Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Koριτσάκια μου να ευχηθώ καλή Τσικνοπέμπτη, εμείς θα μείνουμε μέσα, θα παραγγείλουμε μαζί με τους δικούς μου, ο μικρός θα πέσει νωρίς για ύπνο δεν κοιμήθηκε μεσημέρι.

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου, αν τα καταφέρω αργά το βράδυ αλλιώς αύριο το πρωί.

Πήγα το πρωί για καμπύλη ζακχάρου ήμουν απο της 7.30 μέχρι της 11, 4 φορές με τρύπησε, αύριο παίρνω αποτελέσματα.

Να σας πω ότι τελειώσαμε με το δώμάτιο της μπουμπους. Θα σας βάλω φώτο κάποια στιγμή.

Φιλιά πολλά σε όλες.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις σπιτάκι σήμερα! αυριο θα το τσικνίσουμε!!(αμα πρέπει να ξυπνήσεις στις 5, τι να το κάνεις ε;;)

bloublou ΜΠΡΑΒΟ με το δωματιάκι! Περιμένουμε φωτο!

Μαρια καλά να περάσετε στην Πάτρα!

Φιλιά σε όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Να σας πω ότι τελειώσαμε με το δώμάτιο της μπουμπους. Θα σας βάλω φώτο κάποια στιγμή.

κοριτσακι περιμενουμε με αγωνια τις φωτο απο το επισημα πρωτο ετοιμο δωματιο της παρεας!!!!

καλοριζικο!

και εμεις σημερα κατσαμε σπιτακι, εχει πολυ κρυο και αερα και θελαμε να δουμε και τους δικους μας πιο υσηχα.

αυριο θα παμε βολτιτσες στην κεφατη Πατρα.

καλα τωρα που το σκεφτομαι μια Β'επιπεδου την καναμε πανταημερη εκδρομη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, τι κανεις? καλο τσικνισμα αυριο!

Καλημερουδια μελλοντικες μανουλιτσες !!!!!

Γραφω τα νεακια μου κ παω να σας διαβασω !!!!

Ολα μια χαρα δεν φοβομαστε τιποτα απο τα πονακια τελικα ειναι μεσα στα φυσιολογικα της εγκυμοσυνης με τον τροπο που του τα περιεγραψα..... συσπασεις ομως εχουμε αλλα κ αυτο δεν μας αγχωνει ειπε απλα οτι πρεπει να ξεκουραζομαι ! Θα αγχωθουμε μονο οταν τα πονακια κ οι συσπασεις ειναι συγκεκριμενες σε χρονο πχ ανα 10λεπτα κλτ ! Για την ωρα δεν φοβομαστε απλα ξεκουραζομαστε !

η μπεμπιτσα ειναι σε παρα πολυ καλη θεση, ο ομφαλιος λωρος ειναι μακρυς ! Απο τη μια ειναι καλο ειπε γιατι θα κατεβει ευκολα το μωρο ενω αν ειναι κοντος λεει τραβαει προς τα πανω το παιδι !

Απο την αλλη φοβομαστε λιγο μην τυλιχτει μιας κ ηδη καπου ειναι μπλεγμενο στο ποδαρακι της αλλα το σβερκακι μας ειναι ελευθερο ! χιχιχιχι!!!!!!!χμ ! Μαλλον γι αυτο τρωω πιο πολλα μπουνιδια !! χαχαχαχα!!!

Κατα τα αλλα πρεπει να παρω αποφαση οτι θα βγει χοντρουλα σαν τη μανουλα της !!!!!

ειμαστε κιολας 648 γραμμαρια κ μεσα σε 2 βδομαδες πηραμε 200 ! Απαππαα! Το τρωει ολο το φαι κ αυτη! χαχαχαχα! Πρεπει να της κανω διαιτα !

κ φυσικα δεν ξαναπαιρνω τιποτα σε 0 μηνων γιατι απλα δεν θα χωραει ! χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Α! μοστραραμε μουτζα αυτη τη φορα !

Κ ειμασταν ξαπλωτες με το χερι πισω απο το κεφαλι κ το αλλο στο στομα οπου το ανοιγε συνεχεια κ ειδαμε κ τα μπουτακια της ετσι λυγισμενα κ τρελλαθηκα ! Ηθελα να τα φαω !

Αυτα !! Καλα χαζεψαμε ! Τωρα στις 24/3 παλι !!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιαααααα...πως περασατε χθες???δεν ξερω για εσας αλλα εγω ακομα χωνευω...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

χαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!

Εμεις καλα περασαμε δεν πηγαμε μακρυα, 2 οροφους κατω απο μενα μενουν οι φιλοι μας οποτε την βγαλαμε εκει ! Αλλα ηταν ωραια, παρειτσα χαλαρα ολοι πινανε κρασακι κ γω..νερακι !! χαχαχαχ! Μεθυσα κ χτες ! 2 λιτρα ηπια !!!!

Αλλα πεθανα απο πονους σε μεση κ πλατη !!!!!!

