Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λοιπον το ριλαξ σαφως δεν μπορεις να το έχεις τον πρώτο καιρο. Μόλις αρχισει το μωράκι κάπως να στηριζει κεφαλάκι. Εγώ τον έβαλα περιπου 45 ημερων σιγά σιγα και η παιδίατρος με κατσάδιασε..

Καλαθούνα ουτε εγώ ειχα. Στο καινουργιο σπίτι τον έβαζα στο καροτσι, τερμα ξαπλωμένο. Αλλά οταν άρχισαν οι βροχές δεν ήθελα να λερώνω το σπίτι...Τότε βέβαια ήταν 5,5 μηνών και τον ειχα στον καναπε με στρωμένο σεντονάκι!

Όσο για το μπανάκι, του ειχα ενα της fisher price. Καλο αλλά...ειχε ένα καθισματακι που του πίεζε τα γεν.οργανα, όπότε πηρα ένα άλλο, μεγάλο. Πήρα και μια βάση μπουρνουζε-θα τη βρειτε στα jumbo) και τον έβαζα εκει πάνω. Α! Στην αρχή ειναι τόσο μικρούλια που θα τα πλένεται στο χέρι!

Μην ξεχασετε-οσες θέλετε -να πάρετε "σφηνάκι". Αλλιως μπορειτε να βάζετε πετσετπυλα ώστε να μην γυρίζουν τα μωράκι ανασκελα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερεεες!!

Τι κανετε;;; Τα μπεμπακια σας;; Εγω εφαγα πολυ χτες, και σημερα εχω καουρες :mrgreen:.

Βλεπω ολες εχετε σκεφτει για προικα και επιπλα του παιδιου, εγω εχω μπερδευτει τοσο πολυ που τα εχω παρατησει. Η κουνια σιγουρα δεν χωραει στο δωματιο μας, οποτε τι να του παρω, λικνο; ριλαξ και πορτ μπεμπε θα μου χαρισουν, αλλα φοβαμαι να το εχω κατω στο πατωμα, εχω και σκυλακι και θα υπαρχει θεμα. :roll::roll:

Επισης, Μπλουμπλου, εχω κατι ερωτησεις με το myikmail. Α! και απο τα αυτοκολλητα που εβαλες μου αρεσε η δευτερη καρτελα!

Μινα μου εμένα το λικνο με έσωσε!!!!Και αν εχεις επίπεδο σπιτι, θα μπορεις να το μεταφερεις-αν εχει ροδάκια- κοντα σου οπου και αν εισαι!Το πορτ μπεμπε κατα τη γνώμη μου ειναι για λίγο καιρο. Μέχρι να σαραντήσουν. Αλλα εμένα δεν μου άρεσε και το στρώμα. Οπότε λίκνο με λενα καλο στρώμα ειναι ωραία ιδέα! ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα.Τι μου κανετε εσεις κ οι κοιλιτσες σας;Εγω σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη.Με πηραν τηλ απο το λητω πρωι πρωι για τα πραγματα του πριγκηπα μου.Μπορω να παω να τα παραλαβω κ τωρα αλλα θα παει ο αντρουλης απο δευτερα κλαψ.Δεν πειραζει.Αλλα το καλυτερο νεο που εχω σημερα,μια απο τις καλυτερες μου φιλες ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ στην εβδομη εβδομαδα.Εχθες ακουσε καρδουλα.Ειχε πολυ αγχος γιατι πριν λιγους μηνες ειχε μια παλλινδρομη κυηση.Αλλα τωρα ειναι μια χαρα.Θα ειναι μανουλα οκτωβριου.Ειμαι πολυ χαρουμενη:D:D:D:D:D:D:D:DΣυγνωμη δν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας γιατι θελω να φτιαξω ενα γλυκο για να παω στην φιλεναδα μου.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κοριτσάκια μου θα μου πεί κάποια πως να ανεβάζω φώτο?

Αν θυμάμαι καλά η Κατερίνα νομίζω είχε πεί ένα τρόπο από εδώ στην απάντηση με το συνδετήρα. Αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας!!!!!!

Grazie!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

καλησπερα καλες μου φιλεναδες!!

πωπω τι εχετε γραψει!!!!

τοσα πραγματα χρησιμα απο τις ηδη μανουλες!!

λοιπον εγω σημερα πηγα και εδω στη Πατρα στα Ηρα και ειδα την κουνια και στο αλλο χρωμα, φυσικο ξυλο αλλα δεν μας αρεσε και τελικα θα παρουμε αυτη:http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=54&theid=54&open1=11&open2=54&thepid=441&page=1

σε αυτο το χρωμα και θα κανουμε το πρασινο ροζ, θα μου το κανει ο αδελφος μου.

κοριτσια δεν εχω καταλαβει κατι απο την συζητηση σας, τι διαφορα εχει η καλαθουνα απο το πορτ-μπεμπε;

δηλαδη εμεις παραγγειλαμε το καροτσι που εχει πορτ-μπεμπε και εκει εχω σκοπο να την κοιμιζω, αφου της βαλουμε ειδικο στρωματακι, οταν δεν θα ειναι στην κουνια της.

