Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βιργινακι μου υπομονη για τη μικρουλα...δεν υπαρχει κατι να κανεις..

μαματοπολινα πολυ γελασα με τον πιστσιρικο σου...υγεια να εχει κ να τρωει το μαναρι μου..

Σε ευχαριστώ πολύ marilou η αλάθεια είναι ότι είμαι ξετρελαμένη με τα ζουζούνια μου. Θα το δείς και εσύ με το καλό με τα δικά σου. Από τη στιγμή που θα γεννηθούν θα αλλάξεις τελείως προτεραιότητες.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή μου δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες γιατί και εγώ δεν είμαι καμία αδύνατη (καταραμένες ορμόνες) οπότε ......... Απλά είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που τα γράφατε!!!!

Κατά τα άλλα και εμένα ο καημός της μάνας μου είναι τα κιλά μου! Αφού κάποια στιγμή πριν μείνω έγκυος στο Μάξιμο χοντρή μαμά με ανέβαζε χοντρή μαμά με κατέβαζε μπροστά στο Νικόλα. Όταν λοιπόν έμεινα έγκυος γυρίζει ο Νικόλας μια μέρα που τόλμησε να το ξεστομίσει και της λέει " η μαμά είναι χοντρή γιατί γιατί έχει το μωράκι μας στην κοιλίτσα της" !!!!!!!! Την έστειλε!!!! Από τότε δεν μου ξαναείπε τίποτα για το βάρος μου.

τι λες καλε ? με τι να παρεξηγηθω ???? οχι βρε !

Σε στυλ πλακας σου απαντησα !!!!

Αλιμονο!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

χαχαχαχ! Να σου πω την αληθεια εγω για την ωρα το διασκεδαζω !

Μετα..... αν μου λενε τετοια.... θα εκτοξευω πραγματα !!! χαχαχαχα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιτα εχω 2 επιλογες..

η να τα εχω μαζι σου στο δωματιο την κουνια κ τα 2 η' στο δωματιος τους το καθενα στην κουνια του κ γω μαζι σε ενα κραβατακι που εχω..

σκεφτομουν να παρω ριλαξ κ οχι καλαθουνα..πρεπει να μπει κ καποιο στρωματακι στο ριλαξ??

καροτσι θα παρω διδυμων που ειναι για νεογεννητα..δεν θα εχω πορτ μπεμπε..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Αυτό το "μου" έχει τώρα κάνα μήνα που το λέει και μας έχει τρελάνει!!!! Μαμά μου, γάλα μου, ταλα μου(κουτάλα), παπά μου(παπούτσια).......

Όσο για τη ζουζούνα σου μη λές τίποτα για το βάρος γιατί έτσι έλεγα και εγώ και ο Νικόλας γεννήθηκε 3340, γιατί από τις αρχές του ένατου είχε τυλιχτεί με τον λόρο, πόδια-αριστερό χέρι και λαιμό,(γιαυτό και η καισαρική) και επομένως δεν τρεφόνταν όπως έπρεπε και ο Μάξιμος γεννήθηκε στις 36 εβδομάδες 2940.

Εξάλλου άλλη χάρη έχουν τα στρουμπουλά μωρά.Τα ζουλάς, τα δαγκώνεις ............

Όσο για τη μέση πονεμένη ιστορία....... εγώ έχω πρόβλημα από όταν γεννήθηκα στους δύο τελευταίους σπονδυλους και κανονικά δεν έπρεπε να είμαι πάνω από 53 κιλά (εδώ γελάμε όλες μαζί).

αχ αυτος ο λωρος ! Ο τρομος μου !! κ μενα ειναι το ποδι της τυλιγμενο λιγακι !

οσο για τα στρουμπουλα δε το συζητω καθολου !!!!!!!

Τα προτιμουσα παντα !

λοιπον ξαναβγαινω γιατι ηρθε η μανουλα !! θα μπω μεσημερακι

Καλημερα, ομορφες μανουλες και στρουμπουλα μωρακια!!:mrgreen: Τι κανετε;

Βιργινακι, σουπερ η ζουζουνα σου!! Μπραβο!!

Εμεις μια χαρα, εφαγα χτες το βραδυ, οποτε σημερα πολλη προσοχη.

Καλαθουνα ουτε εγω θα παρω, θα τον εχω στην κουνια του μαζι μας στο δωματιο και για τις μετακινησεις στο πορτ μπεμπε. Και θα παρω και ενα ριλαξ για το σπιτι. Καλα τα σκεφτομαι; Ας με διαφωτισουν οι πιο εμπειρες..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, ομορφες μανουλες και στρουμπουλα μωρακια!!:mrgreen: Τι κανετε;

Βιργινακι, σουπερ η ζουζουνα σου!! Μπραβο!!

Εμεις μια χαρα, εφαγα χτες το βραδυ, οποτε σημερα πολλη προσοχη.

Καλαθουνα ουτε εγω θα παρω, θα τον εχω στην κουνια του μαζι μας στο δωματιο και για τις μετακινησεις στο πορτ μπεμπε. Και θα παρω και ενα ριλαξ για το σπιτι. Καλα τα σκεφτομαι; Ας με διαφωτισουν οι πιο εμπειρες..

Καλημέρα και απο εμένα!

Όπως σας ειπα και χθες, σπίτι έμεινα. Δεν θα τα κατάφερνα να ξυπνησω για δουλει ααν έβγαινα. Βέβαια ανέλαβε ο γιόκας μου..Στις 2 κοιμήθηκε το καμάρι μου!!!

