Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εμενα με κοροιδευει οπωςο περπαταω οταν ποναει η μεση μου!!!!!εχω κατι απο το περπατημα της παπιας κια κανει το ιδιο!!:cool:

χαχαχαχαχαχ!!!

Καλα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν μου φαινεται κ βρισκουν εμας τα θυματα !!!! χαχααχαχ!!!:mad::x:x:x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σημαντικοτερο δεν ειπες !!!!!!!!

Καλοριζικα καταρχην ! Με το καλο να γεμισουν με τις ζωουλες σας !!!!!!!!!!

Για ριξε λεπτομεριες γιατι απο το σχολιο......βλεπω εφυγαν πολλα !!! χαχαχα!!!

αστα ειναι 2 τα ατοιμααααααααααααα...ευτυχως θα πληρωσουμε μαιο με 8 ατοκες και θα συνδραμουν γιαγιαδες και παππουδες!!!αρχιζω λοιπον...

• μια μπλε κουνια ναυτακι για τον μπεμπη με την προικα του το στρωματακι του τις πετσετες το μπουρνουζακι του και ενα πολυθρονακι για του χρονου (ο μπαμπας δεν παιζεται
  • σφηνακια για τον υπνο
  • μια κουνια με ροζ μπαλαρινες,την προικα της,πετσετες μπουρνουζακι και εννοειται το πολυθρονακι!!
  • 2 παιδικα καθισματα αυτοκινητου με ISOFIX
  • 2 Καλαθουνες ροζ και μπλε με στρωματακι
  • τα πρωτα τους φορμακια ετσι για να χαζευουμε!!

εχουμε παρει και κατι αλλα ψιλα αλλα δεν τα θυμαμαι!!θα πρεπει να δω το χαρτι παραγγελιας!!!συρταριερα δεν πηραμε γιατι την θεωρω πολυ ακριβη και θα παρουμε μια λευκη απο νεοσετ που θα ταιριαζει και με τις δυο κουνιες...

ολα μαζι...2.800!!αααααααααααααααααααααααααααα

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

χαχαχαχαχαχ!!!

Καλα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν μου φαινεται κ βρισκουν εμας τα θυματα !!!! χαχααχαχ!!!:mad::x:x:x

και η μανα μου με τον καημο της..να κοψω το βραδινο φαγητο να μην παρω βαρος κτλ...πως να γινει αυτο οταν πειναωωω το βραδυ???

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

αστα ειναι 2 τα ατοιμααααααααααααα...ευτυχως θα πληρωσουμε μαιο με 8 ατοκες και θα συνδραμουν γιαγιαδες και παππουδες!!!αρχιζω λοιπον...

• μια μπλε κουνια ναυτακι για τον μπεμπη με την προικα του το στρωματακι του τις πετσετες το μπουρνουζακι του και ενα πολυθρονακι για του χρονου (ο μπαμπας δεν παιζεται
  • σφηνακια για τον υπνο
  • μια κουνια με ροζ μπαλαρινες,την προικα της,πετσετες μπουρνουζακι και εννοειται το πολυθρονακι!!
  • 2 παιδικα καθισματα αυτοκινητου με ISOFIX
  • 2 Καλαθουνες ροζ και μπλε με στρωματακι
  • τα πρωτα τους φορμακια ετσι για να χαζευουμε!!

εχουμε παρει και κατι αλλα ψιλα αλλα δεν τα θυμαμαι!!θα πρεπει να δω το χαρτι παραγγελιας!!!συρταριερα δεν πηραμε γιατι την θεωρω πολυ ακριβη και θα παρουμε μια λευκη απο νεοσετ που θα ταιριαζει και με τις δυο κουνιες...

ολα μαζι...2.800!!αααααααααααααααααααααααααααα

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

σοκαρομαι οπως βλεπεις αρχικα, αλλα αν σκεφτεις οτι πηρες τοσα πραγματα στο συνολο....ειναι καλουτσικα ! Ε?

Εδω εγω εδωσα για κουνια καροτσι αλλαξιερα στρωμα 1300 σχεδον ! Δεν σου λεω τα μικροπραγματα..... αλλα ενταξει !

