογευμα και μετα θα αρχισουν...

ποτε ξαναπας γιατρο?

ONOMA…………......HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ..............ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…...27/8/2010..............3/6/2011……........24/11/2010

2. bloublou…………….....30/8/2010..............5/6/2011............29/11/2010

3. Katerina_s………........1/9/2010………….....8/6/2011............??????????

4. Εua_......................4/9/2010.............14/6/2011...........??????????

5 virgi…………………......13/9/2010.............22/6/2011...........??????????

6 aggeliki83..............13/9/2010.............24/6/2011...........10/12/2010

7 μινουλα………..…......16/9/2010.............23/6/2011...........??????????

8 liana………………..…....19/9/2010.............26/6/2011...........??????????

9 maria-elpida……......21/9/2010.............28/6/2011...........??????????

10.Marilou85-Διδυμα....23/9/2010.............30/6/2011...........??????????

11. titina37…………....…..24/09/2010...........30/6/2011..........?????????

12. tzo28………………..…..?????????..............?????????.. . .........??????????

13. pani10…………….......?????????..............????????? . ...........??????????

Καλημερα φιλεναδιτσες μας γλυκες κ εγκυες!!!!!!!

Το Σ/Κ ηταν υπεροχο κ με τελειο καιρο, απο σημερα ομως χαλαει....:-(

Να ευχηθω Χρονια σου Πολλα Αγγελικη μου κ οποιο αλλα κοριτσι γιορταζει!!!Πρωτα απ'ολα να τα περασεις τελεια σημερα...Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη, ολα να κυλανε φυσιολογηκα κ με το καλο να παρετε στην αγκαλιτσα σας το πανεμορφο κ υγιεστατο μωρακι σας!!!Παντα επιτυχιες!!!!

Να εχουμε ολες μια πανεμορφη μερα!!!

εγω εχω λιγη δουλιτσα κ δεν θα μπορω να μπαινω συχνα, οποτε τα καταφερνω θα σας γραφω!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!

Μαριλου μου κ πολλα φιλακια κ στους τρεις σας!!!!:P

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλημερα ευακι γκαστουλινι...

τι κανεις??

αχ καλε τωρα ειδα το πινακακι...που μου βαλατε τα διδυμα...τι ωραιαααα!!!!

εεε αφου εχεις δουλιτσα θα τα πουμε αργοτερα.

φιλακια κ σε σενα κ στο κοιλονακι σου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!

που ειστε καλε φρεσκοκοιλιτσες??

σαν να χαθηκαμε λιγο...

εγω εδω στο σπιτακι μου...

την πεμπτη εχω γιατρο κ ανυπομονω τρελαααααααα.....

καλημέρα marilou τι κάνεις, πως πάς από ανακατωσούρες, εγώ καλήτερα, με ποιάνου που και που αλλά πιο χαλαρά. Αντε γιατρό Πέμπτεη τέλεια, περιμένουμε νέα σου, αν και όλα θα είναι μια χαρά.

Εδώ στο νησί βρέχει καρεκλοπόδαρα, ευτυχώς πρόλαβα και έβαλα δηλαδή βάλανε τα τελευταία χαλιά και έτσι τώρα θα ζουζουνεύουμε με το μικρό.

Αγγελικούλα χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς, με μία τέλεια εγκυμοσύνη και με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου.

Αν καταφέρω θα ξαναμπώ.

dYU4p3.png

καλημερα και απο μενα κοριτσια μου !!!!!!!

τι κανετε ?

Εγω μπορω να πω πως ειμαι αρκετα καλυτερα με τις ανακατοσουρες, δεν εχω οπως πριν αλλα δεν μπορω κοριτσια με τιποτα να φαω κρεας ! Οταν το εχω στο τραπεζι κ το μυριζω εκει κατι μου ερχεται !!!!

Ουφ !!!

Τα φιλια μου σε ολες !

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!:P

Σημερά ευτυχώς λόγω κύησης δε θα γιορτάσω στο σπίτι...θα με πάει ο αντρούλης μου για φαγητάκι εξω.....!!!!!!

Εσείς πως πάτε?????? Φουσκώνετε????? Εγώ εχτες χάλια...όλο ανακατωσούρες, σήμερα προς το παρόν καλά!Φιλάκιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

δεν μπορω κοριτσια με τιποτα να φαω κρεας ! Οταν το εχω στο τραπεζι κ το μυριζω εκει κατι μου ερχεται !!!!

Ουφ !!!

αχ! τα ιδια τραβαω και εγω δεν μπορω να τι δω ουτε στην τηλεοραση..

ολο φρυγανιες, τυρακι και πατατες θελω, α! και μακαρονια μου αρεσουν..

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!:P

Σημερά ευτυχώς λόγω κύησης δε θα γιορτάσω στο σπίτι...θα με πάει ο αντρούλης μου για φαγητάκι εξω.....!!!!!!

Εσείς πως πάτε?????? Φουσκώνετε????? Εγώ εχτες χάλια...όλο ανακατωσούρες, σήμερα προς το παρόν καλά!Φιλάκιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κοριτσακι μου, να εισαι παντα καλα και να σε χαιρονται στην οικογενεια σου, και οπως εχεις αγγελικο ονομα να κανεις και ενα μωρακι που να ειναι ομορφο σαν αγγελακι....

καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια μου με κοιλιτσες να φουσκωνουν και αναγουλες να φευγουν...

εγω ειχα μια παρα πολυ κακη Κυριακη αλλα σημερα ειμαι καλυτερα..

Ευακι μου, να μπαινεις πιο συχνα να μας ανεβαζεις με τα γλυκα σου λογια!!

Μπλουμλπου μου, χειμωνιασε στην Κεφαλλονια ε?

καλα και εδω για εκει το παει, κανει κρυο και φυσαει..

θα τα ξαναπουμε φιλεναδιτσες!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!Πως είστε? Εγώ μια χαρά..!! Το Σαβ/κο πήγε να μου το χαλάσει λίγο γιατί σηκωνόμουν με λίγες ανακατωσούρες αλλά κατάλαβα πως αν φάω αμέσως κάτι "στέρεο" μετά είμαι πολύ καλύτερα!!Τώρα είμαι στη δουλειά και βαριέμαι πολύυυυυ!!!!

Σας στελνω την πιο ομορφη καλημερα απο μενα κ το πολυ μικρο μου μωρακι!!!

Σας σκεφτομαστε συνεχως κ σας συμπονουμε!!!!

Κουραγιο φιλεναδες μου, καθε εβδομαδα θα ειναι καλυτεη απο την προηγουμενη οσπου θα φτασει η πιο ομορφη στιγμη του κοσμου που θα κραταμε τα αγγελουδια μας στις αγκαλιτσες μας!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Πολυ καλημερα σας κοριτσια μου !!!!!!!!!!

Αγγελικουλα συγνωμη αν και καθηστερημενα χρονια πολλα κ ευτυχισμενα μ το καλο ψυχη μου να κρατησεις στην αγκαλια σου το νινακι σου !

Μαρακι μια χαρα εσυ μπορεις να φας κ μακαρονια ! Αυτα τα λαχταραω αλλα δνε μπορω να τα φαω λογο ζαχαρου !!!!!!!!!!!!!!!!!! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Φιλακια σε ολες !!!

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε σημερα?

εγω καλα ξυπνησα με τις συνηθισμενες ανακατωσουρες, ολα καλα ας μην γκρινιαζω...

Ευακι μου τι κανεις? μια χαρουλα σε βλεπω...

δουλευεις εσυ κοριτσακι μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...