ριλαξ δεν θα παρω ακομα, φανταζομαι χρειαζεται αργοτερα.

κατα τα αλλα για το μπανιο δεν το εχω κοιταξει καθολου.

θα δουμε αργοτερα.

κ ειμαι παλιιιιιι εδω....χαχααχα

κατερινακι ησουν πολυ διαφωτιστικη...

οποτε αφου θα ειναι καλοκαιρι θα τα βαζω στο καροτσι τελειως ξαπλα κ αφου μεγαλωσουν λιγο στο ριλαξ τους...

οσο για το μπανακι κατι τετοιο σκεφτομουν κ γω...

τα σφηνακια που λες ειναι απαραιτητα?

αα κατι αλλο..στα καθισματακια αυτοκινητου εχει αρχικα 2 κατηγοριες που μας ενδιαφερουν...η πρωτη ειναι απο 0-9κιλα κ η δευτερη απο 0-18κιλα...ελεγα να πρα το δευτερο...κ σεις ετσι το εχετε κανει??

συγχαρητηρια στην φιλεναδα σου κοπελα μου..με το καλο λοιπον να εχει μια ηρεμη 9μηνη εγκυμοσυνη

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα.Τι μου κανετε εσεις κ οι κοιλιτσες σας;Εγω σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη.Με πηραν τηλ απο το λητω πρωι πρωι για τα πραγματα του πριγκηπα μου.Μπορω να παω να τα παραλαβω κ τωρα αλλα θα παει ο αντρουλης απο δευτερα κλαψ.Δεν πειραζει.Αλλα το καλυτερο νεο που εχω σημερα,μια απο τις καλυτερες μου φιλες ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ στην εβδομη εβδομαδα.Εχθες ακουσε καρδουλα.Ειχε πολυ αγχος γιατι πριν λιγους μηνες ειχε μια παλλινδρομη κυηση.Αλλα τωρα ειναι μια χαρα.Θα ειναι μανουλα οκτωβριου.Ειμαι πολυ χαρουμενη:D:D:D:D:D:D:D:DΣυγνωμη δν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας γιατι θελω να φτιαξω ενα γλυκο για να παω στην φιλεναδα μου.φιλακια

Αντουλα πολλα συγχαρητηρια στην φιλεναδα σου, καλορικη και καλοστεριωτη η εγκυμοσυνη της!!

μαρακιιιιιιι μου καλοριζικη η κουνια σας...ειναι πολυυυ ομορφη..

η αληθεια ειναι πως με τις καλαθουνες κ τα ριλαξ εχω μπερδευτει πραγματικα..

δεν ξερω τι να τους παρω που ειναι κ 2..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Κ κατερινουλα να σε ρωτησω κ κατι ακομα??

συγνωμη αν σας πρηζω..

οταν θα ειναι μικρουλικα που θα τα πλενουμε στον νηπτηρα με τον αφαλο τι γινεται??

χριστε μου ποσα πραγματααααΑ??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλου μαλλον θα χρειαστεις και καλαθουνες γιατι τα μωρακια σου που θα τα εχεις την ωρα που δεν θα ειιναι στην κοινια τους?

ρωτησα μια φιλη τις προαλλες και και μου ειπε πως τις πρωτες μερες μεχρι να πεσει ο αφαλος τα πλενουμε μονο τοπικα με πετσετουλα και νερακι ριχνουμε απο την μεση και κατω ή απο την μεση πανω.

εννοω δηλαδη οτι δεν βουταμε το παιδακι στο νερο με τον αφαλο μονο τρεχουμενο.

αλλα φανταζομαι οτι θα μας δωσει και οδηγιες ο παιδιατρος.

Aντι συγχαρητήρια στην φιλενάδα σου, να πάμε όλα καλά.

Μαριλού τίς πρώτες μέρες μέχρι να πέσει ο αφαλός θα το κρατάς με το ένα σου χέρι το οποίο η παλάμη σου θα κρύβει τον αφαλό, εγώ τον έπλενα στον νιπτύρα είναι τόσο μικρούλια στην αρχή, και μπορείς να έχεις πετσετούλες μικρές και να το πλένεις τοπικά.

Μινούλα μου ρώτα με ότι θέλεις, αν ξέρω να σου πω για ukmail, περιμένω ήδη κάποια πράγματα που είχα παραγγείλει.

Πάντως κορίτσια μην φορτωθήκε και πολλά πράγματα, γιατί μετά θα ψάχνετε χώρο να τα φυλάξετε.

Μπανάκι είχα πάρει απο τα τζάμπο με ένα στρωματάκι για το πρώτο καιρό και ήταν μια χαρά.

dYU4p3.png

ελεγα μαρακι επειδη η καλαθουνα δεν ειναι για πολυυυ καιρο κ επειδη θα χρεωνωμαι επι 2 μηπως τον πρωτο καιρο τα εχω στο καροτσι τους κ μετα στα ριλαξ...

αχ μετα απο κατι τετοιες συζητησεις ανυπομονω να περασει ο καιρος!!!!

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...