Ψιλο λογικα μου φαινονται !!!!!!

Καλοριζικα λοιπον !!!!!!!!! Τι καλα ! Κ ποτε θα γινει η παραδοση ?

οσο για τις συνδρομες !!! Καλοδεχουμενες παντα !

κ μενα βοηθανε οι δικοι μου ! Εχουν δωσει ηδη 500 ευρω κ ειπαν οτι θ αδωσουν κ αλλα !!!!:lol::lol::lol::lol:

και η μανα μου με τον καημο της..να κοψω το βραδινο φαγητο να μην παρω βαρος κτλ...πως να γινει αυτο οταν πειναωωω το βραδυ???

Το βραδυ πρεπει οπως κ δηποτε να τρως ! Εμενα μου το εχουν τονισει 2 ενδοκρινολογοι 1 διαιοτολογος για εγκυους κ ο γιατρος μου !

Αν θες φαγακι να τρως νωρις κατα τις 8....αλλα οχι μεγαλη ποσοτητα κ παντα με σαλατα, κ αργοτερα προ υπνου παντα κατι θα τρως ! Ειτε ενα γιαουρτι ειτε ενα τοστ ειτε γαλα παντα κατι γιατι μετα ειναι αρκετες οι ωρες μεχρι το πρωινο ! κ δεν κανει να μενουμε τοσο νηστικες !!!!!:!::!::!:

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

σοκαρομαι οπως βλεπεις αρχικα, αλλα αν σκεφτεις οτι πηρες τοσα πραγματα στο συνολο....ειναι καλουτσικα ! Ε?

Εδω εγω εδωσα για κουνια καροτσι αλλαξιερα στρωμα 1300 σχεδον ! Δεν σου λεω τα μικροπραγματα..... αλλα ενταξει !

Ψιλο λογικα μου φαινονται !!!!!!

Καλοριζικα λοιπον !!!!!!!!! Τι καλα ! Κ ποτε θα γινει η παραδοση ?

οσο για τις συνδρομες !!! Καλοδεχουμενες παντα !

κ μενα βοηθανε οι δικοι μου ! Εχουν δωσει ηδη 500 ευρω κ ειπαν οτι θ αδωσουν κ αλλα !!!!:lol::lol::lol::lol:

ναι καλα πηγε αν σκεφτεις οτι τα πηραμε επι δυο!!ευτυχως το καροτσι θα μας το παρουν δωρο ξαδερφια!!!γιατι για διδυμα κατω απο 400 δεν υπαρχει!!πηραμε κουνιες που γινονται παιδικα κρεβατακια αργοτερα.αρχες μαιου θα μας τα φερουν!!!για να αεριστουν και να καθαριστουν.τα περιμενω πως και πως!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Το βραδυ πρεπει οπως κ δηποτε να τρως ! Εμενα μου το εχουν τονισει 2 ενδοκρινολογοι 1 διαιοτολογος για εγκυους κ ο γιατρος μου !

Αν θες φαγακι να τρως νωρις κατα τις 8....αλλα οχι μεγαλη ποσοτητα κ παντα με σαλατα, κ αργοτερα προ υπνου παντα κατι θα τρως ! Ειτε ενα γιαουρτι ειτε ενα τοστ ειτε γαλα παντα κατι γιατι μετα ειναι αρκετες οι ωρες μεχρι το πρωινο ! κ δεν κανει να μενουμε τοσο νηστικες !!!!!:!::!::!:

οι σαλατες με ενοχλουν το πιστευεις???πριζομαι!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Οντως σου πηγε πολυ καλα ! Αν σκεφτεις οτι αυτα που γινονται κρεββατακια ειναι πιο ακριβα απο τις κουνιες τις απλες ! Κ γω τετοιο πηρα !

Αντε να ερθει η ωρα ν ατα βαλουμε στο σπιτι μας !

Εμενα θα μου ερθουν τελη Απριλη ! Κ γω ανυπομονω !!!!!!!!!Ειναι μεχρι να ερθει το Πασχα μετα ποιος μας πιανει !

