Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ασε με ρε Βιργινια, ο αντρας μου τραβαει τα μαλλια του!!

δεν μου αρεσει καμια, μαλλον θα με βλεπω να ραβω.

η κουνια 280? και το στρωμα θα μας το κανει δωρο ενας φιλος μας που θα το φτιαξει κιολας, ειναι η δουλεια του.

καλα δεν ειναι?

αψογα !!! μια χαρα κ το στρωμα το γλυτωνετε, αλλα λυπησου αυτον τον αντρα σου λιγο !

μια παντα ειναι ολη κι ολη !!!!!! Μα τι στο καλο δεν μπορει να μη σου γυαλισε καμια !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιο το μπανακι, αλλα δεν ειναι λιγο ακριβο?

τοσο κανουν? δεν εχω ιδεα!!:roll::roll:

ναι ειναι λιγο τσιμπημενο το συγκεκριμενο αλλα ειναι απιστευτα βολικο !!!!!!

Υπαρχουν κ πιο οικονομικα αλλα ειναι το μονο που εχει τετοιες βασεις μεσα για το μωρο ! Κ για τα χερια δεξια αριστερα κ κατω στο κωλαρακι για να μην γλυστραει κ ετσι εχεις κ τα δυο χερια ελευθερα κ δεν φοβασι μην γλυστρησει !

καταλαβαινω απολυτα την προσπαθεια σου να με επαναφερεις στην ταξη!!!!!

και ναι λοιπον ομολογω πως εχεις απολυτο δικιο οπως και ο αντρας μου που πρεπει να τον λυπηθω επιτελους....

για κοιταξε αυτο, σας αρεσει?

http://www.dashome.gr/product_bed.asp?katid=1187

σκεφτομαι να το παρω και να το κανω παντα.

αυτα τα σεντονια μπορω να τα παρω απο εναν γνωστο της πεθερας μου πολυ οικονομικα, τα εμπορευεται..

μην πειτε ολες ΝΑΙ για να με ξεφορτωθειτε!!!!!!!!!!!!!!

ενταξει υποσχομαι να συνετιστω...

ναι ειναι λιγο τσιμπημενο το συγκεκριμενο αλλα ειναι απιστευτα βολικο !!!!!!

Υπαρχουν κ πιο οικονομικα αλλα ειναι το μονο που εχει τετοιες βασεις μεσα για το μωρο ! Κ για τα χερια δεξια αριστερα κ κατω στο κωλαρακι για να μην γλυστραει κ ετσι εχεις κ τα δυο χερια ελευθερα κ δεν φοβασι μην γλυστρησει !

α! πολυ καλο ακουγεται και αφου το εχει δοκιμασει και η φιλη σου καλα θα κανεις να την εμπιστευτεις.

εγω λεω να μην μπω στην διαδικασια του μπανιου ακομα... ας ξεμπερδεψω με την παντα... αν τα καταφερω:lol::lol::lol::lol:

Κοιτα δεν θα σου πω ναι για να σε ξεφορτωθω αλλα γιατι ειναι πραγματικα τελεια !!!!

Ειναι γαλαζιο ροζ? η ασπρο ροζ ? σαν γαλαζιο μου κανει κ αυτο μ αρεσει ακομα πιο πολυ !

Αλλα πως θα το κανεις παντα παιδι μου ? για ονομα του Θεου ! παρε μια ετοιμη καλε !!!

Απαππαπα!! Πρεπει να σε συμμαζεψουμε !!!!!!! Δεν παιζεσαι εισαι περιπτωση !

Διαφημίσεις

α! πολυ καλο ακουγεται και αφου το εχει δοκιμασει και η φιλη σου καλα θα κανεις να την εμπιστευτεις.

εγω λεω να μην μπω στην διαδικασια του μπανιου ακομα... ας ξεμπερδεψω με την παντα... αν τα καταφερω:lol::lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κοιτα δεν θα σου πω ναι για να σε ξεφορτωθω αλλα γιατι ειναι πραγματικα τελεια !!!!

Ειναι γαλαζιο ροζ? η ασπρο ροζ ? σαν γαλαζιο μου κανει κ αυτο μ αρεσει ακομα πιο πολυ !

Αλλα πως θα το κανεις παντα παιδι μου ? για ονομα του Θεου ! παρε μια ετοιμη καλε !!!

Απαππαπα!! Πρεπει να σε συμμαζεψουμε !!!!!!! Δεν παιζεσαι εισαι περιπτωση !

γινεται ρε, θα παρω τα σεντονια και θα το κανει η πεθερουλα.

παντα θα αγορασω μια ετοιμη απλη και πιστοποιημενη και η πεθερα θα κανει την θηκη.

η πεθερα μου το εχει ξανακανει και ξερει.

μετα θα παρω ενα ακομα σετ σεντονια και μια κουνουπιερα και ετοιμη.

απλα δεν ξερω ακομα τις διαστασεις των σεντονιων και της παπλωματοθηκης.

