Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας παλι!! Να καλωσορισω κι εγω την καινουρια διδυμομανουλα!! Με το καλο τα μωρακια σου!!

Βιργινια, νομιζω με ρωτησες για τις τιμες στην καμπυλη, δε μου τις ειπε γιατι μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε απλως οτι ολα ειναι μια χαρα. Την επομενη φορα που θα παω θα την παρω την εξεταση οποτε θα σου πω.

Μινα, συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σας!! Πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειχα κανει μια σπερματεγχυση αλλα ατυχησαμε ...ετσι καναμε εξω με 2 βλαστοκυστακια κ πιασανε με την 1η...

παλι καλα..

αστα ειμαστε τυχερουλες!!!καλα να ειναι τα μωρακια μας μονο αυτο με νοιαζει!!και βεβαια μετα απο 2-3 χρονια παμε για το 3!!τοσα πραγματα θα εχω παρει μην πανε χαμενα!!χαχαχα

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

αχ κ γω ειχα ονειρο για 3-4 παιδια αλλα εχω αρχισει να το σκεφτομαι πολυυυ σοβαρα

γιατι περναω δυσκολη εγκυμοσυνη κ ξερω πως το ιδιο θα ειναι κ μια επομενη εγκυμοσυνη συν του οτι θα εχω κ 2 μικρα...

ας γεννηθουν αυτα με το καλο κ εχει ο θεος..

εξαλλου οταν κανουμε σχεδια εκεινος γελαει κ μενα μου το εχει αποδειξει πολλες φορες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλως τη ρενουλα μας...

αυτη ειναι η πρωτη μας δυδιμομανουλα...

εχεις τοσο προβλημα ρε αγαπη κ συ με την τουαλετα εεεε??

δεν σε βοηθαει ουτε φρουτακια αν φας ουτε σαλατουλες εεε??

fnag εσυ παιρνεις τπτ για την τουαλετα??

εμενα ο τραχηλος ηταν 35...καλο κακο δεν ξερω..ευχομαι ολα καλα να ειναι

Εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρόβλημα με την τουαλέτα. Περνάω την χαιρετάω και φεύγω... Εχω ξεχάσει πως είναι αυτή η δραστηριότητα. Δεν με βοηθάει τίποτα. Φρούτα, σαλάτες, λσχανικά και τίποτα εδω Dulcolax παίρνω συστηματικά και τίποτα παλι. Με βλέπω για κλίσμα.

Οσο για τον τράχηλο, 3,5 εκατ. ???? Είσαι μια χαρά !!! Αληθεια μια χαρά.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

αχ κ γω ειχα ονειρο για 3-4 παιδια αλλα εχω αρχισει να το σκεφτομαι πολυυυ σοβαρα

γιατι περναω δυσκολη εγκυμοσυνη κ ξερω πως το ιδιο θα ειναι κ μια επομενη εγκυμοσυνη συν του οτι θα εχω κ 2 μικρα...

ας γεννηθουν αυτα με το καλο κ εχει ο θεος..

εξαλλου οταν κανουμε σχεδια εκεινος γελαει κ μενα μου το εχει αποδειξει πολλες φορες

Δεν εχεις αδικο...αλλα για αυτο λεω μετα απο 2-3 χρονια!να εχω ξεπερασει και εγω το σοκ να εχουν παει και στον σταθμο και μετα!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

πω πω βρε ρενακι μου εδω μιλαμε για πονο οχι αστεια..

ουτε με τα ντουλκολαξ εεε?? κριμα ρε γμτ...

ναι ναι ftnag μου μετα απο 2-3 χρονακια καλα να ειμαστε να τα συζηταμε παλι εδω..χιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

αστα εγω ειχα 3 και αποφασισαμε για μειωση λογω υψηλου κινδυνου.θελαμε 2 γερα παιδακια αν και ακομα δεν μπορω να ξεχασω το 3ο που δεν θα εχουμε.αλλα θεωρω οτι εκανα το καλυτερο για την υγεια των αλλων 2 αλλα και για την δικια μου

Δεν ήθελα να σου θυμίσω - έστω και κατά λάθος - κάτι που σε στεναχωρεί. Λύπαμαι για την μείωση και είμαι σίγουρη πως σκέφτεσαι και το 3ο όμως πρέπει να κοιτάς μπροστά. Εγινε για το καλύτερο και το πιο ασφαλές για όλους σας.!!!!! Σου εύχομαι καλή-καλή συνέχεια μιας και σε βλέπω πολύ αισιόδοξο άνθρωπο, αν κρίνω από τα λεγόμενα σου.... εδώ δεν έχουν βγεί τα διδυμάκια σου και εσύ ετοιμάζεσαι για το/τα επόμενο/α. Ετσι σε θέλω!!! Μπράβο

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

καλως τη ρενουλα μας...

αυτη ειναι η πρωτη μας δυδιμομανουλα...

εχεις τοσο προβλημα ρε αγαπη κ συ με την τουαλετα εεεε??

δεν σε βοηθαει ουτε φρουτακια αν φας ουτε σαλατουλες εεε??

fnag εσυ παιρνεις τπτ για την τουαλετα??

εμενα ο τραχηλος ηταν 35...καλο κακο δεν ξερω..ευχομαι ολα καλα να ειναι

μπα προσπαθω να αποφευγω να παρω..μου εχει δωσει ενα σιροπι το duphalac μονο σε επειγουσα περιπτωση!!δεν ξερω παντως γιατι αλλα οποτε φαω σουβλακι την επομενη παω κανονικα!!χιχιχι

οσο για τον τραχηλο εμενα ηταν 41 χθες..ο γυναικολογος μονο βεγγαλικα που δεν αναψε με οσα εχει τραβηξει με εμενα!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...