Οσο για τις σαλατες προσπαθησε εστω κ απο λιγο γιατι τις χρειζομαστε ! Στα λεω εσενα να τα ακουω κ γω τωρα ! χαχα!!

Οντως σου πηγε πολυ καλα ! Αν σκεφτεις οτι αυτα που γινονται κρεββατακια ειναι πιο ακριβα απο τις κουνιες τις απλες ! Κ γω τετοιο πηρα !

Αντε να ερθει η ωρα ν ατα βαλουμε στο σπιτι μας !

Εμενα θα μου ερθουν τελη Απριλη ! Κ γω ανυπομονω !!!!!!!!!Ειναι μεχρι να ερθει το Πασχα μετα ποιος μας πιανει !

Οσο για τις σαλατες προσπαθησε εστω κ απο λιγο γιατι τις χρειζομαστε ! Στα λεω εσενα να τα ακουω κ γω τωρα ! χαχα!!

αχ ποτε θα φτιαξουν ζυμαρικα που θα μας δινουν τις ιδιες βιταμινες με σαλατες????????????μπορω να φαω ενα σακουλακι tortellini και να ειμαι μια χαρα αλλα με μια σαλατα γινομαι μπαλονι!!μου αρεσουν τα καροτακια βεβαια αυτον τον καιρο και τρωω σαν το κοουνελι ενα την ημερα!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

αχ ποτε θα φτιαξουν ζυμαρικα που θα μας δινουν τις ιδιες βιταμινες με σαλατες????????????μπορω να φαω ενα σακουλακι tortellini και να ειμαι μια χαρα αλλα με μια σαλατα γινομαι μπαλονι!!μου αρεσουν τα καροτακια βεβαια αυτον τον καιρο και τρωω σαν το κοουνελι ενα την ημερα!

χαχαχαχαχχα!!!! Ελα ντε ! Καλα θα ηταν !!!!!!

Για τα καροτακια μπορεις να τα βραζεις μαζι με λιγη πατατουλα κ κολοκυθακια κ ειναι μιαμι μιαμι μετα μαζι με λεμονακι κ λαδακι !!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα γκαστρουλινια μου!!!!

τι κανετε???

το τσικνισατε εχτες??

εμεις με σημερι με τον αντρουλη μου..ειπα να μην φαω σαν γουρουνα το βραδυ...

βισργινακι πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα...η μικρη μας παιδευει εε???χιχιχι...απλα κοιτα να μην κουραζεσαι...

δυσιμομανουλα καλοριζικα τα πραγματακια σας..τα παραγγειλατε εεε??τι καλααα??

να σε ρωτησω...ξερεις εαν τα νεογεννητα αντι για καλαθουνα μπαινουν σε ριλαξ??

κ κατι αλλο..τα καθισματακια αυτοκινητου μεχρι ποσα κιλα τα πηρες??

μπλουμπλου περιμενω με αγωνια να δω το δωματιακι..

παω να ετοιμασω τον χυμο μου να παρω τον σιδηρο

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέεεεερα!!!!!!!!

Βρε ζουζούνες πρωί πρωί σας διαβάζω και έχω πεθάνει στα γέλια, αφού περνάει κόσμος έξω από το μαγαζί και κοντοστέκεται να χαζέψει τη τρελή που γελάει μόνη της!!!!

Και εμείς εχθές σπιτάκι μείναμε έψησε, ο καλός μου κάτι ωραιώτατα σουβλάκια και πανσέτες ΦΛΑΜΠΕ παραλίγο να ψήσει και το σπίτι, με τον αέρα που είχε. Έντυσα το Νικόλα ΖΟΡΟ και τον κατέβασα το απόγευμα στο μαγαζί από όπου πέρασε μια μίνι παιδική παρέλαση ενώ το παιδικό καρναβάλι είναι την Κυριακή το πρωί και το Σάββατο το απόγευμα έχουμε δύο χορούς. Αυτά για να δείτε τι σας περιμένει όταν με το καλό έρθουν τα ζουζούνια σας. Σαν το Βέγγο ένα πράμα!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...