Νωριτερα ημουν στο γιατρο με μεγαλη αναμονη κ την εβγαλα σε καρεκλα απο τις 5 μεχρι τις 1 το βραδυ !!!!!!! Κλαψ κλαψ ! ακομα ποναω !

Γεια σας κοριτσάκια!

Αχ, έλειψα πάλι και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Από μία ματιά που έριξα, χαίρομαι για τα θετικά νέα, Λίζα, καλά αποτελέσματα να έχεις! Κικι περαστικά, τί ήταν κι αυτό πάλι, δεν το ήξερα, θα προσπαθήσουμε να πίνουμε νερό. Εγώ κορίτσια είμαι άρρωστη με γρίπη (ελπίζω να μην είναι η νέα και προσπαθώ ναμην το σκέφτομαι) και πυρετό από την Κυριακή. Δεν πέφτει, εύκολα, δυστυχώς, αλλά ο γιατρός είπε να αποφεύγω ντεπόν αν δεν ανέβει πάνω από 38,5 γιατι επηρεάζει συκώτι και νεφρά εμβρύου. Εϊμαι γύρω στο 37,5 τώρα οπότε το αντέχω. Κάνω διάφορα γιατροσόφια με βότανα και μέλι. Θέλει ζέστη και ξεκούραση. Ελπίζω να περάσει....

Τη Δευτέρα πήγα με πυρετό και έκανα την β επιπέδου, όλα καλά τα βλέπει μου είπε, επιτέλους είδαμε και το φύλλο, αγοράκι και αυτό! Καλά να είναι και ας είναι ό,τι να είναι!

Θα σας γράψω ίσως λεπτομέρειες κάποια άλλη φορά. Πρέπει να κάνω και καμπύλη και Ντόμπλερ μου είπε και εξετάσεις αίματος και ούρων.....

Αυτά για την ώρα, καλά να είστε όλες, κουράγιο και δύναμη και καλή Τσικνοπέπτη κορίτσια!

Πολλή θετική ενέργεια και αγάπη σε όλα τα μωράκια!

Κοριτσακι μου..τωρα βρηκε να αρρωστησεις !??

Περαστικα κ αγυριστα σου ευχομαι !!!!!

Εμενα παντως ο γιατρος μου ειχε πει αφοβα να παιρνω ντεπον ! Ασχετα αν δεν χρειαστηκε να παρω καθολου μεχρι τωρα !

Κατα τα αλλα μια χαρα λοιπον κ ο Νεος Μπεμπουλης της παρεας μας !!!!

Οταν εχεις χρονο γραψε μας λεπτομερειες !!!!!

Καλα καμπυλη θα κανουμε ολες λογικα τωρα αλλα ντοπλερ για πιο λογο να κανεις απο τωρα ? Προληπτικα ?

Σε περιμενουμε με νεακια ! Φιλακια πολλα !!!!!!

Καλημερουδια μελλοντικες μανουλιτσες !!!!!

Γραφω τα νεακια μου κ παω να σας διαβασω !!!!

Ολα μια χαρα δεν φοβομαστε τιποτα απο τα πονακια τελικα ειναι μεσα στα φυσιολογικα της εγκυμοσυνης με τον τροπο που του τα περιεγραψα..... συσπασεις ομως εχουμε αλλα κ αυτο δεν μας αγχωνει ειπε απλα οτι πρεπει να ξεκουραζομαι ! Θα αγχωθουμε μονο οταν τα πονακια κ οι συσπασεις ειναι συγκεκριμενες σε χρονο πχ ανα 10λεπτα κλτ ! Για την ωρα δεν φοβομαστε απλα ξεκουραζομαστε !

η μπεμπιτσα ειναι σε παρα πολυ καλη θεση, ο ομφαλιος λωρος ειναι μακρυς ! Απο τη μια ειναι καλο ειπε γιατι θα κατεβει ευκολα το μωρο ενω αν ειναι κοντος λεει τραβαει προς τα πανω το παιδι !

Απο την αλλη φοβομαστε λιγο μην τυλιχτει μιας κ ηδη καπου ειναι μπλεγμενο στο ποδαρακι της αλλα το σβερκακι μας ειναι ελευθερο ! χιχιχιχι!!!!!!!χμ ! Μαλλον γι αυτο τρωω πιο πολλα μπουνιδια !! χαχαχαχα!!!

Κατα τα αλλα πρεπει να παρω αποφαση οτι θα βγει χοντρουλα σαν τη μανουλα της !!!!!

ειμαστε κιολας 648 γραμμαρια κ μεσα σε 2 βδομαδες πηραμε 200 ! Απαππαα! Το τρωει ολο το φαι κ αυτη! χαχαχαχα! Πρεπει να της κανω διαιτα !

κ φυσικα δεν ξαναπαιρνω τιποτα σε 0 μηνων γιατι απλα δεν θα χωραει ! χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Α! μοστραραμε μουτζα αυτη τη φορα !

