Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ναι μωρε γκρινιαζουμε για την ξαπλα αλλα αν το σκεφτουμε καλυτερα θα σουμε οτι λεμε βλακιτσες...ας ξεκουραστουμε τωρα που εχουμε καιρο γιατι μετααααα....ουουουου

καλημερα μαματοπολινα...πολυ χαιρονται τα παιδακια με τις αποκριες..ανυπομονω να σου πω την αληθεια να ερθει η ωρα μας...

η αληθεια ειναι πως οι αντρες καποιες φορρες ειναι πολυ επικινδυνοι στην κουζινα..χαχα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεεεερα!!!!!!!!

Βρε ζουζούνες πρωί πρωί σας διαβάζω και έχω πεθάνει στα γέλια, αφού περνάει κόσμος έξω από το μαγαζί και κοντοστέκεται να χαζέψει τη τρελή που γελάει μόνη της!!!!

Και εμείς εχθές σπιτάκι μείναμε έψησε, ο καλός μου κάτι ωραιώτατα σουβλάκια και πανσέτες ΦΛΑΜΠΕ παραλίγο να ψήσει και το σπίτι, με τον αέρα που είχε. Έντυσα το Νικόλα ΖΟΡΟ και τον κατέβασα το απόγευμα στο μαγαζί από όπου πέρασε μια μίνι παιδική παρέλαση ενώ το παιδικό καρναβάλι είναι την Κυριακή το πρωί και το Σάββατο το απόγευμα έχουμε δύο χορούς. Αυτά για να δείτε τι σας περιμένει όταν με το καλό έρθουν τα ζουζούνια σας. Σαν το Βέγγο ένα πράμα!!!!!

Γιατι γλυκουλα μου τι αστειο ειπαμε ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν πιστευω να γελασες με τα βαρελακια??? απαπα ! Ντροπη κ συ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οσο για αργοτερα μια χαρα μας βλεπω !!!!!!!! Εγω ειμαι ικανη να γινω πιο παιδι κ απο το παιδι μου !!!!!!!!!! χχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

αχ βιργινακι μου αυτο ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ...σε καταλαβαινω...κ μενα ξαφνικα πριν κανα μηνα το πολυ με ειχε πιασει αυτο κ μονο τα κλαμματα που δεν εβαζα...

εχεις καποιο προβλημα με την μεση σου?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ναι δυστυχως ειχα απο πριν θεμα με τη μεση μου, κ η δουλεια μου ειναι ορθοστασια οποτε αστα να πανε !

κ τωρα....δυστυχως οσο παω κ δυσκολευομαι κουραζομαι πολυ καθιστη σε καρεκλα αλλα κ ξαπλα ! Θα το παλεψουμε ομως τι να κανουμε !!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια μελλοντικες μανουλιτσες !!!!!

Γραφω τα νεακια μου κ παω να σας διαβασω !!!!

Ολα μια χαρα δεν φοβομαστε τιποτα απο τα πονακια τελικα ειναι μεσα στα φυσιολογικα της εγκυμοσυνης με τον τροπο που του τα περιεγραψα..... συσπασεις ομως εχουμε αλλα κ αυτο δεν μας αγχωνει ειπε απλα οτι πρεπει να ξεκουραζομαι ! Θα αγχωθουμε μονο οταν τα πονακια κ οι συσπασεις ειναι συγκεκριμενες σε χρονο πχ ανα 10λεπτα κλτ ! Για την ωρα δεν φοβομαστε απλα ξεκουραζομαστε !

η μπεμπιτσα ειναι σε παρα πολυ καλη θεση, ο ομφαλιος λωρος ειναι μακρυς ! Απο τη μια ειναι καλο ειπε γιατι θα κατεβει ευκολα το μωρο ενω αν ειναι κοντος λεει τραβαει προς τα πανω το παιδι !

Απο την αλλη φοβομαστε λιγο μην τυλιχτει μιας κ ηδη καπου ειναι μπλεγμενο στο ποδαρακι της αλλα το σβερκακι μας ειναι ελευθερο ! χιχιχιχι!!!!!!!χμ ! Μαλλον γι αυτο τρωω πιο πολλα μπουνιδια !! χαχαχαχα!!!

