Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κ ειμαι παλιιιιιι εδω....χαχααχα

κατερινακι ησουν πολυ διαφωτιστικη...

τα σφηνακια που λες ειναι απαραιτητα?

αα κατι αλλο..στα καθισματακια αυτοκινητου εχει αρχικα 2 κατηγοριες που μας ενδιαφερουν...η πρωτη ειναι απο 0-9κιλα κ η δευτερη απο 0-18κιλα...ελεγα να πρα το δευτερο...κ σεις ετσι το εχετε κανει??

συγχαρητηρια στην φιλεναδα σου κοπελα μου..με το καλο λοιπον να εχει μια ηρεμη 9μηνη εγκυμοσυνη

Οχι, μπορεις να βάλεις πετσετα. Απλά κοστιζουν περιπου 10? και εμένα με βόλεψαν πολυ!

Εγώ πήρα της αδερφής μου 0-9 κιλά και μετά αγόρασα το κανονικό καθισματακι. Μπορεις να πάρεις το 0-18. Ειναι προσαρμοσμένα για όλες τις ηλικίες. Μονο που δεν ξέρω αν ειναι καό απο μικρο να κοιτάει μπροστα το μωράκι. Κάποιος γιατρος ειπε καλύτερα ανάποδα.

Κ κατερινουλα να σε ρωτησω κ κατι ακομα??

συγνωμη αν σας πρηζω..

οταν θα ειναι μικρουλικα που θα τα πλενουμε στον νηπτηρα με τον αφαλο τι γινεται??

χριστε μου ποσα πραγματααααΑ??

καλη μου φίλη, αυτό θα το μάθω και εγώ μαζί σας. Όταν πήρα τον μικρό στο σπίτι 15 ημερων ειχε πεσει ο αφαλος και δεν ξέρω. Τον φρόντιζαν στο νοσοκομειο. Αυτο που μπορώ να πώ είναι ότι μπορείς να τα πλένεις ανάποδα στην πλάτουλα και εκει τοπικα. Μετα θα βάζεις betadine Κλπ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Maria-elpida, ευχαριστώ πολύ που ενημέρωσες το πινακάκι μας! Η κούνια σου μου αρέσει πολύ! Με το καλό!

Πάντως κι εγώ το λίκνο, το μετάνιωσα εκ των υστέρων που δεν το πήρα, γιατί ο μικρούλης μας ήταν καθώς αποδείχτηκε δύσκολος στον ύπνο και ήθελε, και ακόμα θέλει, κούνημα για να αποκοιμηθεί. Πάντως για το δεύτερο μωράκι, αν θα χρειαστούμε και άλλη κούνια, έχουμε και την δική μας, από τότε που ήμασταν εμείς μωρά, η μαμά μου την έχει φυλάξει και είναι μια χαρά, μόνο νέο στρωματάκι θέλει, βεβαίως. Μπορεί όμως να βάλω τον μεγάλο και σε κανονικό κρεβάτι μέχρι τότε. Θα δούμε.

Εγώ δεν είχα καλαθούνα. Τον έβαλα κατευθείαν στο κρεβάτι του. Το ρηλάξ πολύ αργότερα. Το πορτ-πεμπέ με ειδικό στρώμα είναι μία λύση, αν τα μωράκια είναι πολύ μικρά, να μην χάνονται στην κούνια.

Μαριλου85 τα πλένεις κανονικά, και όταν τα σκουπίζεις βάζεις στην περιοχή λίγο καθαρό οινόπνευμα και μία κρεμούλα. Θα πέσει μόνο του, μην σε φοβίζει, αν και το θέαμα είναι λίγο περίεργο.... Τους έχουν βάλει από το μαιευτήριο ένα πλαστικό, σαν αυτά που δένουμε τα σακουλάκια που βάζουμε στην κατάψυξη. χιχιχι

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

ευχαριστω πολυ μπλουμπλου...

ασε εχω απελπιστει με την παντα, ξανακοιταξα σημερα στα Ηρα και καμια δεν μου αρεσει εκτος απο μια που εκανε 220? οποτε την ξεχναω.

ισως μαλλον να παρω μια παντα πολυ απλη και η πεθερα μου που ειναι μοδιστρα να μου ραψει στο υφασμα της επιλογης μου θηκη για την παντα.

το σκεφτομαι ακομα, θα κοιταξω και σε καταστηματα λευκων ειδων εδω και θα δω..

τι αγωνα τραβαω με αυτην την παντα... θα με λετε τρελη δεν υπαρχει περιπτωση...!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!

Κατερινα_ς τόσο πολύ σου τον κρατήσανε τον μικρούλη σου στο μαιευτήριο; Αχ, θα ήταν δύσκολα για σένα στην αρχή, φαντάζομαι! Τώρα όμως είναι σκέτος γλύκας! Μου αρέσει πολύ το καπέλο του!!!

Όσο για τα σφηνάκια, δεν τα είχα χρησιμοποιήσει, αλλά νομίζω οτι θα είναι πιο βολικα από την πετσέτα-ρολό, που χρησιμοποιούσα...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

κατερινακι μου γλυκο σ'ευχαριστω για τον διαφωτισμο...χιχιχι

αμα κανουν τοσο φτηνα να παρουμε βρε αδερφε...χιχιχι

κ γω νομιζω πως τα καθισματακια τον πρωτο καιρο πρεπει να κοιτουν αναποδα.

ααα πρωταρα κ συ με τον αφαλο??κριμα κ δεν μπορω να σε συμβουλεψω...

