Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου.Θα σας πω πρωτα τα νεα μου.Ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα,υγιεστατος,ολα φυσιολογικα,500 γρ κ 25 υψος.Ειχε πεσει για υπνο κ δν αλλαζε θεση με τιποτα.Το τι χαστουκακια εδωσε ο γιατρος στην κοιλια μου δε λεγετε.Οταν νευριαζε κλωτσαγε μονο.Την μουριτσα του την ειδαμε προφιλ κ ειχε τουρλομενα τα χειλακια του,για δαγκωμα σας λεω.Μας εβγαλε 3D φωτο ο γιατρος κ η .....εξω που πληρωσαμε δν μας τις τυπωσε,κ οταν το ειδα ηταν αργα,ειχαμε φυγει.Πολυ στεναχωρηθηκα.Η περιδεση μου ηταν μια χαρα,παμε για τον ιουνιο λεει ο γιατρος.Τελεια.Στο μητερα αποφασισαμε τελικα για να ειναι κ ο μπαμπας μας μαζι μας.Μου εκοψε εντελως τα μακαρονια τις πατατες το ψωμι κ τα γλυκα.Δν με πειραζει καθολου.Αχ βρε κοριτσια ησυχασα.Α το καλυτερο,μπορω οποτε θελω να βγαινω βολτα αλλα για λιγο.Πωπω θελω να σας τα πω ολα αλλα θα βαρεθειτε.Ρωτησα φυσικα για τα προσοντα του γιου μου κ μου ειπε μεγαλυτερα του φυσιολογικου:-D:grin::-DΔεχομαστε κ προξενια χαχαχα Ο αντρας μου ντραπηκε κ αναψωκοκκινιζε.Ειχαμε πολυ πλακα.Το καταευχαριστηθηκα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι κ Τιτινουλα υπεροχα τα νεα σας.Με το καλο τα μωρακια μας.Ρενα μου εχω κ εγω τρομερο προβλημα με την τουαλετα,κ μου εχει δωσει υποθετα γλυκερινης.Καθε δυο μερες κ εχω ησυχασει πραγματικα.Για ρωτα κ τον δικο σου μηπως σε βοηθησουν.Λιζακι μου υπομονη,ολα θα ειναι μια χαρα.Ολη η θετικη μου ενεργεια ειναι μαζι σου.fntag καλως ορισες στην παρεα μας.Με το καλο τα διδυμακια σου.Εχουμε κ πολλα κοινα βλεπω.Κ εσυ περιδεση;;Κ εγω.Κ οι ΠΗΤ μας ειναι κοντα κ στο μητερα.Λες να συναντηθουμε.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλησπερα κοριτσακια μου.Θα σας πω πρωτα τα νεα μου.Ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα,υγιεστατος,ολα φυσιολογικα,500 γρ κ 25 υψος.Ειχε πεσει για υπνο κ δν αλλαζε θεση με τιποτα.Το τι χαστουκακια εδωσε ο γιατρος στην κοιλια μου δε λεγετε.Οταν νευριαζε κλωτσαγε μονο.Την μουριτσα του την ειδαμε προφιλ κ ειχε τουρλομενα τα χειλακια του,για δαγκωμα σας λεω.Μας εβγαλε 3D φωτο ο γιατρος κ η .....εξω που πληρωσαμε δν μας τις τυπωσε,κ οταν το ειδα ηταν αργα,ειχαμε φυγει.Πολυ στεναχωρηθηκα.Η περιδεση μου ηταν μια χαρα,παμε για τον ιουνιο λεει ο γιατρος.Τελεια.Στο μητερα αποφασισαμε τελικα για να ειναι κ ο μπαμπας μας μαζι μας.Μου εκοψε εντελως τα μακαρονια τις πατατες το ψωμι κ τα γλυκα.Δν με πειραζει καθολου.Αχ βρε κοριτσια ησυχασα.Α το καλυτερο,μπορω οποτε θελω να βγαινω βολτα αλλα για λιγο.Πωπω θελω να σας τα πω ολα αλλα θα βαρεθειτε.Ρωτησα φυσικα για τα προσοντα του γιου μου κ μου ειπε μεγαλυτερα του φυσιολογικου:-D:grin::-DΔεχομαστε κ προξενια χαχαχα Ο αντρας μου ντραπηκε κ αναψωκοκκινιζε.Ειχαμε πολυ πλακα.Το καταευχαριστηθηκα

a εχω κορη που ερχεται με ευλιγισια!!τα ποδια πανω απο το κεφαλι και στους ωμους!!!αν εχει προσοντα και ο δικος σας μια χαρα!!στα 30 που θα την αφησει ο πατερας της να βγει ραντεβου το κανονιζουμε!!!χχΧΑΑΧΑΧ

