Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα και τον μπεμπακο μου!!

Κικη μου, περαστικα, απο ο,τι εχω ακουσει κι εγω ειναι πολυ εντονοι οι πονοι του κολικου νεφρου.. Ελπιζω να εισαι μια χαρα τωρα.

Εγω χτες στο τσακ δεν εκανα εμετο, γενικα εχω να κανω απο οταν πηγαινα γυμνασιο και δεν μπορω καθολου ουτε στην ιδεα.. Ισως με πειραξε αυτο το σιροπι γλυκοζης που ηπια χτες η και η κουραση. Σημερα ειμαι καλυτερα.

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΦΡΟΥ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΒΩ 851 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 22 ΩΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΤΕ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

:shock::shock:Πόσα;; Παναγια μου! καταρχην περαστικά σου καλη μου. Ναι το έχω ακούσει ότι πιάνεικάποιες εγκυοιυς κολικός! Καλη ανάρρωση!!!

Τι κάνετε τα υπόλοιπα κοριτσάκια;; εγώ από εχθες δεν μπορώ να σταματησω να τρώω! Συνέχεια πεινάω. Τι θα κάνω;;

Α! Να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΗ! Να περάσετε καλά σήμερα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας;;

Κικη περαστικα και αγυριστα!!

Λιζα, υπομονη μια μερα εμεινα για τα αποτελεσματα!!

Αντυ μπραβο για τον μπεμπαρο, εμενα ηταν 26 εκ. υψος και 439 γρ. Καλα τον λεω μισοριξια βρε Μαρακι χαχαχαχα

Εχω παλι αναγουλες, και θελω να μου περασουν γιατι σημερα θα παμε να ψησουμε στην πυλωτη φιλων και δεν θελω να ειμαι χαλια και να τρεχω στις τουαλετες :?.

Καλα να περασετε σημερα, οτι και να κανετε!!!

Εμενα γενικα μου ειπε ο ντοκτορ να μην τρωω πολλα μακαρονια και πατατες καθως και απο ψωμι μονο μαυρο, γενικα δεν τρωω πολλα τετοια, μαλλον για να μην ανεβει το σακχαρο. Τωρα περιμενω τηλ να μου πει πως ειδε τις εξετασεις μου.

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Τι μου κανετε;Κικουλα μου τι ηταν αυτο που επαθες καλη μου.Περαστικα σου.Φανταζομαι την αγωνια που περασες.Τωρα εισαι καλα;Μινουλα μια χαρουλα ειναι ο μπεμπακος σου,οχι κ μισοριξια.Καλα να περασετε στο ψησιμο.Κατερινακι μου η γλυκοζυλιωμενη ηταν στο οριο κ ο πλακουντας λιγο παχυς.Φοβαται πολυ το σακχαρο.Στις 15\3 εχω την καμπυλη,για να δουμε.Οσο για το προξενιο ευχαριστω παρα πολυ για την προταση αλλα σε προλαβε η fntag κ η ευληγιστη κορη της.χαχαχα:)Σας αφηνω τωρα για να φαω λιγακι.Α κ αφου ξεκουραστω το απογευματακι θα παω κ εγω βολτιτσα.Τι καλα.Το βραδακι θα μπω να σας πω τι αλλες οδηγιες μου ειπε ο ντοκ.φιλακια κ καλα να περασετε

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

oxi oxi αντυ μου! Πρώτη το ειπα....:-(

Κατάλαβα! Και εγώ στο γιό μου μου την ειχαν βρει 5 με όριο το 6. τώρα για την ώρα το σακχαρό μου ειναι 66. Ελπίζω να μην έχω θέμα. Βέβαια έτσι και εγώ σαν και εσενα έκοψα ψωμιά και μακαρόνια και από τον 7ο μέχρι να γεννήσω έβαλα μονο 2 κιλα!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσια βαρεσαμε διαλυση σημερα ε ? χιχιχιχι!!!

Η γλυκοζημιωμενη εχει φυσιολογικα ορια 4,5-6,2 !

Για τις εγκυες θελουν να ειναι μεχρι 5,3 !

Εγω ξεκινησα με 5,8 κ τωρα εχω 5 !

Γεια σας εγκυουλες μου!! Θέλετε να σας πω κάτι να γελασετε; Μου είπαν ότι θα είναι ετοιμα Δευτέρα - Τρίτη! Χαχαχα! Το εχω ρίξει στο γέλιο για να μην τρελαθω στο τέλος! Η αλήθεια είναι ότι μιλούσα με το Ιασω αλλά σήμερα πήρε ο άντρας μου στο ίδιο το εργαστήριο και τελικά μας είπαν για την άλλη εβδομάδα. Αντε με έχει πιάσει μια αισιοδοξία, ελπίζω να εχω δικιο. Μπορεί να με έπιασε η θετική σας ενέργεια!

Κική περαστικά! Ευτυχώς όλα καλά στο τέλος! Μινουλα, αντε να σου πει και σένα ο γιατρός σου τα ευχάριστα!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Αχ Κατερινακι μου καλυτερα να τα βρειτε οι δυο σας.Μπορειτε να μονομαχησετε κιολας χαχαχα κ η νικητρια να τον κερδισει.:PΑλλα,μεταξι μας,προτιμω την δικια σου κορακλα γιατι της fntag στα 30 θα την αφησουν να βγει ραντεβου.Ε δν θα περιμενουμε μεχρι τοτε χαχαχα:oops:Λιζακι μου σιγουρα σε επιασε η θετικη μας ενεργεια.Ολα θα ειναι τελεια.Πραγματικα ησυχασε κ θα το δεις.Ετσι χαμογελα λιγακι.:-P

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας εγκυουλες μου!! Θέλετε να σας πω κάτι να γελασετε; Μου είπαν ότι θα είναι ετοιμα Δευτέρα - Τρίτη! Χαχαχα! Το εχω ρίξει στο γέλιο για να μην τρελαθω στο τέλος! Η αλήθεια είναι ότι μιλούσα με το Ιασω αλλά σήμερα πήρε ο άντρας μου στο ίδιο το εργαστήριο και τελικά μας είπαν για την άλλη εβδομάδα. Αντε με έχει πιάσει μια αισιοδοξία, ελπίζω να εχω δικιο. Μπορεί να με έπιασε η θετική σας ενέργεια!