Κατα τα αλλα πρεπει να παρω αποφαση οτι θα βγει χοντρουλα σαν τη μανουλα της !!!!!

ειμαστε κιολας 648 γραμμαρια κ μεσα σε 2 βδομαδες πηραμε 200 ! Απαππαα! Το τρωει ολο το φαι κ αυτη! χαχαχαχα! Πρεπει να της κανω διαιτα !

κ φυσικα δεν ξαναπαιρνω τιποτα σε 0 μηνων γιατι απλα δεν θα χωραει ! χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Α! μοστραραμε μουτζα αυτη τη φορα !

Κ ειμασταν ξαπλωτες με το χερι πισω απο το κεφαλι κ το αλλο στο στομα οπου το ανοιγε συνεχεια κ ειδαμε κ τα μπουτακια της ετσι λυγισμενα κ τρελλαθηκα ! Ηθελα να τα φαω !

Αυτα !! Καλα χαζεψαμε ! Τωρα στις 24/3 παλι !!!!!

Καλά ε απίστευτη η ζουζούνα!!!! Έχω δύο γιούς(θα προσπαθήσω να βάλω φώτο) μας τη δίνεις? Και εμένα ο Μάξιμος είναι φαγανούλης σκέψου ότι έχθές έφαγε μια πιατάντσα τραχανά το μεσημέρι ένα μπουκάλι γάλα στις 7,00, ένα γιαουρτάκι παιδικό κατά τις 8,00 μισό σουβλάκι καλαμάκι στις 9,30 και πριν κοιμηθεί(10,30) φώναζε γάλα μου γάλα μου, ήπιε 180 γρ γάλα και η αποθέωση είναι ότι σήμερα ξύπνησε στις 6,45 και η πρώτη του κουβέντα ήταν μαμά μου γάλα μου!!!!!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

βιργινακι μου υπομονη για τη μικρουλα...δεν υπαρχει κατι να κανεις..

μαματοπολινα πολυ γελασα με τον πιστσιρικο σου...υγεια να εχει κ να τρωει το μαναρι μου..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλά ε απίστευτη η ζουζούνα!!!! Έχω δύο γιούς(θα προσπαθήσω να βάλω φώτο) μας τη δίνεις? Και εμένα ο Μάξιμος είναι φαγανούλης σκέψου ότι έχθές έφαγε μια πιατάντσα τραχανά το μεσημέρι ένα μπουκάλι γάλα στις 7,00, ένα γιαουρτάκι παιδικό κατά τις 8,00 μισό σουβλάκι καλαμάκι στις 9,30 και πριν κοιμηθεί(10,30) φώναζε γάλα μου γάλα μου, ήπιε 180 γρ γάλα και η αποθέωση είναι ότι σήμερα ξύπνησε στις 6,45 και η πρώτη του κουβέντα ήταν μαμά μου γάλα μου!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχ!!!! αμε αμε !!!!:lol::lol::lol:

καλα απο ολα αυτα φτου μη το ματιασω το καλο μου εχω λιωσει με το μαμα μου γαλα μου !!!!!!!!!

τσουπωτουλα την κοβω να βγαινει 4 κιλα ! Αν κ ο γιατρος λεει μια χαρα ειναι !!!!!!!

Γιατι γλυκουλα μου τι αστειο ειπαμε ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν πιστευω να γελασες με τα βαρελακια??? απαπα ! Ντροπη κ συ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οσο για αργοτερα μια χαρα μας βλεπω !!!!!!!! Εγω ειμαι ικανη να γινω πιο παιδι κ απο το παιδι μου !!!!!!!!!! χχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Καλή μου δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες γιατί και εγώ δεν είμαι καμία αδύνατη (καταραμένες ορμόνες) οπότε ......... Απλά είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που τα γράφατε!!!!