βερολινα μου η αληθεια ειναι πως με ανατριχιαζει παρα πολυ η ιδεα του αφαλου αλλα χαλαλι εννοειται..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαρια-Ελπίδα, κοίταξες στα mothercare? Εμένα μου άρεσαν τα σχέδια. Αν ήταν όμως να πάρω τώρα, θα την έπαιρνα από το online κατάστημα που πρότεινε η bloublou είδες τί υπέροχα σχέδια;

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

κ μεις θελουμμεεεεεεεε φωτοοοοο....χιχιχιχ

μαρακι μου νομιζω πως εχω φαει το ιδιο σκαλωμα...

μου φαινονται πανακριβες κ δεν μου αρεσουν κιολας...

κ οσες μου ψιλο αρεσαν ειχαν 250-300....εεε οχιιι...θα κοιταξω κ σε συνεικιακο μαγαζι...

τα τζαμπο αραγε εχουν τετοια?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ελεγα μαρακι επειδη η καλαθουνα δεν ειναι για πολυυυ καιρο κ επειδη θα χρεωνωμαι επι 2 μηπως τον πρωτο καιρο τα εχω στο καροτσι τους κ μετα στα ριλαξ...

αχ μετα απο κατι τετοιες συζητησεις ανυπομονω να περασει ο καιρος!!!!

καλα τα λες για την τιμη, συμφωνω μαζι σου, αλλα ρωτα και κανα παιδιατρο, παντως και η γνωστη μου με τα διδυμα πηρε καλαθουνες απο το motherbaby και τις βγηκαν φτηνες.

σκεφτομαι τωρα μηπως στο καροτσι δεν κανει και θελουν ειδικο στρωματακι τον πρωτο καιρο.. μια ιδεα λεω τωρα...

εγω παντως θα την βαζω στο πορτ-μπεμπε και για υπνο το βραδυ αν δεν καθεται στην κουνια της και κατα την διαρκεια της ημερας οταν θα τη εχουμε στο σαλονι.

και εγω θελω να περασει ο καιρος!

α!Μαρια τελεια η κουνια!!!

ευχαριστω ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ..

verolina, εισαι καλυτερα σημερα?

ευχαριστω για την κουνια..

Διαφημίσεις

Μαρια-Ελπίδα, κοίταξες στα mothercare? Εμένα μου άρεσαν τα σχέδια. Αν ήταν όμως να πάρω τώρα, θα την έπαιρνα από το online κατάστημα που πρότεινε η bloublou είδες τί υπέροχα σχέδια;

δεν πηγα mothercare, στην καλαματα δεν εχουμε και εδω στην πατρα δεν ξερω, θα κοιταξω τωρα που το λες.

στο σαιτ που λεει η μπλουμπλου ειναι πραγματι φανταστικες αλλα μου βγαινουν ακριβουτσικες λογω οτι θα πρεπει να παρω και πλαπλωμα κουνουπιερα.

κ μεις θελουμμεεεεεεεε φωτοοοοο....χιχιχιχ

μαρακι μου νομιζω πως εχω φαει το ιδιο σκαλωμα...

μου φαινονται πανακριβες κ δεν μου αρεσουν κιολας...

κ οσες μου ψιλο αρεσαν ειχαν 250-300....εεε οχιιι...θα κοιταξω κ σε συνεικιακο μαγαζι...

τα τζαμπο αραγε εχουν τετοια?

τα τζαμπο εχουν αλλα πολυ χαμηλης ποιοτητας, τις εχω δει.

ασε εχω κολλησει και εγω πραγματικα...

Τσα ! γυρισα κ για λιγο μεχρι να ερθει ο αντρουλης θα μεινω !

Λοιπον μπλουμπλου μου το τριτο ειναι το ωραιοτερο κατα τη γνωμη μου !!!!

Οσο για το μπανακι εγω θα παρω αυτο εδω ! αλλα σε μοβ η ροζ χρωμα αν εχει ! Το εχει μια φιλη μου κ την εχει βολεψει παρα πολυ γιατι μπαινουν μπαρες κ στηριζεται πανω στην μπανιερα κ δεν χρειζεται να σκυβεις ! Επισης το μωρο στηριζεται σε αυτα τα πλαστικα μεσα στη μπανιερα κ δεν κουναει ουτε δεξια αριστερα ουτε πανω κατω ! Το κραταει σε πολυ σταθερη θεση !!!!

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=149&cat=6&mCat=6&page=

ευχαριστω πολυ μπλουμπλου...

ασε εχω απελπιστει με την παντα, ξανακοιταξα σημερα στα Ηρα και καμια δεν μου αρεσει εκτος απο μια που εκανε 220? οποτε την ξεχναω.

ισως μαλλον να παρω μια παντα πολυ απλη και η πεθερα μου που ειναι μοδιστρα να μου ραψει στο υφασμα της επιλογης μου θηκη για την παντα.

το σκεφτομαι ακομα, θα κοιταξω και σε καταστηματα λευκων ειδων εδω και θα δω..

τι αγωνα τραβαω με αυτην την παντα... θα με λετε τρελη δεν υπαρχει περιπτωση...!!!

Βρε τρελλο τι κολλημα εχεις φαει αληθεια ?

χαχχαχ!

παρε εκει μια απλη κ τελειωσε η υποθεση !!!!!!!!!!

Κ η κουνια πολυ ωραια !!! Τιμη ???

ασε με ρε Βιργινια, ο αντρας μου τραβαει τα μαλλια του!!

δεν μου αρεσει καμια, μαλλον θα με βλεπω να ραβω.

η κουνια 280? και το στρωμα θα μας το κανει δωρο ενας φιλος μας που θα το φτιαξει κιολας, ειναι η δουλεια του.

καλα δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...