Κική περαστικά! Ευτυχώς όλα καλά στο τέλος! Μινουλα, αντε να σου πει και σένα ο γιατρός σου τα ευχάριστα!!

Καλα μας δουλευουν ??? μπα σε καλο τους !

χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη καλη μου ! ετσι πρεπει γιατι ολα θα ειναι καλα !!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Κατερινακι μου καλυτερα να τα βρειτε οι δυο σας.Μπορειτε να μονομαχησετε κιολας χαχαχα κ η νικητρια να τον κερδισει.:PΑλλα,μεταξι μας,προτιμω την δικια σου κορακλα γιατι της fntag στα 30 θα την αφησουν να βγει ραντεβου.Ε δν θα περιμενουμε μεχρι τοτε χαχαχα:oops:Λιζακι μου σιγουρα σε επιασε η θετικη μας ενεργεια.Ολα θα ειναι τελεια.Πραγματικα ησυχασε κ θα το δεις.Ετσι χαμογελα λιγακι.:-P

χαχαχαχαχχαχαχ!!! Καλο !!!!

Κοιτα να δεις εγω την δικια μου την εχω λογοδωσει αλλου......αλλα για παρανομη.... σας την προσφερω !!!!!!! χαχαχαχαχ!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γεια σας κοριτσάκια!

Αχ, έλειψα πάλι και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Από μία ματιά που έριξα, χαίρομαι για τα θετικά νέα, Λίζα, καλά αποτελέσματα να έχεις! Κικι περαστικά, τί ήταν κι αυτό πάλι, δεν το ήξερα, θα προσπαθήσουμε να πίνουμε νερό. Εγώ κορίτσια είμαι άρρωστη με γρίπη (ελπίζω να μην είναι η νέα και προσπαθώ ναμην το σκέφτομαι) και πυρετό από την Κυριακή. Δεν πέφτει, εύκολα, δυστυχώς, αλλά ο γιατρός είπε να αποφεύγω ντεπόν αν δεν ανέβει πάνω από 38,5 γιατι επηρεάζει συκώτι και νεφρά εμβρύου. Εϊμαι γύρω στο 37,5 τώρα οπότε το αντέχω. Κάνω διάφορα γιατροσόφια με βότανα και μέλι. Θέλει ζέστη και ξεκούραση. Ελπίζω να περάσει....

Τη Δευτέρα πήγα με πυρετό και έκανα την β επιπέδου, όλα καλά τα βλέπει μου είπε, επιτέλους είδαμε και το φύλλο, αγοράκι και αυτό! Καλά να είναι και ας είναι ό,τι να είναι!

Θα σας γράψω ίσως λεπτομέρειες κάποια άλλη φορά. Πρέπει να κάνω και καμπύλη και Ντόμπλερ μου είπε και εξετάσεις αίματος και ούρων.....

Αυτά για την ώρα, καλά να είστε όλες, κουράγιο και δύναμη και καλή Τσικνοπέπτη κορίτσια!

Πολλή θετική ενέργεια και αγάπη σε όλα τα μωράκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπερα κοριτσάκια! Ευχαριστω Virgi για την ενημερωση για τις παντες και ναι το παραγγειλαμε και εμεις το καροτσακι μας!!! Κικη μου περαστικα, εχω περασει παλιοτερα κολικο νεφρου και ειχα παει να πεθανω απο τους πονους και τρεμω μη με πιασει στην εγκυμοσυνη...

Λιζακι υπομονη θα περασουν οι μερες και ολα τελεια θα ειναι!!!!!!

Σημερα ολη μερα οδηγουσα μες στη βροχη... ειχα κατεβει στην Αθηνα, στο Παντειο που ορκιζοταν η αδερφη μου! Ωραια ηταν...αλλα ταλαιπωρηθηκα! Καλη τσικνοπεμπτη σας ευχομαι!!!Εμεις σημερα δε θα βγουμε γενικα το αποφευγω...θα ψησουμε τιποτα στο τζακι για το καλο!!!!! Φιλια σε ολες τις μανουλες και διπλα φιλια στις διδυμομανουλες!!!!!Καλο βραδυ!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλα μου κοριτσακια, τι μου κανετε;;

σας γραφω απο την Πατρα, ηρθαμε να δουμε τα πεθερικα και να μυρισουμε λιγο καρναβαλι!!!

ολα καλα με την μπεμπα μου, την ακουω συνεχεια και ειναι τρελλα!

kiki2011, τι επαθες βρε κοριτσακι;; περαστικα,καλα για τα χρηματα ασχολιαστο:shock::shock::shock:!!

εχω περασει και εγω κολικο παλια και σε καταλαβαινω.

mamatopolina, εριξα μια ματια και εκει αλλα μου φαινονται ακριβες.

αποφασισα να το ψαξω εδω για να βλεπω και την ποιοτητα..

LisaH, διασκεδασε το!!! ολα θα πανε καλα, δεν παιζονται οι ανθρωποι..

verolina, γεια σου, περαστικα βρε κοριτσακι, μακαρι να περασει γρηγορα!

αντε αγορακι και εσυ, εγινε ο πινακας μπλε!!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/03/11

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...