Κατά τα άλλα και εμένα ο καημός της μάνας μου είναι τα κιλά μου! Αφού κάποια στιγμή πριν μείνω έγκυος στο Μάξιμο χοντρή μαμά με ανέβαζε χοντρή μαμά με κατέβαζε μπροστά στο Νικόλα. Όταν λοιπόν έμεινα έγκυος γυρίζει ο Νικόλας μια μέρα που τόλμησε να το ξεστομίσει και της λέει " η μαμά είναι χοντρή γιατί γιατί έχει το μωράκι μας στην κοιλίτσα της" !!!!!!!! Την έστειλε!!!! Από τότε δεν μου ξαναείπε τίποτα για το βάρος μου.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ!!!! αμε αμε !!!!:lol::lol::lol:

καλα απο ολα αυτα φτου μη το ματιασω το καλο μου εχω λιωσει με το μαμα μου γαλα μου !!!!!!!!!

τσουπωτουλα την κοβω να βγαινει 4 κιλα ! Αν κ ο γιατρος λεει μια χαρα ειναι !!!!!!!

Αυτό το "μου" έχει τώρα κάνα μήνα που το λέει και μας έχει τρελάνει!!!! Μαμά μου, γάλα μου, ταλα μου(κουτάλα), παπά μου(παπούτσια).......

Όσο για τη ζουζούνα σου μη λές τίποτα για το βάρος γιατί έτσι έλεγα και εγώ και ο Νικόλας γεννήθηκε 3340, γιατί από τις αρχές του ένατου είχε τυλιχτεί με τον λόρο, πόδια-αριστερό χέρι και λαιμό,(γιαυτό και η καισαρική) και επομένως δεν τρεφόνταν όπως έπρεπε και ο Μάξιμος γεννήθηκε στις 36 εβδομάδες 2940.

Εξάλλου άλλη χάρη έχουν τα στρουμπουλά μωρά.Τα ζουλάς, τα δαγκώνεις ............

Όσο για τη μέση πονεμένη ιστορία....... εγώ έχω πρόβλημα από όταν γεννήθηκα στους δύο τελευταίους σπονδυλους και κανονικά δεν έπρεπε να είμαι πάνω από 53 κιλά (εδώ γελάμε όλες μαζί).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Kαλημερούδια και απο μένα.

Κατ' αρχήν να καλωσορίσω την καινούργια διδυμομανούλα, γίνατε 3 πλέον, τέλειο.

Βιργινάκι μια χαρά η μπουμπου αφρατούλα και ζουμερή για ρουφηχτά φιλιά.

Μαμά τοπολίνα ο δικός μου μέχρι πέρυσι δεν ήθελε να ντυθεί, καλά έινια και μικρός ακόμα, φέτος παρήγγειλα buzz lightyear apo thn tainia toy story που το αρέσει πολύ, θα δείξει τι θα κάνει.

Χθες παραγγείλαμε σουβλακοπιτάκια, τέλεια ήταν, δεν φάγαμε πολύ το μεσημέρι για να μην βαρυστομαχιάσουμε.

Μαριλού μου αν τα καταφέρω σήμερα θα βάλω φώτο.

Εν τω μεταξύ βρήκα αυτά εδώ και θέλω να μου πείτε γνώμες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250766061407&var=550022854767&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250770477604&var=550023716192&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260730064428&var=560021798499&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Θα ρωτήσω και σύζυγο, έχω κολλήσει δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

dYU4p3.png

Marilou δεν είχα πάρει καλαθούνα, τον βόλευα για τις πρώτες 20 μέρες στο πορτ μπεμπέ απο το καρότσι την ημέρα και το βράδυ μαζί μου, λόγω θηλασμού. Μετά μπορείς να το βάλεις σε ριλάξ πολύ καλά είναι και της πεγκ περέγκο, λίγο ακριβό βέβαια γύρω στο 100 αλλά και η κίκο έχει πολύ ωραία και πιο οικονομικά.

Τώρα εσύ θα δεις τι σε βολεύει, το βράδυ που θα τα έχεις; Σε κούνια στο δωμάτιο τους και εσύ εκεί ή στο δωμάτιο σας.

Εγώ για τέσσαρους μήνες κοιμόμουν στο δωμάτιο του, είχα μονό κρεβάτι εκεί, το ίδιο θα κάνω και με την μικρή. ΄

Όταν άρχισε να στρώνει στον ύπνο πήγα στο κρεβατάκι μου, όλα αυτά γιατί δεν χώραγε η κούνια στο δικό μας.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...