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Σχεδον κάθε βράδυ. Αν και δεν πρέπει να τα τρώμε βράδυ γιατί είναι φουλ πρωτείνες και παχαίνουν. Αλλά φιλενάδα ούτε με αυτά είδα φως. Οποτε θα την πέσω στα σουβλάκια και στα ριγκατόνι και εγώ να βρω την υγεία μου

ΧΑΧΑΧΑ η θα πας τουαλετα ή θα παρεις τα κιλα χωρις να το καταλαβεις!!προσοχη..οχι φουρνου ομως...μην το παρακανουμε!!:-D

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια, ξυπνησα και εγω πριν λιγο, με πλακωσε το στρωμα αλλα το καταευχαριστηθηκα!!!

αντε τωρα να ξυπνησω και τον αντρουλη, δεν με βλεπω να τα καταφερνω..

μωρε τι ωραια κουβαντουλα που εχετε εσεις οι διδυμομανουλες!!

πολυ μου αρεσετε!!!!

αστα εγω ειχα 3 και αποφασισαμε για μειωση λογω υψηλου κινδυνου.θελαμε 2 γερα παιδακια αν και ακομα δεν μπορω να ξεχασω το 3ο που δεν θα εχουμε.αλλα θεωρω οτι εκανα το καλυτερο για την υγεια των αλλων 2 αλλα και για την δικια μου

κοριτσακι μου, κατα την γνωμη μου εκανες την καλυτερη επιλογη..

σημασια εχει να κανεις γερα τα παιδακια σου..

και εγω ειχα διδυμα με φυσιολογικη συλληψη αλλα η φυση αποφασισε να παρει το ενα και επειδη εχουμε και στιγμα με τον αντρα μου ισως εκεινο το εμβρυακι να ειχε προβλημα.

σημασια εχει τωρα να πανε ολα καλα για ολες μας και τα μωρακια μας!!!

Καλησπέρα κοριτσακια!

Καταρχάς, συγχαρητήρια σε όλα τα υγιεστατα μωρακια που κάνανε β' επιπέδου αυτές τις μέρες. Μπράβο και σε σένα Μινουλα!!! Επειδή καποιες ρωτησατε κ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, τα δικά μου δεν έχουν βγει ακόμα. Παίρνω καθε μέρα τηλ και σήμερα μάλιστα πήγα κ απο κει, αλλά ακόμα δεν έχουν παει. Μου είπαν μάλλον μέχρι Παρασκευη. Δεν ήθελα να γράψω για να μην κουραζω κι εσάς, αλλά καταλαβαίνετε το άγχος κ την υπερένταση που νιώθουμε. Ελπίζουμε να πανε όλα καλά!! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια please!!!

Λιζακι μου σε πολυ αγωνια μας κρατανε απο αυτο το εργαστηριο πια!!!

ολα θα πανε καλα και σιγουρα θα εισαστε μια χαρουλα..

εχεις την θετικη σκεψη και την δικη μας και των μωρων μας!!!!:-D:grin::-D

Αντουλα μου, τι ωραια ειναι τα νεα σου!!!!!

μπραβο κοριτσακι και σε εσενα και στον παιδαρο μπεμπη σου!

μια χαρουλα εισαστε, αντε να κανεις και καμια βολτιτσα να παιρνεις το αερα σου και εσυ, μια χαρα θα πανε ολα!!

χαρηκα πολυ για τα νεα σου..

Κατερινακι τι κανεις?

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............ΜΗΤΕΡΑ...............26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Γεια σου, Μαρακι!! Ξεκουραζομαι γιατι σημερα σαν να μη μου εφταναν τα τρυπηματα, εκανα φασινα και σιδερο, οποτε ειμαι τωρα σαν κοτοπουλο στον καναπε και χαιδευω τον μπεμπη μου..

IAL5p2.png

u83tp3.png

και πολυ καλα κανεις, και εγω σημερα την εχω ευχαριστηθει πολυ την μπεμπα, καθομασταν ξαπλωμενες και μου εδινε κατι κλωστιτσες ολο χαρη..