Κατερινα Σωστά θα έχεις την κούνια κοντά σου, αλλά αν θέλεις να τον έχεις πχ στο σαλόνι που κάθεσαι που θα τον βάλεις τις πρώτες μέρες;; Θα μου πεις στον καναπε! Σωστό.

Ριλάξ μετα τον 2ο μήνα

Καλαθούνα δεν ειχα και εγώ. Ειχα ενα μικρό λίκνο με ροδες οπότε τον μετακινο΄σα. Μέναμε σε μικρό σπίτι που δεν χωρούσε η κουνια στην κρεβατοκάμαρα. Τώρα όμως ειμαι σε μεζονέτα και σκέφτομαι ότι θα θέλω κάπου να την ακουμπώ την μικρή. Μάλλον σε καλαθούνα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ηδη μανουλες να σας ρωτησω κατι??

τα νεογεννητα καθονται μονο σε καλαθουνα τον πρωτο καιρο? η' μπορουν κ σε ριλαξ?

να ξερω τι να αγορασω

Εγώ marilou είχα λίκνο στο δωμάτιό μου για το βράδυ και ρηλαξ για την υπόλοιπη ημέρα. Και επιπλέον το καθισματάκι αυτοκινήτου το οποίο είναι πορτ μπεμπέ και ρηλάξ. Προσωπική μου άποψη ότι η καλαθούνα δεν πολυβολεύει.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

οποτε αν καταλαβα καλα μια χαρα μπορουν τα μικρα να κατσουν κ στο ριλαξ..γιατι θα θελω να τα εχω μαζι μου αρα να μπορω να τα βαζω το καθενα στο ριλαξ του...

παει κ αυτο...ααα στρωματακι ειδικο για το ριλαξ δεν θελει ετσι??

θελετε να μιλησουμε κ για τα μπανακια?εκει ειναι που δεν ξερω τι κανω ...χιχιχι

ειστε ετοιμες οι μανουλες στο πρηξιμο των μελλουσων μαμαδων?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Αα, σε ρηλαξ απο τον δευτερο μηνα; Στον καναπε δε νομιζω να τον βαζω τοσο μικρο, ανεβαινει και το σκυλακι μας. Οποτε που θα τον εχω στο σαλονι; Να παρω καλαθουνα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Απο ο,τι καταλαβα οι αποψεις διχαζονται για το ρηλαξ. Χιχι.:mrgreen: Εγω ειχα στο μυαλο μου οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Στα καροτσακια πρεπει στην αρχη να ειναι τελειως ξαπλωτα τα μωρα νομιζω, ε;

Καλα, και για το μπανιο θελουμε τα φωτα σας.. :rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαμά τοπολίνα ο δικός μου μέχρι πέρυσι δεν ήθελε να ντυθεί, καλά έινια και μικρός ακόμα, φέτος παρήγγειλα buzz lightyear apo thn tainia toy story που το αρέσει πολύ, θα δείξει τι θα κάνει.

Καλά μη φανταστείς μπλουμπλού μου και εμένα ο Νικόλας από πέρισυ (στο προνήπιο)

τη δέχτηκε τη στολή που είδε και τους συμμαθητές του ντυμένους.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημερεεες!!

Τι κανετε;;; Τα μπεμπακια σας;; Εγω εφαγα πολυ χτες, και σημερα εχω καουρες :mrgreen:.

Βλεπω ολες εχετε σκεφτει για προικα και επιπλα του παιδιου, εγω εχω μπερδευτει τοσο πολυ που τα εχω παρατησει. Η κουνια σιγουρα δεν χωραει στο δωματιο μας, οποτε τι να του παρω, λικνο; ριλαξ και πορτ μπεμπε θα μου χαρισουν, αλλα φοβαμαι να το εχω κατω στο πατωμα, εχω και σκυλακι και θα υπαρχει θεμα. :roll::roll:

Επισης, Μπλουμπλου, εχω κατι ερωτησεις με το myikmail. Α! και απο τα αυτοκολλητα που εβαλες μου αρεσε η δευτερη καρτελα!

wcBmp3.png

κατερινακι μου σιγουρα οσους περισσοτερους ρωτησουμε τοσες περισσοτερες απαντησεις..διαλεγουμε κ παιρνουμε...σιγουρα στο καροτσακι θελει στο τελειως ξαπλα..

οσο για το μπανιο...ααα..καλα..εχω πελαγωσει...χιχιχιχι

αν αρχισω με τις αποριες δεν θα τελειωνω..οποτε θα το πηγαινω λαου λαου καθε μερα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε; Σήμερα, είμαι ευτυχώς καλύτερα, αλλά δεν το παίρνω πάνω μου να συνέλθω.

Από ό,τι βλέπω η συζήτηση για τα δωμάτια καλά κρατεί! Κάντε τα τώρα, όσο έχετε χρόνο, γιατί μετά δύσκολα θα προλαβαίνετε να μαζεύετε τα παιχνίδια τους.

Bloublou το site που πρότεινες είναι καταπληκτικό!!!! Και το αμερικανικο που είχες προτείνει παλαια ήταν πολύ γλυκό, αλλά και αυτό τελειο. Παρόλο που δεν χρειάζομαι κάτι, μου έρχεται, έτσι να πάρω κάτι, γιατί είναι τόσο γλυκα! Και οικονομικά,ε! Πόσο πληρώνεις για αποστολή;

Από τις πεταλούδες μου αρέσουν http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250766061407&var=550022854767&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Βάλε φωτο, να δούμε! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ωραίο!

Καλή συνέχεια κοριτσάκια μου!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...