Κ ειμασταν ξαπλωτες με το χερι πισω απο το κεφαλι κ το αλλο στο στομα οπου το ανοιγε συνεχεια κ ειδαμε κ τα μπουτακια της ετσι λυγισμενα κ τρελλαθηκα ! Ηθελα να τα φαω !

Αυτα !! Καλα χαζεψαμε ! Τωρα στις 24/3 παλι !!!!!

ολα καλα!!!και εγω ειχα καποιες μερες τα ιδια και κλασσικα μου ειπε ΞΑΠΛΑ!δεν ειναι τιποτα απλα ευκαιρεια για χουζουρι με την βροχη!!!

ποπο θηριο η μικρη σου!!!εμενα η κορη στις 22/2 ηταν 480 κι ο γιος 460!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ολα καλα!!!και εγω ειχα καποιες μερες τα ιδια και κλασσικα μου ειπε ΞΑΠΛΑ!δεν ειναι τιποτα απλα ευκαιρεια για χουζουρι με την βροχη!!!

ποπο θηριο η μικρη σου!!!εμενα η κορη στις 22/2 ηταν 480 κι ο γιος 460!

Ε ναι ενταξει ξεκουραση αλλα κ ποσο πια !?

εγω θελω βολτες ! Αλλα εχε χαρη που βρεχει ! χουχουλιασμα οπως λες !!!

Οντως θηριακι το καλο μου !!!!! !τρωει καλα ! χαχαχχα!!!

παντως κ σενα για διδυμακια ειναι αψογα σε βαρος !

εμενα στις 21w+1d ηταν 448 γραμμαρια !

Οποτε κ σενα ειναι παρα παρα πολυ καλα !!!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Ε ναι ενταξει ξεκουραση αλλα κ ποσο πια !?

εγω θελω βολτες ! Αλλα εχε χαρη που βρεχει ! χουχουλιασμα οπως λες !!!

Οντως θηριακι το καλο μου !!!!! !τρωει καλα ! χαχαχχα!!!

παντως κ σενα για διδυμακια ειναι αψογα σε βαρος !

εμενα στις 21w+1d ηταν 448 γραμμαρια !

Οποτε κ σενα ειναι παρα παρα πολυ καλα !!!!!:P:p:p:p:p

ναι μια χαρα ειναι γιατι το φοβομουν!!!βεβαια και η μανουλα +11 ειναι ηδη!!!αλλα ενταξει δεν μου ειπε τιποτα γιατι το εχω παρει ολο στην κοιλια!!!1,60 με κοιλια τουρμπινα σε λιγο θα με τσουλανε στην κατηφορα!!!παναγιτσα μου σαν σκαμπο νιωθω!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

αααααααααα ξεχασααααααααααααααα

χθεσ κλεισαμε και τα επιπλα των μωρων!!

ενταξει..ο αντρας μου τον μαιο θα δωσει ειπαμε το δεξι νεφρο να τα πληρωσουμε αλλα χαλαλι!!!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ναι μια χαρα ειναι γιατι το φοβομουν!!!βεβαια και η μανουλα +11 ειναι ηδη!!!αλλα ενταξει δεν μου ειπε τιποτα γιατι το εχω παρει ολο στην κοιλια!!!1,60 με κοιλια τουρμπινα σε λιγο θα με τσουλανε στην κατηφορα!!!παναγιτσα μου σαν σκαμπο νιωθω!!!

Μια χαρα ειναι τα κιλα σου !

Εγω μαλλον πρεπει να ανυσηχω που ειμαι +2 ? μα πως εγινε αυτο δν ξερω !

Τι μου θυμησες τωρα ! Η κοιλια μου ειναι στην κυριολεξια τουρλα κ οταν τρωω κ μετα ειμαι ορθια....ασε κανει προσπεραση για τα καλα !

Βγαινουμε λοιπον μια μερα εξω για καφε κ ειχε ο δρομος μια κατηφορα !

Ε προφανως εκει εβαλα 3η ! χαχαχα!!!

Κ ξαφνικα ακουω απο πισω μου !

Εεεεεεε !!!! Ελα εδω βρε βαρελακι σε πηρε ο κατηφορος !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχαχαχαχαχα!!!!

Ο αντρας μου ηταν κ κοροιδευε !!! Τσουλησες μου λεει στην κατηφορα να εβλεπες πως πηγαινες !!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αααααααααα ξεχασααααααααααααααα

χθεσ κλεισαμε και τα επιπλα των μωρων!!

ενταξει..ο αντρας μου τον μαιο θα δωσει ειπαμε το δεξι νεφρο να τα πληρωσουμε αλλα χαλαλι!!!!

Το σημαντικοτερο δεν ειπες !!!!!!!!

Καλοριζικα καταρχην ! Με το καλο να γεμισουν με τις ζωουλες σας !!!!!!!!!!

Για ριξε λεπτομεριες γιατι απο το σχολιο......βλεπω εφυγαν πολλα !!! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...