Μας βλεπω να καθομαστε μεσα, ο αντρουλης γυρισε πτωμα και κοιμαται ακομα και το ιδιο και η κουμπαρα, μονο εγω ειμαι ντουρασελ, με τοση ξαπλα σημερα..

επισης εμενα ο γιατρος δεν μου εχει τιποτα για καμπυλη, την αλλη εβδομαδα θα παω.

τοσα τρυπηματα ε? καλα ειπε η Λιζα νομιζω, να ζητησουμε πεταλουδιτσα για να μας κανουν μονο ενα τρυπημα.

εγω θα την κανω και στο Ικα, δεν νομιζω να εχουμε τετοιες πολυτελειες..

ειχα παει να κανω μπανακι κοριτσακι μου..

μπορει να ειναι απο την ταλαιπωρια η ανακατωσουρα,

φαε λιγο καλα αποψε, τοσο αιμα σου πηραν..

ξυπνησαν και τα καμαρια και καθομαστε σπιτακι..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια!

Καταρχάς, συγχαρητήρια σε όλα τα υγιεστατα μωρακια που κάνανε β' επιπέδου αυτές τις μέρες. Μπράβο και σε σένα Μινουλα!!! Επειδή καποιες ρωτησατε κ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, τα δικά μου δεν έχουν βγει ακόμα. Παίρνω καθε μέρα τηλ και σήμερα μάλιστα πήγα κ απο κει, αλλά ακόμα δεν έχουν παει. Μου είπαν μάλλον μέχρι Παρασκευη. Δεν ήθελα να γράψω για να μην κουραζω κι εσάς, αλλά καταλαβαίνετε το άγχος κ την υπερένταση που νιώθουμε. Ελπίζουμε να πανε όλα καλά!! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια please!!!

Φυσικά και έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια και σκέψη! Ολα θα πάνε καλα και την Παρασκευή θα γελάμε!!!! ;)

Γιατι σου τα έκοψε όα αυτά;; Εβαλες κιλά;;

να ειμαι η πρώτη υποψήφια για προξενιό;;;;:tongue::tongue::tongue:

Αντε με το καλο!!!! Μπραβο τον μπέμπη που ειναι τοσο καλος!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΦΡΟΥ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΒΩ 851 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 22 ΩΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΤΕ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Καλημερα και απο μενα ! τι λες βρε Κικι μου ???? Πποπο..κ ο κολικος νεφρου ειναι χειροτερος κ απο πονους γεννας !!!! Κ για να κανω κ ενα αστειακι τι λες θα αντεξεις ??? χιχιχι!!! Εισαι καλυτερα τωρα ? Τα χρηματα μηπως μπορεις να παρεις καποια επιστροφη?ψαξτο !

Αντυακι μου τελειος ο μπεμπης!

Fntag τι λες τωρα ? Μιλαμε για τρελλη ευλυγισια !!!! Να θυμηθεις να τη γραψεις μπαλετο ε ? Αχ τετοια κανουν κ μας τρελλαινουν τα μωρα απο τωρα !!!!!!

Καλημέρα και από εμένα

Καλά βρε ζουζούνες μια μέρα απέργησα και γράψατε 5 σελίδες? Δεν γίνεται θα ξανακάνω σύνδεση στο σπίτι (το έκοψα λόγω περικοπών) για να σας προλαβαίνω αλλά και γιατί εχθές που ήμουν όλη μέρα σπίτι μου λείψατε ζουζούνες.

Να καλωσορίσω και εγώ τη fntag τη τρίτη διδυμομανούλα της παρέας. Με το καλό τα ζουζούνια σου.

Αντυάκι τέλειος ο μπέμπαρος και τα προσόντα..........

Λιζάκι υπομονή κούκλα μου έχεις και τη δίκιά μου θετική ενέργεια.

Μινούλα μια χαρά οι εξετάσεις!

Μαράκι εγώ για πάντα (αν είναι τσούπρα) έχω καταλήξει στο babysupermall. Γιατί δεν ρίχνεις και εκεί μια ματιά?

Επιτέλους κατάφερα να το τελειώσω το μύνημα.Έχω από τις 8,45 που ξεκίνησα να το γράφω

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κική μου sorry σε ξέχασα! Περαστηκά σου κορίτσι μου να προσέχεις! Θα συμφωνήσω με το Βιργινάκι ότι οι πόνοι του κολικού του νεφρού είναι μακράν χειρότεροι από αυτούς της γέννας (προσωπική άποψη). Οπότε έκανες και μια πρόβα τοκετού!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...