θα μαθω και θα σας πω.

επισης θα τα παρω και σε πολυ καλη τιμη...

θα εχετε συντομα νεα μου..

παρατραβηγμενο ε? το παρακανα?

παντως συμφωνει και ο αντρουλης με αυτο..

:roll::roll::roll::roll::roll:

εισαι περιπτωση ξανα λεω ! χαχαχαχα!!!

αλλα χαλαλι αφου συμφωνει κ συζηξ !!!!

Οι διαστασεις λογικα απο την κουνια θα ειναι 83 με 145 ! Αν θυμαμαι !!!!!!

Λοιπον αγαπακι παω να φαω ηρθε κ ο αντρουλης ! Θα τα πουμε μετα !

Σε φιλω εσενα κ τις τρομερες ιδεες σου !!!!χιχιχιχι!!!1

εισαι περιπτωση ξανα λεω ! χαχαχαχα!!!

αλλα χαλαλι αφου συμφωνει κ συζηξ !!!!

Οι διαστασεις λογικα απο την κουνια θα ειναι 83 με 145 ! Αν θυμαμαι !!!!!!

Λοιπον αγαπακι παω να φαω ηρθε κ ο αντρουλης ! Θα τα πουμε μετα !

Σε φιλω εσενα κ τις τρομερες ιδεες σου !!!!χιχιχιχι!!!1

να πας στον αντρουλη σου και μην με κοροιδευεις αλλο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

μια συμπαρασταση ζηταω.. αν δεν την βρω απο εσενα που εισαι επισημα η πιο τρελη της παρεας, με την καλη την εννοια,

που θα την βρω;;;:wink::wink::wink:

καλη ξεκουραση με τον αντρουλη σου!!!

Διαφημίσεις

Κατερινα_ς τόσο πολύ σου τον κρατήσανε τον μικρούλη σου στο μαιευτήριο; Αχ, θα ήταν δύσκολα για σένα στην αρχή, φαντάζομαι! Τώρα όμως είναι σκέτος γλύκας! Μου αρέσει πολύ το καπέλο του!!!

Όσο για τα σφηνάκια, δεν τα είχα χρησιμοποιήσει, αλλά νομίζω οτι θα είναι πιο βολικα από την πετσέτα-ρολό, που χρησιμοποιούσα...

καρδούλα μου ειχαμε μια μικρή περιπέτεια..Πήγαινε καποιες σελίδες πισω και θα μάθεις! Ευτυχωε τέλος καλο όλα καλα!!!!:tongue:

Μαρακι υπάρχουν φυσικά φθηνότερα μπανακια! για δες εδω http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1665 υπάρχει στα jumbo και πιστη απομίμηση στα μισα λεφτα!

α! Να πάρετε και θερμόμετρο μπάνιου, μεχρι να μαθετε να καταλαβαινετε με το χερι ποια ειναι η σωστη θερμοκρασια για το νερο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

να πας στον αντρουλη σου και μην με κοροιδευεις αλλο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

μια συμπαρασταση ζηταω.. αν δεν την βρω απο εσενα που εισαι επισημα η πιο τρελη της παρεας, με την καλη την εννοια,

που θα την βρω;;;:wink::wink::wink:

καλη ξεκουραση με τον αντρουλη σου!!!

χαχαχαχαχχα!!!!!!!! Ε οχι ! αν κρινω απο εσενα εσυ θα τον παρεις το τιτλο με αυτα που κανεις !!!

Εγω τουλαχιστον αμαρτησα που τ απηρα νωρις !!! Εσυ που δεν ξερεις τι να παρεις εισαι σε καλυτερη μοιρα ???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσακια μου, τι ωραιες συζητησεις.

Κατερινα μου, ευτυχως που ολα πηγαν καλα με τον μικρο σας και τωρα ολα περασμενα ξεχασμενα.

Εγω ειμαι στεναχωρεμενη, γιατι τελικα αυτος που μας τρακαρε δεν κανει δηλωση και πρεπει να τα πληρωσω εγω, 2.000 περιπου.. Και ειναι η χειροτερη περιοδος με ολα αυτα τα εξοδα τωρα με τη γεννα και τον μπεμπακο. Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.. :(:(:(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι υπάρχουν φυσικά φθηνότερα μπανακια! για δες εδω http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1665 υπάρχει στα jumbo και πιστη απομίμηση στα μισα λεφτα!

α! Να πάρετε και θερμόμετρο μπάνιου, μεχρι να μαθετε να καταλαβαινετε με το χερι ποια ειναι η σωστη θερμοκρασια για το νερο!

που εισαι κοριτσακι;

α! πολυ ωραιο το μπανακι..

για το θερμομετρο το ειπε και ο αντρουλης μου, οτι χρειαζομαστε ενα!

αχ! θεε μου, ποσα πραγματακια πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας!

τα μωρακια μας, χρειαζονται τοοοσα πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...